MalesefSanırım doğım olduğu gün
Hastanede şuan öyle mamada veriyorlar canim olmadı evde de öyle yapicamKuzu hem meme hem mama ver
Ben 2sinide veriyorum
Senin içinde bebek içinde hakkınizda hayırlısı olsun canım inşallahKizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Hemen doktoruma kontrile gittik nst de hic sanci cikmadi
Acilmayida gecen hafta yanlis anlamisim sanirim elle kontrol etti 2 cm acilman var dedi
Hastaneye yatisini yap dedi ben daha yapmadim sancim yok cunku stres olmak istemedim yakinlarda birseyler iciyoruz simdi
Dua edin bana ne olur
Evet hiç canını sıkma.Hastanede şuan öyle mamada veriyorlar canim olmadı evde de öyle yapicam
Ayaklarım ödemden bavul gibiNiden beklemedin nedennn birlikte doğurcaktık
Dualarım sizinle sağlıkla al bebeciğini kucağınaKizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Hemen doktoruma kontrile gittik nst de hic sanci cikmadi
Acilmayida gecen hafta yanlis anlamisim sanirim elle kontrol etti 2 cm acilman var dedi
Hastaneye yatisini yap dedi ben daha yapmadim sancim yok cunku stres olmak istemedim yakinlarda birseyler iciyoruz simdi
Dua edin bana ne olur
Yürümeyince geçmşuot muAyaklarım ödemden bavul gibiyinede direniyorum yürüyorum o ödem gidecek
Yok kuzum dinlenmek gerekmiş sezeryandan sonrada doktor normal dedi dinlenirken ayağımı yüksekte tutup uzatıyorum.Yürümeyince geçmşuot mu
Kızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece de hareket etmedisabah biraz ediyor gibi oldu ama yok etmiyor
Ben anca çıkcam dışarıBen de 11 gibi gittim oyuncaklar için ama pek birşey kalmamıştı hışırtılı kitaplar çok küçük parasına değmez dedim fisher price ürünlerine baktım güzel bir kitap vardı ama 2 yaş üstü diyordu daha çok var diye almadım bir kumanda güzeldi sesleri falan kimse almamış buralarda 150 liraydı onu aldım bir de bebek albümü aldım iyi oldu ultrason fotoğraflarını koydum bile
Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir ağrı, şiddetli mi? Migrenin var mı bilmiyorum ama migren ağrısı gibi mi acaba? Bir an önce geçer inşallah2405 kuzum
Şimdi daha iyiyim canım sen nasılsın bebek nasıl
Baş ağrım devam ediyor
Maşallah size canım.Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Gözünüz aydın canım.Kızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Anestezinin yan etkileriymis kuzum nescafe Türk kahvesi içiyorum bugün olmadıGeçmiş olsun canım. Nasıl bir ağrı, şiddetli mi? Migrenin var mı bilmiyorum ama migren ağrısı gibi mi acaba? Bir an önce geçer inşallah
Ay o gobek dusurmeyi ben de bekliyorum hqdi darisi bana yaa :)))masallah canim guzel haberini beklerizAnnem göbeğin bir anda düştü diyor nedense yarın doğuracakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?