2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin içinde bebek içinde hakkınizda hayırlısı olsun canım inşallah

Dualarım sizinle sağlıkla al bebeciğini kucağına

Yürümeyince geçmşuot mu
Yok kuzum dinlenmek gerekmiş sezeryandan sonrada doktor normal dedi dinlenirken ayağımı yüksekte tutup uzatıyorum.
Gün icindede yürüyorum
Benim bacak derken ayak bileği kenarı kuzum komple bacak değil

Bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece de hareket etmedi sabah biraz ediyor gibi oldu ama yok etmiyor

Ben anca çıkcam dışarı bakalım neler kalmış

Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah

Gözün aydın canım, tebrik ederim nasılsın şimdi? Bebişin nasıl? Sağlıkla büyüt

Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Maşallah size canım. Gözünüz aydın olsun. Ağrıların da bir an önce geçer umarım

Kızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Gözünüz aydın canım. Kuzucuk da bir an önce toparlayıp gelir yanına inşallah Neden düşük acaba bilgi verdiler mi?

Geçmiş olsun canım. Nasıl bir ağrı, şiddetli mi? Migrenin var mı bilmiyorum ama migren ağrısı gibi mi acaba? Bir an önce geçer inşallah
Anestezinin yan etkileriymis kuzum nescafe Türk kahvesi içiyorum bugün olmadı
Kendimi dinç hissediyorum
Birde kan sulandirici iğne verdi emboli olmasın diye 10 adet oksapar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…