2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ilk bebeğimde sıfır göğüs ucum vardı kim geldiyse bebeği tutturamadı. benimde ilk tecrübesizim tabi sağa bildiğim kadar sağıp kaşıkla verdim 3gun boyunca. Sonra bebeğim saralık oldu mavi ışık verildi tabi hiç pes etmedim en sonunda tuttu tutuş o tutuş bidaha bırakmadı tam bir meme kolik oldu bu defada bıraktırken çok çektirdi sıpa şuan göğüs uçlarim çok iyi

Mesaj atsan durumu ? Belki ciddi değildir
6 gibi atiyim ams benim uzun zamandır böyle akıntım var hep su iyi dedi ama nişan geldikten sonra daha fazla olmaya başladı sanki

Tanıdığım tüm akrepler çok inatçı Gelsin diye beklersin, yok ben böyle iyiyim der kıpırdamaz; aman biraz daha kalsın dersin, doğmak için kırk takla atar
Doğru dedin valla ben yine doktora geldim. Hareket etmiyor diye kalp atışı falan güzel nst de sancım çıkmıyor ama benim çok ağrım var. C.tesi kendi doktorum izinli olduğu için görünememeiştim. Bakalım ne diyecek.

Merhaba SMA hastası bebek icin bagis yaparak hayatini kurtarmak ister misiniz? Ben de kizimin dogumgunu icin bagis yapmistim dogumgunu partisi yerine. Bebegin kampanyasi suan %97 sona yaklastik bagisa ihtiyacimiz var @aslicicek_yasasin bu linkten instagram profiline girebilirsiniz.

Doğumamı gidiyorsunn
Yok canım bugün son kontrol yarın kısmetse doğum
Hatırlamaz olur muyum tabiki hatırlıyorum ya evet ama benimki sezeryan olacağı için erken oluyor biraz bugün son kontrol yarın da kısmetse doğum çok teşekkür ediyorum

Teyzemde de bu şekilde şikayetler oluyor kalsiyum eksikliği var.. Ama el uyusması bu, yani tam olarak şudur deme bilgisine sahip değilim.. Doktorunla bu durumu paylaşmalısın bence ama
1 ay önce falan bana da kalsiyum biraz düşük demişti doktorum. Bol süt ürünleri tüket demişti öyle yapıyorum ben de. Belki benim de ondan kaynaklıdır teyzen gibi. Haklısın bir dahaki gittiğimde bir sorayım teşekkr ederim

11K kuzum sen niye gitmiyorsun ki hala. Klozette otururken geliyor diyorsun. Önceden fazla geliyorsa git bir görün. Umarım yoktur öyle bir sızıntı ama varsa da biliyor olun ve tedbirini alarak kontrol ediyor olun. Git lütfen bir görün yoksa da bekleriz perşembeyi birlikte

Kızlar Okyanus için Kazen beye mesaj gönderdim. İletişim numarasını istedim tabi numarasının paylaşılması Kvkk kurallarınca sorun olabilir o yüzden kadınlar kulübü adına belki sms tarzı bir bildirim göndertebiliriz dedim. İnşallah ulaşabiliriz mesajıma dönüş yapsın bilgilendiririm sizi.

Sahi haber yok dimi kebdisinden?Guzel haber aliriz insallah.

Yeterli su içiyor musun, onu da muhakkak takip et. En az 3lt, mümkünse 4-4.5lt su önerdi hastanedeki diyetisyen.

Evet pes etmemek lazım..

Bebeğimin süt alerjisi yok ise kuru incir, evde olan kuru yemişler ile (badem çok iyi) ve süt ile milkshake yaparak tüketin ve bol bol su için yeşilliklerden dere otu. Gelinimizin damla damla gelirdi bu ikisinden şifa buldu şimdi sağıp dolaba koyuyor.

Kızlar nst de sancım çıkmıyor. Kontrolde bebek kanala girmiş artık bebeğimin suyu iyi. Hareketlerinin yavaş olmasını bebeğin kanala girmiş olmasına yorumladı doktorum. Her an doğum olabilir dedi. Şimdi tekrar nst ye giricem. Çikolata ve su içtim bi de böyle bakmak istedi. Sancım var ama nst de çıkmıyor. Çünkü benim sancım belim de ve anladığım kadarıyla belde ki sancı nst de çıkmıyor. Ama doktorum ultrasonla bakar bakmaz senin sancın var dedi. Tekrar çatı muayenesi yaptı açılman ilerlemiş bebek kanalda şu anda dedi. Bebek kanalda olduğu için kilosunu tam ölçemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…