Benim ilk bebeğimde sıfır göğüs ucum vardı kim geldiyse bebeği tutturamadı. benimde ilk tecrübesizim tabi sağa bildiğim kadar sağıp kaşıkla verdim 3gun boyunca. Sonra bebeğim saralık oldu mavi ışık verildi tabi hiç pes etmedim en sonunda tuttu tutuş o tutuş bidaha bırakmadı tam bir meme kolik oldu bu defada bıraktırken çok çektirdi sıpaGögüs ucunuz biraz olsun var ise bebek onu kavrar.. Zaten bebişler uca odaklı değil kahverengi bölgenin bütününe odaklı emiş sağlıyorlar.. Eğer gögüs ucunuz içe batık vs değilse normal sekılde emzirmeyi de deneyin tutacaktırAnnelik çok zor ama aynı zamanda dünyanın en güzel duygusu.. Her şey gönlümüzce güzel ilerlesin inşallah
6 gibi atiyim ams benim uzun zamandır böyle akıntım var hep su iyi dedi ama nişan geldikten sonra daha fazla olmaya başladı sankiMesaj atsan durumu ? Belki ciddi değildir
yulaf ve dereotu da cok etkiliymis . yabanci forumlardan da bunlari bulmustum ama denemek lazim tabiKizlar annemler hep bizde hamilelere bulgur corbasi yapar. Onu da deneyin süt artmasi icin hem de faydali.
Doğru dedin valla ben yine doktora geldim. Hareket etmiyor diye kalp atışı falan güzel nst de sancım çıkmıyor ama benim çok ağrım var. C.tesi kendi doktorum izinli olduğu için görünememeiştim. Bakalım ne diyecek.Tanıdığım tüm akrepler çok inatçıGelsin diye beklersin, yok ben böyle iyiyim der kıpırdamaz; aman biraz daha kalsın dersin, doğmak için kırk takla atar
Bir görüşeyim canım ben de endişelenmeye başladım bir hafta olacak yarın sabahKızlar @OKYANUS302 hala haber yok.Evaante acaba site yetkilileri ulaşabilir mi ? İnşallah ters bi şey yoktur
Merhaba SMA hastası bebek icin bagis yaparak hayatini kurtarmak ister misiniz? Ben de kizimin dogumgunu icin bagis yapmistim dogumgunu partisi yerine. Bebegin kampanyasi suan %97 sona yaklastik bagisa ihtiyacimiz varHatta hediyelik eşya yaptırmaktansa şimdilerde bunun yerine çeşitli kurumlara bağış yapıyorlar ben mesela aşağıda da paylaştığım üzere Tema vakfına bağış yapmayı da düşünüyorum. Magnet falan herkes yaptırıyor zaten. Bu daha çok hoşuma gitti. Sizlere de fikir olabilir.
Yok canım bugün son kontrol yarın kısmetse doğumDoğumamı gidiyorsunn
Hatırlamaz olur muyum tabiki hatırlıyorumİnanmıyorum bu yolun başında ikimizinde tarihi aynı olduğu için aynı zamanda doğum yapacağız diye konuşmuştuk ben öteki hesaptaydım belki hatırlamazsınsimdi doğumlar olmaya başladı bile çok duygulandım sağlıcaklae soğur gel İnşallah dualarım bugün sizinle doğuma giden arkadaşlarım,
1 ay önce falan bana da kalsiyum biraz düşük demişti doktorum. Bol süt ürünleri tüket demişti öyle yapıyorum ben de. Belki benim de ondan kaynaklıdır teyzen gibi. Haklısın bir dahaki gittiğimde bir sorayımTeyzemde de bu şekilde şikayetler oluyor kalsiyum eksikliği var.. Ama el uyusması bu, yani tam olarak şudur deme bilgisine sahip değilim.. Doktorunla bu durumu paylaşmalısın bence ama
Canım suni sancıyla mı başlatacaklar doğumucuma gunu normal olacak insallah canim
Aa oralar da normal doğum da mı tarih belirleyerek yapılıyor? Sancı falan beklenmiyor mu?cuma gunu normal olacak insallah canim
Valla bitki kuru var onu yapicam demir hapi tedavim bitince. Ibrahim saracoglu öneriyordu ispanak kereviz kuruİşte benimde serumla yükseldi yerlerdeydi yoksa. Amin canim dikkat et demir eksikliği inanın hayatını çok etkiliyo beslenmede çok önemli
Sahi haber yok dimi kebdisinden?Guzel haber aliriz insallah.Kızlar Okyanus için Kazen beye mesaj gönderdim. İletişim numarasını istedim tabi numarasının paylaşılması Kvkk kurallarınca sorun olabilir o yüzden kadınlar kulübü adına belki sms tarzı bir bildirim göndertebiliriz dedim. İnşallah ulaşabilirizmesajıma dönüş yapsın bilgilendiririm sizi.
Birisi bi bitki cayi demisti emziren annelere özgu neydi adi bestlak falan miydiyulaf ve dereotu da cok etkiliymis . yabanci forumlardan da bunlari bulmustum ama denemek lazim tabi
Yeterli su içiyor musun, onu da muhakkak takip et. En az 3lt, mümkünse 4-4.5lt su önerdi hastanedeki diyetisyen.Günaydın hanımlar, aksam göbek bağımız düştü çok şükür kiama benim sütüm artmadı hala ya bestlak kullanıyorum ama etkili olmadı galiba. Bide sezeryan olduğumdan antibiyotik vermişti doktorum bugün bitti ilaç acaba o mu etkiliyor bilemedim. Bi öneriniz var mı
İlk başlarda bende korkmuştum ama sonra hiç bişe olmadı kontrollerde falan istersen içim rahat etsin diyorsan bi doktoruna uğra istersenFarklı bi şey gibi geldi bana bi korktum
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım kuzunuYok canım bugün son kontrol yarın kısmetse doğum
Evet pes etmemek lazım..Benim ilk bebeğimde sıfır göğüs ucum vardı kim geldiyse bebeği tutturamadı. benimde ilk tecrübesizim tabi sağa bildiğim kadar sağıp kaşıkla verdim 3gun boyunca. Sonra bebeğim saralık oldu mavi ışık verildi tabi hiç pes etmedim en sonunda tuttu tutuş o tutuş bidaha bırakmadı tam bir meme kolik oldu bu defada bıraktırken çok çektirdi sıpaşuan göğüs uçlarim çok iyi
Bebeğimin süt alerjisi yok ise kuru incir, evde olan kuru yemişler ile (badem çok iyi) ve süt ile milkshake yaparak tüketin ve bol bol su için yeşilliklerden dere otu. Gelinimizin damla damla gelirdi bu ikisinden şifa buldu şimdi sağıp dolaba koyuyor.Günaydın hanımlar, aksam göbek bağımız düştü çok şükür kiama benim sütüm artmadı hala ya bestlak kullanıyorum ama etkili olmadı galiba. Bide sezeryan olduğumdan antibiyotik vermişti doktorum bugün bitti ilaç acaba o mu etkiliyor bilemedim. Bi öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?