Çok iyi olmuş okyanus kesin yazardı çünkü ins bı skinti yokturKızlar Okyanus için Kazen beye mesaj gönderdim. İletişim numarasını istedim tabi numarasının paylaşılması Kvkk kurallarınca sorun olabilir o yüzden kadınlar kulübü adına belki sms tarzı bir bildirim göndertebiliriz dedim. İnşallah ulaşabilirizmesajıma dönüş yapsın bilgilendiririm sizi.
Çok şükür canım sevndim iyi olduğuna çok merak etmistikkCanim merhaba doğum gerçekleşmiş 25 Ekim'de şuan iyiler diye biliyorum hatta hem normal hem sezeryan doğum yaptım dedi ama detayları bende çok bilemiyorum 7 gün hastanede kalmış yolunda gitmeyen şeyler oldu sanırım gelince detaylı anlatırOKYANUS302
Mavisss beni hatırladın mı bilmiyorum beraber ovülasyon filan yapmıştık okyanusla. Çok sevindim çok merak ediyordum kendisiniCanim merhaba doğum gerçekleşmiş 25 Ekim'de şuan iyiler diye biliyorum hatta hem normal hem sezeryan doğum yaptım dedi ama detayları bende çok bilemiyorum 7 gün hastanede kalmış yolunda gitmeyen şeyler oldu sanırım gelince detaylı anlatırOKYANUS302
Yap tabiki ama et yumurta siyah kuru üzüm yeşillik tüket bol bol çok faydası oluyoValla bitki kuru var onu yapicam demir hapi tedavim bitince. Ibrahim saracoglu öneriyordu ispanak kereviz kuru
Oh cok şükür haber geldi miMavisss beni hatırladın mı bilmiyorum beraber ovülasyon filan yapmıştık okyanusla. Çok sevindim çok merak ediyordum kendisini
Ne zaman kontrolun canim6 gibi atiyim ams benim uzun zamandır böyle akıntım var hep su iyi dedi ama nişan geldikten sonra daha fazla olmaya başladı sanki
Benimde bebeğimin hareketleri eskisi kadar yok. Ve kasıklarım sızlıyor bugün biraz bulantım da var.Kızlar nst de sancım çıkmıyor. Kontrolde bebek kanala girmiş artık bebeğimin suyu iyi. Hareketlerinin yavaş olmasını bebeğin kanala girmiş olmasına yorumladı doktorum. Her an doğum olabilir dedi. Şimdi tekrar nst ye giricem. Çikolata ve su içtim bi de böyle bakmak istedi. Sancım var ama nst de çıkmıyor. Çünkü benim sancım belim de ve anladığım kadarıyla belde ki sancı nst de çıkmıyor. Ama doktorum ultrasonla bakar bakmaz senin sancın var dedi. Tekrar çatı muayenesi yaptı açılman ilerlemiş bebek kanalda şu anda dedi. Bebek kanalda olduğu için kilosunu tam ölçemedi.
Çoook bol su iç canım . Bide tahinde iyi geliyo diye biliyorumGünaydın hanımlar, aksam göbek bağımız düştü çok şükür kiama benim sütüm artmadı hala ya bestlak kullanıyorum ama etkili olmadı galiba. Bide sezeryan olduğumdan antibiyotik vermişti doktorum bugün bitti ilaç acaba o mu etkiliyor bilemedim. Bi öneriniz var mı
Çok şükür canım sevndim iyi olduğuna çok merak etmistikk
Hatırladım canim o günler nasıl unutulurMavisss beni hatırladın mı bilmiyorum beraber ovülasyon filan yapmıştık okyanusla. Çok sevindim çok merak ediyordum kendisini
Doğumun yakın demek ki canım eşyalarınla mı gittin hastaneye yatış mı verecekler acaba evde mi bekle diyecekler herkesin suyu gelmiyormuş çünkü doğal akışında gidiyor ne güzelKızlar nst de sancım çıkmıyor. Kontrolde bebek kanala girmiş artık bebeğimin suyu iyi. Hareketlerinin yavaş olmasını bebeğin kanala girmiş olmasına yorumladı doktorum. Her an doğum olabilir dedi. Şimdi tekrar nst ye giricem. Çikolata ve su içtim bi de böyle bakmak istedi. Sancım var ama nst de çıkmıyor. Çünkü benim sancım belim de ve anladığım kadarıyla belde ki sancı nst de çıkmıyor. Ama doktorum ultrasonla bakar bakmaz senin sancın var dedi. Tekrar çatı muayenesi yaptı açılman ilerlemiş bebek kanalda şu anda dedi. Bebek kanalda olduğu için kilosunu tam ölçemedi.
Tesekkurler haver verdigin içinCanim merhaba doğum gerçekleşmiş 25 Ekim'de şuan iyiler diye biliyorum hatta hem normal hem sezeryan doğum yaptım dedi ama detayları bende çok bilemiyorum 7 gün hastanede kalmış yolunda gitmeyen şeyler oldu sanırım gelince detaylı anlatırOKYANUS302
Hareketleri nasil pekiBebek hareketlerim normal o yüzden doktorda kan gelirse bebek hareketsiz olurss gel dedi yoksa perşembeye kadar bekle dedi o yüzden gitmedim
Canım ben gebeliğe magnezyum eksikliği ile başladım panik atağa sebep oldu bende o yüzden magnezyum a dikkat edin inanılmaz önemliBenim demir takviyesi yapıldığı için iyi o ama kalsiyum magnezyum b12 hepsi düşük
Amin ins canimmm bekliyoruz bakalım okyanusa sevndim ins sıkıntıda biterde yazarHatırladım canim o günler nasıl unutulursizlerde sağlıkla kucaklayin yavrularinizi inşallah
Doktorum sonrasında yaşadığım bu duygu durumunu garipseyeceğimi ,aslında çok çok normal bir süreç olduğunu göreceğimi söylüyor fakat şu an ne söylenirse söylensin beni tatmin etmiyor ve söylenenler beni bu duygudan arındıramıyor malesefAynı duygu durumundayız canım. Benim hastanede 2 gece yatma ihtimalim var. Çok üzülüyorum ayrı kalacağımız için.
Ayy belki de öyledir amma bayaa acıtıyor ben de son zamanlar diyorum ki bu sancı mı ne acaba amma bayaa farklı diğerkilerden.Bazen de korkuyorum acaba uyurken bebeği eziyormuyum diyeben onları hep sancı sanıyordum ama bebeğin kalçasının olduğu yeri gösterdiğinde doktor kalçasıyla ittiği için canımın yandığını anladım
Perşembe gelmezse cuma artık planlı sezeryan olur gibi geliyorNe zaman kontrolun canim
Senin dogum cok yakin gibi hayirkisiyla insallah
Kasima gireceğiz son bir gün ekimde doğurdu herkes
Benimki zaten az hareket ediyor ama haftalardır böyle bu zamana özel değil doktorum 3 saat bir kere bile hareket etse iyi dedi 1 saatte 1 kez hareket ediyor uzun uzun hareket etmediği olmuyoeHareketleri nasil peki
Benimkinin baya azaldi gibi geliyor
Perşembe kontrolum öncesinde gitsem mi diye düşünmeye basladim
Yok ya ezmek imkansızAyy belki de öyledir amma bayaa acıtıyor ben de son zamanlar diyorum ki bu sancı mı ne acaba amma bayaa farklı diğerkilerden.Bazen de korkuyorum acaba uyurken bebeği eziyormuyum diye
Ay şükürler olsun iyi olsunndaSosyal hesaplarımız ekli birbirimiz de canim o şekilde ulaşabildim bende toparlayincs detayları anlatır kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?