2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok iyi olmuş okyanus kesin yazardı çünkü ins bı skinti yoktur

Çok şükür canım sevndim iyi olduğuna çok merak etmistikk

Mavisss beni hatırladın mı bilmiyorum beraber ovülasyon filan yapmıştık okyanusla. Çok sevindim çok merak ediyordum kendisini

6 gibi atiyim ams benim uzun zamandır böyle akıntım var hep su iyi dedi ama nişan geldikten sonra daha fazla olmaya başladı sanki
Ne zaman kontrolun canim
Senin dogum cok yakin gibi hayirkisiyla insallah
Kasima gireceğiz son bir gün ekimde doğurdu herkes

Benimde bebeğimin hareketleri eskisi kadar yok. Ve kasıklarım sızlıyor bugün biraz bulantım da var.

Çoook bol su iç canım . Bide tahinde iyi geliyo diye biliyorum

Doğumun yakın demek ki canım eşyalarınla mı gittin hastaneye yatış mı verecekler acaba evde mi bekle diyecekler herkesin suyu gelmiyormuş çünkü doğal akışında gidiyor ne güzel

Tesekkurler haver verdigin için

Bebek hareketlerim normal o yüzden doktorda kan gelirse bebek hareketsiz olurss gel dedi yoksa perşembeye kadar bekle dedi o yüzden gitmedim
Hareketleri nasil peki
Benimkinin baya azaldi gibi geliyor
Perşembe kontrolum öncesinde gitsem mi diye düşünmeye basladim

Aynı duygu durumundayız canım. Benim hastanede 2 gece yatma ihtimalim var. Çok üzülüyorum ayrı kalacağımız için.
Doktorum sonrasında yaşadığım bu duygu durumunu garipseyeceğimi ,aslında çok çok normal bir süreç olduğunu göreceğimi söylüyor fakat şu an ne söylenirse söylensin beni tatmin etmiyor ve söylenenler beni bu duygudan arındıramıyor malesef

ben onları hep sancı sanıyordum ama bebeğin kalçasının olduğu yeri gösterdiğinde doktor kalçasıyla ittiği için canımın yandığını anladım
Ayy belki de öyledir amma bayaa acıtıyor ben de son zamanlar diyorum ki bu sancı mı ne acaba amma bayaa farklı diğerkilerden.Bazen de korkuyorum acaba uyurken bebeği eziyormuyum diye

Ne zaman kontrolun canim
Senin dogum cok yakin gibi hayirkisiyla insallah
Kasima gireceğiz son bir gün ekimde doğurdu herkes
Perşembe gelmezse cuma artık planlı sezeryan olur gibi geliyor

Hareketleri nasil peki
Benimkinin baya azaldi gibi geliyor
Perşembe kontrolum öncesinde gitsem mi diye düşünmeye basladim
Benimki zaten az hareket ediyor ama haftalardır böyle bu zamana özel değil doktorum 3 saat bir kere bile hareket etse iyi dedi 1 saatte 1 kez hareket ediyor uzun uzun hareket etmediği olmuyoe
Ayy belki de öyledir amma bayaa acıtıyor ben de son zamanlar diyorum ki bu sancı mı ne acaba amma bayaa farklı diğerkilerden.Bazen de korkuyorum acaba uyurken bebeği eziyormuyum diye
Yok ya ezmek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…