2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Nasil insanlar var ya! Neyse, siz mesafe koyup sinirlarinizi koruduktan sonra hicbirsey yapamaz. Diliyorum cok rahat ve saglikli bir dogum atlatacaksiniz, bebisinizde cok saglikli olacak. Evinizde agiz tadiyla gecireceksiniz gunlerinizi. Kocaman sariliyorum size :)

Canim o kadinin suratini gordukce bizleri dusun. Burda hepimiz senin icin dua ediyoruz ve senin yanindayiz.

Ben de test etmek icin 3 gundur kullaniyorum, galiba yerde bir yere degil de yuksek bir yere koymam lazim. Sanki soguk buhar yayiyormus gibi geldi. Biraz uzak tutarak mutlaka calistiracagim. Bebeklerde burun icinin nemlenmesi muhimmis.

Cuma günümü buna doktormu karar verdi normal doğum olunca nasıl gün verdiler
canim benim zaten kendisinin gelmesini max bu zamana kadar bekliceklerdi. gelmezse kendileri dogumu baslaticaklardi. tansiyondan dolayi.

Bir krem varmis onu suruyorlarmis, acilmaya yardimci oluyormus. sanci gelmezse de suni sanci veriyorlarmis . 4 un de yaticam iste bakalim ne kadr surucek. eger acilma olmazsa yada benm tansiyon sknti cikarirsa sezeryana donulcek.

S Sude2323 eczaneci varlığından habersiz ilk defa siz sordunuz dedi hatta medikalcilere sorun dedi internetten sipariş versem cumaya anca gelir perşembe zaten kontrolüm var en iyisi bebek hareketlerini kontrol ediyim

Günaydın hanımlar, aksam göbek bağımız düştü çok şükür ki ama benim sütüm artmadı hala ya bestlak kullanıyorum ama etkili olmadı galiba. Bide sezeryan olduğumdan antibiyotik vermişti doktorum bugün bitti ilaç acaba o mu etkiliyor bilemedim. Bi öneriniz var mı

canim ben tecrubeli degilim ama ekim annelerini takip ediyorum, onlar en onemli seyin dinlenmek oldugunu soyluyorlar ve bol su icmek.

Kuru meyvelerle komposto yapip icenlerde cok memnun .
sicak dusa girip veya havluyu memelerde bekletip masaj yapan da var.
Ten tene temasinda cok onemli oldugunu soyluyorlar .

Benim aşırı artı bazen su gibi bazen kremsi hatta şimdi yine oldımeczaneden çok pahalı değilse test alıcam
Yavrum bahsettiğin test amniosure testi bu ismiyle söylersen belki eczacilar anlar bilgisiz bir teknikere denk gelmiş olabilirsin. Biz biliyoruz onlar nasıl bilmiyorlar ya

Merhaba kızlar ROP muayenesinden çıktık gece boyu hiç uyumamıştım stresten ,video vs hiçbir şey izlemedim ama izleme demeleri bile yetmişti çok tedirgin etmişti beni ama hiç korkulacak bir şey değilmiş bundan sonra yaptıracak olanlar için yazıyorum çok az o anlık ağladı bebeğim ama çok şiddetli ve acılı bir ağlama değildi ,kan verirken çok daha fazla ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…