Aynen bende iyimi ettim bilmiyorum ama bıraktımbende biraktim demir hapini coktan. aslinda butun vitaminleri biraktim . midem rahatladi ya
Ne için kullanılıyor gelenin su olduğunu anlamak için mieczanede satılıyor diye biliyorum gidip soracağım şimdi adını bilmiyorumm ama her eczanede var mı onuda bilmiyorum
bana her hafta kan testi yapiyorlar, magnezyumum bir tik dusuk ama zaten bu haftalarda kullandirmiyorlar.Aynen bende iyimi ettim bilmiyorum ama bıraktım
Şimdi eczaneye gidiyorum anladığım kadarıyla bu bir ped renk değişimi oluyor sanırım o şekilde akıntı mı yoksa sızıntı mı onu anlamış oluyoruzNe için kullanılıyor gelenin su olduğunu anlamak için mi
Nasil insanlar var ya! Neyse, siz mesafe koyup sinirlarinizi koruduktan sonra hicbirsey yapamaz. Diliyorum cok rahat ve saglikli bir dogum atlatacaksiniz, bebisinizde cok saglikli olacak. Evinizde agiz tadiyla gecireceksiniz gunlerinizi. Kocaman sariliyorum size :)Sormayın neye uğradığımı şaşırdım. Evim kiraydı yeni evliydik daha bikaç günlük. Evime misafir geldi güya. Koridorun fayansları normalde ses çıkarırdı. Eşim gece çalışırken onunla konuşuyordum. Uzun bir koridor ve korkarak tek yatıyordum ev yeni ortam yeni. Tekim. Bide lamba yakmadım akıllı gibi. Hani eşimle cicim aylarımız konuşmalar canımlı cicimli. Sessizce gelmiş:) odaya direk daldı. Aklımı oynatıyordum. Telefonu falan attım korkudan. Amacı da başkasu ile konuştuğumu kanıylayıp boşatmak :) ben telefonu fırlatıbca korkudan kapanfı tabi. Ben açana kadar gitmiş salona oğlunu aramış onunla mı konuşuyorum diye. :) bu basit o kadar ufak bişey ji. Eşim hatırlamz bile resmen namusuma laf edildi oysaki.
Canim o kadinin suratini gordukce bizleri dusun. Burda hepimiz senin icin dua ediyoruz ve senin yanindayiz.Allah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.
Cuma günümü buna doktormu karar verdi normal doğum olunca nasıl gün verdilercuma gunu normal olacak insallah canim
Ben de test etmek icin 3 gundur kullaniyorum, galiba yerde bir yere degil de yuksek bir yere koymam lazim. Sanki soguk buhar yayiyormus gibi geldi. Biraz uzak tutarak mutlaka calistiracagim. Bebeklerde burun icinin nemlenmesi muhimmis.Bana da bebeği olan bikaç arkadaşım difüzör almamı önerdi. kış bebekleri olacağı için kombiyi yakmaya başlayınca odanın havası çok kurayacak. Odayı nemli tutmak bebeğin rahat nefes alabilmesi için çok faydalı. Ben şöyle bi difüzör aldım. Henüz doğalgazı yakmadık ama çok hoşuma gitti.
canim benim zaten kendisinin gelmesini max bu zamana kadar bekliceklerdi. gelmezse kendileri dogumu baslaticaklardi. tansiyondan dolayi.Cuma günümü buna doktormu karar verdi normal doğum olunca nasıl gün verdiler
suni sancıyla doğumu başlata bilirCuma günümü buna doktormu karar verdi normal doğum olunca nasıl gün verdiler
eşim işte annemde tekim gözüm hiç yemiyoracile git iki dk test yaparlar :)
canim ben tecrubeli degilim ama ekim annelerini takip ediyorum, onlar en onemli seyin dinlenmek oldugunu soyluyorlar ve bol su icmek.Günaydın hanımlar, aksam göbek bağımız düştü çok şükür kiama benim sütüm artmadı hala ya bestlak kullanıyorum ama etkili olmadı galiba. Bide sezeryan olduğumdan antibiyotik vermişti doktorum bugün bitti ilaç acaba o mu etkiliyor bilemedim. Bi öneriniz var mı
anladim kuzum , aksami bekle ozaman . bebek zaten hareketliyse bir sknti yoktureşim işte annemde tekim gözüm hiç yemiyorminibüsle gitmem lazım
Yavrum bahsettiğin test amniosure testi bu ismiyle söylersen belki eczacilar anlar bilgisiz bir teknikere denk gelmiş olabilirsin. Biz biliyoruz onlar nasıl bilmiyorlar yaBenim aşırı artı bazen su gibi bazen kremsi hatta şimdi yine oldımeczaneden çok pahalı değilse test alıcam
Benim demir takviyesi yapıldığı için iyi o ama kalsiyum magnezyum b12 hepsi düşükbana her hafta kan testi yapiyorlar, magnezyumum bir tik dusuk ama zaten bu haftalarda kullandirmiyorlar.
demirimede bir daha bakmadilar hap verdikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?