Hayirlisi insallahPerşembe gelmezse cuma artık planlı sezeryan olur gibi geliyor
Oyle miBenimki zaten az hareket ediyor ama haftalardır böyle bu zamana özel değil doktorum 3 saat bir kere bile hareket etse iyi dedi 1 saatte 1 kez hareket ediyor uzun uzun hareket etmediği olmuyoe
Yok ya ezmek imkansız
Şişkoo oldular artık ondan annesi korkmaOyle mi
Ya benim ki de azali ama yavaşladi hareketleri oyuzden bir endiselendim
Aptamili çoğu kişi gaz yapıuo demiş, inş yapmazBen de geceleri Aptamil veriyorum.daha gaz yapmadı gündüzleri yetiyordu sütum .bugün yetmemeye başladı inadına emziriyorum fakat çabuk uyuyor memede emzik moduna geçiyor.beslenemiyir diye düşünüyorum ozamn .bugün 30 CC verdim emzirdikden sonra veriyorum hep.geceleride 30 CC veriyorum.hafif sarılığı vardı hastaneden çıkarken 7 demişti doktor.o geçsin diye bakıyorum.yoksa memede tutarım saatlerce kib1 2 saat emzirme Savaşı'ndan sonra mama veriyorum aranmaya devam edince
Merhaba kendimce katkıda bulundum. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur tatlı kız. Allah şifa versin.Merhaba SMA hastası bebek icin bagis yaparak hayatini kurtarmak ister misiniz? Ben de kizimin dogumgunu icin bagis yapmistim dogumgunu partisi yerine. Bebegin kampanyasi suan %97 sona yaklastik bagisa ihtiyacimiz var@aslicicek_yasasin bu linkten instagram profiline girebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3153669 Eki Görüntüle 3153670
Hayirlisiyla insallahKızlar kontrolden çıktık çok şükür her şey yolunda şu an yatış işlemlerini yapıyoruz yarın 9:30da kavuşuyoruz kısmetse
Nişan olabilr canim bekle bakalim ama yine de hazrlkli ol benceKızlar afedersiniz tuvaletten sonra peçeteye çok çok açık pembe renkte sümüksü bi leke oldu iki kere neden olur ki sancım da yok
Kalbim insallah öyledirŞişkoo oldular artık ondan annesi korkma
36+4 erken de aslında ama biraz iş yaptım ondan mı oldu bilmiyorum umarım doğum başlamamıştırAmin canım inşallahhepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşalım sıpalara
Canım kaçıncı haftadasın nişan gelmiş olabilir mi acaba
Evet biraz da iş yaptım ondan olmuş olabilir hazırlığımı yaptım Bekliyorum bakalımNişan olabilr canim bekle bakalim ama yine de hazrlkli ol bence
Evet canım aşırı gürültülü. Benim oğlum büyüdü artık sıkıntı olmuyor ama bebiş korkabilir hakikaten. Diğer markalar yeni yeni meşhur oldu çok övülüyor. İyi bir araştırma ile daha iyisini bulabilirsin bence de. Normalde bu pahalılık ortamı olmasa gerekirse alırsın derdim ama ben mesela omronu 250 tl civarına aldım maksimum 1 sene olmuştur şuan aynı model 1250 tl. O yüzden herşeyi alıp koymak lazım bir kenara.Omronun çok gürültülü çalıştığını söylüyorlar doğru mu canım ona göre xiaomi ya da Nexus düşünüyorum
Acilma uzun sürdüğü durumlarda epidural iyi oluyo gercekten. Epidural olmama ragmen oyleydim olmasaydim nasil olurdu.bilmemÇ
Çatı muayenesi de olmadımhenüz doğum hakkında da konuşmadık o olabildiğince doğal istiyor ama henüz konuşmadık
Suni sancı alırsamda epiduralli bir normal doğum olursa mis gibi olur ama simdi tilt oldum hiç konuşmadık doktorla
Haklısın simdiden kafamda planımı yapiyim perşembe günü ona göre konuşacağım
Hareket cıktı ama göbeğimin tam altındaydı ve benim o kemerin üstünde takılı bir şey varya onu bastırmam gerekti arkadaydı herhalde bebek ama doktor baktığında kanala inmiiş falan demedi
Yok internette var ama bence eczanelerde cok gerek duymuyorlar talep yok sanırım
Artık dayancak gücümüz kalmadı ona yaklaştıkca gececek inşallahKızlar benim de duygu durumum değişiyor sürekli. Sabah iyiyim birşeyim yok sonra bel ağrısından yatıyorum hemen gündüz uyumaktan da nedret ederim başım ağrır hemen çok huysuz hissediyorum kendimi
Geçen gittiğimde 40 beklemeye gerek yok irileşecek dedi perşembe gününe kadar bir şey olmazsa gel dedi büyük ihtimalle o gün ne yapacağımızı konuşacağız o zaman kontrollü yapıp normal olur olmaz diye konuşacak diye tahmin ediyorum zaten cuma günüde 39+0 oluyorumAcilma uzun sürdüğü durumlarda epidural iyi oluyo gercekten. Epidural olmama ragmen oyleydim olmasaydim nasil olurdu.bilmem
Aslinda senin ilk gebeligin cati muayenesi yapmali. Bnm ilki 39 bitince dogdu ben dogmuyo diye senin gibi strese giriyodum drum muayeneyi de 38de yapmisti. Hatta rahim agzini uyarayim da tetikleriz demisti. Muayenenin haftasina dogum oldu. Simdi yine bekliycem sanki o haftalaribebegim irilesti baya dogsun istiyorum ben de ama tik yok
Canım suni sancıyla mı başlatacaklar doğumu
Aa oralar da normal doğum da mı tarih belirleyerek yapılıyor? Sancı falan beklenmiyor mu?
Bence biz dikkat etmiyoruz bakmıyoruz kendimizeSen aynj bensin canim
Benimki de iri işte oglum bu kilodayken dogmustu bunda tık yok. Bana hic beklemeyelim vs tarzi da konusmuyo sadece daha fazla kilo alirsa.dogum zor olacak almadan gelse iyi olacak diyo ama biz başlatalım ya da sezaryen fln konusmadik hic. Akisina birakilmis durumda.Geçen gittiğimde 40 beklemeye gerek yok irileşecek dedi perşembe gününe kadar bir şey olmazsa gel dedi büyük ihtimalle o gün ne yapacağımızı konuşacağız o zaman kontrollü yapıp normal olur olmaz diye konuşacak diye tahmin ediyorum zaten cuma günüde 39+0 oluyorum
Guzel heyecqnlar bunlar , en sorunsuz sekilde biter gider insallah canimEvet biraz da iş yaptım ondan olmuş olabilir hazırlığımı yaptım Bekliyorum bakalım
Canim ayni haftadayiz. Şu an kac gr bebisBenimki de iri işte oglum bu kilodayken dogmustu bunda tık yok. Bana hic beklemeyelim vs tarzi da konusmuyo sadece daha fazla kilo alirsa.dogum zor olacak almadan gelse iyi olacak diyo ama biz başlatalım ya da sezaryen fln konusmadik hic. Akisina birakilmis durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?