2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canım benim geçen hafta çarşamba günü 2 buçuk santim açıklığım vardı. Bu gittiğim de de açıklığımın devam ettiğini söyledi 3 cm geçmek üzere zaten bebek kanal da bu hafta gelebilir dedi. Kırmızı kan görürsen ya suyun gelirse hemen hastaneye gel beni de ara dedi. İkisi de gelmezse haftaya kontrole gel dedi. Alçak oturma ve. Ikınma egzersizine ağırlık vermemi söyledi.

Aynen yaa bayılıyorum yilbasi temasına hayirlisiyla giydirmek nasip olsun insallah

Çok teşekkür ederim ilçede olduğum için eve gelen birini bulma ihtimalim pek yok gibi. Bakacağım.
Gebelikte aklıma hiç bu gelmemişti açıkçası sütümün olmama ihtimali düşünüyordum ama olup da emmeme ihtimalini hiç düşünmemiştim çok şaşkınım hala bu duruma ama olabiliyormuş. Hele de doğar doğmaz anneye gelmediyse ihtimal ister istemez artıyor tabi. Hiç biriniz böyle sorunlar yaşamayın inşallah

Kuzum benim ilk gebeliğim ilk bebeğim İnan ki bilmiyorum. Ben 36+1 iken kontrole gittim o haftaki yaşadıklarımı anlatınca çatı muayenesi yapmak istedi ve açıklığım çıktı. Bu hafta da ultrasonla bebeğimin duruş şeklinden dolayı kafasını göre bilmek için vajinamın üstüne kadar inmek zorunda kaldı. Bebeğimin Kilosunu da ölçemedi geçen hafta 2800 küsürdü bu hafta da biraz eksik çıktı alttan muayene etmek istedi. Öylelikle bebeğin kanalda olduğunu tamamen anlamış olduk. Ben şu an 36+6 yım

Kızlar iki gündür göğsümde bir ağrı var sırtıma vuruyor ordan da sağ koluma iniyor sağ kolum arada uyuşuyor hatta. Bu durumu yaşayan var mı? Acaba soğuk algınlığı mı?

Bisey olmaz korkma akrabam 5 kiloya yakin dogurmustu ama tabiki sezeryandi. Normal dogum istiosan tabi 4 kg.a ulasirsa braz zor.
Zayif olsa dahw cok uzulurdun bu da gelir gecer sen gerekli onlemi almissin sonucta

Canim bana hep hastanede doktor soyledigimiz kilonujln 500 alti veya ustu olabilir der. Hastanr bilerek veya ihmalden yapmamistir bence ama risk varsa onu elemeleri gerekmistir artk uzulme bence.

Soguk alginligi olabilir mide problemlern varsa ondwn da olabilir
mide ağrılarımda yeni başladı bir haftadır çekiyorum. onunla alakalı olabilceğini düşünmemiştim bu arada ben de artık günde 7-8 defa hareketletini anca hissediyorum, 37+5 olduk perşembe kontrol var. Acaba büyüdğü için mi?

Canım ıkınma egzersizi nasıl ?

Bizimki nst öncesi kıpır kıpır, doktorda sıra beklerken kıpır kıpır ama kontrol anında resmen uyuyor numarası yapıyor

Ben de doğum yaptım kusura bakmayın ne okuyabildim ne mesajlara bakabiliyorum. Sütüm az. Benim sağlık durumundan dolayı doğum çok çok zor oldu. Kalbim biraz sıkontı çıkardı doğum anında. Genele dönmeden sakinleştirici ile bitti çok şükür. Detayları yazarım. Kilosu az çıktı ultrasona göre bayağı az çılto hemde. Net kilo dopım belgesinde ymiş. Diğer konulara değinmek istemiyorum şuan için

Kızlar iki gündür göğsümde bir ağrı var sırtıma vuruyor ordan da sağ koluma iniyor sağ kolum arada uyuşuyor hatta. Bu durumu yaşayan var mı? Acaba soğuk algınlığı mı?
Canım bi doktora mi gitsen acaba? Yani öyle soğuk algınlığı belirtileri gibi değil sanki. Umarım önemli bir şey değildir.

Hadi gözün aydın canım. İkiniz de sağlıklısınız ya önemli olan o. Allah sizlere bağışlasın

Canim bana hep hastanede doktor soyledigimiz kilonujln 500 alti veya ustu olabilir der. Hastanr bilerek veya ihmalden yapmamistir bence ama risk varsa onu elemeleri gerekmistir artk uzulme bence.
Bana 200 300 falan diyordu bu kadar fark beklemiyordum açıkçası fakat artık yapacak bir şey yok dediğim gibi sağlıklıyız önemli olan da o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…