Yiaaaa çok güzellerKizlar su aldıklarıma bakinnn
Evet canım benim geçen hafta çarşamba günü 2 buçuk santim açıklığım vardı. Bu gittiğim de de açıklığımın devam ettiğini söyledi 3 cm geçmek üzere zaten bebek kanal da bu hafta gelebilir dedi. Kırmızı kanAnladım canım tek avazda kurtarsın hepimizi inşallah
Bana da cuma gel dedi açılmayı uyarıcı muayene yapacağım bu sefer dedi sende açılma var mı?
Bir endişem de gününü geçirmesi içerde tehlikeli olabiliyormuş öyle şeyler duymuştum
Senin de açılman olabilirBenimde aynı uzum süre yürüyemiyorum düz oturamıyorum bacaklarımı baya açmam gerekiyor oturabilmem için
Aynen yaa bayılıyorum yilbasi temasınaYiaaaa çok güzellergüle güle giysin kuzu yılbaşı yakın olduğu için ben de bunlara heves etmiştim, hatta şu beyazlı geyikli tulumdan ben de aldım daha önce. Pabuçları görmemiştim ama onlar da mükemmelmiş
Çok teşekkür ederim ilçede olduğum için eve gelen birini bulma ihtimalim pek yok gibi. Bakacağım.Canım bu yolu da denemekte fayda var, sonra dediğin gibi pişman olmamak adına. Hem bakarsın gerçekten faydası olur, benim birkaç tane takip ettiğim emzirme danışmanı var. Sen samsun’daydın sanki. Yine de instagram hesaplarını yazayım, fırsat bulursan bi göz gezdir:
İzmir:
emzirmedanismani_serdi (Serdi Güler)
İzmir emzirme danışmanı.
İzmir’den bağımsız olarak:
Güliz onat demir
Dilruba demirezer
Bazı paylaşımları görüyorum, eve desteğe gidip birkaç saatte memeye alıştırıyorlar vs.
Ben henüz o aşamayı yaşamadığım için ezbere konuşmayayım. Umarım seni rahatlatacak çözümler olur. Olmadı mı, bu da yaşanacak bir süreçtir diyip geçeceğiz, sen sağlıkla başlarında ol yeter.
Şu emzirme cidden gebelik boyunca en büyük kabuslarımızdan.
Çok güzeller nerden aldın canımKizlar su aldıklarıma bakinnn
Kuzum benim ilk gebeliğim ilk bebeğim İnan ki bilmiyorum. Ben 36+1 iken kontrole gittim o haftaki yaşadıklarımı anlatınca çatı muayenesi yapmak istedi ve açıklığım çıktı. Bu hafta da ultrasonla bebeğimin duruş şeklinden dolayı kafasını göre bilmek için vajinamın üstüne kadar inmek zorunda kaldı. Bebeğimin Kilosunu da ölçemedi geçen hafta 2800 küsürdü bu hafta da biraz eksik çıktı alttan muayene etmek istedi. Öylelikle bebeğin kanalda olduğunu tamamen anlamış olduk. Ben şu an 36+6 yımNe kadar güzel özenli bir süreçmiş. Ve normal doğumu her koşulda denemeleri çok güzel bence.
Ben de bestlak ile still tea düşünüyorum. Daha almadım ama doğuma yakın ya da sonra onları alıcam. İlk etapta still tea aklımda özellikle. Yorumları hep iyiydi.
Ahaha aynen soyup soğana çevirme kısmına o kafar katılıyorum kionlar yapmak istese maddiyattan korkup bizler engelleyebiliriz çünkü bunları yapıp bumlara para yazıp üstüne bir de sezeryan parası almaları işten bile değil
@A T L A S1dogasever kanala girmesi gereken haftayı biliyor musnuz peki? Ya da gereken değil de genelde ne zamam girdiğini?
Bisey olmaz korkma akrabam 5 kiloya yakin dogurmustu ama tabiki sezeryandi. Normal dogum istiosan tabi 4 kg.a ulasirsa braz zor.Esimle ben düşük kiloda dogmusuz. Oglum 39. Haftanin sonunda 3400 dogdu. Yani genetik faktor pek yok. Sekerim de yuklemeden beri diyetteyim dengede gorunuyo tum tahlillere gore. Ama o yukleme oncesinde kilosu artti bi arayi acmisti. Ondan beri de degismedi iste. Bakalim 4u bulursa cok.zor olacak benim.icin
Soguk alginligi olabilir mide problemlern varsa ondwn da olabilirKızlar iki gündür göğsümde bir ağrı var sırtıma vuruyor ordan da sağ koluma iniyor sağ kolum arada uyuşuyor hatta. Bu durumu yaşayan var mı? Acaba soğuk algınlığı mı?
Canim bana hep hastanede doktor soyledigimiz kilonujln 500 alti veya ustu olabilir der. Hastanr bilerek veya ihmalden yapmamistir bence ama risk varsa onu elemeleri gerekmistir artk uzulme bence.Canım benim oğlum da 3800 doğdu bu bebeğim sırf 4100 ölçtüler diye sezeryan oldum ama 3660 doğdu ve su an o kadar üzgünüm ki normal yapabilecekken boşuna sezeryanın zorluklarını yaşıyorum. Yardım olmadan yataktan bile kalkamıyorum yani bence kilo dolayısı ile sezeryan olma önce suni dene ya da bir iki doktora daha git onlar da aynı ölçerse o zaman düşün. Çünkü ikisini de deneyimlemiş biri olarak normalin daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim çünkü ne kadar ağrı çekersen çek kimseye muhtaç değilsin. Şimdi bana muhtaç iki tane bebeğim varken benim birilerine muhtaç olmam çok canımı sıkıyor
mide ağrılarımda yeni başladı bir haftadır çekiyorum. onunla alakalı olabilceğini düşünmemiştimSoguk alginligi olabilir mide problemlern varsa ondwn da olabilir
Canım ıkınma egzersizi nasıl ?Evet canım benim geçen hafta çarşamba günü 2 buçuk santim açıklığım vardı. Bu gittiğim de de açıklığımın devam ettiğini söyledi 3 cm geçmek üzere zaten bebek kanal da bu hafta gelebilir dedi. Kırmızı kangörürsen ya suyun gelirse hemen hastaneye gel beni de ara dedi. İkisi de gelmezse haftaya kontrole gel dedi. Alçak oturma ve. Ikınma egzersizine ağırlık vermemi söyledi.
Doğru dedin valla ben yine doktora geldim. Hareket etmiyor diye kalp atışı falan güzel nst de sancım çıkmıyor ama benim çok ağrım var. C.tesi kendi doktorum izinli olduğu için görünememeiştim. Bakalım ne diyecek.
Canım bi doktora mi gitsen acaba? Yani öyle soğuk algınlığı belirtileri gibi değil sanki. Umarım önemli bir şey değildir.Kızlar iki gündür göğsümde bir ağrı var sırtıma vuruyor ordan da sağ koluma iniyor sağ kolum arada uyuşuyor hatta. Bu durumu yaşayan var mı? Acaba soğuk algınlığı mı?
Hadi gözün aydın canım. İkiniz de sağlıklısınız ya önemli olan o. Allah sizlere bağışlasınBen de doğum yaptım kusura bakmayın ne okuyabildim ne mesajlara bakabiliyorum. Sütüm az. Benim sağlık durumundan dolayı doğum çok çok zor oldu. Kalbim biraz sıkontı çıkardı doğum anında. Genele dönmeden sakinleştirici ile bitti çok şükür. Detayları yazarım. Kilosu az çıktı ultrasona göre bayağı az çılto hemde. Net kilo dopım belgesinde ymiş. Diğer konulara değinmek istemiyorum şuan için
Bana 200 300 falan diyordu bu kadar fark beklemiyordum açıkçası fakat artık yapacak bir şey yok dediğim gibi sağlıklıyız önemli olan da oCanim bana hep hastanede doktor soyledigimiz kilonujln 500 alti veya ustu olabilir der. Hastanr bilerek veya ihmalden yapmamistir bence ama risk varsa onu elemeleri gerekmistir artk uzulme bence.
Ben de bestlak ile still tea düşünüyorum. Daha almadım ama doğuma yakın ya da sonra onları alıcam. İlk etapta still tea aklımda özellikle. Yorumları hep iyiydi.
Ben şimdi ebebektem humana still tea sipariş ettim bestlak önceden almıştım. Bir de balmumu göğüs koruyucu sipariş ettim umarım beklentimi karşılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?