2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de aynı bezi kullanıyorum ve bize de bez dayanmıyor. Tam altını değiştiriyorum kucağıma aldığım gibi temiz beze kaka yapıyo Bez düşmanı çocuk. 3. pakete geçtik biz de. Biz daha çok uzun süre kullanırız 1 numarayı. Uraz Alp’in kilosu nasıl kaç gram aldı doğduğundan bu yana? Biz daha 3 kg yi bulmadık 4 ü geçince belki2 numaraya geçilir 2 paket dediğin nedir ki max 15 gün demek ilk zaman 8-10 bez günlük gidiyor

Kızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
hayirli olsun canim Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
Sutun de gelir elbet. bebeginle ten tene temas et, yatir gogsune
kiz iki saat nasil yuruyon biz bugun 1 saat yuruduk arada 3 kere dinlendim. totom cikti valla
icin rahat edicekse git dr a canim hic bekleme

Günaydın hamişler ve anneler hamiş sayımız az kaldı. Sağlıkla kavusalim bebislere. Benimki 8 haftadir baş aşağı duruyo ama hala bir gelme isteği yok gibi hareketleri yavaşlamadi hala aynı aktiflikte kesesini yirtacak da suyum gelecek diye de korkuyorum öyle bastırıyor ki gerinirken. Eklem yerimi oyuyor sanki yolu yanlış yerde mi arıyor acaba son haftalar gerçekten geçmek bilmiyormuş ya doktor hadi şimdi sezaryene alalım dese tamam diyeceğim o derece sıkıldım Allah affetsin.
Seninle aynı fikirdeyim canım ya. Bebiş koklamak istiyorum artık

ayy al bende de o kadar her ne kadar uykusuzluk bizi bekliyor olsada , rahat rahat yuz ustu uzanmayi fln ozledim .

Yüzünü hiç göstermediler diye mi acaba bende annemle oturuyorduk y şaşı olursa ya sağlığı yerinde olmazsa diye sorular soruyordum,

Pusetler icin de yagmurluk oluyo. Kisa denk gelince ben onlardan dq aldim islanmasin usumesin diye. Puset ortusu ustune yagmurluk takarsan hava gecmez kafa kismindan oyle

Ayni cumleleri kuruyorum bikac gundur eksiklerimiz de var halbuki ama umrumda degil dgsun yanimda olsun modundayim

Gece yatmadan demir ilaci sabah kalkinca tiroit ilaci aliyorum. Ikisinin arasinda en az 3saat olmasi gerekiyo ve ikisi de ac karnina olacak. Bu sabah kalktim ve tiroit yerine yine demir ilaci.ictim artik kafa da kalmadi bende asiri dalginim resmen.
Bugun gorus gunu insallah acilmam vardir dogum yakindir

ayy al bende de o kadar her ne kadar uykusuzluk bizi bekliyor olsada , rahat rahat yuz ustu uzanmayi fln ozledim .
Ay şimdi bile uyku haram en azından öper koklarım şimdi sağdan sola dönerken ağlayasın geliryo. Yatınca kalkmak zaten işkence ama en merak ettim bu zamanları özler miyiz

Ben de o miss gibi kokuyu içime çekmek istiyorum. Bi de bebeğimle sürekli oyunlar oynak eşim diyor ki sen kendine oyun arkadaşı doğuracaksın o yüzden sabırsızsın

aradım doktoru anlattım korkulacak bir şey yok bebek hareketlerini takip et perşembe gel dedi
Benim de bebeğim ağır hareket ediyordu sorun yok çok şükür. Ben yürüş yaptıktan sonra sıcak duş alıyorum çok iyi geliyor. Her gün hiç üşenmeden. Bu vücudumu çok rahatlatıyor hatta çömelme egzersizlerini duşta yaptığım bile oluyor. Bi de öyle dene istersen.

bende sabaha karsi hep uyaniyorum geri de yatamiyorum , bir sicak basiyor bir soguk .. sonra dus aliyorum rahatliyorum , uyuyabiliyorum da sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…