Ben de aynı bezi kullanıyorum ve bize de bez dayanmıyor. Tam altını değiştiriyorum kucağıma aldığım gibi temiz beze kaka yapıyoSleepy bionatural aldım onu kullanıyorum şu an için bir sıkıntı yok çok sık değişiyor bazen kızarıyor ama 1 numaradan 3 paket bez bitirdik 64’lü yani ben mi çok kullanıyorum anlamadım4.paketten de baya kullandık
2 paket dediğin nedir ki max 15 gün demekNasıl yaaaben 2 paket aldım daha doğrusu görümcem almış. Bitmez ki bu kadar bez 2 numaraya geçince ne yapıcam kalanları dedim aşırı küçük göründü gözüme diğer markalara göre. Gerçi en fazla 3 kilo doğacak çocuğu nasıl büyük bir şey bekliyorsam artık
hayirli olsun canimKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
kiz iki saat nasil yuruyonkuzum bu ara yürüyüşleri arttırdım doğum kolay olsun diye malum havalarda soğuk farketmeden üşür tüm mü dicem ama vücudumda kırgınlık vs de yok, dediğin gibi düşünmektense ben bi doktora görüineceğim, bebeğin hareketleri de iki gündür ciddi azaldı çünkü
Seninle aynı fikirdeyim canım ya. Bebiş koklamak istiyorum artıkValla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsinSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
ayy al bende de o kadarGünaydın hamişler ve annelerhamiş sayımız az kaldı. Sağlıkla kavusalim bebislere. Benimki 8 haftadir baş aşağı duruyo ama hala bir gelme isteği yok gibi hareketleri yavaşlamadi hala aynı aktiflikte kesesini yirtacak da suyum gelecek diye de korkuyorum öyle bastırıyor ki gerinirken. Eklem yerimi oyuyor sanki yolu yanlış yerde mi arıyor acaba son haftalar gerçekten geçmek bilmiyormuş ya doktor hadi şimdi sezaryene alalım dese tamam diyeceğim o derece sıkıldım Allah affetsin.
Seninle aynı fikirdeyim canım ya. Bebiş koklamak istiyorum artık
Erken gelen bebislere nispet yapıyorlar onların yerine de bekliyor olmalılarGelseler doğuracağız da gelmiyorlar
Evet oluyor malesef öyleBenimki dün gece 2 saat içinde 5 tane bez değiştirtti bana. Tek seferde yapıp bitirmek yerine parça parça yapmayı tercih etti
Yüzünü hiç göstermediler diye mi acaba bende annemle oturuyorduk y şaşı olursa ya sağlığı yerinde olmazsa diye sorular soruyordum,Valla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsinSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Pusetler icin de yagmurluk oluyo. Kisa denk gelince ben onlardan dq aldim islanmasin usumesin diye. Puset ortusu ustune yagmurluk takarsan hava gecmez kafa kismindan oyleİyi geceler kızlar. Puset yollamış arkadaşım boşuna para vermeyin biz kullanmadık diye ama tente kısmı yok. Onun için nasıl çözüm bulabilirim ayrı satılıyor mu acaba? Puset örtüsü alsam baş kısmı üşür mü hani tente yok. Yoksa geri vereyim mi?
Ayni cumleleri kuruyorum bikac gundurGünaydın hamişler ve annelerhamiş sayımız az kaldı. Sağlıkla kavusalim bebislere. Benimki 8 haftadir baş aşağı duruyo ama hala bir gelme isteği yok gibi hareketleri yavaşlamadi hala aynı aktiflikte kesesini yirtacak da suyum gelecek diye de korkuyorum öyle bastırıyor ki gerinirken. Eklem yerimi oyuyor sanki yolu yanlış yerde mi arıyor acaba son haftalar gerçekten geçmek bilmiyormuş ya doktor hadi şimdi sezaryene alalım dese tamam diyeceğim o derece sıkıldım Allah affetsin.
Bizimki de işedi açınca ama kız olduğu için tutturamadı. Alt değiştirme örtüsü battı sadece Allah'tanEvet oluyor malesef öylebende akşam ilk üstüme işeme olayını yaşadım sıcak sıcak iyi geldi
Ay şimdi bile uyku haram en azından öper koklarım şimdi sağdan sola dönerken ağlayasın geliryo. Yatınca kalkmak zaten işkenceayy al bende de o kadarher ne kadar uykusuzluk bizi bekliyor olsada , rahat rahat yuz ustu uzanmayi fln ozledim .
aradım doktoru anlattım korkulacak bir şey yok bebek hareketlerini takip et perşembe gel dediBeklemektense gitmek daha iyi hem için rahatlayınca kendini de bebeği de daha iyi hissediyorsun. İmkanın varsa bugünden git
Ben de o miss gibi kokuyu içime çekmek istiyorum. Bi de bebeğimle sürekli oyunlar oynakGünaydın hamişler ve annelerhamiş sayımız az kaldı. Sağlıkla kavusalim bebislere. Benimki 8 haftadir baş aşağı duruyo ama hala bir gelme isteği yok gibi hareketleri yavaşlamadi hala aynı aktiflikte kesesini yirtacak da suyum gelecek diye de korkuyorum öyle bastırıyor ki gerinirken. Eklem yerimi oyuyor sanki yolu yanlış yerde mi arıyor acaba son haftalar gerçekten geçmek bilmiyormuş ya doktor hadi şimdi sezaryene alalım dese tamam diyeceğim o derece sıkıldım Allah affetsin.
Benim de bebeğim ağır hareket ediyordu sorun yok çok şükür. Ben yürüş yaptıktan sonra sıcak duş alıyorum çok iyi geliyor. Her gün hiç üşenmeden. Bu vücudumu çok rahatlatıyor hatta çömelme egzersizlerini duşta yaptığım bile oluyor. Bi de öyle dene istersen.aradım doktoru anlattım korkulacak bir şey yok bebek hareketlerini takip et perşembe gel dedi
bazen ozleniyor diyolaaaAy şimdi bile uyku haram en azından öper koklarım şimdi sağdan sola dönerken ağlayasın geliryo. Yatınca kalkmak zaten işkenceama en merak ettim bu zamanları özler miyiz
bende sabaha karsi hep uyaniyorum geri de yatamiyorum , bir sicak basiyor bir soguk .. sonra dus aliyorum rahatliyorum , uyuyabiliyorum da sonrasindaBenim de bebeğim ağır hareket ediyordu sorun yok çok şükür. Ben yürüş yaptıktan sonra sıcak duş alıyorum çok iyi geliyor. Her gün hiç üşenmeden. Bu vücudumu çok rahatlatıyor hatta çömelme egzersizlerini duşta yaptığım bile oluyor. Bi de öyle dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?