- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.450
- 83
Benimkinin hep sırtı dönük yüzünün 1/4 ünü ya gösterdi ya göstermedi ör da burnu bi değişikti. Rabbim affetsin kaynanamın burnunu hiç sevmiyorum. Ona benzicek diye ağlamaktan içim dışıma çıktı. Eşim de olaya çok ilginç giriş yaptı.Yüzünü hiç göstermediler diye mi acaba bende annemle oturuyorduk y şaşı olursa ya sağlığı yerinde olmazsa diye sorular soruyordum,
Kesinlikle öyle ben sıcak duş almaktan bu kadar zevk alacağım hiç aklıma bile gelmezdi aşırı iyi geliyor. Zaten doğumumuz da yakın doğuma da rahat giderizbende sabaha karsi hep uyaniyorum geri de yatamiyorum , bir sicak basiyor bir soguk .. sonra dus aliyorum rahatliyorum , uyuyabiliyorum da sonrasinda
Benımki 9 ay boyunca gösterdiği tek surat bu eşim dün akşam yemekte o kadar merak ediyorumki suratını diyo benimle aynı zamanda giden arkadaşı varmış onunki ultrasonda o kadar güzel çıkmışki sanki doğmuş öyle net her şey diyorBenimkinin hep sırtı dönük yüzünün 1/4 ünü ya gösterdi ya göstermedi ör da burnu bi değişikti. Rabbim affetsin kaynanamın burnunu hiç sevmiyorum. Ona benzicek diye ağlamaktan içim dışıma çıktı. Eşim de olaya çok ilginç giriş yaptı.
Diyor ki aşkım üzülme sen maymunları çok seversin evde maymun beslediğini düşünbu lafına kahkaha atmam gerekirken beni daha çok üzdü pişman oldu ama hala kulaklarımdan gitmiyor bu söyleyişi.
amin aminValla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsinSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
aslında sıcak suda çömelmek çok daha mantıklı önceden doğum için sıcak suya otuttururlarmış zaten, dur bugün ben de bi deneyimBenim de bebeğim ağır hareket ediyordu sorun yok çok şükür. Ben yürüş yaptıktan sonra sıcak duş alıyorum çok iyi geliyor. Her gün hiç üşenmeden. Bu vücudumu çok rahatlatıyor hatta çömelme egzersizlerini duşta yaptığım bile oluyor. Bi de öyle dene istersen.
ben normalde de sporu düzenli yapan biriyim kuzu sın iki üç haftadır yürümüyorum diye her yerim ödem olmuştu, tekrar başladığım iyi oldu, güzel yürüdüğünde güzel de uyuyor insan, bence sen de bırakma hatta arttır. belim ağrıdığında ben de 5-10 dakika oturup devam ediyorum.hayirli olsun canimAllah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
Sutun de gelir elbet. bebeginle ten tene temas et, yatir gogsune
kiz iki saat nasil yuruyonbiz bugun 1 saat yuruduk arada 3 kere dinlendim. totom cikti valla
icin rahat edicekse git dr a canim hic bekleme
Ayy yok nesini ozlicezbazen ozleniyor diyolaaa
Bende dün doktora gittim kontolüme artık 39 haftalığız 40 a kadar yolun var dediAllah affetsin de ben hamileliğin son anlarında hiç sabrım kalmadı, bir an önce sancım gelsede doğum yapsam diye bekliyorum. akşamları çömelip kalkıyorum aşağı insin diyeyürüyüşleri 2 saate çıkardım. Üşütmemek çok önemli dediğin gibi dikkat ediyorum kuzum, sen nasılsın? herşey yolunda mı?
Ben de son 3 haftam icin ayni seyleri dusunuyorum, kardesimle konustum o da iki hamileliginde de son 2 haftanin bezdirici oldugunu soyledi. Bildiginiz balon gibiyim, gece saat basi uyanma, surekli lavabo. Yine benim ilk hamileligim, su hali ile bir de evde kucuk cocuk bakan hamislerin hepsine ekstra sabir diliyorum.Valla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsinSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
ben onceden de tembel usengec bir insan oldugum icin simdiki sizlanmalarim cok normalben normalde de sporu düzenli yapan biriyim kuzu sın iki üç haftadır yürümüyorum diye her yerim ödem olmuştu, tekrar başladığım iyi oldu, güzel yürüdüğünde güzel de uyuyor insan, bence sen de bırakma hatta arttır. belim ağrıdığında ben de 5-10 dakika oturup devam ediyorum.
dogrudur kuzum, ben smdi ilk tecrubem olacagi icin okuduklarimdan yola cikarak soyluyorumAyy yok nesini ozlicezbenim hic özlediğim olmadi bu 3.
Mis gibi kokusunu icine çekmek gözlerinin içine bakmak varken icerde ne yaptığını bilememek ile kıyaslanir mi
Hele çekilen birbirine turlu agrilar varken
Bizimki benden sabırsız habire karnıma eğilip hadi gel artık canım sıkılıyo diyoBen de o miss gibi kokuyu içime çekmek istiyorum. Bi de bebeğimle sürekli oyunlar oynakeşim diyor ki sen kendine oyun arkadaşı doğuracaksın o yüzden sabırsızsın
MaşallahBenımki 9 ay boyunca gösterdiği tek surat bu eşim dün akşam yemekte o kadar merak ediyorumki suratını diyo benimle aynı zamanda giden arkadaşı varmış onunki ultrasonda o kadar güzel çıkmışki sanki doğmuş öyle net her şey diyordedim cocuk senin gibi inat ben ne yapabilirim ki iikili testi hiç unutmuyorum doktor 45 dk döndürmek için uğraştı ve en sonunda bana kızdı ne inatçı oğlun var be dedü ciddi ciddi kızdı bir şey diyemeidm bu 2 sy önce çekildi o zaman böyle yanağı olduğuna göre diyorum sanırım ben sadexe yanak doğurucam son cümlene gelincede çocuk dışarıya maymun gelsede bize öyle gelmiyormuş o yüzden hiç üzülme az kaldı sende kiraz dudiili bir şey bekliyorum
İnatçı değilse hemen gelecektirBizimki benden sabırsız habire karnıma eğilip hadi gel artık canım sıkılıyo diyo
Hahah benim de oglum öyle. Karnim tekmeyle dalgalandikca egiliyo hadi gel artik buyudun zaten kumese(kuvozBizimki benden sabırsız habire karnıma eğilip hadi gel artık canım sıkılıyo diyo
Ayni ben de oyle.olmustumBenim bildigim kadariyla suni sanci dedikleri normal sancidqn farkli bi aci vermiyomus. Yani o son zamandaki dogum sancisi neyse onu hissediyomussun. Vucudunun nasil tepki verecegini bilemezsin elbet oncesinde ama ben o en yogun sanciyi 6 7 saat cektim mesela 4cmden ote gitmedi aciklik. Sonra biranda acilma oldu dr bile yetisemiyodu nerdeyse
Bizimki 25.haftada vesikalık çektirdi. O günden sonra daha da göremedik şu ikinci de Perşembe günü çekildiBenımki 9 ay boyunca gösterdiği tek surat bu eşim dün akşam yemekte o kadar merak ediyorumki suratını diyo benimle aynı zamanda giden arkadaşı varmış onunki ultrasonda o kadar güzel çıkmışki sanki doğmuş öyle net her şey diyordedim cocuk senin gibi inat ben ne yapabilirim ki iikili testi hiç unutmuyorum doktor 45 dk döndürmek için uğraştı ve en sonunda bana kızdı ne inatçı oğlun var be dedü ciddi ciddi kızdı bir şey diyemeidm bu 2 sy önce çekildi o zaman böyle yanağı olduğuna göre diyorum sanırım ben sadexe yanak doğurucam son cümlene gelincede çocuk dışarıya maymun gelsede bize öyle gelmiyormuş o yüzden hiç üzülme az kaldı sende kiraz dudiili bir şey bekliyorum
benim de annem her sabah karnimi sevip “Bizimki benden sabırsız habire karnıma eğilip hadi gel artık canım sıkılıyo diyo
Inan ki son 2 haftadir benim de ruh halim cok dalgali resmen hormonlar yonetiyoKızlar benim de duygu durumum değişiyor sürekli. Sabah iyiyim birşeyim yok sonra bel ağrısından yatıyorum hemen gündüz uyumaktan da nedret ederim başım ağrır hemen çok huysuz hissediyorum kendimi
biz hep yarisini gorebildikBizimki 25.haftada vesikalık çektirdi. O günden sonra daha da göremedik şu ikinci de Perşembe günü çekildielleriyle yüzünü kapatıyor her gittiğimde.
İnatçı değilse hemen gelecektir
Hahah benim de oglum öyle. Karnim tekmeyle dalgalandikca egiliyo hadi gel artik buyudun zaten kumese(kuvoz) de girmezsin evimize geliriz gel cok merak ediyorum seni diyo
Özetle hamileliğimizin "Hadi gel artık" evresindeyizbenim de annem her sabah karnimi sevip “
hadi gel artik “ diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?