2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yüzünü hiç göstermediler diye mi acaba bende annemle oturuyorduk y şaşı olursa ya sağlığı yerinde olmazsa diye sorular soruyordum,
Benimkinin hep sırtı dönük yüzünün 1/4 ünü ya gösterdi ya göstermedi ör da burnu bi değişikti. Rabbim affetsin kaynanamın burnunu hiç sevmiyorum. Ona benzicek diye ağlamaktan içim dışıma çıktı. Eşim de olaya çok ilginç giriş yaptı.
Diyor ki aşkım üzülme sen maymunları çok seversin evde maymun beslediğini düşün bu lafına kahkaha atmam gerekirken beni daha çok üzdü pişman oldu ama hala kulaklarımdan gitmiyor bu söyleyişi.

bende sabaha karsi hep uyaniyorum geri de yatamiyorum , bir sicak basiyor bir soguk .. sonra dus aliyorum rahatliyorum , uyuyabiliyorum da sonrasinda
Kesinlikle öyle ben sıcak duş almaktan bu kadar zevk alacağım hiç aklıma bile gelmezdi aşırı iyi geliyor. Zaten doğumumuz da yakın doğuma da rahat gideriz

Benımki 9 ay boyunca gösterdiği tek surat bu eşim dün akşam yemekte o kadar merak ediyorumki suratını diyo benimle aynı zamanda giden arkadaşı varmış onunki ultrasonda o kadar güzel çıkmışki sanki doğmuş öyle net her şey diyor dedim cocuk senin gibi inat ben ne yapabilirim ki iikili testi hiç unutmuyorum doktor 45 dk döndürmek için uğraştı ve en sonunda bana kızdı ne inatçı oğlun var be dedü ciddi ciddi kızdı bir şey diyemeidm bu 2 sy önce çekildi o zaman böyle yanağı olduğuna göre diyorum sanırım ben sadexe yanak doğurucam son cümlene gelincede çocuk dışarıya maymun gelsede bize öyle gelmiyormuş o yüzden hiç üzülme az kaldı sende kiraz dudiili bir şey bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220917_122402.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 73
amin amin benimde son zamanlarda alınganlığım başladı sanırım, sağlıcakla bi gelseydi, şuan da zaten uyuyamıyorum doğduktan sonra en azından sarılır koklarım, Kasım anneleri olarak bakalım bizim süreç nasıl ilerlicek

aslında sıcak suda çömelmek çok daha mantıklı önceden doğum için sıcak suya otuttururlarmış zaten, dur bugün ben de bi deneyim

ben normalde de sporu düzenli yapan biriyim kuzu sın iki üç haftadır yürümüyorum diye her yerim ödem olmuştu, tekrar başladığım iyi oldu, güzel yürüdüğünde güzel de uyuyor insan, bence sen de bırakma hatta arttır. belim ağrıdığında ben de 5-10 dakika oturup devam ediyorum.

Bende dün doktora gittim kontolüme artık 39 haftalığız 40 a kadar yolun var dedi bu aralar mide bulantısı kusmayla uğraşıyorum birde ishal nedense, ağrılarım var ama nst iyi çıkıyor sancı çıkmıyor onu pek anlayamadım,doktor tekrar haftaya görüşelim ama acil bir durum olursa bekleme gel dedi,benimde sabrım kalmadı özellikle çatı ağrım çok va yürümekte çok zorlanıyorum yatakta sağa sola dönmek eziyetin ta kendisi biran önce dediğin gibi doğurmak istiyorum ama ne nişan geldi ne su ne nst de sancı

Ben de son 3 haftam icin ayni seyleri dusunuyorum, kardesimle konustum o da iki hamileliginde de son 2 haftanin bezdirici oldugunu soyledi. Bildiginiz balon gibiyim, gece saat basi uyanma, surekli lavabo. Yine benim ilk hamileligim, su hali ile bir de evde kucuk cocuk bakan hamislerin hepsine ekstra sabir diliyorum.

ben onceden de tembel usengec bir insan oldugum icin simdiki sizlanmalarim cok normal
20-30’dk yuruyorum da cok uzun arada sirada yuruyorum
Ayy yok nesini ozlicez benim hic özlediğim olmadi bu 3.
Mis gibi kokusunu icine çekmek gözlerinin içine bakmak varken icerde ne yaptığını bilememek ile kıyaslanir mi
Hele çekilen birbirine turlu agrilar varken
dogrudur kuzum, ben smdi ilk tecrubem olacagi icin okuduklarimdan yola cikarak soyluyorum

Maşallah senin ki yine güzel görünüyor ben bu kadarına da razıydım sağlıklı olsun da güzel de olsun

Bizimki benden sabırsız habire karnıma eğilip hadi gel artık canım sıkılıyo diyo
Hahah benim de oglum öyle. Karnim tekmeyle dalgalandikca egiliyo hadi gel artik buyudun zaten kumese(kuvoz) de girmezsin evimize geliriz gel cok merak ediyorum seni diyo

Ayni ben de oyle.olmustum

Bizimki 25.haftada vesikalık çektirdi. O günden sonra daha da göremedik şu ikinci de Perşembe günü çekildi elleriyle yüzünü kapatıyor her gittiğimde.

Eklentiler

• IMG-20220806-WA0003.webp
    23 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG-20221027-WA0001.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar benim de duygu durumum değişiyor sürekli. Sabah iyiyim birşeyim yok sonra bel ağrısından yatıyorum hemen gündüz uyumaktan da nedret ederim başım ağrır hemen çok huysuz hissediyorum kendimi
Inan ki son 2 haftadir benim de ruh halim cok dalgali resmen hormonlar yonetiyo

Bizimki 25.haftada vesikalık çektirdi. O günden sonra daha da göremedik şu ikinci de Perşembe günü çekildi elleriyle yüzünü kapatıyor her gittiğimde.
biz hep yarisini gorebildik isin kotu yani dr lar 3d gostermiyor, iki kere ozel yere gitti extra para verdik ama gostermedipara verdigimizle kaldik

İnatçı değilse hemen gelecektir

Hahah benim de oglum öyle. Karnim tekmeyle dalgalandikca egiliyo hadi gel artik buyudun zaten kumese(kuvoz) de girmezsin evimize geliriz gel cok merak ediyorum seni diyo

benim de annem her sabah karnimi sevip “
hadi gel artik “ diyor
Özetle hamileliğimizin "Hadi gel artık" evresindeyiz yarın 38 olacağız ananaslar hurmalar pilatesler işe yaramıyor galiba bende meme ucuna masaj da yapıyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…