2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Özetle hamileliğimizin "Hadi gel artık" evresindeyiz yarın 38 olacağız ananaslar hurmalar pilatesler işe yaramıyor galiba bende meme ucuna masaj da yapıyorum her gün
valla kocam artik bana yanasmiyor kiyamiyorum zaten dogurcan 2-3 gune dedi en son , bende israr etmedm
Yuruyus yapiyorum vallahi baska da bisi yok

bizimki prematüre 25 günlük valla kullandık hatta yoğun bakım sürecinde orda kullanmadık biz daha uzun süre 1 numara kullanırız şu an bol oluyor hatta

Bizimki prematüre sınırını aştı ama yine de zayıf bir bebek olacak. 2 numarada da 3-6 kilo yazdığı için 1in uzun süre kullanılabileceğini hiç düşünmedim

2 paket dediğin nedir ki max 15 gün demek ilk zaman 8-10 bez günlük gidiyor
Evet 64lü bezlerden almış toplam 128 tane bez işte Arkadaşım oğluna 1 hafta kullanabilmişti, küçük olunca daha çok taşıyor dediği için ben de 1 hafta 10 gün sonra 2ye geçeriz kafasındaydım. 2 numarada da 3-6 kg yazıyor çünkü

Günlerimiz aynı güzel haberlerle dön bize de haber et Benim de yarın randevum ve çatı muayenem var inş açılmam vardır doğurmak istiyorum artık çok sabırsızım :) Kasım da geldi çok şükür sağlıkla doğuralım

biz hep yarisini gorebildik isin kotu yani dr lar 3d gostermiyor, iki kere ozel yere gitti extra para verdik ama gostermedipara verdigimizle kaldik
Bizim doktor da böyle foto almaya bayılır geçenlerde yan döndüm de yüzünün yarısını anca görebildik ya canım benim senden tavsiye almam lazım bizim bey ilişkiye hala yanaşmıyor. Doktor cinsel ilişki önerdi diyorum doğum koçum bebek doğsun istiyorsan kocana yanaş dedi diyorum hala bir aksiyon yok 41 i bekleyecek bu çocuk yoksa

Hadi insallah... benim hem kiz hem ikinci diye erken gelir diyolardi ama hic niyeti yok bakalim dr ne dicek

Yalnız değilsin canım. Benim de bazen korkularım oluyor görümceme benzesin istemiyorum. Elbette öncelik sağlıkla kucağımıza almak ama insanın aklına geliyor kime benzeyecek güzel olacak mı diye düşünceler. Bu yüzden kendimi suçladığım da oldu ama işte hormonlar. Ne olursa olsun insana kendi yavrusu çok çok güzel gelir çirkin bebek olmaz sevmediğimiz insanlara da benzemezler inşallah huyu benzemese de yeter diyorum

Canım bence insanlar kendini bilmez oluyor gerçekten empati yoksunluğu büyük eksiklik toplumda. Çünkü aslında empati beynin belli bir bölümünün gelişimi ile alakalı yani öyle yalnızca duygusal bir olay değil. Bizim toplumda o beyin lobu kilitli geliyor
Maalesef gelinler elbette daha çok zorluk yaşıyor ama öyle insanların kendi çocukları da zorluk çekiyor. Şahsen ben ilk doğumumda çok zorluklar yaşadım psikolojik olarak annemden dolayı. Ki oğlum prematüre doğmuştu bir ay hastanede kaldı. Anlatsam roman olur derler ya.

ya benim ki de bu hafta hic orali degil . bende zorlamadim kendini kotu hissetmesin diye .
sen masaj dan devam edebilirsin. benim titresimli bir masturbasyon aletim var ( penis seklinde seklinde degil , klistoris icin ) ona yag surup vajina girisinde bir kac dk dolastiriyorum. ise yarar mi faydasi olur mu bilmiyorum.

benim de ilk dogum , normalde bekleseler kesin 40. haftayi gecerdim o yuzden daha erken gelmeleri icinde . belki yaptigim hicbirseyin etkisi olmayacak

Perine masajini da beceremedim zaten bende anca küçük makyaj pamuklarina zeytinyağı sürüp perine bölgesinde bekletecegim artık tek çözümüm bu. Artık epizyoya da razıyım

Selam, doğumdan sonra kıyafetlerimde güncelleme yapmam gerekecek. Fermuarlı ve düğmeli şeyler pratik olur değil mi ? Bazı yerlerde emzirme özellikli şeyler oluyor ama neye dikkat etmem gerek bilmiyorum. Var mı tavsiyeniz kızlar ? Bide önümüz kış üşütmemesi de lazım. Hem kalın, üşütmeyen hem pratik şeyler olmalılar. Zaten çok dışarı çıkmayacağım ama 2 veya 3 parça alayım diyorum. Az kaldı diye kıyafet alamıyorum zaten. İki tane bol kazak buldum dışarı çıkınca sadece onları giyiyorum bu aralar diğer kazaklar bollaşmasın boş yere diye giydiğim yok üşengeçlikten mi bakmıyorum cimrilikten mi bilmem ama yazık ya durduk yere bollaştırıp çöpe gitmesin kıyafetim.

Perine masajini da beceremedim zaten bende anca küçük makyaj pamuklarina zeytinyağı sürüp perine bölgesinde bekletecegim artık tek çözümüm bu. Artık epizyoya da razıyım
Canım perineyi sancı çekerken de çok öneriyorlar ebe yaparsa baya çok işine yarar.

Gozunaydin olsun canim
Ya ben hiç hatırlamıyorum dogum sonrasi xok agri oluyormuydu baya unutmuşum

Kizlar saglik ocağındaki hemşire aradi asij var gelmedin dedi
Tetenoz 2. Doz bu saatten sonra olmaz diye gelmedin dedim hayir olur gel dedi kan da alacam senden dedi yav zaten yapılıyor her hafta hastane de yok sabah gelmelisin dedi iyi bari feda olsun kanim sabah uğrarım dedim bende
2. Doz için gec kalınmadi yav

Kızlarrrr Kasım ayınaaaaa selammm olsunnnn

Görüyorum ki herkeste doğursam da kurtulsam artık durumu var, tabiki bende de var aynı durum Sabah kaburgama tekme atıyordu minik canavar, yatakta az daha kalim keyif yapim dedim ama biraz daha yatsam ayağını ağzıma sokacak diye korkup kalktım

Ayy ben 1-2-3-4 nolardan birer tane aldım sadece, kaçar tane kaç numaradan almalıyım ki acaba yaa
Pasha22 2 saat nasıl yürüyorsun diye ben de dehşete düştüm aahhahah çok hantal bir insan değilim ama max. yarım saatte bir bir yerlere çömüyorum şu an valla ben
Geçen eşime aynını dedim, HPV testi oldum ben, ona göre normal doğumun riski var mı öğrenilecek. Eşime dedim ki "artık çok yoruldum hpv çıksa da doktor sezeryan dese diye de düşünmüyor değilim arada"

Ben de 36. haftayı doldurdum 37 içindeyim resmi olarak. Perine masajına başlim diyordum ama sen bile yapamadınsa ben hiç beceremem

Yaparlar belki unuturlarsa diye doğum koçunu tembihleyeyim kayinvalideme ebe sürekli yapmış zeytinyağıyla yirtiksiz kesisiz doğum yapmış
Bende doktoruma söyledim korkuyorum kesiden dedim. Bazen biz be yaparsak yapalım kesi oluyor dedi. Birde ıkınma çok önemliymiş canım. Bi anda ıkınırsan yırtılma olurmuş yavaş yavaş gelirse bebek zaten orayı yumuşatıyormuş. Ay kocaman kafa nasıl çıkacak bakalım

Selamlar canim
Ya benimki de sabah asagi asagi vuruyordu ama yani alttan ayagi cikacak diye korktum asagi inmiş demek mi oluyor ilk defa bu kadar asagda hissettim karnımda düşmüş gibi ayy ya cabuk perşembe olsun valla bir taraftan cikacakta anlamicam gibi geliyor

Canını sıkma.
Onlar çok güçlü unutma bizdeki stres onlarada geçiyor biliyorum anlıyorum ağrıların var .Sütünede yansır bunuda unutma kuzum .Bol su iç kahve içmeyi ihmal etme ama fazlada içme 1 fincan Türk kahvesi yada 1 bardak nescafe olarak iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…