valla kocam artik bana yanasmiyorÖzetle hamileliğimizin "Hadi gel artık" evresindeyizyarın 38 olacağız ananaslar hurmalar pilatesler işe yaramıyor galiba bende meme ucuna masaj da yapıyorum her gün
bizimki prematüre 25 günlük valla kullandık hatta yoğun bakım sürecinde orda kullanmadık biz daha uzun süre 1 numara kullanırız şu an bol oluyor hatta
Evet 64lü bezlerden almış toplam 128 tane bez işte2 paket dediğin nedir ki max 15 gün demekilk zaman 8-10 bez günlük gidiyor
Günlerimiz aynı güzel haberlerle dön bize de haber etGece yatmadan demir ilaci sabah kalkinca tiroit ilaci aliyorum. Ikisinin arasinda en az 3saat olmasi gerekiyo ve ikisi de ac karnina olacak. Bu sabah kalktim ve tiroit yerine yine demir ilaci.ictimartik kafa da kalmadi bende asiri dalginim resmen.
Bugun gorus gunu insallah acilmam vardir dogum yakindir
Bizim doktor da böyle foto almaya bayılır geçenlerde yan döndüm de yüzünün yarısını anca görebildikbiz hep yarisini gorebildikisin kotu yani dr lar 3d gostermiyor, iki kere ozel yere gitti extra para verdik ama gostermedi para verdigimizle kaldik
Hadi insallah... benim hem kiz hem ikinci diye erken gelir diyolardi ama hic niyeti yok bakalim dr ne dicekGünlerimiz aynı güzel haberlerle dön bize de haber etBenim de yarın randevum ve çatı muayenem var inş açılmam vardır doğurmak istiyorum artık çok sabırsızım :) Kasım da geldi çok şükür sağlıkla doğuralım
Yalnız değilsin canım. Benim de bazen korkularım oluyor görümceme benzesin istemiyorum. Elbette öncelik sağlıkla kucağımıza almak ama insanın aklına geliyor kime benzeyecek güzel olacak mı diye düşünceler. Bu yüzden kendimi suçladığım da oldu ama işte hormonlar. Ne olursa olsun insana kendi yavrusu çok çok güzel gelir çirkin bebek olmazBenimkinin hep sırtı dönük yüzünün 1/4 ünü ya gösterdi ya göstermedi ör da burnu bi değişikti. Rabbim affetsin kaynanamın burnunu hiç sevmiyorum. Ona benzicek diye ağlamaktan içim dışıma çıktı. Eşim de olaya çok ilginç giriş yaptı.
Diyor ki aşkım üzülme sen maymunları çok seversin evde maymun beslediğini düşünbu lafına kahkaha atmam gerekirken beni daha çok üzdü pişman oldu ama hala kulaklarımdan gitmiyor bu söyleyişi.
Canım bence insanlar kendini bilmez oluyor gerçekten empati yoksunluğu büyük eksiklik toplumda. Çünkü aslında empati beynin belli bir bölümünün gelişimi ile alakalı yani öyle yalnızca duygusal bir olay değil. Bizim toplumda o beyin lobu kilitli geliyorYa anlam veremiyorum, bilerek mi yapıyorlar? Bi şeyi mi göstermek / kanıtlamak istiyorlar? Bu kadar düşüncesizlik biraz fazla geliyor çünkü. Hadi içlerinde birkaçı gerçekten art niyetli ve o yüzden bu şekil davranıyorlar diyelim. Ama genelde bu tarz hikayeler duyuyorum. Gelinine tam da en kritik zamanlarda en olmayacak şeyleri yapanlar ne kadar çok. Kendi kızı olsa aynısını mı yapardı acaba???
ya benim ki de bu hafta hic orali degil . bende zorlamadim kendini kotu hissetmesin diye .Bizim doktor da böyle foto almaya bayılır geçenlerde yan döndüm de yüzünün yarısını anca görebildikya canım benim senden tavsiye almam lazım bizim bey ilişkiye hala yanaşmıyor. Doktor cinsel ilişki önerdi diyorum doğum koçum bebek doğsun istiyorsan kocana yanaş dedi diyorum hala bir aksiyon yok 41 i bekleyecek bu çocuk yoksa
Perine masajini da beceremedim zaten bende anca küçük makyaj pamuklarina zeytinyağı sürüp perine bölgesinde bekletecegim artık tek çözümüm bu. Artık epizyoya da razıyımya benim ki de bu hafta hic orali degil . bende zorlamadim kendini kotu hissetmesin diye .
sen masaj dan devam edebilirsin. benim titresimli bir masturbasyon aletim var ( penis seklinde seklinde degil , klistoris icin ) ona yag surup vajina girisinde bir kac dk dolastiriyorum. ise yarar mi faydasi olur mu bilmiyorum.
benim de ilk dogum , normalde bekleseler kesin 40. haftayi gecerdim o yuzden daha erken gelmeleri icinde . belki yaptigim hicbirseyin etkisi olmayacak
insallah gerek kalmaz kuzumPerine masajini da beceremedim zaten bende anca küçük makyaj pamuklarina zeytinyağı sürüp perine bölgesinde bekletecegim artık tek çözümüm bu. Artık epizyoya da razıyım
Bence bekleme git canım. Ne olur ne olmaz. Umarım her şey yolundadırbebeğin hareketleri de az, iki gün sonra randevum vardı ama sanki bugün gitmem de fayda var
Canım perineyi sancı çekerken de çok öneriyorlar ebe yaparsa baya çok işine yarar.Perine masajini da beceremedim zaten bende anca küçük makyaj pamuklarina zeytinyağı sürüp perine bölgesinde bekletecegim artık tek çözümüm bu. Artık epizyoya da razıyım
Yaparlar belki unuturlarsa diye doğum koçunu tembihleyeyimCanım perineyi sancı çekerken de çok öneriyorlar ebe yaparsa baya çok işine yarar.
Gozunaydin olsun canimTeşekkür ederim darısı bekleyenlere , yarım saatle kasıma ulaşmayı başardımama çok zor oldu uyuttular beni bir an da bayıldım gÖzümü açınca ağlıyordum karnım ağrıyor diye odaya gelmiştim , on dk sonra da kuzumu getirdiler , o kadar küçük ki iki avuç kadar inşallah çabuk toparlar
Ayy ben 1-2-3-4 nolardan birer tane aldım sadece, kaçar tane kaç numaradan almalıyım ki acaba yaaBen de aynı bezi kullanıyorum ve bize de bez dayanmıyor. Tam altını değiştiriyorum kucağıma aldığım gibi temiz beze kaka yapıyoBez düşmanı çocuk. 3. pakete geçtik biz de. Biz daha çok uzun süre kullanırız 1 numarayı. Uraz Alp’in kilosu nasıl kaç gram aldı doğduğundan bu yana? Biz daha 3 kg yi bulmadık 4 ü geçince belki2 numaraya geçilir
2 paket dediğin nedir ki max 15 gün demekilk zaman 8-10 bez günlük gidiyor
hayirli olsun canimAllah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
Sutun de gelir elbet. bebeginle ten tene temas et, yatir gogsune
kiz iki saat nasil yuruyonbiz bugun 1 saat yuruduk arada 3 kere dinlendim. totom cikti valla
icin rahat edicekse git dr a canim hic bekleme
Geçen eşime aynını dedim, HPV testi oldum ben, ona göre normal doğumun riski var mı öğrenilecek. Eşime dedim ki "artık çok yoruldum hpv çıksa da doktor sezeryan dese diye de düşünmüyor değilim arada"Günaydın hamişler ve annelerhamiş sayımız az kaldı. Sağlıkla kavusalim bebislere. Benimki 8 haftadir baş aşağı duruyo ama hala bir gelme isteği yok gibi hareketleri yavaşlamadi hala aynı aktiflikte kesesini yirtacak da suyum gelecek diye de korkuyorum öyle bastırıyor ki gerinirken. Eklem yerimi oyuyor sanki yolu yanlış yerde mi arıyor acaba son haftalar gerçekten geçmek bilmiyormuş ya doktor hadi şimdi sezaryene alalım dese tamam diyeceğim o derece sıkıldım Allah affetsin.
Seninle aynı fikirdeyim canım ya. Bebiş koklamak istiyorum artık
Bende doktoruma söyledim korkuyorum kesiden dedim. Bazen biz be yaparsak yapalım kesi oluyor dedi. Birde ıkınma çok önemliymiş canım. Bi anda ıkınırsan yırtılma olurmuş yavaş yavaş gelirse bebek zaten orayı yumuşatıyormuş. Ay kocaman kafa nasıl çıkacak bakalımYaparlar belki unuturlarsa diye doğum koçunu tembihleyeyimkayinvalideme ebe sürekli yapmış zeytinyağıyla yirtiksiz kesisiz doğum yapmış
Selamlar canimBen de aynı bezi kullanıyorum ve bize de bez dayanmıyor. Tam altını değiştiriyorum kucağıma aldığım gibi temiz beze kaka yapıyoBez düşmanı çocuk. 3. pakete geçtik biz de. Biz daha çok uzun süre kullanırız 1 numarayı. Uraz Alp’in kilosu nasıl kaç gram aldı doğduğundan bu yana? Biz daha 3 kg yi bulmadık 4 ü geçince belki2 numaraya geçilir
2 paket dediğin nedir ki max 15 gün demekilk zaman 8-10 bez günlük gidiyor
Canını sıkma.Ben de doğum yaptım kusura bakmayın ne okuyabildim ne mesajlara bakabiliyorum. Sütüm az. Benim sağlık durumundan dolayı doğum çok çok zor oldu. Kalbim biraz sıkontı çıkardı doğum anında. Genele dönmeden sakinleştirici ile bitti çok şükür. Detayları yazarım. Kilosu az çıktı ultrasona göre bayağı az çılto hemde. Net kilo dopım belgesinde ymiş. Diğer konulara değinmek istemiyorum şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?