2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Peki kızlar neler yapıyorsunuz bebekler gelsin diye. Ben emekleme, kalça üzerine yürüme, squat ve çömelme yapıyorum aklıma geldikçe. Birde bugün top alıcam kalçayla sonsuzluk hareketi yapıcam

Ben normal doğum yapacak olsam anket yaparım önce kesi yapildi mi yapılmadı mi diye
Aman her türlü kesişiyoruz iste cikacak bir şekilde bebisler Saglikla insallah

Peki kızlar neler yapıyorsunuz bebekler gelsin diye. Ben emekleme, kalça üzerine yürüme, squat ve çömelme yapıyorum aklıma geldikçe. Birde bugün top alıcam kalçayla sonsuzluk hareketi yapıcam
Benim sezeryan olacak ama sunu farkettim sicak su baya baya gevsetiyor rahmi normal doğum bekliyorsanız gunluk sicak dus alınabilir
Ben dün okadar kaldım ki dumanlar cikiyordu üstümden ama bayagi da rahatlattı

Kızlar benim de duygu durumum değişiyor sürekli. Sabah iyiyim birşeyim yok sonra bel ağrısından yatıyorum hemen gündüz uyumaktan da nedret ederim başım ağrır hemen çok huysuz hissediyorum kendimi
Inan ki son 2 haftadir benim de ruh halim cok dalgali resmen
Hurma yemeye başladim cok oneriliyo kolay dogum icin. Bir de asansor yerine merdiven cikiyorum çömelme yapiyorum vs. Başka guvenle yapabilecegim hqrekrtler be bilmiyorum

Benim sezeryan olacak ama sunu farkettim sicak su baya baya gevsetiyor rahmi normal doğum bekliyorsanız gunluk sicak dus alınabilir
Ben dün okadar kaldım ki dumanlar cikiyordu üstümden ama bayagi da rahatlattı
Hava çok soğuk ben hemen hasta oluyorum. Sıcak su torbası mı tutsam acaba

Hurma yemeye başladim cok oneriliyo kolay dogum icin. Bir de asansor yerine merdiven cikiyorum çömelme yapiyorum vs. Başka guvenle yapabilecegim hqrekrtler be bilmiyorum
Simge duman var doktorum onu önerdi bir bak canım

Hurma bende yiyorum canım hatta demir eksikliğim var her sabah 3 hurmaya limon sıkıp yiyorum o baya etkiliymiş

Ah canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün
Sen de yavruna kavuştun ağrıların da tez zamanda iyileşir inşallah
Duygulanıyorum hamile kaldık mı kalabilecek miyiz dediğimiz gruplardan buraya geldik
Darısı benim gibi bekleyenlere

Kızlar bir şey soracağım, anestezi kontrolü öncesi kan veriyoruz ya o kanları verirken aç olmamız gerekiyor mu? Çünkü aynı gün nstye de gireceğim onun için de tok olmam lazım. İlk nst sonra testler yapılacak

Ben çok huylandim perine masajından aman keserlerse kessinler dedim en son göbekle ulaşmak zaten zor pes ettim ilk denemede

Bizimki 25.haftada vesikalık çektirdi. O günden sonra daha da göremedik şu ikinci de Perşembe günü çekildi elleriyle yüzünü kapatıyor her gittiğimde.
Ayyyy maşallah eşimin bahsettiği görüntü bu sanırım ne güzel bildiğin poz vermiş

Evet doğum eğitiminde ıkınma teknikleri anlatıldı doktor ikin demeden ikinmamak gerekiyor bir de ikindigin zaman asla ağzından veya burnundan hava kacmamaliymis bazıları bağırarak ikiniyor ya hiç bir işe yaramiyormus. Bebişin de kafa çapı 9.24 oldu korkmaya başladım

Bebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen

Bebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
Ya evet ben de onu düşünüyorum bizim merkezi sistem ama optimum sıcaklıkta kalmıyor o yüzden gün içinde evin sıcaklığı değişiyor yandığında 26 falan oluyor sondugunde 20 oluyor napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…