Ben normal doğum yapacak olsam anket yaparım önce kesi yapildi mi yapılmadı mi diyeBende doktoruma söyledim korkuyorum kesiden dedim. Bazen biz be yaparsak yapalım kesi oluyor dedi. Birde ıkınma çok önemliymiş canım. Bi anda ıkınırsan yırtılma olurmuş yavaş yavaş gelirse bebek zaten orayı yumuşatıyormuş. Ay kocaman kafa nasıl çıkacak bakalım
Benim sezeryan olacak ama sunu farkettim sicak su baya baya gevsetiyor rahmi normal doğum bekliyorsanız gunluk sicak dus alınabilirPeki kızlar neler yapıyorsunuz bebekler gelsin diye. Ben emekleme, kalça üzerine yürüme, squat ve çömelme yapıyorum aklıma geldikçe. Birde bugün top alıcam kalçayla sonsuzluk hareketi yapıcam
Inan ki son 2 haftadir benim de ruh halim cok dalgali resmenKızlar benim de duygu durumum değişiyor sürekli. Sabah iyiyim birşeyim yok sonra bel ağrısından yatıyorum hemen gündüz uyumaktan da nedret ederim başım ağrır hemen çok huysuz hissediyorum kendimi
Hurma yemeye başladim cok oneriliyo kolay dogum icin. Bir de asansor yerine merdiven cikiyorum çömelme yapiyorum vs. Başka guvenle yapabilecegim hqrekrtler be bilmiyorumPeki kızlar neler yapıyorsunuz bebekler gelsin diye. Ben emekleme, kalça üzerine yürüme, squat ve çömelme yapıyorum aklıma geldikçe. Birde bugün top alıcam kalçayla sonsuzluk hareketi yapıcam
Hava çok soğuk ben hemen hasta oluyorum. Sıcak su torbası mı tutsam acabaBenim sezeryan olacak ama sunu farkettim sicak su baya baya gevsetiyor rahmi normal doğum bekliyorsanız gunluk sicak dus alınabilir
Ben dün okadar kaldım ki dumanlar cikiyordu üstümden ama bayagi da rahatlattı
Simge duman var doktorum onu önerdi bir bak canımInan ki son 2 haftadir benim de ruh halim cok dalgali resmen
Hurma yemeye başladim cok oneriliyo kolay dogum icin. Bir de asansor yerine merdiven cikiyorum çömelme yapiyorum vs. Başka guvenle yapabilecegim hqrekrtler be bilmiyorum
Hurma bende yiyorum canım hatta demir eksikliğim var her sabah 3 hurmaya limon sıkıp yiyorum o baya etkiliymişInan ki son 2 haftadir benim de ruh halim cok dalgali resmen
Hurma yemeye başladim cok oneriliyo kolay dogum icin. Bir de asansor yerine merdiven cikiyorum çömelme yapiyorum vs. Başka guvenle yapabilecegim hqrekrtler be bilmiyorum
Ah canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsünKızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
Bilmem ki direk tutmak iyi gelir miHava çok soğuk ben hemen hasta oluyorum. Sıcak su torbası mı tutsam acaba
Öyle mi bilmiyordum. Sagol canimHurma bende yiyorum canım hatta demir eksikliğim var her sabah 3 hurmaya limon sıkıp yiyorum o baya etkiliymiş
Ben çok huylandim perine masajından aman keserlerse kessinler dedim en sonKızlarrrr Kasım ayınaaaaa selammm olsunnnn
Görüyorum ki herkeste doğursam da kurtulsam artık durumu var, tabiki bende de var aynı durumSabah kaburgama tekme atıyordu minik canavar, yatakta az daha kalim keyif yapim dedim ama biraz daha yatsam ayağını ağzıma sokacak diye korkup kalktım
Ayy ben 1-2-3-4 nolardan birer tane aldım sadece, kaçar tane kaç numaradan almalıyım ki acaba yaa
@NurSu-14Ocak 2 saat nasıl yürüyorsun diye ben de dehşete düştüm aahhahah çok hantal bir insan değilim ama max. yarım saatte bir bir yerlere çömüyorum şu an valla ben
Geçen eşime aynını dedim, HPV testi oldum ben, ona göre normal doğumun riski var mı öğrenilecek. Eşime dedim ki "artık çok yoruldum hpv çıksa da doktor sezeryan dese diye de düşünmüyor değilim arada"
Ben de 36. haftayı doldurdum 37 içindeyim resmi olarak. Perine masajına başlim diyordum ama sen bile yapamadınsa ben hiç beceremem
Olur ben inanıyorumMaşallahsenin ki yine güzel görünüyor ben bu kadarına da razıydım sağlıklı olsun da güzel de olsun
Ayyyy maşallah eşimin bahsettiği görüntü bu sanırım ne güzel bildiğin poz vermişBizimki 25.haftada vesikalık çektirdi. O günden sonra daha da göremedik şu ikinci de Perşembe günü çekildielleriyle yüzünü kapatıyor her gittiğimde.
Evet doğum eğitiminde ıkınma teknikleri anlatıldı doktor ikin demeden ikinmamak gerekiyor bir de ikindigin zaman asla ağzından veya burnundan hava kacmamaliymis bazıları bağırarak ikiniyor ya hiç bir işe yaramiyormus. Bebişin de kafa çapı 9.24 oldu korkmaya başladımBende doktoruma söyledim korkuyorum kesiden dedim. Bazen biz be yaparsak yapalım kesi oluyor dedi. Birde ıkınma çok önemliymiş canım. Bi anda ıkınırsan yırtılma olurmuş yavaş yavaş gelirse bebek zaten orayı yumuşatıyormuş. Ay kocaman kafa nasıl çıkacak bakalım
Evet kuzumHalen agrilarin var mi canim
Neden böyle normal mi bu kadarEvet kuzum
Ya evet ben de onu düşünüyorum bizim merkezi sistem ama optimum sıcaklıkta kalmıyor o yüzden gün içinde evin sıcaklığı değişiyor yandığında 26 falan oluyor sondugunde 20 oluyor napcam bilmiyorumBebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?