2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
Aynen ya lac olmalı acaba isi pompasini daha açmadık biz somine var onu da daha yapmıyoruz gunduzani asiri sicak gece hafif serin yani bebis simdi doğsa kesin üşütür
Dogum tarihi net bir oldugunda isi pompazini devreye sokariz

Reactions: 11K
Ben çok huylandim perine masajından aman keserlerse kessinler dedim en son göbekle ulaşmak zaten zor pes ettim ilk denemede
Ben de daha denemedim ama nasıl olcak bilmiyorum valla. Eşten rica ettin mi? Öyle mi yapsam diye düşündüm bir ara da eşim daha da beceremez gibi geldi sonra

Aynen tuvalete kalkmak benim için işkence. Kendi yatağım yüksek geliyor şimdi salonda kanepede yatıyorum kalkmak daha kolay diye.

Buğün şunu öğrendim ilk doğanda bebek babaya benzese ya da anneye büyükçe dönermiş. O yüzden bana yaşlı teyzeler bırak doğduğunda babasına benzesin ileri de sana döner dediler ne bilim bu bile mutlu olmama yetti

Of kıyamam küçücük bedenleriyle bi sürü ağrılar çekiyorlar benimkiler de aynı.. Ağrısı Alerjiden de kaynaklı olabilir bi ona da baktır istersen.kakasını takip et.
Emzirme için Perşembe gününe randevu oluşturduk bakalım inşallah işe yarar, o da olmazsa pes edeceğim artık tükendim..

Bebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
En ideal ısı 21 ya da 22 derece. Doktorların tavsiyesi bu şekilde ve anne baba o sıcaklıkta nasıl giyiniyorsa bebekte aynı giyinecek. Sen yazlık giyorsan bebekte yazlık olacakmış sen uzun kollu badi giydiysen bebekte uzun kollu badi giyecekmiş

suni sancı vererek normal doğumu da bu ara çok duyuyorum. senin ki maşallah 40 ı bulmuş. Gerçi doktora göre bizimki 2 hafta önde gidiyor yarın 40 olacağız ama aslında 38

23 kilo aldım bebekte 3800 dedi ve 38 hafta olacağız yarın doktor gelişimi 2 hafta önde dedi yani 40 a girmiş gibi olacağım ama yürüme konusunda zorluk çekmiyorum belim ağrıyınca biraz oturup tekrar devam ediyorum böyle yapınca gece uyuyabiliyorum diğer türlü evde kalsam sadece evdeki hareketlerle ve yorgunlukla yatağa ne zaman girsem gece 10 kere kalkıyorum veya bacak ağrılarım tutuyor, sanırım vücudu alıştırmakla ilgili

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bağışlasın yavrunu

Merhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdilik sezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah

Selam kızlar. Bugün görüş günümüzdü. 37+2 olduk. Ben 20 li haftalardan beri gelecek diye bekliyorum. Hep erken doğacak diye hissediyordum. Ama bizimki oralı değil Her şey normal. Boyu kilosu bir hafta kadar önde. 11.11.22 tarihine gününüzü aldık hastaneden. Umarım önden gelmez. Bu tarih hoşuma gitti. Ama bezdim ağrılardan. Bazen de erken gelsin diyorum. İlk çocuğum genel anestezi ile oldu. Migrenim olduğu için spinale yanaşmadım. Genelde de feci gaz sancısı yaşadım. Sabaha kadar sandalye tepesinde oturdum, uzanınca ölecek gibi olmuştum. Bu sefer doktorum spinal yapalım, iğneleri artık daha ince baş ağrısı bazılarında olmakla birlikte eskisi kadar çok olmuyor dedi. Ben de bebeğimin doğduğu ilk anı görmek adına kabul ettim. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Heyecan sardı beni.

A Llah analı,babalı büyütsün ilk kasım anneiz sen mi oldun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…