Aynen ya lac olmalı acaba isi pompasini daha açmadık biz somine var onu da daha yapmıyoruz gunduzani asiri sicak gece hafif serin yani bebis simdi doğsa kesin üşütürBebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
Yarin göstereceğim tatlım umarım öyle olmamıştırNeden böyle normal mi bu kadar
Yoksa iltihap mi kaptı yara
Ben de daha denemedim ama nasıl olcak bilmiyorum valla. Eşten rica ettin mi? Öyle mi yapsam diye düşündüm bir ara da eşim daha da beceremez gibi geldi sonraBen çok huylandim perine masajından aman keserlerse kessinler dedim en songöbekle ulaşmak zaten zor pes ettim ilk denemede
Insallah canimYarin göstereceğim tatlım umarım öyle olmamıştır
Daha rahat ve ağrısız oluyor.aslında sıcak suda çömelmek çok daha mantıklı önceden doğum için sıcak suya otuttururlarmış zaten, dur bugün ben de bi deneyim
Aynen tuvalete kalkmak benim için işkence. Kendi yatağım yüksek geliyor şimdi salonda kanepede yatıyorum kalkmak daha kolay diye.Ben de son 3 haftam icin ayni seyleri dusunuyorum, kardesimle konustum o da iki hamileliginde de son 2 haftanin bezdirici oldugunu soyledi. Bildiginiz balon gibiyim, gece saat basi uyanma, surekli lavabo. Yine benim ilk hamileligim, su hali ile bir de evde kucuk cocuk bakan hamislerin hepsine ekstra sabir diliyorum.
Benim eşim kabul etmedi ben korkarım dediBen de daha denemedim ama nasıl olcak bilmiyorum valla. Eşten rica ettin mi? Öyle mi yapsam diye düşündüm bir ara da eşim daha da beceremez gibi geldi sonra
Buğün şunu öğrendim ilk doğanda bebek babaya benzese ya da anneye büyükçe dönermiş. O yüzden bana yaşlı teyzeler bırak doğduğunda babasına benzesin ileri de sana döner dediler ne bilim bu bile mutlu olmama yettiYalnız değilsin canım. Benim de bazen korkularım oluyor görümceme benzesin istemiyorum. Elbette öncelik sağlıkla kucağımıza almak ama insanın aklına geliyor kime benzeyecek güzel olacak mı diye düşünceler. Bu yüzden kendimi suçladığım da oldu ama işte hormonlar. Ne olursa olsun insana kendi yavrusu çok çok güzel gelir çirkin bebek olmazsevmediğimiz insanlara da benzemezler inşallah huyu benzemese de yeter diyorum
Of kıyamam küçücük bedenleriyle bi sürü ağrılar çekiyorlar benimkiler de aynı.. Ağrısı Alerjiden de kaynaklı olabilir bi ona da baktır istersen.kakasını takip et.Biz de bugün yaptırdık canım rop muayenesi çok şükür korktuğum gibi değildi benim de çok az ağladı çıkınca hemen sustu annem yanındaydı ben de sürekli konuştum perde arkasından o halde görmek istemedim ama ağlaması bile aşırı acılı değildi kan alırken daha çok ağlamıştı ,meme konusunda o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de iki gün önce öyle bir ağlama krizine girdim her kafadan bir ses yok biberon verme sütün azalır yok seni emmez vs insan etkileniyor yine de ,iki gündür sadece emziriyorum ama süt var yeterli bir bebek öünkü yiyip içtikçe hakkaten bende süt artıyor beslenmemle doğru orantılı,bizde de silikon uç olayı var o canımı şok sıkıyor yanımızda olmasa meme tutamıyor sinirleniyor ama zamanla çenesi güçlenince tutar diyorlar ben de destek almadım çünkü beynim nedense inanmıyor benim de taktiklerin hepsini okuyor bakıyorum diyorum ki uzaktan kim başarabilir ki bilemiyorum ama istersen sen bir dene yine de belki bilmediğimiz bir şey vardır .Bugün çok fena oğlum o kadar ağlıyor ki perişan olduk gaz sancısındanher gün yeni
Bir şey ekleniyor
En ideal ısı 21 ya da 22 derece. Doktorların tavsiyesi bu şekilde ve anne baba o sıcaklıkta nasıl giyiniyorsa bebekte aynı giyinecek. Sen yazlık giyorsan bebekte yazlık olacakmış sen uzun kollu badi giydiysen bebekte uzun kollu badi giyecekmişBebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
suni sancı vererek normal doğumu da bu ara çok duyuyorum. senin ki maşallah 40 ı bulmuş.Bende dün doktora gittim kontolüme artık 39 haftalığız 40 a kadar yolun var dedibu aralar mide bulantısı kusmayla uğraşıyorum birde ishal nedense, ağrılarım var ama nst iyi çıkıyor sancı çıkmıyor onu pek anlayamadım,doktor tekrar haftaya görüşelim ama acil bir durum olursa bekleme gel dedi,benimde sabrım kalmadı özellikle çatı ağrım çok va yürümekte çok zorlanıyorum yatakta sağa sola dönmek eziyetin ta kendisi biran önce dediğin gibi doğurmak istiyorum ama ne nişan geldi ne su ne nst de sancı
23 kilo aldım bebekte 3800 dedi ve 38 hafta olacağız yarın doktor gelişimi 2 hafta önde dedi yani 40 a girmiş gibi olacağım ama yürüme konusunda zorluk çekmiyorum belim ağrıyınca biraz oturup tekrar devam ediyorum böyle yapınca gece uyuyabiliyorum diğer türlü evde kalsam sadece evdeki hareketlerle ve yorgunlukla yatağa ne zaman girsem gece 10 kere kalkıyorum veya bacak ağrılarım tutuyor, sanırım vücudu alıştırmakla ilgiliKızlarrrr Kasım ayınaaaaa selammm olsunnnn
Görüyorum ki herkeste doğursam da kurtulsam artık durumu var, tabiki bende de var aynı durumSabah kaburgama tekme atıyordu minik canavar, yatakta az daha kalim keyif yapim dedim ama biraz daha yatsam ayağını ağzıma sokacak diye korkup kalktım
Ayy ben 1-2-3-4 nolardan birer tane aldım sadece, kaçar tane kaç numaradan almalıyım ki acaba yaa
Pasha22 2 saat nasıl yürüyorsun diye ben de dehşete düştüm aahhahah çok hantal bir insan değilim ama max. yarım saatte bir bir yerlere çömüyorum şu an valla ben
Geçen eşime aynını dedim, HPV testi oldum ben, ona göre normal doğumun riski var mı öğrenilecek. Eşime dedim ki "artık çok yoruldum hpv çıksa da doktor sezeryan dese diye de düşünmüyor değilim arada"
Ben de 36. haftayı doldurdum 37 içindeyim resmi olarak. Perine masajına başlim diyordum ama sen bile yapamadınsa ben hiç beceremem
Gözünüz aydın canım. Maşallah kizceneKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
ben söyleyemedim bile, söyleyemem da sanırım, utanıyorum galibaBenim eşim kabul etmedi ben korkarım dedi
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bağışlasın yavrunuTeşekkür ederim darısı bekleyenlere , yarım saatle kasıma ulaşmayı başardımama çok zor oldu uyuttular beni bir an da bayıldım gÖzümü açınca ağlıyordum karnım ağrıyor diye odaya gelmiştim , on dk sonra da kuzumu getirdiler , o kadar küçük ki iki avuç kadar inşallah çabuk toparlar
Kasım annesi gözün aydınKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Llah analı,babalı büyütsün ilk kasım anneiz sen mi oldun şimdiTeşekkür ederim darısı bekleyenlere , yarım saatle kasıma ulaşmayı başardımama çok zor oldu uyuttular beni bir an da bayıldım gÖzümü açınca ağlıyordum karnım ağrıyor diye odaya gelmiştim , on dk sonra da kuzumu getirdiler , o kadar küçük ki iki avuç kadar inşallah çabuk toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?