- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Allah,analı,babalı büyütsün Ekim in kapanışı seninle oldu demek kiMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Çok güzel bir tarih bende o tarihi istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek. Henüz gün almadık bizSelam kızlar. Bugün görüş günümüzdü. 37+2 olduk. Ben 20 li haftalardan beri gelecek diye bekliyorum. Hep erken doğacak diye hissediyordum. Ama bizimki oralı değilHer şey normal. Boyu kilosu bir hafta kadar önde. 11.11.22 tarihine gününüzü aldık hastaneden. Umarım önden gelmez. Bu tarih hoşuma gitti. Ama bezdim ağrılardan. Bazen de erken gelsin diyorum. İlk çocuğum genel anestezi ile oldu. Migrenim olduğu için spinale yanaşmadım. Genelde de feci gaz sancısı yaşadım. Sabaha kadar sandalye tepesinde oturdum, uzanınca ölecek gibi olmuştum. Bu sefer doktorum spinal yapalım, iğneleri artık daha ince baş ağrısı bazılarında olmakla birlikte eskisi kadar çok olmuyor dedi. Ben de bebeğimin doğduğu ilk anı görmek adına kabul ettim. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Heyecan sardı beni.
Ay yok benim oglum 5yasinda. Dogdugu gun de babasinin kopyasiydi hala da oyleBuğün şunu öğrendim ilk doğanda bebek babaya benzese ya da anneye büyükçe dönermiş. O yüzden bana yaşlı teyzeler bırak doğduğunda babasına benzesin ileri de sana döner dediler ne bilim bu bile mutlu olmama yetti
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım. İnşallah biran önce iyileşiriz hepimizKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
ahaha becerememeyi anlarım da korkmaları hiç aklıma gelmemişti. Gerçi hepsinde bebeğe ulaşma hissi yaratıyor bence. Çünkü ben eşime sordum sağolsun yaparım dedi ama bebeğin eline gelmesiyle ilgili de şakalar yaptı meselaBenim eşim kabul etmedi ben korkarım dedi
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüyün birlikteKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Aslında uyumakla ilgili kısımda çok haklı olabilirsin. Ben gece 105 kere uyanıyorum. Halbuki yürüyüşü artırıp kendimi yorsam daha deliksiz uyucam muhtemelen.23 kilo aldım bebekte 3800 dedi ve 38 hafta olacağız yarın doktor gelişimi 2 hafta önde dedi yani 40 a girmiş gibi olacağım ama yürüme konusunda zorluk çekmiyorum belim ağrıyınca biraz oturup tekrar devam ediyorum böyle yapınca gece uyuyabiliyorum diğer türlü evde kalsam sadece evdeki hareketlerle ve yorgunlukla yatağa ne zaman girsem gece 10 kere kalkıyorum veya bacak ağrılarım tutuyor, sanırım vücudu alıştırmakla ilgili
Bebeği yaparken utanmadın, şimdi niye utanıyorsunben söyleyemedim bile, söyleyemem da sanırım, utanıyorum galiba
Gözün aydın canım, ağrın sızın bir an önce geçer inş bebişinle keyifli günlerin tadını çıkarırsın hemenMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Ben de aynı durumdayım tüp bebek yaptık Allahım bize nasip etti bin şükür ama bu hamilelik işi çok zormuş. Ağrımayan yerim kalmadı vücudumda her noktam ağrımıştır. Üstüne istediğini giyememek giysen de yakışmaması istediğini yiyememek ya da mecburen yemek derken yıpranmış hissediyorumValla bende hamileliğin bu dönemini hiç sevemedim rabbim affetsin. Kötü amaçla demiyorum ama vücudum dayanmıyor artık. Herşeyi takıntı haline getiririm. Geçen gün bebeğim çirkin olacak diye 1 gün boyunca ağladım annem o yüzden memleketten erken geldi. Ağrım olsa niye ağrıyor diye sorguluyorum. Her gün vucümda anlamadığım bir refleksle karşılaşıyorum. Rabbim tüm hamileliklerin ve yeni doğum yapmış olan annelerin yardımcısı olsun. Etrafların onları anlayan nazlayan ilgi gösteren candan insanlar var etsinSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Merhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Canım bilmiyorum ama oğlum 2800 oldu bol gelşyor hala 3 olsa da sanırım bol olur biz bir süre daha 1 numara kullanırız gibi geliyorBizimki prematüre sınırını aştı ama yine de zayıf bir bebek olacak. 2 numarada da 3-6 kilo yazdığı için 1in uzun süre kullanılabileceğini hiç düşünmedim
Evet 64lü bezlerden almış toplam 128 tane bez işteArkadaşım oğluna 1 hafta kullanabilmişti, küçük olunca daha çok taşıyor dediği için ben de 1 hafta 10 gün sonra 2ye geçeriz kafasındaydım. 2 numarada da 3-6 kg yazıyor çünkü
Canım bez konusunda fikir vermem gerekirse en çok 3 ve 4 numaralar kullanılıyor zaman aralığı anlamında.Kızlarrrr Kasım ayınaaaaa selammm olsunnnn
Görüyorum ki herkeste doğursam da kurtulsam artık durumu var, tabiki bende de var aynı durumSabah kaburgama tekme atıyordu minik canavar, yatakta az daha kalim keyif yapim dedim ama biraz daha yatsam ayağını ağzıma sokacak diye korkup kalktım
Ayy ben 1-2-3-4 nolardan birer tane aldım sadece, kaçar tane kaç numaradan almalıyım ki acaba yaa
Pasha22 2 saat nasıl yürüyorsun diye ben de dehşete düştüm aahhahah çok hantal bir insan değilim ama max. yarım saatte bir bir yerlere çömüyorum şu an valla ben
Geçen eşime aynını dedim, HPV testi oldum ben, ona göre normal doğumun riski var mı öğrenilecek. Eşime dedim ki "artık çok yoruldum hpv çıksa da doktor sezeryan dese diye de düşünmüyor değilim arada"
Ben de 36. haftayı doldurdum 37 içindeyim resmi olarak. Perine masajına başlim diyordum ama sen bile yapamadınsa ben hiç beceremem
Yok canım aç olman gerekmiyor.Kızlar bir şey soracağım, anestezi kontrolü öncesi kan veriyoruz ya o kanları verirken aç olmamız gerekiyor mu? Çünkü aynı gün nstye de gireceğim onun için de tok olmam lazım. İlk nst sonra testler yapılacak
Masallah gozunaydin olsunKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
GozunaydinMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Sağ ol canım iyi oldu buYok canım aç olman gerekmiyor.
Ay gözün aydın maşallah sizeMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
ahaha becerememeyi anlarım da korkmaları hiç aklıma gelmemişti. Gerçi hepsinde bebeğe ulaşma hissi yaratıyor bence. Çünkü ben eşime sordum sağolsun yaparım dedi ama bebeğin eline gelmesiyle ilgili de şakalar yaptı mesela
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüyün birlikte
Aslında uyumakla ilgili kısımda çok haklı olabilirsin. Ben gece 105 kere uyanıyorum. Halbuki yürüyüşü artırıp kendimi yorsam daha deliksiz uyucam muhtemelen.
Bebeği yaparken utanmadın, şimdi niye utanıyorsunEllerini taşın altına koysunlar
Kuzu sorun onda değil ben de, ben masaj yerine beraberliği tercih edenlerdenim her türlü gevşeme olmuyor mu sonuçtaayy bunu söylerken bile utandım neyse konuyu değiştireyim bence sen de yürüyüşlere başla hem çok faydalı hem daha güzel uyursun
Gözün aydın canım, ağrın sızın bir an önce geçer inş bebişinle keyifli günlerin tadını çıkarırsın hemen
Eşim karnımı sevmekten başka bir şey yapmıyorBen de daha denemedim ama nasıl olcak bilmiyorum valla. Eşten rica ettin mi? Öyle mi yapsam diye düşündüm bir ara da eşim daha da beceremez gibi geldi sonra
Hayırlı uğurlu olsunKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Canım ben uygulama gibi bir kk kısayol indirdim telefona tarayıcıya girmeden foruma giriyorum bir dene istersen.Kızlar ben doğum yapanları okudum ama şimdi tek tek etiketlersem kaçırdıklarım olacak. Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Allah analı babalı büyütsün.
Bir de saçma bir şey soracağım. Ben hep laptoptan giriyorum foruma. Bir iki kere telefondan denedim mesaj yazmama izin vermedi. Malum doğum zamanı yaklaşıyor sizlerle iletişimde kalabilmek için öğrenmek istedim özel bir yolu mu var diye? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?