2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah,analı,babalı büyütsün Ekim in kapanışı seninle oldu demek ki

Çok güzel bir tarih bende o tarihi istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek. Henüz gün almadık biz

Ay yok benim oglum 5yasinda. Dogdugu gun de babasinin kopyasiydi hala da oyle bu seferki bana benzemezse ariza çıkarcam

Kızlar çok şükür kavuştum kızıçeme çok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün canım. İnşallah biran önce iyileşiriz hepimiz

Nstden bildiriyorum. Bizim hanimin gelesi yok. Gecen hafta kafasi tam vajinadqydi simdi az yana bile kaymis
Bu hafta az kilo almis sukur ama boyu da az uzamis. Kan sulandiriciyi kestik diye olabilir mi dedim bakti kan akisina yok dedi. Az kilo almasina sevindim ne yalan diyim. Biz hala beklemeye devam anlasilan. Kasim ortasindan once gelmez bizimki

Benim eşim kabul etmedi ben korkarım dedi
ahaha becerememeyi anlarım da korkmaları hiç aklıma gelmemişti. Gerçi hepsinde bebeğe ulaşma hissi yaratıyor bence. Çünkü ben eşime sordum sağolsun yaparım dedi ama bebeğin eline gelmesiyle ilgili de şakalar yaptı mesela
Kızlar çok şükür kavuştum kızıçeme çok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüyün birlikte
Aslında uyumakla ilgili kısımda çok haklı olabilirsin. Ben gece 105 kere uyanıyorum. Halbuki yürüyüşü artırıp kendimi yorsam daha deliksiz uyucam muhtemelen.
ben söyleyemedim bile, söyleyemem da sanırım, utanıyorum galiba
Bebeği yaparken utanmadın, şimdi niye utanıyorsun Ellerini taşın altına koysunlar
Gözün aydın canım, ağrın sızın bir an önce geçer inş bebişinle keyifli günlerin tadını çıkarırsın hemen

Ben de aynı durumdayım tüp bebek yaptık Allahım bize nasip etti bin şükür ama bu hamilelik işi çok zormuş. Ağrımayan yerim kalmadı vücudumda her noktam ağrımıştır. Üstüne istediğini giyememek giysen de yakışmaması istediğini yiyememek ya da mecburen yemek derken yıpranmış hissediyorum

Hayırlı olsun Hoşgeldi güzel annenin prensesi
Kahve iç kuzum o ağrı kalmıyor 3-4 gün iç.
Türk kahvesi nescafe

Canım bilmiyorum ama oğlum 2800 oldu bol gelşyor hala 3 olsa da sanırım bol olur biz bir süre daha 1 numara kullanırız gibi geliyor

Canım bez konusunda fikir vermem gerekirse en çok 3 ve 4 numaralar kullanılıyor zaman aralığı anlamında.

Gozunaydin saglikla büyüsün insallahh

Ay gözün aydın maşallah size darısı biz kalanlara

Ben de daha denemedim ama nasıl olcak bilmiyorum valla. Eşten rica ettin mi? Öyle mi yapsam diye düşündüm bir ara da eşim daha da beceremez gibi geldi sonra
Eşim karnımı sevmekten başka bir şey yapmıyor deniycem dedi ama sonra bir atılım göstermedi daha ben de tekrar sormadım

Kızlar ben doğum yapanları okudum ama şimdi tek tek etiketlersem kaçırdıklarım olacak. Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Allah analı babalı büyütsün.
Bir de saçma bir şey soracağım. Ben hep laptoptan giriyorum foruma. Bir iki kere telefondan denedim mesaj yazmama izin vermedi. Malum doğum zamanı yaklaşıyor sizlerle iletişimde kalabilmek için öğrenmek istedim özel bir yolu mu var diye? :)

Canım ben uygulama gibi bir kk kısayol indirdim telefona tarayıcıya girmeden foruma giriyorum bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…