2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay evet tüp bebek annesi olunca söylenirken de üzülüyor insan. Ben şahsen öyle oluyorum. Onca uğraştım kıymetini bilmiyorum şimdi diye bir hüüzn kaplıyor içimi
Canım bez konusunda fikir vermem gerekirse en çok 3 ve 4 numaralar kullanılıyor zaman aralığı anlamında.
Süper ben de tam olarak birer tane daha 3 ve 4 numara almayı düşünüyordum. Kesinlikle öyle yapayım o zaman gerisine artık sonra bakarım, teşekkr ederim bilgi için Peki külot bezlerle cırtlı bezlerin farkı nedir acaba? Yani görsel olarak farkı biliyorum da hangisi daha kullanışlı oluyor ki? Külot bezler genelde bir tık daha pahalı mesela?
Ben telden tarayıcıdan giriyorum ama mesaj yazmama izin veriyor. Evaante nin dediği gibi bir ara bir kısayol kullanıyordum, sonra böyle yapmaya alıştım.

Gözünüz aydın olsun canım. Allah sizlere bağışlasın

Yeni anneler cevap verir inşallah
Bizim suanda 20.7 -21 arası ama bebek üşürmü bilmiyorum
O zaman sunda çok sıcak olmasına gerek yok doğarsa inşallah

Ben hep telefondan giriyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar :) acaba neden olmuyor sende

Çok ilginç. Ben de 2.dozu şehir dışında olduğum için kaçırmışım. Dönüşte aradım 30.haftadan sonra vurmuyoruz artık yapamam tek dozla kalsın artık dedi ebemiz

suni sancı vererek normal doğumu da bu ara çok duyuyorum. senin ki maşallah 40 ı bulmuş. Gerçi doktora göre bizimki 2 hafta önde gidiyor yarın 40 olacağız ama aslında 38
İnşallah kendi başlarda suni sancı ya gerek kalmaz ya doktora göre seninki nasıl 40, ultrasondamı öyle çıkıyor yoksa son adet tarihine göremi

Kızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
Kabin boy mu Kabin boy benim arabamın mazotuna yetmez
Abartı bir şey almamama rağmen orta boya kocamın ısrarıyla sığmaya çalışıyorum. Bana kalsa kapı süsünü falan ayrı bir yere koymamak için en büyük boyu alırdım. Birden fazla çanta taşımak bana anlamsız geliyor. Eşim de küçüğünü kullanalım gerekirse ek çanta alırız kafasında hep. Ama kabin boy noooo! :)

Yeni anneler cevap verir inşallah

Bizim suanda 20.7 -21 arası ama bebek üşürmü bilmiyorum

O zaman sunda çok sıcak olmasına gerek yok doğarsa inşallah
Anne karnında sicacik kaldığı için ilk günler ozellikle cok onemli sonrasinda duzen tuttururuz artik

Reactions: 11K
Yaa ben az şey mi aliyorum anlamadim hatta eşime bile pijama falan aldım ama bir sirt çantası bebitoya bir tane sirt genis Seyehat çantası kendime yaptım

Kızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
Yoo kesinlikle abartmıyorsun canım ben bir orta boy valiz bir anne bebek cantasi doldurdum eşim de ufak bir sırt çantası yapar kendine. Daha kapı süsü hediyelikler çikolata bir de kordon kanı kiti var kapının yanında duruyolar

Erken gelen bebislere nispet yapıyorlar onların yerine de bekliyor olmalılar
Ortasi yok bu bebitolarin ya erkenci ya da sabirli
Yok canım ne sabrı bildiğin inat bu kocam inatçı ama sabırsız da biri her gün daha doğurmadın mı diye beni darlıyor ben de diyorum kızın sana naz yapıyor artık başka bir açıklaması olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…