- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Umarım olur ikimizinki de canımÇok güzel bir tarih bende o tarihi istiyorum ama bakalım doktor ne diyecek. Henüz gün almadık biz
Bugün hemşireler öyle dedi başlattılar NescafeHayırlı olsun Hoşgeldi güzel annenin prensesi
Kahve iç kuzum o ağrı kalmıyor 3-4 gün iç.
Türk kahvesi nescafe
Ben de ben deAy yok benim oglum 5yasinda. Dogdugu gun de babasinin kopyasiydi hala da oylebu seferki bana benzemezse ariza çıkarcam
Ay evet tüp bebek annesi olunca söylenirken de üzülüyor insan. Ben şahsen öyle oluyorum. Onca uğraştım kıymetini bilmiyorum şimdi diye bir hüüzn kaplıyor içimiBen de aynı durumdayım tüp bebek yaptık Allahım bize nasip etti bin şükür ama bu hamilelik işi çok zormuş. Ağrımayan yerim kalmadı vücudumda her noktam ağrımıştır. Üstüne istediğini giyememek giysen de yakışmaması istediğini yiyememek ya da mecburen yemek derken yıpranmış hissediyorum
Süper ben de tam olarak birer tane daha 3 ve 4 numara almayı düşünüyordum. Kesinlikle öyle yapayım o zaman gerisine artık sonra bakarım, teşekkr ederim bilgi içinCanım bez konusunda fikir vermem gerekirse en çok 3 ve 4 numaralar kullanılıyor zaman aralığı anlamında.
Ben telden tarayıcıdan giriyorum ama mesaj yazmama izin veriyor.Kızlar ben doğum yapanları okudum ama şimdi tek tek etiketlersem kaçırdıklarım olacak. Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Allah analı babalı büyütsün.
Bir de saçma bir şey soracağım. Ben hep laptoptan giriyorum foruma. Bir iki kere telefondan denedim mesaj yazmama izin vermedi. Malum doğum zamanı yaklaşıyor sizlerle iletişimde kalabilmek için öğrenmek istedim özel bir yolu mu var diye? :)
Gözünüz aydın olsun canım. Allah sizlere bağışlasınMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Yeni anneler cevap verir inşallahYa evet ben de onu düşünüyorum bizim merkezi sistem ama optimum sıcaklıkta kalmıyor o yüzden gün içinde evin sıcaklığı değişiyor yandığında 26 falan oluyor sondugunde 20 oluyor napcam bilmiyorum
Bizim suanda 20.7 -21 arası ama bebek üşürmü bilmiyorumAynen ya lac olmalı acaba isi pompasini daha açmadık biz somine var onu da daha yapmıyoruz gunduzani asiri sicak gece hafif serin yani bebis simdi doğsa kesin üşütür
Dogum tarihi net bir oldugunda isi pompazini devreye sokariz
O zaman sunda çok sıcak olmasına gerek yok doğarsa inşallahEn ideal ısı 21 ya da 22 derece. Doktorların tavsiyesi bu şekilde ve anne baba o sıcaklıkta nasıl giyiniyorsa bebekte aynı giyinecek. Sen yazlık giyorsan bebekte yazlık olacakmış sen uzun kollu badi giydiysen bebekte uzun kollu badi giyecekmiş
Ben hep telefondan giriyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar :) acaba neden olmuyor sendeKızlar ben doğum yapanları okudum ama şimdi tek tek etiketlersem kaçırdıklarım olacak. Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz. Allah analı babalı büyütsün.
Bir de saçma bir şey soracağım. Ben hep laptoptan giriyorum foruma. Bir iki kere telefondan denedim mesaj yazmama izin vermedi. Malum doğum zamanı yaklaşıyor sizlerle iletişimde kalabilmek için öğrenmek istedim özel bir yolu mu var diye? :)
Hatay da mısın memleketlimi görünce içimdeki mutlulukBilmem ki direk tutmak iyi gelir mi
Hangi şehirlerin burasi Halen cok sicak ben soğusun dedikçe ısınıyor sanki hatay
Gözünüz aydın canım. Bir an önce ağrıların geçer ve sütun de artar inşallahKızlar acil sezeryana alındım bebek dönmemişti 4 cm açıklık vardı , sütüm hiç yok mama verdik şimdilik karnım aşırı ağrıyor dua edin bana
Çok ilginç. Ben de 2.dozu şehir dışında olduğum için kaçırmışım. Dönüşte aradım 30.haftadan sonra vurmuyoruz artık yapamam tek dozla kalsın artık dedi ebemizKizlar saglik ocağındaki hemşire aradi asij var gelmedin dedi
Tetenoz 2. Doz bu saatten sonra olmaz diye gelmedin dedim hayir olur gel dedi kan da alacam senden dedi yav zaten yapılıyor her hafta hastane de yok sabah gelmelisin dedi iyi bari feda olsun kanim sabah uğrarım dedim bende
2. Doz için gec kalınmadi yav
İnşallah kendi başlarda suni sancı ya gerek kalmaz ya doktora göre seninki nasıl 40, ultrasondamı öyle çıkıyor yoksa son adet tarihine göremisuni sancı vererek normal doğumu da bu ara çok duyuyorum. senin ki maşallah 40 ı bulmuş.Gerçi doktora göre bizimki 2 hafta önde gidiyor yarın 40 olacağız ama aslında 38
Evet kuzum antakyaHatay da mısın memleketlimi görünce içimdeki mutluluk
Kabin boy muKızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
Anne karnında sicacik kaldığı için ilk günler ozellikle cok onemli sonrasinda duzen tuttururuz artikYeni anneler cevap verir inşallah
Bizim suanda 20.7 -21 arası ama bebek üşürmü bilmiyorum
O zaman sunda çok sıcak olmasına gerek yok doğarsa inşallah
Yaa ben az şey mi aliyorum anlamadim hatta eşime bile pijama falan aldım ama bir sirt çantası bebitoya bir tane sirt genis Seyehat çantası kendime yaptımKabin boy muKabin boy benim arabamın mazotuna yetmez
Abartı bir şey almamama rağmen orta boya kocamın ısrarıyla sığmaya çalışıyorum. Bana kalsa kapı süsünü falan ayrı bir yere koymamak için en büyük boyu alırdım. Birden fazla çanta taşımak bana anlamsız geliyor. Eşim de küçüğünü kullanalım gerekirse ek çanta alırız kafasında hep. Ama kabin boy noooo! :)
Hassa da oturuyorum ben ama Antakya da doğum yapacağım bakalımEvet kuzum antakya
Yoo kesinlikle abartmıyorsun canım ben bir orta boy valiz bir anne bebek cantasi doldurdum eşim de ufak bir sırt çantası yapar kendine. Daha kapı süsü hediyelikler çikolata bir de kordon kanı kiti var kapının yanında duruyolarKızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
Yok canım ne sabrı bildiğin inat buErken gelen bebislere nispet yapıyorlar onların yerine de bekliyor olmalılar
Ortasi yok bu bebitolarin ya erkenci ya da sabirli
InsallahHassa da oturuyorum ben ama Antakya da doğum yapacağım bakalımYaaa çok iyi doğum zamanlarımız da yakın inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?