Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Kızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinTeşekkür ederim darısı bekleyenlere , yarım saatle kasıma ulaşmayı başardımama çok zor oldu uyuttular beni bir an da bayıldım gÖzümü açınca ağlıyordum karnım ağrıyor diye odaya gelmiştim , on dk sonra da kuzumu getirdiler ,
Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla büyütün inşallahKızlar bu sabah doğurdum spinal anestezi ile oldu, iğne aşaması ağrı vs yapmadı ama sezeryan esnasinda çok korktum cekistirmeleri hissediyormuşuz gercekten dayanılmaz ağrılar yaşamadım sadece rahme bastırdılar o korkunçtu çok şükür aksama doğru ayağa kalkıp kendim yürüdüm kızım da çok iyi maşallah onun için tüm acılara değermiş
Eşim oda süslemem izin vermiyorKabin boy muKabin boy benim arabamın mazotuna yetmez
Abartı bir şey almamama rağmen orta boya kocamın ısrarıyla sığmaya çalışıyorum. Bana kalsa kapı süsünü falan ayrı bir yere koymamak için en büyük boyu alırdım. Birden fazla çanta taşımak bana anlamsız geliyor. Eşim de küçüğünü kullanalım gerekirse ek çanta alırız kafasında hep. Ama kabin boy noooo! :)
Nasilsiniz canimHerkese merhabagiremiyorum pek. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bence de :)))Ben çok huylandim perine masajından aman keserlerse kessinler dedim en songöbekle ulaşmak zaten zor pes ettim ilk denemede
Canim ben de suslemycem hic takma kafana herkes yapacak diye bisey yok. Insallah mevlut falan dusunursen ozaman gyzel hazirlanrsnEşim oda süslemem izin vermiyorannemle ve eşim olacak yanımda sadece. Diyor ki seninle mi ilgilenecek odanın süsü ile mi dedi Haklı aslında ama napim insanın bi canı çekiyor. Evi süsleriz dedi. Umarım odanız çok güzel olur
Ay bize boylw bilgilerle gelin :))Evet doğum eğitiminde ıkınma teknikleri anlatıldı doktor ikin demeden ikinmamak gerekiyor bir de ikindigin zaman asla ağzından veya burnundan hava kacmamaliymis bazıları bağırarak ikiniyor ya hiç bir işe yaramiyormus. Bebişin de kafa çapı 9.24 oldu korkmaya başladım
Canım külot bez bebek hareketlenip de yatırarak değiştirmeye zaptedemediğin zamanlar için :) özellikle 1.5-2 yaş civarı çok zıpır ve meraklı oluyorlar. Ben pek kullanmadım benim oğlum genelde izin verirdi değiştirmeme. Bir de şöyle bir dezavantajı oluyordu bazen bezi açıyorsun aynı bezi geri kapatıyorsun (eskiden çoğunda ıslaklık göstergesi yoktu) Külot bezi yırtıp açınca bir daha giydiremiyorsun. Ama kimileri de çok tercih ediyor. Onu kullanarak anlarsın zamanla :)Ay evet tüp bebek annesi olunca söylenirken de üzülüyor insan. Ben şahsen öyle oluyorum. Onca uğraştım kıymetini bilmiyorum şimdi diye bir hüüzn kaplıyor içimi
Süper ben de tam olarak birer tane daha 3 ve 4 numara almayı düşünüyordum. Kesinlikle öyle yapayım o zaman gerisine artık sonra bakarım, teşekkr ederim bilgi içinPeki külot bezlerle cırtlı bezlerin farkı nedir acaba? Yani görsel olarak farkı biliyorum da hangisi daha kullanışlı oluyor ki? Külot bezler genelde bir tık daha pahalı mesela?
Ben telden tarayıcıdan giriyorum ama mesaj yazmama izin veriyor.Evaante nin dediği gibi bir ara bir kısayol kullanıyordum, sonra böyle yapmaya alıştım.
Sağol canım deneyeyim.Canım ben uygulama gibi bir kk kısayol indirdim telefona tarayıcıya girmeden foruma giriyorum bir dene istersen.
Alıştık çok şükür canımNasilsiniz canim
Alisabildiniz mi birbirinize
Oyy cok şükür masallah kuzuyaAlıştık çok şükür canımbüyümeye çalışıyor 1 haftada 200 Gr almış çok şükür sizler nasılsınız
Merhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Kızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Bir tek kapı süsü olacak oda süsü hiçbirşey yapmıcam. Sığarım diye düşünmüştüm ama olduğu gibi bıraktım şimdi biri benim yerime yapsa ne güzel olurKabin boy muKabin boy benim arabamın mazotuna yetmez
Abartı bir şey almamama rağmen orta boya kocamın ısrarıyla sığmaya çalışıyorum. Bana kalsa kapı süsünü falan ayrı bir yere koymamak için en büyük boyu alırdım. Birden fazla çanta taşımak bana anlamsız geliyor. Eşim de küçüğünü kullanalım gerekirse ek çanta alırız kafasında hep. Ama kabin boy noooo! :)
Kızlar benim aşırı kasık ağrım var öyle.böyle değil yürüyemiyorum ve aşırı akıntım var pijamam ıslanmış baya fark etmedim bile doktora yazdımm yine bakalım ne dicek
#güncelleme# hastaneye gidiyorum hazırlanıp çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?