2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım hayırlı olsun
Kızlar çok şükür kavuştum kızıçeme çok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözünüz aydın canım sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Eşim oda süslemem izin vermiyor annemle ve eşim olacak yanımda sadece. Diyor ki seninle mi ilgilenecek odanın süsü ile mi dedi Haklı aslında ama napim insanın bi canı çekiyor. Evi süsleriz dedi. Umarım odanız çok güzel olur

Canim ben de suslemycem hic takma kafana herkes yapacak diye bisey yok. Insallah mevlut falan dusunursen ozaman gyzel hazirlanrsn

Ay bize boylw bilgilerle gelin :))

Canım külot bez bebek hareketlenip de yatırarak değiştirmeye zaptedemediğin zamanlar için :) özellikle 1.5-2 yaş civarı çok zıpır ve meraklı oluyorlar. Ben pek kullanmadım benim oğlum genelde izin verirdi değiştirmeme. Bir de şöyle bir dezavantajı oluyordu bazen bezi açıyorsun aynı bezi geri kapatıyorsun (eskiden çoğunda ıslaklık göstergesi yoktu) Külot bezi yırtıp açınca bir daha giydiremiyorsun. Ama kimileri de çok tercih ediyor. Onu kullanarak anlarsın zamanla :)

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebeciğini çok geçmiş olsun, ağrıların da geçer umarım en kısa zamanda. Fırsat bulunca yaz bize

Kızlar oda sıcaklığını sormuşsunuz. Literatürde ideal sıcaklık 20-22 derece diye geçer bizim doktorlar da ezbere bunu söyler ama biz üşüyen bir milletiz arkadaş :) 20 derece ev sıcaklığı diye bir şey yok ki bizde. Ben Avrupa'ya toplantıya gittiğimde montla otururdum adamlar tişörtle dururdu. Alışkanlık meselesi. Türkiye'de ortalama ev sıcaklık ayarı 23-24 derecedir. Bunu bir dokümanda okumuştum. Kendi tecrübelerimde de söyleyebilirim ki 23 derece sıcaklık ve %40 nem ideal bir ortam bebiş için :)

Kızlar benim aşırı kasık ağrım var öyle.böyle değil yürüyemiyorum ve aşırı akıntım var pijamam ıslanmış baya fark etmedim bile doktora yazdımm yine bakalım ne dicek

#güncelleme# hastaneye gidiyorum hazırlanıp çağırdı

Bir tek kapı süsü olacak oda süsü hiçbirşey yapmıcam. Sığarım diye düşünmüştüm ama olduğu gibi bıraktım şimdi biri benim yerime yapsa ne güzel olur

Ay hadi bakalım Atlascım, sağlık kolaylık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…