2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir tek kapı süsü olacak oda süsü hiçbirşey yapmıcam. Sığarım diye düşünmüştüm ama olduğu gibi bıraktım şimdi biri benim yerime yapsa ne güzel olur

Dert etme, ben de kabin boy ve bir sırt çantası yaptım, eşim ben kendime bi sırt çantasına birkaç bi şey atar arabada tutarım dedi. Kapı süsü, çikolata vs için de bir çanta yaptık torba gibi. Tamam işte. Sığmak mümkün değil tek kabin boya.

İhtiyaçlara bakıyorsun, anneye birkaç gecelik, terlik, süt için pompa, iç çamaşırı depend diyorlar en az! Bebek için hastane çıkışı, tulumlar, battaniyeler, bebek bezi, vs. En temel şeyleri koysan bitti zaten doldu valiz

Ay bizi de haberdar et canım inşallah her şey yolundadır bebiş geliyordur

Kızlar sezeryan kolay oldu şükür ağrıları biraz zor ama henüz sütüm gelmedi maalesef umarım en kısa sürede gelir mama ile destekliyoruz size tavsiyem bol bol ağız mendili almanız bu arada tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim arada doğuranlar olduysa sağlıkla büyüsün bebişleri

İnşallah kendi başlarda suni sancı ya gerek kalmaz ya doktora göre seninki nasıl 40, ultrasondamı öyle çıkıyor yoksa son adet tarihine göremi
Son adet 30 Ocak (30 Ocak -4 şubat arası regldim) ama eşim o tarihlerde görevdeydi 8-15 Şubat arası geldi sonra geri gitti o arada hamile kaldım. Doktor son adet tarihimi 9 şubat olarak hesaplıyordu hep, iki muayenedir bana bebek haftana göre (yani 9 şubata göre) iki hafta önde dedi. yarın 9 şubata göre 38 e giriyoruz. 30 Ocağa göre hesaplarsak 39+3. Sen söyle ben hangisini baz alayım.

kız az önce muhabbet ediyorduk. noldu bi anda Allahım zamanı gelen kadınlarımıza da böyle ani bir sancı ve sancının getirdiği 6-7 cm açıklıkla doktora gidip tek nefeste normal doğum nasip et, sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alalım. inşallah amin

Hamile kaldığın gune bakmiyolar ki sen 30 ocaki baz alacaksin.

Hamile kaldığın gune bakmiyolar ki sen 30 ocaki baz alacaksin.
doktor sat 30 Ocak olduğunu bilmesine rağmen hep 9 şubat olarak hesaplıyordu. Şimdide tutturmuş bebeğin 2 hafta önde gidiyor diyor, oldum olası anlamadım şu hesaplama işlerini. Neyse sağlıcakla bi gelseydi

Ultrasonda hangisini diyorsa onu tabi ki

doktor sat 30 Ocak olduğunu bilmesine rağmen hep 9 şubat olarak hesaplıyordu. Şimdide tutturmuş bebeğin 2 hafta önde gidiyor diyor, oldum olası anlamadım şu hesaplama işlerini. Neyse sağlıcakla bi gelseydi
Iliskiden 2gun sonra bile hamile kalma ihtimali oldugundan kesin gun bilinmez diye regl tarihi baz alinir hep. Senin basta degerlerin dusuktu diye hatirliyorum ondan oyle baz almistir belki.

Hayrlı haberlerini bekliyoruz sağlıcakla

Iliskiden 2gun sonra bile hamile kalma ihtimali oldugundan kesin gun bilinmez diye regl tarihi baz alinir hep. Senin basta degerlerin dusuktu diye hatirliyorum ondan oyle baz almistir belki.
değer düşüklüğü değil de geç döllenme diye düşünmüştük hatırlar mısın canım bilmem ama adet olacağım tarihte hcg değerim 1.2 çıkmıştı

kızlar son durumlarınız nedir? Ben bugün 38.haftamı doldurdum. Çatı muayenesi yaptı doktor. Normal doğum için çatın çok güzel dedi. korktuğum kadar bişi yokmuş. Bebeğin kafasına dokunduğunu 1 cmcik bir açılmanın başladığını söyledi. Ama bebek kilosu 3700g çıkıyormuş her ne kadar çatın uygun olsada bebek bu gidişle 4kg ı geçebilir vs dedi. Doğumu hızlandırmam için plates egzersizi, cinsel ilişki önerdi

Maşallah kacinci haftadasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…