- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Bir tek kapı süsü olacak oda süsü hiçbirşey yapmıcam. Sığarım diye düşünmüştüm ama olduğu gibi bıraktım şimdi biri benim yerime yapsa ne güzel olur
Ay bizi de haberdar et canım inşallah her şey yolundadır bebiş geliyordurKızlar benim aşırı kasık ağrım var öyle.böyle değil yürüyemiyorum ve aşırı akıntım var pijamam ıslanmış baya fark etmedim bile doktora yazdımm yine bakalım ne dicek
#güncelleme# hastaneye gidiyorum hazırlanıp çağırdı
Bakalım ne dicek süpriz bir şekilde doğuyormuşum bideAy hadi bakalım Atlascım, sağlık kolaylık diliyorum
İnşallah aklımdasınız edicem,Ay bizi de haberdar et canım inşallah her şey yolundadır bebiş geliyordur
Son adet 30 Ocak (30 Ocak -4 şubat arası regldim) ama eşim o tarihlerde görevdeydi 8-15 Şubat arası geldi sonra geri gitti o arada hamile kaldım. Doktor son adet tarihimi 9 şubat olarak hesaplıyordu hep, iki muayenedir bana bebek haftana göre (yani 9 şubata göre) iki hafta önde dedi. yarın 9 şubata göre 38 e giriyoruz. 30 Ocağa göre hesaplarsak 39+3. Sen söyle ben hangisini baz alayım.İnşallah kendi başlarda suni sancı ya gerek kalmaz ya doktora göre seninki nasıl 40, ultrasondamı öyle çıkıyor yoksa son adet tarihine göremi
kız az önce muhabbet ediyorduk. noldu bi andaKızlar benim aşırı kasık ağrım var öyle.böyle değil yürüyemiyorum ve aşırı akıntım var pijamam ıslanmış baya fark etmedim bile doktora yazdımm yine bakalım ne dicek
Hamile kaldığın gune bakmiyolar ki sen 30 ocaki baz alacaksin.Son adet 30 Ocak (30 Ocak -4 şubat arası regldim) ama eşim o tarihlerde görevdeydi 8-15 Şubat arası geldi sonra geri gitti o arada hamile kaldım. Doktor son adet tarihimi 9 şubat olarak hesaplıyordu hep, iki muayenedir bana bebek haftana göre (yani 9 şubata göre) iki hafta önde dedi. yarın 9 şubata göre 38 e giriyoruz. 30 Ocağa göre hesaplarsak 39+3. Sen söyle ben hangisini baz alayım.
doktor sat 30 Ocak olduğunu bilmesine rağmen hep 9 şubat olarak hesaplıyordu. Şimdide tutturmuş bebeğin 2 hafta önde gidiyor diyor, oldum olası anlamadım şu hesaplama işlerini. Neyse sağlıcakla bi gelseydiHamile kaldığın gune bakmiyolar ki sen 30 ocaki baz alacaksin.
Maşallah canım Allah bağışlasın yavrunuKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Ultrasonda hangisini diyorsa onu tabi kiSon adet 30 Ocak (30 Ocak -4 şubat arası regldim) ama eşim o tarihlerde görevdeydi 8-15 Şubat arası geldi sonra geri gitti o arada hamile kaldım. Doktor son adet tarihimi 9 şubat olarak hesaplıyordu hep, iki muayenedir bana bebek haftana göre (yani 9 şubata göre) iki hafta önde dedi. yarın 9 şubata göre 38 e giriyoruz. 30 Ocağa göre hesaplarsak 39+3. Sen söyle ben hangisini baz alayım.
Oy maşallahKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
Iliskiden 2gun sonra bile hamile kalma ihtimali oldugundan kesin gun bilinmez diye regl tarihi baz alinir hep. Senin basta degerlerin dusuktu diye hatirliyorum ondan oyle baz almistir belki.doktor sat 30 Ocak olduğunu bilmesine rağmen hep 9 şubat olarak hesaplıyordu. Şimdide tutturmuş bebeğin 2 hafta önde gidiyor diyor, oldum olası anlamadım şu hesaplama işlerini. Neyse sağlıcakla bi gelseydi
Hayrlı haberlerini bekliyoruz sağlıcaklaKızlar benim aşırı kasık ağrım var öyle.böyle değil yürüyemiyorum ve aşırı akıntım var pijamam ıslanmış baya fark etmedim bile doktora yazdımm yine bakalım ne dicek
öyle hesaplarsak o zaman öndelik bir durum yoktur. Bebekler anne karnındaki gelişimini sat tarihine göre mi yapıyorlar, doktorlar ona göre mi gelişim geriliği veya ileri diyorlarHamile kaldığın gune bakmiyolar ki sen 30 ocaki baz alacaksin.
değer düşüklüğü değil de geç döllenme diye düşünmüştük hatırlar mısın canım bilmem ama adet olacağım tarihte hcg değerim 1.2 çıkmıştıIliskiden 2gun sonra bile hamile kalma ihtimali oldugundan kesin gun bilinmez diye regl tarihi baz alinir hep. Senin basta degerlerin dusuktu diye hatirliyorum ondan oyle baz almistir belki.
Çok heyecanliKızlar benim aşırı kasık ağrım var öyle.böyle değil yürüyemiyorum ve aşırı akıntım var pijamam ıslanmış baya fark etmedim bile doktora yazdımm yine bakalım ne dicek
Maşallah kacinci haftadasnkızlar son durumlarınız nedir? Ben bugün 38.haftamı doldurdum. Çatı muayenesi yaptı doktor. Normal doğum için çatın çok güzel dedi. korktuğum kadar bişi yokmuş. Bebeğin kafasına dokunduğunu 1 cmcik bir açılmanın başladığını söyledi. Ama bebek kilosu 3700g çıkıyormuş her ne kadar çatın uygun olsada bebek bu gidişle 4kg ı geçebilir vs dedi. Doğumu hızlandırmam için plates egzersizi, cinsel ilişki önerdi
Gozunaydin tebriklerKızlar çok şükür kavuştum kızıçemeçok şükür ikimiz de iyiyiz ağrılar biraz zorluyor hafiflesin size ayrıntıları yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?