2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah aminnn en buyuk hayalim az swnci cekmis olup acikligin hizli ilerlemis olmasi ve pit diye dogum :)))

Güzel anneler benim de bugün 37+0 kontrolüm vardı. Bebişte gelişim geriliği vardı bir haftalik. Son iki kontrolüm gayet normal ilerledi. Faka bugün karın çevresi 3 hafta geride kalmış bacak boyu haftasıyla uyumlu ve kafa çevresi 2 hafta geride bacak ve kafada sıkıntı yok dedi doktor. Ama karın çevresinden dolayı haftaya doğum diyor. Bir hafta da suyun iyi olduğu için bekletiyorum dedi. 2640 en iyi olctugum kilo dedi o da 400er gram aşağı yukarı değişebilir dedi. Bebek baya aşağıda artık dedi. Haftaya benim tercihime bırakıyor ya suni sancıyla normal ya da iki gün içinde sancıyla gelmezse sezaryen diyor. Ama bebek zayıf heyecan da yapabilir dedi ultrason esnasında. Ben önce normali de öneririm dedi. Tecrübeli ya da bilgisi olan annelerden fikir istiyorum sizlerin fikirleri nedir kafam çok karışık. Dileğimiz sağlıkla kavuşmak. Hepimiz için inşallah

Canım hayırlı doğumların olsun inşallah. Bence süreci doğal akışına bırakmalasın son dk bi allah korusun komplikasyon gelişirse zaten sezaryen ile alacaklar. Ama normal doğum ihtimalin de varken direk sezaryen düşünme derim.

Kızlar k ndimi tutamıyorum hep aglamakliyim.aglamak istiyorum hüngür hüngür.korkulu rüyalar görüp sicriyorum hep emziremiyirum iki gündür uçları çok acıyor öyle böyle verdim emip uyuyor memeden cektigimde ağlıyor sürekli 1 saat mememde kalıyor ama genede doymuyor.mama veriyorum iki gündür.sariligi arttı bugun haftalık kontrole gittik hastaneden çıkarken 7 olan sarılık 14 çıkmış yetemiyorum çocuğuma bir kadının yapabileceği en basit işi süt veremiyorum sagmaya çalıştım 30 CC zor çıkıyor.cikmazdaymis gibi hissediyorum.surekli aglamakliyim.okadar masraf yaptırdım emzirebilmek için kapağından merhemine süt yapıcı damlasindan yastığına kendimi çok suçlu hissediyorum eşime karsida

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
Sıra da bize geliyor

Teşekkür ediyorum fikriniz için doğum kendiliğinden başlamaz da üstüne bir de suni sancıyla hem normal sancısı çekip hem sezaryen olma ihtimali ürkütüyor beni

Gozunuz aydin, masallah. Saglikla buyutun bebeginizi. Size de gecmis olsun, hizla iyilessin agrilariniz.

Ben de hep laptopdan giriyorum, :) Hastanede size nasil yazarim bilemiyorum. Aplikasyon degil sanirim herkes normal cep browserdan baslaniyor.

Bebekler eve geldiğimde kaç derece olması gerekiyor kızlar ev petekleri acıcsz mı hemen
canim 22-24 arasi ideal
hayirli olsun canim allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
ben iphone safari den giriyorum , bir sorun yasamadm
Kızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
ben 2-3 kalacagim icin degistirdim valizimi. bebek icin kabin boy , kendime orta boy aldm ama benim valizimin bir yarisini zaten emzirme yastigi kapliyor

Canım bende 37+0 ben de bebeğim de karın çevresi küçük doktorum bunun sorun olmadığını söyledi. Boyu biraz uzun ve kafası normal. Benim de bebeğim kanala girdiği için kilosunu tam ölçemedi. Bence moralini bozma. Senin de bebeğin aşağı indiyse kendisi de ölçememiş olabilir. Geçen hafta 2800 gr dı benim bebeğim bu hafta yine aynı değere yakın ölçtü. Bebeğin kafası çok aşağı da ölçemiyorum kilosunu dedi.

canim meme ucun aciyor ise bebegin memeni yanlis tutuyor olabilir. butun kahve bolgeyi agzina almasi lazim .
kendini suclu fln da hissetme. yorgunsun, uykusuzsun , stres yapiyorsun her anne gibi. bu duurmlar tabiki hem sutunu hem ruh halini etkilicek. daha yolun basindayiz. sen elinden geleni yap.
hastanelerin emzirme danismanlari var onlardan destek al.
Ekim annelerinde cok kisi aldi ve ondan sonra duzeldi emme durumlari.
ayrica mama vermenin de hicbir zarari yokki . bebegin icin ne gerekiyorsa onu yapacaksin tabikide

Son adet tarihi daha garanti bence hem boşuna bebeğe önde gidiyor da dememiş oluruz bebeciğim gayet de normal gitmiş aslında

Evet bana da son iki kontrolde iyi dedi gerilik saymadi fakat 3 hafta olunca karın çevresi artık sorun olarak görmeye başladı sanırım. Evet bana da birkac ölçüm yaptı ve aşağıda olduğu için doğru olcemiyor olabilir dedi. Benzer şeyleri yaşamışız. Doğum için ne düşünüyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…