Ama benimki sadece tahminbu hafta sonu dogurcak 3-4 kisiyiz heralde
oyle yokus cikmazsan fln tetiklemez canim. ben basindan beri tansiyon sorunluyum. 20-30 dk yurumek dolasima iyi geldigi icin dr larim onermisti hemde kan sekerini de duzene sokuyor.
hayirlisiyla guzel cikar canim
yazdin
Çok heycanlandım ama doğru zaman da hayrla ve sağlıkla gelsin minişAmiiin ama ağrım çıktıı sadece o dediğimiz pedi verdi.doktor sabaha kadar altımda kalacak sabah bana fotoğraf at dedi bakalkm sızıntı mı şuan suyu iyi dedi
Bugünde olmadı döndüm
Sarjım bitti yazamadım yemek falsn yedil
Bu seferde gool değil
uzdu :))Cok tesekkur ederim, mutlaka deneyecegim ama Istanbul burasi heryer yokus :)
kismet diyelim ozamanAma benimki sadece tahmin
Merhaba güzel anne.. Bunlar hep lohusalığın getirdiği olumsuz düşünceler ne yazık ki.. Birincisi sütünüz az değil sağarak 1 haftada 30 cc süt geliyorsa bebek emdiğinde bu 2 katıdır.. Çünkü hiç bir makine bebekten daha iyi çekemez ve sütünüz bebeğiniz kucagınızdayken daha çok salgılanır..Kızlar k ndimi tutamıyorum hep aglamakliyim.aglamak istiyorum hüngür hüngür.korkulu rüyalar görüp sicriyorum hep emziremiyirum iki gündür uçları çok acıyor öyle böyle verdim emip uyuyor memeden cektigimde ağlıyor sürekli 1 saat mememde kalıyor ama genede doymuyor.mama veriyorum iki gündür.sariligi arttı bugun haftalık kontrole gittik hastaneden çıkarken 7 olan sarılık 14 çıkmış yetemiyorum çocuğuma bir kadının yapabileceği en basit işi süt veremiyorum sagmaya çalıştım 30 CC zor çıkıyor.cikmazdaymis gibi hissediyorum.surekli aglamakliyim.okadar masraf yaptırdım emzirebilmek için kapağından merhemine süt yapıcı damlasindan yastığına kendimi çok suçlu hissediyorum eşime karsida
Gerçekten artık düşinmeyi ve beklemeyi bıraktım zaten her türlü gelecek son 10 gün kaldıÇok heycanlandım ama doğru zaman da hayrla ve sağlıkla gelsin miniş
Bakmadı yineuzdu :))
kismet diyelim ozaman
acilman varmiymis ?
bende bugun hem jonekolga hem nst ye gidicem , burda da bakmiuyorlarGerçekten artık düşinmeyi ve beklemeyi bıraktım zaten her türlü gelecek son 10 gün kaldı
Bakmadı yine
Canım bunu yaşayan tek anne olsaydın tamam derdim ama emin ol çoğu yeni anne yaşıyor. Annelik böyle bir şey. Hiçbir zaman kendini yeterli göremiyorsun zaten. Ama lohusalıkta bu durum tavan yapıyor. Sabırlı ol gelecektir o süt. Kendini kastigin için de gelmiyor olabilir. Bol bol duş al. Derin derin nefes al. Mümkünse destek al. Mamayi ver bebeğin toparlasin ama memeyi de ihmal etme. Gelmese de sen ver. Memeden uzaklasmasin. Sen kendini sucluyorsun ama belki de bebeğin cekemiyordur daha. Kendine ve ona zaman ver. Her şey çok güzel olacak inşallah. Dualarım seninleKızlar k ndimi tutamıyorum hep aglamakliyim.aglamak istiyorum hüngür hüngür.korkulu rüyalar görüp sicriyorum hep emziremiyirum iki gündür uçları çok acıyor öyle böyle verdim emip uyuyor memeden cektigimde ağlıyor sürekli 1 saat mememde kalıyor ama genede doymuyor.mama veriyorum iki gündür.sariligi arttı bugun haftalık kontrole gittik hastaneden çıkarken 7 olan sarılık 14 çıkmış yetemiyorum çocuğuma bir kadının yapabileceği en basit işi süt veremiyorum sagmaya çalıştım 30 CC zor çıkıyor.cikmazdaymis gibi hissediyorum.surekli aglamakliyim.okadar masraf yaptırdım emzirebilmek için kapağından merhemine süt yapıcı damlasindan yastığına kendimi çok suçlu hissediyorum eşime karsida
Benim yarın sabah sumu yoksa akıntı mı brlli olcak ama tutamıyorum asırı ıslaklık oluyorduBeni bugün ebe çağırdı.11K aynı senin dediğin gibi suyu. Gelirse dedi çamaşırın ıslanır bunu tutamazsın sen değiştirirsin tekrar gelir dedi. Sen daha önce de çamaşırım ıslanıyor falan diyince tamam demiştim. Demek ki ebenin dediği de eksik. Sanırım ben kanama başlayana kadar bekleyeceğim. Bende sadece akıntı var biraz yürüyünce çok ıslaklık oluyor onu. Harici yok.
Üzme kendini enim ki gittikçe sütün artacak. Belki sütün yetiyordur ve gaz sancısı falan vardır. Bol bol su iç. Bi de bugün ebe söyledi memenin birisinde ki süt bitmeden diğer memeyi vermemelisin dedi. (Ben henüz doğum yapmadım ama eğitimini verdi.) şu an 3 lt su içiyorsan emzirme dönemin de 2 katına çıkarmalısın dedi. Sırt masajı yaptır sütü artırıyormuş. Emzirirken kendinde bedenini ve bebeği serbest bırak. Emzirmek en az 40 dakika sürermiş yani 1 saatte bence olağan bir süre gibi geldi ilerleyen zamanda bu süre kısalacaktır. Ama sen kendini rahat bırakmaya çalış. Bebeğine yettiğini düşünüyorum en azından yanındasın onun için endişeleniyorsun anne demek sadece emzirmek demek değil. Mama da verebilirsin bu gayet normal bi durumuz üzme tatlı canını. Hepsi geçecek kendine biraz zaman tanı.Kızlar k ndimi tutamıyorum hep aglamakliyim.aglamak istiyorum hüngür hüngür.korkulu rüyalar görüp sicriyorum hep emziremiyirum iki gündür uçları çok acıyor öyle böyle verdim emip uyuyor memeden cektigimde ağlıyor sürekli 1 saat mememde kalıyor ama genede doymuyor.mama veriyorum iki gündür.sariligi arttı bugun haftalık kontrole gittik hastaneden çıkarken 7 olan sarılık 14 çıkmış yetemiyorum çocuğuma bir kadının yapabileceği en basit işi süt veremiyorum sagmaya çalıştım 30 CC zor çıkıyor.cikmazdaymis gibi hissediyorum.surekli aglamakliyim.okadar masraf yaptırdım emzirebilmek için kapağından merhemine süt yapıcı damlasindan yastığına kendimi çok suçlu hissediyorum eşime karsida
Ben bugün ne olur ne olmaz duşa girip öyle gittim genitalimim içi dışarı cıkacak neredeyse böyle birşey yokbende bugun hem jonekolga hem nst ye gidicem , burda da bakmiuyorlar
Ben de çok merak ettim. Bakalım ne çıkacak hayr olsunBenim yarın sabah sumu yoksa akıntı mı brlli olcak ama tutamıyorum asırı ıslaklık oluyordu
Canim senin oğlan heyecan yaratmayı sevecek. Ve nazlı olacakBenim yarın sabah sumu yoksa akıntı mı brlli olcak ama tutamıyorum asırı ıslaklık oluyordu
Bugün kavuştuk kuzumPamuk gibi bakmalara doyamıyorum. Normalde dündü kavuşmamız ama oda boşalmadı. Bakalım kaç gün uyum odasında kalıcaz
bende simdi kontrole geldm , dus aldm geldim ama bakmazlar sanmiormBen bugün ne olur ne olmaz duşa girip öyle gittim genitalimim içi dışarı cıkacak neredeyse böyle birşey yok
benimde bir tarafta bir tane, diger tarafta iki tane var. biraktim artik napim hatiraKızlar benim son dakika catlagim oldu ya işin komiği yalnızca tek tarafta var. Oluşan catlagin bakımı için ne kullanmak lazım.
simdi benim dr un ofisinden cektim. dediklerinin aynisi yaziyorÜzme kendini enim ki gittikçe sütün artacak. Belki sütün yetiyordur ve gaz sancısı falan vardır. Bol bol su iç. Bi de bugün ebe söyledi memenin birisinde ki süt bitmeden diğer memeyi vermemelisin dedi. (Ben henüz doğum yapmadım ama eğitimini verdi.) şu an 3 lt su içiyorsan emzirme dönemin de 2 katına çıkarmalısın dedi. Sırt masajı yaptır sütü artırıyormuş. Emzirirken kendinde bedenini ve bebeği serbest bırak. Emzirmek en az 40 dakika sürermiş yani 1 saatte bence olağan bir süre gibi geldi ilerleyen zamanda bu süre kısalacaktır. Ama sen kendini rahat bırakmaya çalış. Bebeğine yettiğini düşünüyorum en azından yanındasın onun için endişeleniyorsun anne demek sadece emzirmek demek değil. Mama da verebilirsin bu gayet normal bi durumuz üzme tatlı canını. Hepsi geçecek kendine biraz zaman tanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?