- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Kızlar hala ates ölçer almamışım var mı tavsiye ettiğiniz bir marka xiaominin ateş ölçeri aklımda şimdilik öneriniz varsa ona göre araştıracağım
Ben de bir tane koltukaltı ölçer var covid dönemi almıştım bir tane de temassız almayı planlıyorum braunun kulaktan olan uçmuş bayağı ya xiaomi daha mantıklı geldi 590 TLBiz medisana temassız ve braun koltukaltı aldık. Ama direk braun kulak veya temassız da alabilirsin. Xiaomi’nin kötü bir ürünü henüz olmadı, onu da tercih edebilirsin tabi.
Çok güzel bir düşünce aslında bana göre de. Anne karnında kilo alıyorsa kalsın kendi gelişini seçsin isterim tabi bu kararlar baya zorluyor insanı. Aynen doğum için endişem o suni sancı çekip üstüne ameliyata girmek. Zorlamak istemiyorum sanırım kendi normal gelmiyorsa. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallahBenim doktorum, sezaryen konusunda mecbur olmasak kilo aldığı sürece sorun etmem değişti. Suyu falan güzel, başka herhangi bir sorun da görünmüyor. Anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünen bir doktor. Aynı uyarıları bana da yaptı, zaten son dönemde dikkate almamız gereken şeyler su, kanama,hareket falan.
Eğer hiç açılma falan yoksa suni sancı zor olabilir. Normal doğum sancısının son evresi gibi güçlü oluyormuş arkadaşlarım hep öyle tarif ettiler. O sancıyı saatlerce çekip 1 cm bile açılma olmayabilir.
En önemlisi sağlıkla kavuşmak ama böyle kararlar vermek zorunda kalmak da çok zor cidden
Çok güzel bir düşünce aslında bana göre de. Anne karnında kilo alıyorsa kalsın kendi gelişini seçsin isterim tabi bu kararlar baya zorluyor insanı. Aynen doğum için endişem o suni sancı çekip üstüne ameliyata girmek. Zorlamak istemiyorum sanırım kendi normal gelmiyorsa. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
Ultrasonda gösteriyor ya doktor baya assaya iniyor kafasını göstermek için yoksa karından belli olan hiçbir şey yok benim
Evet bekleme konusunu da danisacagim mutlaka cumartesi hayırlısı inşallah hepimiz içinTekrar gittiğinde detaylı bir şekilde her ihtimali konuş doktorunla belki sıkı takiple biraz daha beklemeyi kabul eder.
İnşallah en sağlıklı şekilde kavuşalım
Kızlar hala ates ölçer almamışım var mı tavsiye ettiğiniz bir marka xiaominin ateş ölçeri aklımda şimdilik öneriniz varsa ona göre araştıracağım
Ben de Braun koltukaltı tercih ettim bir tane de temassız mı tercih etmek gerek acaba?Biz medisana temassız ve braun koltukaltı aldık. Ama direk braun kulak veya temassız da alabilirsin. Xiaomi’nin kötü bir ürünü henüz olmadı, onu da tercih edebilirsin tabi.
Sağlıkla gelsin inşallah minik kuşOyy cok şükür masallah kuzuya
Valla dogursam iyi olacam gibi bakalim asagi asagi vuruyor evladım dolma oyuyor sanki
Ben de Braun koltukaltı tercih ettim bir tane de temassız mı tercih etmek gerek acaba?
Valla ben de çok şey almıyorum bence. Yani ekstra bir şey koymamaya çalıştım özellikle hemşirenin dediklerine ek olarak. Hatta hemşireye sormadan hazırlamıştım ben. Hemşireye sorunca birkaç şey daha ekledim.Yaa ben az şey mi aliyorum anlamadim hatta eşime bile pijama falan aldım ama bir sirt çantası bebitoya bir tane sirt genis Seyehat çantası kendime yaptım
Aa nolcak, birinden biri hallederdiEşim oda süslemem izin vermiyorannemle ve eşim olacak yanımda sadece. Diyor ki seninle mi ilgilenecek odanın süsü ile mi dedi Haklı aslında ama napim insanın bi canı çekiyor. Evi süsleriz dedi. Umarım odanız çok güzel olur
Bende de kapı süsü ve takı yasttığı var süs olarak sadece. Az gibi geliyor böyle düşününce ama sığılmıyor valize. Onu koy bunu koy derken bir bakmışsın dolmuş.Bir tek kapı süsü olacak oda süsü hiçbirşey yapmıcam. Sığarım diye düşünmüştüm ama olduğu gibi bıraktım şimdi biri benim yerime yapsa ne güzel olur
Kuzum son adet tarihine göre hesaplaması lazım. İlk defa böyle bir hesaplama duydum, senin bebiş ileride değil ki bu hesaba göreSon adet 30 Ocak (30 Ocak -4 şubat arası regldim) ama eşim o tarihlerde görevdeydi 8-15 Şubat arası geldi sonra geri gitti o arada hamile kaldım. Doktor son adet tarihimi 9 şubat olarak hesaplıyordu hep, iki muayenedir bana bebek haftana göre (yani 9 şubata göre) iki hafta önde dedi. yarın 9 şubata göre 38 e giriyoruz. 30 Ocağa göre hesaplarsak 39+3. Sen söyle ben hangisini baz alayım.
Canım tüm mecralarda @ koyunca birilerini etiketleyebilirsin. Arkadaşlar zaten nasıl etiket yapılcanı söylemiş, ben de bu minik detayı eklemiş olayımYa ben de etiket yapmayı bilmiyorumonu da bana anlatın lütfen doğurmadan öğreneyim bari
Aa emzirme yastığı götürecek misin? Benim emzirme yastığım çok büyük, orta boy valize koysam tamamını kaplarcanim 22-24 arasi ideal
hayirli olsun canimallah anali babali saglikli bir omur nasip etsin
ben iphone safari den giriyorum , bir sorun yasamadm
ben 2-3 kalacagim icin degistirdim valizimi. bebek icin kabin boy , kendime orta boy aldm ama benim valizimin bir yarisini zaten emzirme yastigi kapliyor
Yemin ediyorum hepimizin hayatına renk kattınAmiiin ama ağrım çıktıı sadece o dediğimiz pedi verdi.doktor sabaha kadar altımda kalacak sabah bana fotoğraf at dedi bakalkm sızıntı mı şuan suyu iyi dedi
Bugünde olmadı döndüm
Sarjım bitti yazamadım yemek falsn yedil
Bu seferde gool değil
Hayırlı uğurlu olsunKızlar telefondan yazmayı deniyorum :)
evet canimValla ben de çok şey almıyorum bence. Yani ekstra bir şey koymamaya çalıştım özellikle hemşirenin dediklerine ek olarak. Hatta hemşireye sormadan hazırlamıştım ben. Hemşireye sorunca birkaç şey daha ekledim.
Aa nolcak, birinden biri hallederdiodanın süsü hemen yapılır ki yaa. Benim de süs dediğim sadece kapı süsü ve tülü aldım. Onu da yapsın 5 dk da eşim canım. Bütün hazırlık sürecini ben yapmışım zaten, onu da takıversin. İnş sen de ev odasını gönlünce süslersin
Ben de de kapı süsü ve takı yasttığı var süa olarak sadece. Az gibi geliyor böyle düşününce ama sığılmıyor valize. Onu koy bunu koy derken bir bakmışsın dolmuş.
Kuzum son adet tarihine göre hesaplaması lazım. İlk defa böyle bir hesaplama duydum, senin bebiş ileride değil ki bu hesaba göre
Canım tüm mecralarda @ koyunca birilerini etiketleyebilirsin. Arkadaşlar zaten nasıl etiket yapılcanı söylemiş, ben de bu minik detayı eklemiş olayım
Aa emzirme yastığı götürecek misin? Benim emzirme yastığım çok büyük, orta boy valize koysam tamamını kaplar
Yemin ediyorum hepimizin hayatına renk kattınama sen belliki bugün yarın doğuracaksın bir şekilde
Hayırlı uğurlu olsun
Vakumlama olabilir, satın aldığımda da bana o şekilde gelmişti. Ama yine kendi valizime sığmaz bir üst valiz almam gerekir. Hastane çantasında çok tercih edilen bir şey mi ki?evet canim
koydum valize zaten bir yarisini o kapladiacaba sen vakumlu posete koysan sigamaz mi ?
ben kendi rahatim icin aldim vallaVakumlama olabilir, satın aldığımda da bana o şekilde gelmişti. Ama yine kendi valizime sığmaz bir üst valiz almam gerekir. Hastane çantasında çok tercih edilen bir şey mi ki?
Ben kullanıyorum sleepy. 4 günlük bebeğim. Pişik olmadıTaze anneler ve sleepy kullananlarstokladığıma pişman olmam inşallah pişik yaptı mı hangi markayı kullanıyorsunuz
Bende göbeğime bakıyorum anlamıyorum hiç. Hala çatı muayenesi olmadım merakla bekliyorumUltrasonda gösteriyor ya doktor baya assaya iniyor kafasını göstermek için yoksa karından belli olan hiçbir şey yok benim
Açılmaya nasıl yardımcı oluyor ki ?bana cati muaynesi dediginiz muayneyi yaptilar ilk defa
kapaliymis pelviksim . bu islem cumaya kadar insallah biraz acilmama yardimci olcakmis.
Kuzum daha bir haftalık annesin süt işi zaman alabiliyormuş doğuran arkadaşlar öyle yazmış hep mama ile takviye etmeyi denesenKızlar k ndimi tutamıyorum hep aglamakliyim.aglamak istiyorum hüngür hüngür.korkulu rüyalar görüp sicriyorum hep emziremiyirum iki gündür uçları çok acıyor öyle böyle verdim emip uyuyor memeden cektigimde ağlıyor sürekli 1 saat mememde kalıyor ama genede doymuyor.mama veriyorum iki gündür.sariligi arttı bugun haftalık kontrole gittik hastaneden çıkarken 7 olan sarılık 14 çıkmış yetemiyorum çocuğuma bir kadının yapabileceği en basit işi süt veremiyorum sagmaya çalıştım 30 CC zor çıkıyor.cikmazdaymis gibi hissediyorum.surekli aglamakliyim.okadar masraf yaptırdım emzirebilmek için kapağından merhemine süt yapıcı damlasindan yastığına kendimi çok suçlu hissediyorum eşime karsida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?