2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar hala ates ölçer almamışım var mı tavsiye ettiğiniz bir marka xiaominin ateş ölçeri aklımda şimdilik öneriniz varsa ona göre araştıracağım

Biz medisana temassız ve braun koltukaltı aldık. Ama direk braun kulak veya temassız da alabilirsin. Xiaomi’nin kötü bir ürünü henüz olmadı, onu da tercih edebilirsin tabi.

Biz medisana temassız ve braun koltukaltı aldık. Ama direk braun kulak veya temassız da alabilirsin. Xiaomi’nin kötü bir ürünü henüz olmadı, onu da tercih edebilirsin tabi.
Ben de bir tane koltukaltı ölçer var covid dönemi almıştım bir tane de temassız almayı planlıyorum braunun kulaktan olan uçmuş bayağı ya xiaomi daha mantıklı geldi 590 TL

Çok güzel bir düşünce aslında bana göre de. Anne karnında kilo alıyorsa kalsın kendi gelişini seçsin isterim tabi bu kararlar baya zorluyor insanı. Aynen doğum için endişem o suni sancı çekip üstüne ameliyata girmek. Zorlamak istemiyorum sanırım kendi normal gelmiyorsa. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah

Tekrar gittiğinde detaylı bir şekilde her ihtimali konuş doktorunla belki sıkı takiple biraz daha beklemeyi kabul eder.
İnşallah en sağlıklı şekilde kavuşalım

Kızlar hala ates ölçer almamışım var mı tavsiye ettiğiniz bir marka xiaominin ateş ölçeri aklımda şimdilik öneriniz varsa ona göre araştıracağım
Ben de Braun koltukaltı tercih ettim bir tane de temassız mı tercih etmek gerek acaba?

Merhaba kızlar bnde bgn kontrole gittim 2700 gr olmuş minnoş kızım. Böbrek büyümesinden dolayı , böbreği daha çok tehlikeye atmak istemiyorum 38. Haftada alalım bebeği dedi 20 Kasım haftasına kadar kendi gelmezse sezeryan olacak. 37 de progestanı keseceğiz,yatmana da artık gerek olmaz dedi. 37 ye girince artık bol bol yürüyüş hurma ne varsa bakalım normal doğum çok istiyorum :)

Ben de Braun koltukaltı tercih ettim bir tane de temassız mı tercih etmek gerek acaba?

Temassız ya da kulaktan gibi olanlar birkaç aydan sonra daha kullanışlı oluyormuş. Bebek hareketli olur da koltukaltında tutmak ve beklemek zor diye. Temassızlar daha sonra banyo suyu vs ölçmede de işe yarıyormuş. Gibi gibi… tabi tercih meselesi, zamanla ihtiyaca göre de şekillenir nasıl bi şey gerektiği.

Yaa ben az şey mi aliyorum anlamadim hatta eşime bile pijama falan aldım ama bir sirt çantası bebitoya bir tane sirt genis Seyehat çantası kendime yaptım
Valla ben de çok şey almıyorum bence. Yani ekstra bir şey koymamaya çalıştım özellikle hemşirenin dediklerine ek olarak. Hatta hemşireye sormadan hazırlamıştım ben. Hemşireye sorunca birkaç şey daha ekledim.
Aa nolcak, birinden biri hallederdi odanın süsü hemen yapılır ki yaa. Benim de süs dediğim sadece kapı süsü ve tülü aldım. Onu da yapsın 5 dk da eşim canım. Bütün hazırlık sürecini ben yapmışım zaten, onu da takıversin. İnş sen de ev odasını gönlünce süslersin
Bir tek kapı süsü olacak oda süsü hiçbirşey yapmıcam. Sığarım diye düşünmüştüm ama olduğu gibi bıraktım şimdi biri benim yerime yapsa ne güzel olur
Bende de kapı süsü ve takı yasttığı var süs olarak sadece. Az gibi geliyor böyle düşününce ama sığılmıyor valize. Onu koy bunu koy derken bir bakmışsın dolmuş.
Kuzum son adet tarihine göre hesaplaması lazım. İlk defa böyle bir hesaplama duydum, senin bebiş ileride değil ki bu hesaba göre
Ya ben de etiket yapmayı bilmiyorum onu da bana anlatın lütfen doğurmadan öğreneyim bari
Canım tüm mecralarda @ koyunca birilerini etiketleyebilirsin. Arkadaşlar zaten nasıl etiket yapılcanı söylemiş, ben de bu minik detayı eklemiş olayım
Aa emzirme yastığı götürecek misin? Benim emzirme yastığım çok büyük, orta boy valize koysam tamamını kaplar
Yemin ediyorum hepimizin hayatına renk kattın ama sen belliki bugün yarın doğuracaksın bir şekilde
Kızlar telefondan yazmayı deniyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun

evet canim
koydum valize zaten bir yarisini o kapladi acaba sen vakumlu posete koysan sigamaz mi ?

evet canim
koydum valize zaten bir yarisini o kapladi acaba sen vakumlu posete koysan sigamaz mi ?
Vakumlama olabilir, satın aldığımda da bana o şekilde gelmişti. Ama yine kendi valizime sığmaz bir üst valiz almam gerekir. Hastane çantasında çok tercih edilen bir şey mi ki?

Vakumlama olabilir, satın aldığımda da bana o şekilde gelmişti. Ama yine kendi valizime sığmaz bir üst valiz almam gerekir. Hastane çantasında çok tercih edilen bir şey mi ki?
ben kendi rahatim icin aldim valla
simdi ben cuma yaticam ama ayni gun mu dogurcam bir kac gun mu surecek belli degil. yorgun olurum kollarim gucsuz olur fln diye aldim yanima

Kuzum daha bir haftalık annesin süt işi zaman alabiliyormuş doğuran arkadaşlar öyle yazmış hep mama ile takviye etmeyi denesen
İlk hafta lohusa depresyonu yaygın bir durum kendini bırakma sen yeterlisin bebeğine zamanla herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…