esnetiyorlarmis rahim agzini. bu bizim perine masajinin ust versiyonu gibi.Açılmaya nasıl yardımcı oluyor ki ?
Ben Braun thermoscan aldım çok önerdi arkadaşlarım umarım memnun kalırımKızlar hala ates ölçer almamışım var mı tavsiye ettiğiniz bir marka xiaominin ateş ölçeri aklımda şimdilik öneriniz varsa ona göre araştıracağım
Ay hadi inşallahesnetiyorlarmis rahim agzini. bu bizim perine masajinin ust versiyonu gibi.
parmagini sokup bastira bastira jel ile esnetiyor.
5 sene once arkadasima yapmislardi, 3 gun sonra suyu gelmisti. insallah bana da yardimci olur
yalniz degilsin canim .Ya kızlar bana doğum yaklaştıkça korku geliuordoğumdan değil ama sonrasından korkuyorum diyorum ya kolik olursa ya da alerjik bebek olursa nasıl başederim kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu tür şeylere, hamilelik zaten zor ve çok yorucuydu, hiç gücüm yokmuş gibi geliyor
Yakın çevremde de görüyorum kolik bebekleri ya da alerjik bebekleri gerçekten gözüm korkuyoryalniz degilsin canim .
ben gecen gun yok bogazina bisi kacarsa diye ilk yardim videolari fln izliyordum. paranoyak olduk iyice
o konu benide dusunduruyor , olumsuz birseyi de cagirmak istemedigim den dusunmemeye calisiyorum.Yakın çevremde de görüyorum kolik bebekleri ya da alerjik bebekleri gerçekten gözüm korkuyorya benim de başıma gelirse diye bilmiyorum sağlıklı olsun da iki saatte bir emzirmek falan hiç zor gelmiyor, ama sürekli ağlarsa hiç uyumazsa nasıl yaparım bilmiyorum
Ben de aldım onlardan gerçekten işe yarıyormuş, inşallah sadece keyif için kullanırızo konu benide dusunduruyor , olumsuz birseyi de cagirmak istemedigim den dusunmemeye calisiyorum.
anne kucagina sarilan bebegi tam gogsunde tasimana yardimci olan bezlerden aldim. kolik bebekler de anne temasi cok onemliymis. eskiden nasil sirtlarinda fln tasiyormus anneler bebekleri o hesap.
Derdimiz ayni canim her gun gobegimin asagi inip inmedigine bakiyorum ama yok ayni :)) gogusle karin arasinda 4 parmak bosluk olusurmus ama malesef hep ayni napicaz biz yaa :))yarin kontrolum vqr bakalim once nst. Eger sanci cikarsa alt muayene yqpiyoBende göbeğime bakıyorum anlamıyorum hiç. Hala çatı muayenesi olmadım merakla bekliyorum
Korkmq canim cok normal. Idrarda yanmam yoksa endise etme.Varmı benim gibi sürekli mesanesinde baskı ve doluluk hisseden iki gecedir mahvoldum ben sürekli bi tuvalet hissi gidincede az miktarda yapıyorum çok rahatsız etmeye başladı artık delircem su içmeye korkar oldum
Yanma yok canım ama böyle idrar yaparken bi ağırlık hissi var doluluk baskı tarzında çok rahatsız edici bişeyKorkmq canim cok normal. Idrarda yanmam yoksa endise etme.
Sadece idrari yaparken mi?Bebegin bas asagi olmasiyla alakali durum olabilir mi ?Yanma yok canım ama böyle idrar yaparken bi ağırlık hissi var doluluk baskı tarzında çok rahatsız edici bişey
Daha tuvaleten çıkar çıkmaz geri geliyor. Su içmeyi ihmal etmiyorum benim bebeğimin su problemi var ama bu tuvalet işi zulüm resmen. Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.Varmı benim gibi sürekli mesanesinde baskı ve doluluk hisseden iki gecedir mahvoldum ben sürekli bi tuvalet hissi gidincede az miktarda yapıyorum çok rahatsız etmeye başladı artık delircem su içmeye korkar oldum
Benim de aşağı inmiş bebek uykudan sancıyla uyanıyorum tuvalet yüzünden ama öyle böyle değil. Üç gündür çok zirve boyutlarda onunla alakalı olabilir bence senin de.Varmı benim gibi sürekli mesanesinde baskı ve doluluk hisseden iki gecedir mahvoldum ben sürekli bi tuvalet hissi gidincede az miktarda yapıyorum çok rahatsız etmeye başladı artık delircem su içmeye korkar oldum
Hic korkma sen bebeğinin annesisinin ve çok güçlüsün. Bebek seni o kadar güzel yönlendirecek ki resmen dilinden anlayacaksın. Elbette zorlandığın gün de olacak ama bu kaçınılmaz zaten kuzu gibi olamazlar arada yaramazlık yapsın minik kuşlarYa kızlar bana doğum yaklaştıkça korku geliuordoğumdan değil ama sonrasından korkuyorum diyorum ya kolik olursa ya da alerjik bebek olursa nasıl başederim kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu tür şeylere, hamilelik zaten zor ve çok yorucuydu, hiç gücüm yokmuş gibi geliyor
Bebek baskı yapıyor annesi artık iyice doğum kanalına yerleşmeye başlamıştırYanma yok canım ama böyle idrar yaparken bi ağırlık hissi var doluluk baskı tarzında çok rahatsız edici bişey
Merhaba canım, bende bugün gittim doktora hatta perinatologla görüştük kendi doktorumla beraber. 37+4 teydim ama karın çevresi 35 çıkıyor, kilosu 2600 civarı. Suyu dopleri falan herşeyi çok iyi. Her iki doktor da 38 de alınması gerek her şeyi güzelken bekleyip riske atmayalım çünkü artık haftasını yakalayamaz diyorlar. Ben normal doğum istediğim için pazartesi sıni sancı deneyelim dediler ama bebek küçük olduğu için kalp atışları biraz kötüye gidebilir bu durumda hemen sezeryana alırım dedi. Yani büyük bir ihtimal sancı alsam da sezeryana alıcak gibi duruyor. Açıkçası bende çok istemiyprum ama beklemesinin riskine de bebeği anne karnında kaybedebiliriz dedikleri için elim kolum bağlandı. Cuma günü tekrar çağırdı yine perinatologla tekrar bakıp benden bir karar vermemi isteyecekler. Ama hala çok kararsızım. Hayırlısı olsun bebişlerimiz ve bizim hakkımızda inşallah..Güzel anneler benim de bugün 37+0 kontrolüm vardı. Bebişte gelişim geriliği vardı bir haftalik. Son iki kontrolüm gayet normal ilerledi. Faka bugün karın çevresi 3 hafta geride kalmış bacak boyu haftasıyla uyumlu ve kafa çevresi 2 hafta geride bacak ve kafada sıkıntı yok dedi doktor. Ama karın çevresinden dolayı haftaya doğum diyor. Bir hafta da suyun iyi olduğu için bekletiyorum dedi. 2640 en iyi olctugum kilo dedi o da 400er gram aşağı yukarı değişebilir dedi. Bebek baya aşağıda artık dedi. Haftaya benim tercihime bırakıyor ya suni sancıyla normal ya da iki gün içinde sancıyla gelmezse sezaryen diyor. Ama bebek zayıf heyecan da yapabilir dedi ultrason esnasında. Ben önce normali de öneririm dedi. Tecrübeli ya da bilgisi olan annelerden fikir istiyorum sizlerin fikirleri nedir kafam çok karışık. Dileğimiz sağlıkla kavuşmak. Hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?