2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Canım neden beklenmesi risk olur? Bende de karın çevresi hep daha gerideydi, 39’u doldurmayı bekledik. Bu hafta alınacak.

yalniz degilsin canim .
ben gecen gun yok bogazina bisi kacarsa diye ilk yardim videolari fln izliyordum. paranoyak olduk iyice
Bende o ilk yardım videolarını izledim kaç kez ve psikopata bağladım gerçektende:/ Nası olacak bu iş bilmiyorum Allah korusun tabiki ama bunu resmen taktım kafaya hayırlısı valla

Canım neden beklenmesi risk olur? Bende de karın çevresi hep daha gerideydi, 39’u doldurmayı bekledik. Bu hafta alınacak.
Ben bekleme taraftarıyım o yüzden ısrarla sordum hem perinatolağa hemde kendi doktoruma. Şuan herşey yolunda suyu dopleri için ama gerilik olduğu için sıkıntı çıkabilir hatta anne karnında kaybedebiliriz dediler. Tabiki düşük bir olasılık gibi görünüyor bu ama beni tedirgin etti açıkçası eşimi de öyle. Yoksa ben normal için beklicektim küçükte olsa bebişim. Ama şimdi kafam çok karıştı açıkçası. Zaten 3 günde bir kontrole gidiyorum bu yüzden ben tedbir amaçlı. Cuma günü gel yine perinatologla tekrar bakalım son kez kararımızı kar zarar oranına göre vermemiz gerekli dedi. Yani kilo almadan anne karnında durması mı daha iyi riskleriyle beraber tabiki yoksa 38 haftanın içinde suni sancı veya sezeryanla alınması mı her ikiniz için de iyi bunu hesaplamamız gerek dedi.

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

bizimkiler 11.11 i görmeye kararlı

canım sen kendini niye bu kadar üzüyorsun ya hangi anne ister çocuğunu yeterli besleyememeyi, bu hangimizin elinde? bak ağzınla söylüyorsun neler almışsın ne hazırlıklar yapmışsın. Doktorundan hemşirenden annenden yardım al, hem hiç sütü olmayıp sadece mama ile besleyenler var. belki sen emzirme yönteminde hata yapıyorsundur. Sütün az değildir emzşrdikçe çoğalıyor burdaki birçok kadın öyle yazdı hiç denk gelmedin mi? Lütfen kendini üzme.

Ben de Braun koltukaltı tercih ettim bir tane de temassız mı tercih etmek gerek acaba?
En az iki ateş ölçer almak gerekir bence canım teyit amaçlı bazılarında ölçüm farklılıkları oluyor sen başka ölçüyosun doktor başka ölçüyor ben o yüzden iki tane edinecegim

Varmı benim gibi sürekli mesanesinde baskı ve doluluk hisseden iki gecedir mahvoldum ben sürekli bi tuvalet hissi gidincede az miktarda yapıyorum çok rahatsız etmeye başladı artık delircem su içmeye korkar oldum
Benim de öyle valla cikacak sanıyorum birde vurusu agri gibi oluyor canim yaniyor
Bakalim benim de yarın kontrolum bu halde kac gece daha geçirebilirim hic bilmiyorum sigmiyor sanki artık

Günaydınn kızlarr doğuran var mı
ben sinirimden dogurabilirim her an

ayy annemde geldiginden beri sanki biz coplukte yasiyormusuzcasina durmadan temizlik yapiyor artik cok sinirlendim. daha koltuk yuzlerini 1.5 ay once yikadik , iki gundur onlari sokup yikiyor , neymis ter kokuyormus

en son bir halim vardi kaldirmistim , hali yikama makinasi kiralayip temizlicektk ama esim de aksamlari ek ise gidiyor die bir turlu ayarlamadik.

kac kere sordu annem , hali yikama yerleri yok mu , ne kadsr kirli , kuvette yikim .. artik patlicaktim.
aksam esimi yollamadm ek ise , gittik makinayi kiraladik . haliyi yikadik. ektra ne varsa sagda solda hepsini toparladm .

bebis dogsada onunla ugrassa

Anladım, iki uzman da b şekilde söylemişse tabiki beklemeyin, kafan karışmasın hiç, haftası güzel. Sağlıkla gelsin.

Sadece idrari yaparken mi?Bebegin bas asagi olmasiyla alakali durum olabilir mi ?

Daha tuvaleten çıkar çıkmaz geri geliyor. Su içmeyi ihmal etmiyorum benim bebeğimin su problemi var ama bu tuvalet işi zulüm resmen. Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.

Benim de aşağı inmiş bebek uykudan sancıyla uyanıyorum tuvalet yüzünden ama öyle böyle değil. Üç gündür çok zirve boyutlarda onunla alakalı olabilir bence senin de.

Bebek baskı yapıyor annesi artık iyice doğum kanalına yerleşmeye başlamıştır

Benim de öyle valla cikacak sanıyorum birde vurusu agri gibi oluyor canim yaniyor
Bakalim benim de yarın kontrolum bu halde kac gece daha geçirebilirim hic bilmiyorum sigmiyor sanki artık
Sanırım baş aşağı olması ile alakalı bende çözemedim valla hayırlısıyla bi doğursak sağ salim son zamanlar o kadar ağır geçiyorki

Evet aynı durumla karşı karşıyayız. Bana da zayıf olduğundan doğum esnasında sıfırdan doğum başlatılacağı için bebek heyecan yapabilir dedi. Ve evet karın çevresi gelişmediği için sanırım anne karnında durmasını mantıklı bulmuyorlar. İlk defa yaşadığım deneyimler hiç bilmediğim şeyler beni de cuma cumartesi tekrar çağırdı daha sık kontrol amaçlı. Hakkımızda hayırlısı olsun amin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıcakla kavuşalim yavrularımızla

Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın

En az iki ateş ölçer almak gerekir bence canım teyit amaçlı bazılarında ölçüm farklılıkları oluyor sen başka ölçüyosun doktor başka ölçüyor ben o yüzden iki tane edinecegim
Ateş önemli ve kullanım şekilleri farklı aslında iki ateş ölçer mantıklı ben de temassız bakayım bir tane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…