maviss sagolsun geldi haber verdi bizlere canim.Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Günaydın canımGünaydın kızlarbu gece çok fena rüyalar gördüm. OKYANUS302 gruba yazmış ama sonra hemen yazdığını silmişti. Sonra gruptan @MathiIda aradı ne yazdığını sordu yazdıklarını söylemedim ama hayır olsun. demek ki aylardır takip ediyoruz bu topici hayatımızda yer etmişiz. Gece boyunca okyanusla alakalı şeyler gördüm. Günlerdir aklıma geliyor zaten. İnşallah en kısa zamanda ondan güzel haberler alırız Sağlıkla kucağına yavrusunu almıştır. Sabahları günaydın kızlar yazmasını özledik
GünaydınGerçekten bende çok merak ediyorum
Masallah dogum yapmıssın günaydın canım hayırlı olsunBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
İyiyim canım cok sukur daha dogrusu iyi olmaya çalışıyorumKızlarOKYANUS302 hala haber yok. Evaante acaba site yetkilileri ulaşabilir mi ? İnşallah ters bi şey yoktur
Aynen canım her yerim acıyo carmağa gerilmiş gibimaviss sagolsun geldi haber verdi bizlere canim.
cok gecmis olsun , cok zor bir surec atlamissin
Kaç hafta gerilik var karın çevresinde? Acaba 2 yi geçince mi sorun oluyor benim 3 hafta olmuş ve öncesinde hiç problem etmiyordu doktor.Canım neden beklenmesi risk olur? Bende de karın çevresi hep daha gerideydi, 39’u doldurmayı bekledik. Bu hafta alınacak.
Insallah en kisa zmaanda eski sagligina kavusursun canim benimAynen canım her yerim acıyo carmağa gerilmiş gibi
Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Çook geçmiş olsun tez zamanda çok çabuk bir şekilde toparlan inşallah çok imtihanli olmuş dogumun. Bundan sonrası çok daha kolay ağrısız ve sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Kaç hafta gerilik var karın çevresinde? Acaba 2 yi geçince mi sorun oluyor benim 3 hafta olmuş ve öncesinde hiç problem etmiyordu doktor.
Evimizdeyiz teyzeleri toparlanmaya çalışıyorumCanımmmm çok geçmiş olsun. Çok acılar çekmişsin evethep sendeydi aklımız. Şimdi evinde misin? Bebeğin nasıl?
Insallah en kisa zmaanda eski sagligina kavusursun canim benim
Amin kızlar tesekkur ederimÇook geçmiş olsun tez zamanda çok çabuk bir şekilde toparlan inşallah çok imtihanli olmuş dogumun. Bundan sonrası çok daha kolay ağrısız ve sağlıkla ilerlesin inşallah
Yani o halde tahmin ediyorum fark açıldıkça sorun oluyor. Yaa vakit gelmiş hayırlı sağlıkli çok güzel bir doğum diliyorumİki hafta kadar. Suyu, kan akışı iyi, diğer her ölçümü haftasıyla bir. Bizde de normal doğumu beklemek istemedi doktor, 39 bitince planlayıp alalım dedi. Yarın sezeryanla kavuşuyoruz inşallah.
Yani o halde tahmin ediyorum fark açıldıkça sorun oluyor. Yaa vakit gelmiş hayırlı sağlıkli çok güzel bir doğum diliyorum
Bıdıkzorlu bıdık
Ya kızlar bana doğum yaklaştıkça korku geliuordoğumdan değil ama sonrasından korkuyorum diyorum ya kolik olursa ya da alerjik bebek olursa nasıl başederim kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu tür şeylere, hamilelik zaten zor ve çok yorucuydu, hiç gücüm yokmuş gibi geliyor
Ya kızlar bana doğum yaklaştıkça korku geliuordoğumdan değil ama sonrasından korkuyorum diyorum ya kolik olursa ya da alerjik bebek olursa nasıl başederim kendimi hiç hazır hissetmiyorum bu tür şeylere, hamilelik zaten zor ve çok yorucuydu, hiç gücüm yokmuş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?