2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
maviss sagolsun geldi haber verdi bizlere canim.

cok gecmis olsun , cok zor bir surec atlamissin

Günaydın canım
Gerçekten bende çok merak ediyorum
Günaydın
Bugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükür darısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Masallah dogum yapmıssın günaydın canım hayırlı olsun

Canımmmm çok geçmiş olsun. Çok acılar çekmişsin evet hep sendeydi aklımız. Şimdi evinde misin? Bebeğin nasıl?

Çook geçmiş olsun tez zamanda çok çabuk bir şekilde toparlan inşallah çok imtihanli olmuş dogumun. Bundan sonrası çok daha kolay ağrısız ve sağlıkla ilerlesin inşallah

25 saat sancı cektim 10 cm acılmayla dogumhaneye girdim 2.5 saat ıkın ıkın cocuk cıkımda kaldı ben de takat kalmadı bu ara da kan falan bulun demişler 4 ünite kan 2 ünite trombosit falan vermişler suan fobi olustu dogumhane falan görmek istemiyorum canım dan can gitti bebişim iyi cok sükür o benden önce taburcu oldu annesi olamadı

Kaç hafta gerilik var karın çevresinde? Acaba 2 yi geçince mi sorun oluyor benim 3 hafta olmuş ve öncesinde hiç problem etmiyordu doktor.

İki hafta kadar. Suyu, kan akışı iyi, diğer her ölçümü haftasıyla bir. Bizde de normal doğumu beklemek istemedi doktor, 39 bitince planlayıp alalım dedi. Yarın sezeryanla kavuşuyoruz inşallah.

İki hafta kadar. Suyu, kan akışı iyi, diğer her ölçümü haftasıyla bir. Bizde de normal doğumu beklemek istemedi doktor, 39 bitince planlayıp alalım dedi. Yarın sezeryanla kavuşuyoruz inşallah.
Yani o halde tahmin ediyorum fark açıldıkça sorun oluyor. Yaa vakit gelmiş hayırlı sağlıkli çok güzel bir doğum diliyorum

Bende de aynı korkudan var ya beceremezsem ya ne istediğini anlamazsam ya yetemezsem diye. Bir de eminim her kafadan ayrı bi ses çıkacak evde inşallah lohusalığı da çabuk atlatırız normal rutinlerimizin olduğu günler bir an önce gelir

Bende de aynı korkudan var ya beceremezsem ya ne istediğini anlamazsam ya yetemezsem diye. Bir de eminim her kafadan ayrı bi ses çıkacak evde inşallah lohusalığı da çabuk atlatırız normal rutinlerimizin olduğu günler bir an önce gelirı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…