- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Evimizdeyiz teyzeleri toparlanmaya çalışıyorumben den sonra kimler dogurdu
Canım benim çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin?Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Insallaj hemen toparlarsin canimKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Oh mis kiz bosver ne güzel yapıyorsaben sinirimden dogurabilirim her an
ayy annemde geldiginden beri sanki biz coplukte yasiyormusuzcasina durmadan temizlik yapiyor artik cok sinirlendim. daha koltuk yuzlerini 1.5 ay once yikadik , iki gundur onlari sokup yikiyor , neymis ter kokuyormus
en son bir halim vardi kaldirmistim , hali yikama makinasi kiralayip temizlicektk ama esim de aksamlari ek ise gidiyor die bir turlu ayarlamadik.
kac kere sordu annem , hali yikama yerleri yok mu , ne kadsr kirli , kuvette yikim .. artik patlicaktim.
aksam esimi yollamadm ek ise , gittik makinayi kiraladik . haliyi yikadik. ektra ne varsa sagda solda hepsini toparladm .
bebis dogsada onunla ugrassa
Saglikla insallahİki hafta kadar. Suyu, kan akışı iyi, diğer her ölçümü haftasıyla bir. Bizde de normal doğumu beklemek istemedi doktor, 39 bitince planlayıp alalım dedi. Yarın sezeryanla kavuşuyoruz inşallah.
çok çok geçmiş olsun canım seni çok merak etmiştik, bebeğin ve sen nasılsın şimdi. Hem normal hem sezeryan derken o nasıl oluyor?Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım zor şeyler yaşamışsın ağrıların çabuk iyileşir inşallahKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Kızlar gerçekten sizi seviyorumValla ben de çok şey almıyorum bence. Yani ekstra bir şey koymamaya çalıştım özellikle hemşirenin dediklerine ek olarak. Hatta hemşireye sormadan hazırlamıştım ben. Hemşireye sorunca birkaç şey daha ekledim.
Aa nolcak, birinden biri hallederdiodanın süsü hemen yapılır ki yaa. Benim de süs dediğim sadece kapı süsü ve tülü aldım. Onu da yapsın 5 dk da eşim canım. Bütün hazırlık sürecini ben yapmışım zaten, onu da takıversin. İnş sen de ev odasını gönlünce süslersin
Bende de kapı süsü ve takı yasttığı var süs olarak sadece. Az gibi geliyor böyle düşününce ama sığılmıyor valize. Onu koy bunu koy derken bir bakmışsın dolmuş.
Kuzum son adet tarihine göre hesaplaması lazım. İlk defa böyle bir hesaplama duydum, senin bebiş ileride değil ki bu hesaba göre
Canım tüm mecralarda @ koyunca birilerini etiketleyebilirsin. Arkadaşlar zaten nasıl etiket yapılcanı söylemiş, ben de bu minik detayı eklemiş olayım
Aa emzirme yastığı götürecek misin? Benim emzirme yastığım çok büyük, orta boy valize koysam tamamını kaplar
Yemin ediyorum hepimizin hayatına renk kattınama sen belliki bugün yarın doğuracaksın bir şekilde
Hayırlı uğurlu olsun
Beni nerdeyse doğurtacak hala bakmadı,Bende göbeğime bakıyorum anlamıyorum hiç. Hala çatı muayenesi olmadım merakla bekliyorum
Bizim sevgili olduğumuz gün 11.11.17 cocugum anlamlı bir gün istiyor galibabizimkiler 11.11 i görmeye kararlı
Bebegimin pozisyona gectigini sanmiyorum gerciSanırım baş aşağı olması ile alakalı bende çözemedim valla hayırlısıyla bi doğursak sağ salim son zamanlar o kadar ağır geçiyorki
Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Genitql tuylerin hemen ustunde yururken agirlik baski veya topaklik hissediyosan bebegin basidir kanala dogru pozisyona girmjs demektir canim.Sanırım baş aşağı olması ile alakalı bende çözemedim valla hayırlısıyla bi doğursak sağ salim son zamanlar o kadar ağır geçiyorki
Günaydın şükürler olsun iyisin ya gerisi önemli değilGünaydın canım
Günaydın
Masallah dogum yapmıssın günaydın canım hayırlı olsun
Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Ah canım benim çok geçmiş olsun sağ salim evindesin çok şükür. Bu minik parmaklar sana çektiğin acıları unuttursunBıdıkzorlu bıdık
Canim cok uzuldum ama nihayetinde iyisin sagliklisin ya bu da gececektir Allah in izniyle.kuzucugun da iyidir umarim. Iyiles de insallah bol bol yazarsn musait zamanda.Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Kızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura
Gelmeye niyeti yok bu minnaklarınKızlar dün doktorun verdiği pedin içinde gazlı beze sarılı kırmızı kağıt gibi şeyler vardı anladığım kadarıyla turnusol kağıdı adı koyu kırmızıydı pembe olmuş doktor fotoğraf istemişti sorun yok dedi sanırım benimki sızıntı değil benim koca kafalı bebeğim aşaya baskı yaptığı için akıntım geliyor
ya benim annem sabah kalkiuor aksam yatana kadsr hic oturmuyor.Oh mis kiz bosver ne güzel yapıyorsa
Kimisi yapmasından kimisi hic birsey yapmamasindan yakınır
Ici rahat edecek üstünden geçse de yapsin bosver annelere hep böyle gelirhic takma daha ne olsun
Az kaldı bebisin de doğmasına ha gayret
Yavrum sana 4 Kasım'da mi suni sanci vereceklerdi yanlış hatırlamıyorsamya benim annem sabah kalkiuor aksam yatana kadsr hic oturmuyor.
aslinda sinirlenmemin sebebi, otursun dinlensin , hava guzel yagmurlsr baslamamissken park bahce gezsin.
neyse bebis gelince artik zamani kalmaz
Canım çok sevindim seni gördüğüme. Çok zor geçmiş sürecin rabbim şifa versin. Hemen toparlan inşallahİyiyim canım cok sukur daha dogrusu iyi olmaya çalışıyorum
Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsunKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Ah canım benim, galiba normali saatlerce deneyip sonra sezeryan olmak durumunda kaldın. Ama çok şükür ikiniz de iyisiniz şimdi. İnş bir an önce daha ds iyi olursunKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Oyyyy elleri yerimBıdıkzorlu bıdık
En azından artık netleşti. Sen tetiklemek için yapılcaklara devam yineKızlar dün doktorun verdiği pedin içinde gazlı beze sarılı kırmızı kağıt gibi şeyler vardı anladığım kadarıyla turnusol kağıdı adı koyu kırmızıydı pembe olmuş doktor fotoğraf istemişti sorun yok dedi sanırım benimki sızıntı değil benim koca kafalı bebeğim aşaya baskı yaptığı için akıntım geliyor
Çok çok çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm Rabbim korumuşKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?