2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın iyi misin?

Insallaj hemen toparlarsin canim

Oh mis kiz bosver ne güzel yapıyorsa
Kimisi yapmasından kimisi hic birsey yapmamasindan yakınır
Ici rahat edecek üstünden geçse de yapsin bosver annelere hep böyle gelir hic takma daha ne olsun
Az kaldı bebisin de doğmasına ha gayret

çok çok geçmiş olsun canım seni çok merak etmiştik, bebeğin ve sen nasılsın şimdi. Hem normal hem sezeryan derken o nasıl oluyor?

Çok geçmiş olsun canım zor şeyler yaşamışsın ağrıların çabuk iyileşir inşallah
Bebişin nasıl? Doğumun hayırlı olsun

Kızlar gerçekten sizi seviyorum
Bende göbeğime bakıyorum anlamıyorum hiç. Hala çatı muayenesi olmadım merakla bekliyorum
Beni nerdeyse doğurtacak hala bakmadı,
bizimkiler 11.11 i görmeye kararlı
Bizim sevgili olduğumuz gün 11.11.17 cocugum anlamlı bir gün istiyor galiba ama o kadar beklemem herhalde aşırı kasık ağrım var dünde arada bir sancı vuruğ gitti

Sanırım baş aşağı olması ile alakalı bende çözemedim valla hayırlısıyla bi doğursak sağ salim son zamanlar o kadar ağır geçiyorki
Bebegimin pozisyona gectigini sanmiyorum gerci

ama bakalim birazdan muayeneye girecegim ne diyecek doktor. Kilosunu da merak ediyorum Allah hepimize yavrumuzla ilgili guzel seyler duymak nasip etsin. Nst.de sanci cikmadi demekki karin sertlesmelerim kasilmalarim yalanci kasilmalar.
Sanırım baş aşağı olması ile alakalı bende çözemedim valla hayırlısıyla bi doğursak sağ salim son zamanlar o kadar ağır geçiyorki
Genitql tuylerin hemen ustunde yururken agirlik baski veya topaklik hissediyosan bebegin basidir kanala dogru pozisyona girmjs demektir canim.

Bıdık zorlu bıdık
Ah canım benim çok geçmiş olsun sağ salim evindesin çok şükür. Bu minik parmaklar sana çektiğin acıları unuttursun gözünaydin Allah analı babalı büyütsün minnosunu

Canim cok uzuldum ama nihayetinde iyisin sagliklisin ya bu da gececektir Allah in izniyle.kuzucugun da iyidir umarim. Iyiles de insallah bol bol yazarsn musait zamanda.

Kızlar dün doktorun verdiği pedin içinde gazlı beze sarılı kırmızı kağıt gibi şeyler vardı anladığım kadarıyla turnusol kağıdı adı koyu kırmızıydı pembe olmuş doktor fotoğraf istemişti sorun yok dedi sanırım benimki sızıntı değil benim koca kafalı bebeğim aşaya baskı yaptığı için akıntım geliyor

Gelmeye niyeti yok bu minnakların her gece pilates topuyla güreşiyorum ördek yürüyüşü squat artık eskisi kadar dirayetli de değilim hemen yoruluyorum aramizda 5 gün varmış bakalım ne zaman gelecekler

ya benim annem sabah kalkiuor aksam yatana kadsr hic oturmuyor.
aslinda sinirlenmemin sebebi, otursun dinlensin , hava guzel yagmurlsr baslamamissken park bahce gezsin.
neyse bebis gelince artik zamani kalmaz

ya benim annem sabah kalkiuor aksam yatana kadsr hic oturmuyor.
aslinda sinirlenmemin sebebi, otursun dinlensin , hava guzel yagmurlsr baslamamissken park bahce gezsin.
neyse bebis gelince artik zamani kalmaz
Yavrum sana 4 Kasım'da mi suni sanci vereceklerdi yanlış hatırlamıyorsam

Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

Günaydın kızlarr
Ah canım benim, galiba normali saatlerce deneyip sonra sezeryan olmak durumunda kaldın. Ama çok şükür ikiniz de iyisiniz şimdi. İnş bir an önce daha ds iyi olursun çok merak ettik seni
Bıdık zorlu bıdık
Oyyyy elleri yerim
En azından artık netleşti. Sen tetiklemek için yapılcaklara devam yine

Çok çok çok geçmiş olsun ya nasıl üzüldüm Rabbim korumuş yazmayınca ter birşey olduğunu anlamıştım habersiz bırakmayacağını biliyorum. Şükürler olsun ki iyisin Rabbim seni evladına bağışlamış kötü bir tecrübe olmuş senin için inşaAllah biran önce sağlığına kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…