2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yavrum sana 4 Kasım'da mi suni sanci vereceklerdi yanlış hatırlamıyorsam
suni sanci verilip verilmeyecegi kesin degil canim.

yumusama olsun diye bir hormon varmis tampon seklinde onu koyucaklarmis. 12 -24 saat arasi beklenicekmis. eger etki etmezse bir tane daha koyucaklarmis. etki eder acilma baslarsa , suyum ve sancim gelene kadar beklicez. ama suyum gelmezse onlar patlaticakmis. ondan sonra sanci gelmezse suni sanci vericeklermis.
yani butun surec bir kac gun surebilirmis.

Anladım kuzum inşallah çok çok kolay olur her şey o bahsettiğin tampon şeklinde olanı doğum koçum da söylemişti doktordan isteriz açılma olmazsa diye dedi. Adını söylemişti ama unuttum

Anladım kuzum inşallah çok çok kolay olur her şey o bahsettiğin tampon şeklinde olanı doğum koçum da söylemişti doktordan isteriz açılma olmazsa diye dedi. Adını söylemişti ama unuttum
bende ilk defa bugun ogrendim. genelde ise yariyor dedi hemsire. daha ise yaramayan gormedim dedi ama soyle birsey oluyormus, ornegin bazen 4-5 cm acilip sonrasinda acilmasi duran da varmis. sanci verseler de ilerleme olmuyormus. o durumda mecbur sezeryana aliyorlarmis

Hayırlı sabahlar kızlar benim dün tansiyonum 13huçuğa 9 çıkınca hastahaneye gittim panikledim baya çünkü benim standart tansiyonum 9.6 hep. Gittim hastahanede 12.8 olmuştu idrar tahlili istemedi düşük çıkınca. Evde sürekli kasılma sancı çeken ben nst de gram sancı olmadı uslu uslu durdu kızım. Şuan doğum pozisyonundayız ama henüz kanala inmemişiz. Sanırım ben artık beklemeyi bıraktım bu kızın gelmeye hiç niyeti yok. Çok kilo almadan doğum olsun istiyorum normal olduğu için. Sezeryan olsa 39dan önce istemezdim

Allah yardımcın olsun canım inşallah bi an önce iyi olursun

Allah'ım hızlıca kolaylıkla doğum nasip etsin bize artık bebişimin mis kokusunu içime çekmek istiyorum doktor ekstra bir durum görürse de normal doğum diye diretmeyecegim.

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlarsın da beraber günlerin tadını çıkartırsınız artık

Allah'ım hızlıca kolaylıkla doğum nasip etsin bize artık bebişimin mis kokusunu içime çekmek istiyorum doktor ekstra bir durum görürse de normal doğum diye diretmeyecegim.
Amin kuzum insallah kolay dogumlarimiz olur.
Ben zaten tansiyondan dolayi hic normal olabilcegimi dusunmuyordum. dr um bana umut verdi ama tabi surec icinde tansiyonum kontrol edilemezse mecbur sezeryan olucam

Benim oğlum kolikti ve bir yasina kadar devam eden reflüsü vardı. Evet zordu. Ama geçiyor. Onun varlığı, sevgisi o gücü veriyor sana merak etme. Yeter ki sağlıklı olsun. Ki sağlıklı olmayanla bile baş ediyor anneler. Ama tabi ki Allah sınamasın evlatla

yaaa ne güzel bir güne denk gelirdi o. güne kadar bekleseydi ama olsun ne zaman gelirse gelsin de sağlıcakla gelsin minik kuzu

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Çok merak ettik seni. Sezaryen sonrası normal doğum arada aklımdan geçiyordu senden ses çıkmayınca vazgeçtim valla. Allah korumuş seni ve bebeğini. Biran önce toparlarsin inşallah sağlıkla büyüt bebeğini

Günaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım

Coook geçmiş olsun okyanus . Çok merak ettik çok şükür ki bişey olmamış sanada bebegede. Açılarında biter ins

Tuhhh canım yaaa çok kötü olmuş niye okadar uzun süre ikindirdilar. Zaten sezeryandin alıp gecselerdi. Çokda kan kaybetmissin

yaaa ne güzel bir güne denk gelirdi o. güne kadar bekleseydi ama olsun ne zaman gelirse gelsin de sağlıcakla gelsin minik kuzu
Amin inşaallah kendimi çok yıprattığımı fark ettim gelsin,gelmiyor işte yok şöyle yok böyle gün içinde insanlarla yaptığım muhabetler hep aynı ve herkesin doğmadı mı hala demesinden sıkıldım sanki bu benim elimdeymiş gibi o yüzden demekki zamanı değilmiş diyorum ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin ve artık düşünmek istemiyorum resmen 2 haftada yıprandım,

ya benim annem sabah kalkiuor aksam yatana kadsr hic oturmuyor.
aslinda sinirlenmemin sebebi, otursun dinlensin , hava guzel yagmurlsr baslamamissken park bahce gezsin.
neyse bebis gelince artik zamani kalmaz
Klasik Türk kadını yapacak bir şey yok Gezerse dert olur ona şimdi. Bırak nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın. Üzme kendini, strese girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…