2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Her şeyde vardır bir hayır bence en güvenilir kişi şu zamanda doktor inşallah yarın sağ salim kavuş bebeişine

kolayliklar diliyorum canim dogumda , saglicakla al bbegini kucagina

ciger gelistiricinin bir suresi var. o sure gecmis olabilir sende o yuzden tekrsr vurulmasini istemistir dr un.
Klasik Türk kadını yapacak bir şey yok Gezerse dert olur ona şimdi. Bırak nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın. Üzme kendini, strese girme.
saldim bende valla napim

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin

Benim de tansiyonum 13-8 çıkıyor kokulacak bir tansiyon değil dedi doktorum. Benim bebeğim de doğum pozisyonun da ve kanal da ama ilerleme var mı bilmiyorum bu hafta doğurmazsam pazartesi kontrole gideceğim. 14-9 tansiyon sınırmış üzeri için korkarız dedi.

Bende işe yaramadı o sonrasında suni başladılar o da yaramadı ama bence senin çok kolay bir doğumun olacak öyle hissediyorum hadi inşallah

Kızlar doğum yapan arkadaşlar özellikle hastanede duş alma durumumuz oluyor mu? Sezaryen veya normal doğumda farkediyor mu bir de
Sancı sırasında 2 kere girmiştim belime falan sıcak su tutmuştum. Sezaryan sonrası da aynı gün değil de ertesi gün su geçirmez bant yapıştırdıklarında girdim. Aşırı sıcak gelmişti bana hastane odası.

İnşallah canım bakalım nasıl olacak
Amin inşallah çabucak geçer de keyfini çıkarırız biz de
Evet sağlıklı olsun gerisi halledilir inşallah

Benim dun sinirdaydi. Bol su, dinlenme ve tuzdan uzak kalmadan baska care yok.

Çok geçmiş olsun canım

Selamlar kizlar, dun NST sonrasi tansiyonum sinirda cikinca sabah NST cektirdiler tekrar. Bebek hareketleri normal ve kasilma cikmadi. Dun oglenden beri tuz yok hayatimda bakalim. Dinlen asla yorulma dediler, ben de evdeyim bakalim. Bebek hareketlerini takip edecegim, bir de Cuma NST var. Sonra Allah kerim.

Çok çok geçmiş olsun canım bundan sonrasında sağlıkla büyütürsün bebeğini inşallah

Kolaylıkla olur inşallah

Kizlar bugun 36+3 olarak muayenem vardi. Hala makat gelişte kuzum. Boylu bi bebek olacak dedi kilosu da 3325 gr.mış. Suyu iyi dedi. Yeri rahat 39. Haftaya dek beklenebilir sanci gelmezse, dönme ihtimali var dedi.
Nst.de sanci cikmadi ama gun icinde bazen kasilmam oluyo tabi demekki yalanci kasilmalar.

Normal dogumu arzu ediyorum ama nasip artik her seyin hayirlisi. Sari akintim oluyodu cok hafif de yesilimsi biseyler goruyodum bebege enfeksiyon dogumu tetikleyebilir dedi fitil verdi.
Benden gelismeler bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…