Her şeyde vardır bir hayır bence en güvenilir kişi şu zamanda doktorGünaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım
kolayliklar diliyorum canim dogumda , saglicakla al bbegini kucaginaGünaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım
saldim bende valla napimKlasik Türk kadını yapacak bir şey yokGezerse dert olur ona şimdi. Bırak nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın. Üzme kendini, strese girme.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versinKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Baska hastaneleri denediniz mi infertilite icinMerhaba canim ben Ankarada yaşıyorum
Medicalpaka gidiyorum.
Benim de tansiyonum 13-8 çıkıyor kokulacak bir tansiyon değil dedi doktorum. Benim bebeğim de doğum pozisyonun da ve kanal da ama ilerleme var mı bilmiyorum bu hafta doğurmazsam pazartesi kontrole gideceğim. 14-9 tansiyon sınırmış üzeri için korkarız dedi.Hayırlı sabahlar kızlar benim dün tansiyonum 13huçuğa 9 çıkınca hastahaneye gittim panikledim baya çünkü benim standart tansiyonum 9.6 hep. Gittim hastahanede 12.8 olmuştu idrar tahlili istemedi düşük çıkınca. Evde sürekli kasılma sancı çeken ben nst de gram sancı olmadı uslu uslu durdu kızım. Şuan doğum pozisyonundayız ama henüz kanala inmemişiz. Sanırım ben artık beklemeyi bıraktım bu kızın gelmeye hiç niyeti yok. Çok kilo almadan doğum olsun istiyorum normal olduğu için. Sezeryan olsa 39dan önce istemezdim
Senin ki bayağı heyecan yarattı sanaBen artık beklemiyorum sinirlerim bozuldu
Canım doğum yapmadım ama odaları gördüm duşları vardı istersen kullanabilirsin dedilerKızlar doğum yapan arkadaşlar özellikle hastanede duş alma durumumuz oluyor mu? Sezaryen veya normal doğumda farkediyor mu bir de
Bende işe yaramadı obende ilk defa bugun ogrendim. genelde ise yariyor dedi hemsire. daha ise yaramayan gormedim dedi ama soyle birsey oluyormus, ornegin bazen 4-5 cm acilip sonrasinda acilmasi duran da varmis. sanci verseler de ilerleme olmuyormus. o durumda mecbur sezeryana aliyorlarmis
Sancı sırasında 2 kere girmiştim belime falan sıcak su tutmuştum. Sezaryan sonrası da aynı gün değil de ertesi gün su geçirmez bant yapıştırdıklarında girdim. Aşırı sıcak gelmişti bana hastane odası.Kızlar doğum yapan arkadaşlar özellikle hastanede duş alma durumumuz oluyor mu? Sezaryen veya normal doğumda farkediyor mu bir de
İnşallah canım bakalım nasıl olacakHic korkma sen bebeğinin annesisinin ve çok güçlüsün. Bebek seni o kadar güzel yönlendirecek ki resmen dilinden anlayacaksın. Elbette zorlandığın gün de olacak ama bu kaçınılmaz zaten kuzu gibi olamazlar arada yaramazlık yapsın minik kuşlar
Amin inşallah çabucak geçer de keyfini çıkarırız biz deBende de aynı korkudan var ya beceremezsem ya ne istediğini anlamazsam ya yetemezsem diye. Bir de eminim her kafadan ayrı bi ses çıkacak evde inşallah lohusalığı da çabuk atlatırız normal rutinlerimizin olduğu günler bir an önce gelir
Evet sağlıklı olsun gerisi halledilir inşallahBenim oğlum kolikti ve bir yasina kadar devam eden reflüsü vardı. Evet zordu. Ama geçiyor. Onun varlığı, sevgisi o gücü veriyor sana merak etme. Yeter ki sağlıklı olsun. Ki sağlıklı olmayanla bile baş ediyor anneler. Ama tabi ki Allah sınamasın evlatla
Benim dun sinirdaydi. Bol su, dinlenme ve tuzdan uzak kalmadan baska care yok.Benim de tansiyonum 13-8 çıkıyor kokulacak bir tansiyon değil dedi doktorum. Benim bebeğim de doğum pozisyonun da ve kanal da ama ilerleme var mı bilmiyorum bu hafta doğurmazsam pazartesi kontrole gideceğim. 14-9 tansiyon sınırmış üzeri için korkarız dedi.
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Çok çok geçmiş olsun canım bundan sonrasında sağlıkla büyütürsün bebeğini inşallahKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Kolaylıkla olur inşallahsuni sanci verilip verilmeyecegi kesin degil canim.
yumusama olsun diye bir hormon varmis tampon seklinde onu koyucaklarmis. 12 -24 saat arasi beklenicekmis. eger etki etmezse bir tane daha koyucaklarmis. etki eder acilma baslarsa , suyum ve sancim gelene kadar beklicez. ama suyum gelmezse onlar patlaticakmis. ondan sonra sanci gelmezse suni sanci vericeklermis.
yani butun surec bir kac gun surebilirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?