- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Aynen canim bana da nst.deko hemsire oyle dedi 14 e 9 sınırdır dedi benim 12ye 8 cikti bugunBenim de tansiyonum 13-8 çıkıyor kokulacak bir tansiyon değil dedi doktorum. Benim bebeğim de doğum pozisyonun da ve kanal da ama ilerleme var mı bilmiyorum bu hafta doğurmazsam pazartesi kontrole gideceğim. 14-9 tansiyon sınırmış üzeri için korkarız dedi.
Bende vuruldum canım . Doktorun öyle uygun gördüyse doğrudur. Ben çok tedirgindim vurulmadan önce etkileri sürdü bi iki gün bende. Yanaklarım inanılmaz kızardı bi gün bacak ağrısı yaptı . Ama sonra geçti . Mide yanmasını da tetikledi bence bende ama önmeli olan miniklerimiz için şifa olsunGünaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım
Bu su azalmasini hissetmek mumkun mu?Karindaki siskinlikte azalma veya su bosalarak mi oluyor acaba.Hakkinda hayirlisi canimGünaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım
1 hastane çıkışı yetti bize ertesi günü taburcu oluncaKızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
Cok gecmis olsunKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
İnsan doğmamış çocuğuna gıcık olur muSenin ki bayağı heyecan yarattı sana
Amin canımBende vuruldum canım . Doktorun öyle uygun gördüyse doğrudur. Ben çok tedirgindim vurulmadan önce etkileri sürdü bi iki gün bende. Yanaklarım inanılmaz kızardı bi gün bacak ağrısı yaptı . Ama sonra geçti . Mide yanmasını da tetikledi bence bende ama önmeli olan miniklerimiz için şifa olsun
Sağol canımBu su azalmasini hissetmek mumkun mu?Karindaki siskinlikte azalma veya su bosalarak mi oluyor acaba.Hakkinda hayirlisi canim
Epidural sezeryan ile doğum yaptım, doğumun ertesi günü ve taburcu olacağım gün duş aldım doktorumun tavsiyesi ile hem ben kendimi çok daha temiz ve iyi hissettim hem de süt kanalları için sıcak su çok çok faydalıKızlar doğum yapan arkadaşlar özellikle hastanede duş alma durumumuz oluyor mu? Sezaryen veya normal doğumda farkediyor mu bir de
Ah canım benim yaaAynen canım her yerim acıyo carmağa gerilmiş gibi
Su azalijca bazi riskler olusuyor canim bir bildigi vardir ama hafta olarak risk sınırını gecmis gorunuyorsun.Amin canımHatta ben sana sormuştum haftası iyi neden iğne vurdular diye. Demek ki içime doğmuş :) şimdi ilk doz vuruldu gece de vurulacak sabah da doğum. Hepimiz güzelce atlatalım bu süreci
Sağol canımçamaşırım ıslaktı dün ama yapışkansı akıntı gibi değil de dokusu sert su gibiydi elimi sürünce. Hatta doktor bakmadan söyledim o da bakınca azaldığını söyledi. Geçen hafta kontrolde suyum iyidi ama nasıl oldu anlamadım. Acaba erken mi diyorum ama doktor niye riske atsın ki bebeği diyorum sonra haftaya da alabilirdi sezeryane.
Haberlerini bekliyoruzKızlar görüş günümüz, yine nst ye de baglanicam. Bide doğal doğum mu olucak sezaryen mi onu degerlendiricez bugün. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Saglikla gelsin insallahGünaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım
Benim de normal doğum olursa öncesinde rahatlamak için girerim diye aklıma gelmişti canım sonrasını kestiremiyorum tabiSancı sırasında 2 kere girmiştim belime falan sıcak su tutmuştum. Sezaryan sonrası da aynı gün değil de ertesi gün su geçirmez bant yapıştırdıklarında girdim. Aşırı sıcak gelmişti bana hastane odası.
Canım yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben gebe kalıp gittim. Hiç infertilite tedavisi görmedim.Baska hastaneleri denediniz mi infertilite icin
Aynısını bana da söylediler benim nabzım da çok hızlıBenim dun sinirdaydi. Bol su, dinlenme ve tuzdan uzak kalmadan baska care yok.
Sizin adiniza sevindim bende gebe kalamadim 1 bucuk senee yakin oldu da infertilite ye gidicektimCanım yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ben gebe kalıp gittim. Hiç infertilite tedavisi görmedim.
ayy bilmiyorum ya hemsirem ve dr um cok eminlerBende işe yaramadı osonrasında suni başladılar o da yaramadı ama bence senin çok kolay bir doğumun olacak öyle hissediyorum hadi inşallah
canim panik de yapma. protein de yokmus idrarinda , en guzel haber bu. bol bol sivi ve tuzsuz devam.Selamlar kizlar, dun NST sonrasi tansiyonum sinirda cikinca sabah NST cektirdiler tekrar. Bebek hareketleri normal ve kasilma cikmadi. Dun oglenden beri tuz yok hayatimda bakalim. Dinlen asla yorulma dediler, ben de evdeyim bakalim. Bebek hareketlerini takip edecegim, bir de Cuma NST var. Sonra Allah kerim.
erken epidural almak olayi ksiir donguye sokuyor. acilmayi durdurma derecesinde yavaslatiyor. dyaanilabilese 4-5-6 cm e kadr dayanip epidural almak lazmAyrica epidurali sordum çok tarqftar degilim ama hasta isterse yapiyoruz cunku dogum surecini uzatiyor dedi . Bu da oyle dip not olsun.
İnan bazen ben de sinirleniyorum yani o an karşımda olsa nasıl konuşurum bilmiyorumİnsan doğmamış çocuğuna gıcık olur muolmaya başladım vallaha babaso kılıklı bana doğmadan bunu kanıtladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?