2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen canim bana da nst.deko hemsire oyle dedi 14 e 9 sınırdır dedi benim 12ye 8 cikti bugun

Bende vuruldum canım . Doktorun öyle uygun gördüyse doğrudur. Ben çok tedirgindim vurulmadan önce etkileri sürdü bi iki gün bende. Yanaklarım inanılmaz kızardı bi gün bacak ağrısı yaptı . Ama sonra geçti . Mide yanmasını da tetikledi bence bende ama önmeli olan miniklerimiz için şifa olsun

Ben son 1.5 aydir canim istedigi icin bol bol uzum yedim belki o su seviyemi iyi tuttu. Olabilir mi ?

Bu su azalmasini hissetmek mumkun mu?Karindaki siskinlikte azalma veya su bosalarak mi oluyor acaba.Hakkinda hayirlisi canim

Kızlar valiz hazırlayayım artık bugün dedim kabin boyu çıkarttım ama bezi kıyafeti falan derken sığmayacak gibi ben mi abartıyorum anlamadım
1 hastane çıkışı yetti bize ertesi günü taburcu olunca
Benim içinde bir elbise gece yattigimiz için
Birde sabah eve dönerken elbise giydim biberon emzik yoktu .Mama için şırınga veriyorlar zaten mamada onlardan sarılık olmasın diye hem meme hem mama takviyeli gittik

Cok gecmis olsun

Amin canım Hatta ben sana sormuştum haftası iyi neden iğne vurdular diye. Demek ki içime doğmuş :) şimdi ilk doz vuruldu gece de vurulacak sabah da doğum. Hepimiz güzelce atlatalım bu süreci
Bu su azalmasini hissetmek mumkun mu?Karindaki siskinlikte azalma veya su bosalarak mi oluyor acaba.Hakkinda hayirlisi canim
Sağol canım çamaşırım ıslaktı dün ama yapışkansı akıntı gibi değil de dokusu sert su gibiydi elimi sürünce. Hatta doktor bakmadan söyledim o da bakınca azaldığını söyledi. Geçen hafta kontrolde suyum iyidi ama nasıl oldu anlamadım. Acaba erken mi diyorum ama doktor niye riske atsın ki bebeği diyorum sonra haftaya da alabilirdi sezeryane.

Kızlar doğum yapan arkadaşlar özellikle hastanede duş alma durumumuz oluyor mu? Sezaryen veya normal doğumda farkediyor mu bir de
Epidural sezeryan ile doğum yaptım, doğumun ertesi günü ve taburcu olacağım gün duş aldım doktorumun tavsiyesi ile hem ben kendimi çok daha temiz ve iyi hissettim hem de süt kanalları için sıcak su çok çok faydalı

Su azalijca bazi riskler olusuyor canim bir bildigi vardir ama hafta olarak risk sınırını gecmis gorunuyorsun.
Yine de aklina takilani doktora sorman seni rahatlatir. Kilosu 2500 uzeriyse zaten hic korkma derim.

Saglikla gelsin insallah

Benim de normal doğum olursa öncesinde rahatlamak için girerim diye aklıma gelmişti canım sonrasını kestiremiyorum tabi

Bende işe yaramadı o sonrasında suni başladılar o da yaramadı ama bence senin çok kolay bir doğumun olacak öyle hissediyorum hadi inşallah
ayy bilmiyorum ya hemsirem ve dr um cok eminler ben sanki ise yaramicakmis gibi hissediyorum
amin kuzum insallah
canim panik de yapma. protein de yokmus idrarinda , en guzel haber bu. bol bol sivi ve tuzsuz devam.

Ayrica epidurali sordum çok tarqftar degilim ama hasta isterse yapiyoruz cunku dogum surecini uzatiyor dedi . Bu da oyle dip not olsun.
erken epidural almak olayi ksiir donguye sokuyor. acilmayi durdurma derecesinde yavaslatiyor. dyaanilabilese 4-5-6 cm e kadr dayanip epidural almak lazm

İnsan doğmamış çocuğuna gıcık olur mu olmaya başladım vallaha babaso kılıklı bana doğmadan bunu kanıtladı
İnan bazen ben de sinirleniyorum yani o an karşımda olsa nasıl konuşurum bilmiyorum sonra diyorum ki kendine gel hele o yüzünü dönmediği zamanlarda ay Allahım kafayı yiyecektim nerdeyse. Ama alışıyor galiba insan şimdilerde bayağı sakinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…