- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.450
- 83
Hayırlı olsun tatlım25 saat sancı cektim 10 cm acılmayla dogumhaneye girdim 2.5 saat ıkın ıkın cocuk cıkımda kaldı ben de takat kalmadı bu ara da kan falan bulun demişler 4 ünite kan 2 ünite trombosit falan vermişler suan fobi olustu dogumhane falan görmek istemiyorum canım dan can gitti bebişim iyi cok sükür o benden önce taburcu oldu annesi olamadı
Canım gerçekten çok üzüldüm. Çok merak etmiştik seni. Neyse ki sağlıklısın şimdi. Umarım çabucak toparlanırsınKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Stres yapma kuzum benim bebek gittiğimde kanaldaydi biz riske atmamak adına sezeryan doğum seçimi yaptık yani heran gerceklesebilir doğumKızlar bişey sorcam. Şimdi benim bebek kanalda. Normal doğum bekliyor doktorum bu hafta bebek gelir diye tahmin ediyorum demişti. Gelmezse pazartesi suyunu kontrol etmek için gelirsin demişti. Şimdi sormak istediğim bebek kanalda olduğu için sezaryen olamaz mıyım? Bebek gelmezse ne olacak ben bunların hiç birisini sormadım. Yine beni bir telaş aldı. Kanalda ki çocuk ne zaman gelir onu da bilmiyorumay bana niye sormamışım bunları
Evet canım çok tatlı bir prensesim oldu. Doğum pek istediğim gibi olmadı ve hâlâ aklıma geldikçe üzülüyorum bazı şeyler için ama iyiyiz ikimiz de çok şükürGünaydın canım
Günaydın
Masallah dogum yapmıssın günaydın canım hayırlı olsun
Hımmm o zaman hala sezaryen şansım var rahatladım valla. Vakum falan yazıyor internette biraz ona telaşlandım. Gerçi ben sezaryenden de korkuyorum ama çocuğumu vakumla çekmelerinden iyidirStres yapma kuzum benim bebek gittiğimde kanaldaydi biz riske atmamak adına sezeryan doğum seçimi yaptık yani heran gerceklesebilir doğum
Kızlar bi de bu Meryem ana eli otu varmış doğum da açılmayı kolaylaştıran daha önce bu otu kullanan var mı doğru mu bu olay kullanan ve işe yaradığını gören arkadaşım varsa tam olarak nasıl yapıldığını açıklaya bilir mi
Benimde nabzım çok hızlı. İnşallah normal doğumda sorun yaşamamAynısını bana da söylediler benim nabzım da çok hızlıHayrlısıyla sağlıkla atlatsaydık inşallah
Korkma kuzum okumada öyleHımmm o zaman hala sezaryen şansım var rahatladım valla. Vakum falan yazıyor internette biraz ona telaşlandım. Gerçi ben sezaryenden de korkuyorum ama çocuğumu vakumla çekmelerinden iyidir
Tam olarak merak ettiğim şeyleri dillendirmişsin bir bilen olur umarımKızlar bişey sorcam. Şimdi benim bebek kanalda. Normal doğum bekliyor doktorum bu hafta bebek gelir diye tahmin ediyorum demişti. Gelmezse pazartesi suyunu kontrol etmek için gelirsin demişti. Şimdi sormak istediğim bebek kanalda olduğu için sezaryen olamaz mıyım? Bebek gelmezse ne olacak ben bunların hiç birisini sormadım. Yine beni bir telaş aldı. Kanalda ki çocuk ne zaman gelir onu da bilmiyorumay bana niye sormamışım bunları
İnşallah etkili olur ama hemen pes etme daha çok küçükler tabii ki önemli olan beslenmeleri hiç de almayabilirler ama her gün yeni bşr şey ekleniyor her gün dene yine ben din gece bir kere silikonsuz emzirebildim mesela bir daha tutmadı ama her seferinde deniyorum sinirlendirmedenOf kıyamam küçücük bedenleriyle bi sürü ağrılar çekiyorlar benimkiler de aynı.. Ağrısı Alerjiden de kaynaklı olabilir bi ona da baktır istersen.kakasını takip et.
Emzirme için Perşembe gününe randevu oluşturduk bakalım inşallah işe yarar, o da olmazsa pes edeceğim artık tükendim..
Evet canim benim ilkinde sanci uzun surdu suni sanci aldm o da uzun surdu acilmadi yine pek dayanamadm epidural oldum ondan sonra zaten zamani umursamiyosun zamani gelnce doguma alindim ama asagi taraf hissetmio dogrudurust ıkınamadim cok zorlandm nerdeyse sezeryan olacaktm bebek oksijensiz kanalda kalir diye. Sonra bi sıkmısım kendimi ve dogdu.ayy bilmiyorum ya hemsirem ve dr um cok eminlerben sanki ise yaramicakmis gibi hissediyorum
amin kuzum insallah
canim panik de yapma. protein de yokmus idrarinda , en guzel haber bu. bol bol sivi ve tuzsuz devam.
erken epidural almak olayi ksiir donguye sokuyor. acilmayi durdurma derecesinde yavaslatiyor. dyaanilabilese 4-5-6 cm e kadr dayanip epidural almak lazm
Canım tam zamanı gelmesi için desteklebugun ku muayneden sonra yatarken asagi da cok baski hissediyorum. oturuken yada yururken fln daha rahatim. suan saat gece 3.20uyusam iyi olucak ama uyuyamiyorum
Gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu,bundan sonra da işler yolunda gitsinMerhaba kızlar biz dün sabah doğduk birazdan taburcu olacağız.Hersey yolunda görünüyor şimdiliksezerryandan kalma omuz ağrılarım devam etse de kızımla simdilik anlaşmış bulunmaktayız.Rabbim geri kalan tüm hamile arkadaşlarımızı bir avazda kurtarsın inşallah
Tatlim iyi senaryolar kur nasil olsa bu sey yasanacak. Umdugundan iyi gecer insallah niye dusunup durmusum dersinHımmm o zaman hala sezaryen şansım var rahatladım valla. Vakum falan yazıyor internette biraz ona telaşlandım. Gerçi ben sezaryenden de korkuyorum ama çocuğumu vakumla çekmelerinden iyidir
Canim sen de bas asagi gelmesini bekleyenlerdendin dimi :) bu bebitolari nasil indircez kanala var mi onerin :)))Canım tam zamanı gelmesi için destekleama önce iyi bir dinlen birde şu doğum başlatan eğilme ve yürüyüş var onu yap o baya alta baskı yaptırıyor
Ben de sonuna kadar normal doğumdan yanayım ama bir ihtimal bebeğimi içimden çıkaramazsam diye evham yaptım yine araştırmalara daldımKorkma kuzum okumada öyle
Normal doğum şansın varken neden sezeryan
Tamam ondada altta yanma oluyor fakat çabuk toparliyorsun sezeryan 15 gün ağrı çekiyorsun dikisin düşmezse doktor alıyor sonra 3 ay ağır kaldirmak spor yok .
Nereden bakarsan iyi yönü yok sağlık açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?