2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben alışamıyorum eşim zaten gıcık bide onun küçğk versiyonu geliyo

Ben de senin gibi düşünüyorum canım aynı şekilde yapacağım ben de

Galiba öyle idrar ve akıntı karışık altıma işiyorum habersiz ne durumlara düştüm ya
Bence senin haftalarında ben de kaçırabilirim son zamanlarda hapşırınca ya da çok çişim gelince kaçırıyorum ama ben kaçırınca hissediyorum mesela kaçırdığımı, sen hissetmiyor musun hiçbir şey?

Hissediyorum normalde ama dün o kadar çok geldiki hissetmemişim ıslanmış

Canım eğer mümkünse yakınlarda kahveci varsa filtre kahve aldırıp içmeye çalış. Nescafenin çoğu katkı maddesi içindeki gerçek kahve oranı bile çok az.

Düzenli bir şekilde Her 5 dakikadan sonra 1 dk boyunca sancı tutuyorsa gerçek doğum sancısı oluyormuş
Bakamadım zamana ama o kadar düzenli değil. Ayakta iken daha çok hissediyorum. Nst ye girdim ama arkamda kaldı cihaz sola yatınca, telefon kamerası ile baktım bi ara 66 yı gördüm. Daha düşük de olduğu zamanlar oldu.

Çok sağol canım çok iyi oldu bu bilgiler bende bakayım filtre kahve, normalde Türk kahvesi haricindekileri filtre kahve, sade kahve, 3 ü biraradaları hiç içemem midem almıyor. Ama zorlayacağım kendimi. Türk kahvesi de en fazla 1 bardak içerim normalde, o da kırk yılda bir. Ama mecbur içeceğim. Kaç bardak dediler günde ? Biz hep normal düşündük, doktor da aynı şeyi demişti ama galiba sezeryan olacak o yüzden giç bikgim yok bu konularda.

Nişan geldi bebek yok
11 i bekleyecek galiba senin bebiş

Canım eğer mümkünse yakınlarda kahveci varsa filtre kahve aldırıp içmeye çalış. Nescafenin çoğu katkı maddesi içindeki gerçek kahve oranı bile çok az.
Galiba var canım yakında bir avm var, orada kahveci vardır herhalde. Aslında doğum katında nescafe makinası da gördüm

Canım sadece previadan değil benim rahim ağzı yetmezliğim var serklaj olmuştum. Aslında o sebepten yatıyordum. Previa üstüne ekleme olmuştu. Ama artık hafiften ayaklanayım. Bacaklarım kollarım tutmayacak yakında Bebeği nasıl taşıyacağım kollarımda bakalım :)

Aa geçmiş olsun canım bilmiyordum ben maşallah ama artık tehlikeli kısımları atlattık yavaştan hafif hareketler olabilir gibi ben de aslında evde yemek, temizlik vs yapıyorum ama çoğu zaman evdeyim eski hareketli zamanlarıma göre çook hamladım. Bebek doğsunda hareket kıstım kalksın istiyorum

Tabi canım benim ilk doğumum 30.haftada olmuştu. Çok şükür bu zamanlara geldim hayal gibi Ben de bebek doğunca eve tıkılıp kalmak istemiyorum. Zaten oğlumla kaç aydır dışarı bile çıkamadım. Bana dışarda göstermek istediği şeyler var hemen onları yapmak istiyorum. Bebiş de kolay bir bebek olur inşallah dördümüz takılırız. Gerçi hayat da çok pahalandı napcaz bakalım :/

Kuzum seninki geçerli bir sebep .
Riske atmamak adına.
Benimde karın çevresi geriden gelmeseydi normal doğum olacaktı nasip kısmet diyorum şu agrilarim geçsin bu macera bana yeter

aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmış karnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir

Canım sıkıntı yapma ins bişey olmaz kilosuda iyi masalllh. Karım cevresi benimde gerideydi.seninkide ondeymis ama kilolu bı bebek olcak seninki. Bugün kontrol vardı doktor gayet iyi çocuk dedi hiç geri falan demedi benimkide 2700olmis en azından kilo aliyo seviniyorum..

Az önce ısıtılmış zeytinyağı ile perine masajı gibi bir şey yaptım. Ama baş parmaklarla kendine yapmak çok zor, orta parmağımı kullandım biraz mastürbasyonu andırmış olsa da orta parmakla perine bölgesine baskı uygulamaya çalışmak daha kolay geldi Sonra da sıcak zeytinyağına pamuk bandırıp o bölgeme koydum. Umarım yaptığım şey doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…