Ben alışamıyorum eşim zaten gıcıkİnan bazen ben de sinirleniyorum yani o an karşımda olsa nasıl konuşurum bilmiyorumsonra diyorum ki kendine gel hele o yüzünü dönmediği zamanlarda ay Allahım kafayı yiyecektim nerdeyse. Ama alışıyor galiba insan şimdilerde bayağı sakinim
Galiba öyle idrar ve akıntı karışık altıma işiyorum habersiz ne durumlara düştüm yaKırmızı ya da pembe olunca idrar diye biliyorum canım. Baskıdan idrar kaçırıyor olabilirsin
Ben de senin gibi düşünüyorum canım aynı şekilde yapacağım ben deVücuttaki anestezi ilacını vücuttan bir an önce atmak için kahve öneriliyor, sadece kafein ve suyla atılabiliyormuş. Yani kafein miktarı yüksek olan bir kahve daha yararlı olacaktır. 3 ü bir arada kahvelerde sağlıksız süt tozu var, işlenmiş kahve olduğu için diğerlerine göre daha sağlıksız ve kafein oranı da diğerlerine göre düşük. Ben de şimdi kahvelerdeki kafein oranına baktım, Türk kahvesi ve filtre kahve diğerlerine oranla daha yüksek kafein içeriyor. Hastane çantama granül koymuştum ama çıkarıp filtre kahve koyacağım. Granüle göre hem kafein oranı yüksek hem de işlenmemiş olduğu için daha sağlıklıymış. Hastanede french pressle demlenebilir ya da bir kupa bardakta sıcak suyla demleyince telvesi 2 dk sonra dibe çöküyor zaten, ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Bitter çikolata da attım çantama, onda da kafein var.
Bence senin haftalarında ben de kaçırabilirimGaliba öyle idrar ve akıntı karışık altıma işiyorum habersiz ne durumlara düştüm ya
Hissediyorum normalde ama dün o kadar çok geldiki hissetmemişim ıslanmışBence senin haftalarında ben de kaçırabilirimson zamanlarda hapşırınca ya da çok çişim gelince kaçırıyorum ama ben kaçırınca hissediyorum mesela kaçırdığımı, sen hissetmiyor musun hiçbir şey?
Kesinlikle.Bugün 2800 kg çıktı. Kilolu bir bebek olmayacak. Sağlıklı gelsinler yeter
Canım eğer mümkünse yakınlarda kahveci varsa filtre kahve aldırıp içmeye çalış. Nescafenin çoğu katkı maddesi içindeki gerçek kahve oranı bile çok az.Kızlar bugün bebiş çok hareketli, resmen karnımın üst kısmına toplanıyor sanki oradan çıkacak gibi. Mesaneye de baskı çok. sancı da var ayakta zor duruyorum. Belime de ağrılar giriyor. Yalancı sancı mı gerçek mi bilemiyorum. Bazen inletiyor. Bi gideyim diyorum doktora.
Bu arada sezeryan olursam nescafe içeceğim ya sade kahve mi iyi olur yoksa 3 ü bir arada olanlar mı ?
Bakamadım zamana ama o kadar düzenli değil. Ayakta iken daha çok hissediyorum. Nst ye girdim ama arkamda kaldı cihaz sola yatınca, telefon kamerası ile baktım bi ara 66 yı gördüm. Daha düşük de olduğu zamanlar oldu.Düzenli bir şekilde Her 5 dakikadan sonra 1 dk boyunca sancı tutuyorsa gerçek doğum sancısı oluyormuş
Çok sağol canım çok iyi oldu bu bilgiler bende bakayım filtre kahve, normalde Türk kahvesi haricindekileri filtre kahve, sade kahve, 3 ü biraradaları hiç içemem midem almıyor. Ama zorlayacağım kendimi. Türk kahvesi de en fazla 1 bardak içerim normalde, o da kırk yılda bir. Ama mecbur içeceğim. Kaç bardak dediler günde ? Biz hep normal düşündük, doktor da aynı şeyi demişti ama galiba sezeryan olacak o yüzden giç bikgim yok bu konularda.Vücuttaki anestezi ilacını vücuttan bir an önce atmak için kahve öneriliyor, sadece kafein ve suyla atılabiliyormuş. Yani kafein miktarı yüksek olan bir kahve daha yararlı olacaktır. 3 ü bir arada kahvelerde sağlıksız süt tozu var, işlenmiş kahve olduğu için diğerlerine göre daha sağlıksız ve kafein oranı da diğerlerine göre düşük. Ben de şimdi kahvelerdeki kafein oranına baktım, Türk kahvesi ve filtre kahve diğerlerine oranla daha yüksek kafein içeriyor. Hastane çantama granül koymuştum ama çıkarıp filtre kahve koyacağım. Granüle göre hem kafein oranı yüksek hem de işlenmemiş olduğu için daha sağlıklıymış. Hastanede french pressle demlenebilir ya da bir kupa bardakta sıcak suyla demleyince telvesi 2 dk sonra dibe çöküyor zaten, ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Bitter çikolata da attım çantama, onda da kafein var.
11 i bekleyecek galiba senin bebişNişan geldi bebek yok
Galiba var canım yakında bir avm var, orada kahveci vardır herhalde. Aslında doğum katında nescafe makinası da gördümCanım eğer mümkünse yakınlarda kahveci varsa filtre kahve aldırıp içmeye çalış. Nescafenin çoğu katkı maddesi içindeki gerçek kahve oranı bile çok az.
Canım sadece previadan değil benim rahim ağzı yetmezliğim var serklaj olmuştum. Aslında o sebepten yatıyordum. Previa üstüne ekleme olmuştu. Ama artık hafiften ayaklanayım. Bacaklarım kollarım tutmayacak yakındaCanım biliyorsun bende de previa var ben mecburen hep ayaktaydım. Yemek, temizlik, çamaşır vs hepsi bende. Çok şükür bu zamana kadar geldik bir şekilde. Benim de haftaya salı doğumum o yüzden daha da saldımcanın istiyorsa çık yürü arada bir şeycik olmaz merak etme. Kendini yormayacak şekilde yemeğini de kendin yap en azından sağlıklı beslenmiş olursun.
Hastanenin kantininde de olabilir kahve seçenekleri belki.Galiba var canım yakında bir avm var, orada kahveci vardır herhalde. Aslında doğum katında nescafe makinası da gördüm
Aa geçmiş olsun canım bilmiyordum benCanım sadece previadan değil benim rahim ağzı yetmezliğim var serklaj olmuştum. Aslında o sebepten yatıyordum. Previa üstüne ekleme olmuştu. Ama artık hafiften ayaklanayım. Bacaklarım kollarım tutmayacak yakındaBebeği nasıl taşıyacağım kollarımda bakalım :)
Tabi canım benim ilk doğumum 30.haftada olmuştu. Çok şükür bu zamanlara geldim hayal gibiAa geçmiş olsun canım bilmiyordum benmaşallah ama artık tehlikeli kısımları atlattık yavaştan hafif hareketler olabilir gibi ben de aslında evde yemek, temizlik vs yapıyorum ama çoğu zaman evdeyim eski hareketli zamanlarıma göre çook hamladım. Bebek doğsunda hareket kıstım kalksın istiyorum
Doğru d vitaminini bulamadım gittim ocean 400 olanı aldımTeşekkür ederim canım
Sen nasılsın? Senin minik neler yapıyor?
Kuzum seninki geçerli bir sebep .@1dogaseverH a p p y aynı şeylerden korktum. Normal doğuma uygun bir kilosu var bebişimin, baş aşağı da döndü. Ama kanala girmiyor. Yoga yapıyordum gebeliğin ortalarından bu yana. Bazı hareketler var bebeği kanala yönlendirmek için. Yoğun yapmadım o hareketleri. Yürüyüş dışında normal doğum ihtimalini güçlendirecek bir şey yapmadım. Bebiş baş aşağı ama yüzü dışa dönük, yani kanala girebilecek şekilde durmuyor kafası. Bir de tüp bebek. İnsan tedirgin oluyor. Zorlamanın bi anlamı yok dedim. Yeteri kadar da durdu.
Geriye dönüp son iki üç haftaya bakıyorum, normal doğum için daha mı çok çabalasaydım acaba diye sorduğum da oluyor kendime, ama olması gereken buymuş, yeter ki sağlıkla gelsin diyorum.
aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmışAmin inşaallah kendimi çok yıprattığımı fark ettim gelsin,gelmiyor işte yok şöyle yok böyle gün içinde insanlarla yaptığım muhabetler hep aynı ve herkesin doğmadı mı hala demesinden sıkıldım sanki bu benim elimdeymiş gibi o yüzden demekki zamanı değilmiş diyorum ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin ve artık düşünmek istemiyorum resmen 2 haftada yıprandım,
Canım sıkıntı yapma ins bişey olmaz kilosuda iyi masalllh. Karım cevresi benimde gerideydi.seninkide ondeymis ama kilolu bı bebek olcak seninki. Bugün kontrol vardı doktor gayet iyi çocuk dedi hiç geri falan demedi benimkide 2700olmis en azından kilo aliyo seviniyorum..Evin içindeki hareketlerimi artırdım aslında canım son birkaç gündür. Evet olmadı artık kendi yemeğimi yapayım ufak tefek yapıyordum mantarlı omlet vs böyle pratik şeyler. Pazar gününden sonra da günde 5-10 dakika yürüsem mi hava güneşli olursa içim gidiyor. Son bir haftam kalıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?