Benim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktıaynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmışkarnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşallahKızlar günaydın ben cok kötü oldum 1 hafta hastane de yattım da bakmaya fırsatım olmadı ölümlerden döndüm herkez cok merak etmiş 25 saat sancı cektim 2.5 saat ıkınma süreci gecırdım bebek çıkımda saplandı kaldı o ara da tüplerime kan dolmus benim ilki sezeryandı biliyosunuz cok direndim normal doğum olsun diye hem normal dogurdum hem sezeryan oldum 1 hafta hastane de yattım altım üstüm her yerim dikiş acım 1500 detaylı bakamıyorum anca haber verebildim kusura bakmayın
Kuzum seninki geçerli bir sebep .
Riske atmamak adına.
Benimde karın çevresi geriden gelmeseydi normal doğum olacaktı nasip kısmet diyorumşu agrilarim geçsin bu macera bana yeter
Aaa bende de var o ele geliyo birds neden çıkıyor acabaaynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmışkarnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Kaç bardak dediklerini hatırlamıyorum ama günlük güvenli kafein sınırını da geçmemek lazım diye düşünüyorum, ben ilk birkaç gün günde 2 orta boy kupayla kahve biraz da bitter çikolata diye düşündüm, bitter çikolatayı fazla yiyeceksen tek kupa da yetebilir. Diğer kahveleri içemiyorsan eve geldiğinde Türk kahvesiyle devam edersin. Ben sadece ilk 3-4 gün içer bırakırım çünkü kahve, çay beni çok etkiliyor, kan değerlerimi hızlı bir şekilde düşürüyor, değerlerim toparlansın diye aylardır içmiyorum, kahve içeceğim anı dört gözle bekliyorumBakamadım zamana ama o kadar düzenli değil. Ayakta iken daha çok hissediyorum. Nst ye girdim ama arkamda kaldı cihaz sola yatınca, telefon kamerası ile baktım bi ara 66 yı gördüm. Daha düşük de olduğu zamanlar oldu.
Çok sağol canım çok iyi oldu bu bilgiler bende bakayım filtre kahve, normalde Türk kahvesi haricindekileri filtre kahve, sade kahve, 3 ü biraradaları hiç içemem midem almıyor. Ama zorlayacağım kendimi. Türk kahvesi de en fazla 1 bardak içerim normalde, o da kırk yılda bir. Ama mecbur içeceğim. Kaç bardak dediler günde ? Biz hep normal düşündük, doktor da aynı şeyi demişti ama galiba sezeryan olacak o yüzden giç bikgim yok bu konularda.
11 i bekleyecek galiba senin bebiş
acaba o benler kalıcı mı ya, gerçi ben nasıl kendiliğinden geçer ki dimiBenim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktıhamilelik çok değişik bir dönem
bilmiyorum ama benimkiler çok küçük ve rahat 10-15 tane varAaa bende de var o ele geliyo birds neden çıkıyor acaba
Bende bel ağrım var ama nst de sancı olarak çıkmıyor sancı kasıklarda olurmuş. Doğum sancısı önce bir kaç saatte bir gelirmiş sonra sıklaşırmış yani kasıklarından aşağıya doğru 2 saatte bir sonra 1 saatte daha sonra yarım saat diyerek ve azalarak devam edermiş. İlk kendinde sancıyı hissettiğinde saat tutman gerekiyormuş. Bel ağrısı için de normal olduğunu söyledi. Yalancı sancı denilen şey dinlendiğinde geçiyorsa eğer oymuş. Umarım doktorun ve ebenin anlattıklarını doğru anlatmışımdırKızlar bugün bebiş çok hareketli, resmen karnımın üst kısmına toplanıyor sanki oradan çıkacak gibi. Mesaneye de baskı çok. sancı da var ayakta zor duruyorum. Belime de ağrılar giriyor. Yalancı sancı mı gerçek mi bilemiyorum. Bazen inletiyor. Bi gideyim diyorum doktora.
Bu arada sezeryan olursam nescafe içeceğim ya sade kahve mi iyi olur yoksa 3 ü bir arada olanlar mı ?
Kuzum senin geçerli bir sebebin var inşallah gönlünce olan bir doğum gerçekleştirirsin öncelik bebeğimizin ve bizim sağlıklı olmamız. Hangi doğum sağlıklı ise tabi ki onu seçmeliyiz. Ben sanırım fazla düşünüp fazla evham yaptım. Hayrla ve sağlıcakla gelsinler1dogasever @H a p p y aynı şeylerden korktum. Normal doğuma uygun bir kilosu var bebişimin, baş aşağı da döndü. Ama kanala girmiyor. Yoga yapıyordum gebeliğin ortalarından bu yana. Bazı hareketler var bebeği kanala yönlendirmek için. Yoğun yapmadım o hareketleri. Yürüyüş dışında normal doğum ihtimalini güçlendirecek bir şey yapmadım. Bebiş baş aşağı ama yüzü dışa dönük, yani kanala girebilecek şekilde durmuyor kafası. Bir de tüp bebek. İnsan tedirgin oluyor. Zorlamanın bi anlamı yok dedim. Yeteri kadar da durdu.
Geriye dönüp son iki üç haftaya bakıyorum, normal doğum için daha mı çok çabalasaydım acaba diye sorduğum da oluyor kendime, ama olması gereken buymuş, yeter ki sağlıkla gelsin diyorum.
Hadi yaaMaviNAZLI kuzum doktora gösterdim dalga geçti kolunuda kessek böyle olur dedi normal bu dedi 40 gün sonraya randevu verdi dikiş kendi düşecekmiş
Yarın aktara gideyimDuydum canım, bir kavanoza koyuyormuşsun, o açılınca doğum da başlıyor diyorlarmış. Ama ne denedim, ne de inandım. Tabiki inanmak ve istemekte bitiyordur her şey. Ama ben zorlayamıyorum kendimi bu tür şeylere inanmaya ne yazık ki. Bi yerde mantığım devreye girip “he hee oldu!!” diyor
İyi bunu diyebilmişsinAynı şeyleri annem yazın yanıma geldiğinde yaşadım, o yüzden annemi doğum öncesinde yanıma çağırmıyorum. Doğum olunca gelirsin dedim
Valla hiç bilmiyorum ki ama kalıcı olabilir bence. Çünkü bende aksesuar meme de çıktı bir koltuk altımda. Onun için doktor "doğumdan sonra azalır görünümü ama hormonal değişiklik dönemlerinde şişer yine. Küçük olduğu için aldırmaya gerek yok ama kesin çözüm aldırmak" demişti. Hamilelikten önceyse hiç böyle bir şeyim yoktu. Umarım giderler amaacaba o benler kalıcı mı ya, gerçi ben nasıl kendiliğinden geçer ki dimi
Canım kilo olarak çok güzel. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bazen doktorlar biraz şey oluyorlar nasıl dolduracağımı bilemedim. Geçen yıl arkadaşım doğum yaptı iri bebek iri bebek diye erkenden almışlar bebeği bebek doğduğunda 3300 doğmuş ve sezaryenle. Eşinin de dediği gibi telaşlanacak bir durum olsaydı seni eve bile göndermez hemen yatışını yapalım bebeği alalım derdi.Selamlar kızlar ben muayeneden geldim. Biliyorsunuz benim previadan dolayı 37+1'de alınacak bebişim. Kilosunun önden gitmesine seviniyoruz ama karın çevresi 3-4 hafta ilerde çıkınca bu sefer biraz fazla buldu doktor haliyle. Haftaya açlık kan şekerime bakılacak. Zaten doğuma da 4-5 gün falan kalacak ondan sonra ne anlamı var pek anlamadım. Eşim de acil birşey olsa hemen yapardı deyip rahatlatmaya çalışıyor beni. Tabi ben yediklerime ekstra dikkat edeceğim bu süreçte kan sonucunu beklemem. Son zamanlarda biraz tatlıya çikolataya düşmüştüm. Açıkçası annem de pek özenli değildi işte 2-3 güne bir kap yemek yapıyordu ben de aralarda atıştırıyordum mecburen. Umarım şeker çıkmaz :/
35+3'te 3040 gram çıktı kilosu da. Kilo değil de karın çevresi galiba sorun teşkil ediyor.
Bence gayet doğru yapmışsınAz önce ısıtılmış zeytinyağı ile perine masajı gibi bir şey yaptım. Ama baş parmaklarla kendine yapmak çok zor, orta parmağımı kullandımbiraz mastürbasyonu andırmış olsa da orta parmakla perine bölgesine baskı uygulamaya çalışmak daha kolay geldi Sonra da sıcak zeytinyağına pamuk bandırıp o bölgeme koydum. Umarım yaptığım şey doğrudur
O bende de oldu canim.Benim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktıhamilelik çok değişik bir dönem
Bi ben boyleyim saniyodum.Beni de hemen etkiler çay kahve içimi titretir halsizletir kan degerlerime iyi gelmez.Kaç bardak dediklerini hatırlamıyorum ama günlük güvenli kafein sınırını da geçmemek lazım diye düşünüyorum, ben ilk birkaç gün günde 2 orta boy kupayla kahve biraz da bitter çikolata diye düşündüm, bitter çikolatayı fazla yiyeceksen tek kupa da yetebilir. Diğer kahveleri içemiyorsan eve geldiğinde Türk kahvesiyle devam edersin. Ben sadece ilk 3-4 gün içer bırakırım çünkü kahve, çay beni çok etkiliyor, kan değerlerimi hızlı bir şekilde düşürüyor, değerlerim toparlansın diye aylardır içmiyorum, kahve içeceğim anı dört gözle bekliyorum
benim tam boynumun ön kısmında o yüzden açıkcası rahatsız oluyorum, olmadı doğumdan sonra aldırırımValla hiç bilmiyorum ki ama kalıcı olabilir bence. Çünkü bende aksesuar meme de çıktı bir koltuk altımda. Onun için doktor "doğumdan sonra azalır görünümü ama hormonal değişiklik dönemlerinde şişer yine. Küçük olduğu için aldırmaya gerek yok ama kesin çözüm aldırmak" demişti. Hamilelikten önceyse hiç böyle bir şeyim yoktu. Umarım giderler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?