2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmış karnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Benim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktı hamilelik çok değişik bir dönem

Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşallah

Kaç bardak dediklerini hatırlamıyorum ama günlük güvenli kafein sınırını da geçmemek lazım diye düşünüyorum, ben ilk birkaç gün günde 2 orta boy kupayla kahve biraz da bitter çikolata diye düşündüm, bitter çikolatayı fazla yiyeceksen tek kupa da yetebilir. Diğer kahveleri içemiyorsan eve geldiğinde Türk kahvesiyle devam edersin. Ben sadece ilk 3-4 gün içer bırakırım çünkü kahve, çay beni çok etkiliyor, kan değerlerimi hızlı bir şekilde düşürüyor, değerlerim toparlansın diye aylardır içmiyorum, kahve içeceğim anı dört gözle bekliyorum

Bende bel ağrım var ama nst de sancı olarak çıkmıyor sancı kasıklarda olurmuş. Doğum sancısı önce bir kaç saatte bir gelirmiş sonra sıklaşırmış yani kasıklarından aşağıya doğru 2 saatte bir sonra 1 saatte daha sonra yarım saat diyerek ve azalarak devam edermiş. İlk kendinde sancıyı hissettiğinde saat tutman gerekiyormuş. Bel ağrısı için de normal olduğunu söyledi. Yalancı sancı denilen şey dinlendiğinde geçiyorsa eğer oymuş. Umarım doktorun ve ebenin anlattıklarını doğru anlatmışımdır

Kuzum senin geçerli bir sebebin var inşallah gönlünce olan bir doğum gerçekleştirirsin öncelik bebeğimizin ve bizim sağlıklı olmamız. Hangi doğum sağlıklı ise tabi ki onu seçmeliyiz. Ben sanırım fazla düşünüp fazla evham yaptım. Hayrla ve sağlıcakla gelsinler

Yarın aktara gideyim nedendir bilmiyorum ama bu tür şeyler yapmak benim hoşuma gidiyor. Mantığıma uysun uymasın fark etmiyor boş işleri seviyorum

Aynı şeyleri annem yazın yanıma geldiğinde yaşadım, o yüzden annemi doğum öncesinde yanıma çağırmıyorum. Doğum olunca gelirsin dedim
İyi bunu diyebilmişsinbizimkiler de geldi bu hafta evimiz küçük gerçekten çok zor oluyor gelicem diyene gelme denmez dedik eşimle sağolsunlar destek olmaya gelmişler ama bana ekstra stres oldu sıkılıyorlar mı diye düşünmek akşamları çay yemek faslı onların evin düzenine alışması.. iki gündür yer silme hareketi yapıyorum doğum hızlansın diye zaten düzenli yürüyordum.. ama zannedersem stres en etkili faktör rahat olabilmeyi isterdim.. elimden geleni yapıyorum tek avuntum bu ve bebeğimi koklamak istiyorum artık

acaba o benler kalıcı mı ya, gerçi ben nasıl kendiliğinden geçer ki dimi
Valla hiç bilmiyorum ki ama kalıcı olabilir bence. Çünkü bende aksesuar meme de çıktı bir koltuk altımda. Onun için doktor "doğumdan sonra azalır görünümü ama hormonal değişiklik dönemlerinde şişer yine. Küçük olduğu için aldırmaya gerek yok ama kesin çözüm aldırmak" demişti. Hamilelikten önceyse hiç böyle bir şeyim yoktu. Umarım giderler ama

Canım kilo olarak çok güzel. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bazen doktorlar biraz şey oluyorlar nasıl dolduracağımı bilemedim. Geçen yıl arkadaşım doğum yaptı iri bebek iri bebek diye erkenden almışlar bebeği bebek doğduğunda 3300 doğmuş ve sezaryenle. Eşinin de dediği gibi telaşlanacak bir durum olsaydı seni eve bile göndermez hemen yatışını yapalım bebeği alalım derdi.

Hpv sonucum çıktı. Çok şükür temizmiş, normal doğuma engel bir şey yok. Şimdi sıra normal doğumu beklemekte inş Evaante senden duyup ahududu yaprağı çayı aldım hurma da söyledim, bugün de perine masajı yaptım kendimce ama dediğin gibi zormuş. En kötü ihtimalle ben de günlük sıcak yağlı pamuk koyarım haftasonu annem gelicek onda pilates topu vardı onu isticem gelirken, onla oynarım evde.

Doğumu tetiklemek için başka önerisi olan varsa açığım kızlar

Bence gayet doğru yapmışsın
Ben hala zeytinyağı süremedim eşime yaptırıyorum ama günde bir oluyor o da çok kez tekrarlayın diyorlar

Bi ben boyleyim saniyodum.Beni de hemen etkiler çay kahve içimi titretir halsizletir kan degerlerime iyi gelmez.

benim tam boynumun ön kısmında o yüzden açıkcası rahatsız oluyorum, olmadı doğumdan sonra aldırırım

Kızlar 38 haftayı ortaladık ,bugün kontrolüm vardı .bebekte tık yok .Sanırım kolay kolay gelmeyecek Yürüyüş yapıyorum 10 dk sonra kaşık bölgeme acı saplanıyor ,uzun süre yürüyemiyorum da .Hurma filan deneyeceğim artık ben de .bu da bizim minik

Eklentiler

• 7D607F59-076D-4982-BF76-ED09A39843D8.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…