Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallahGünaydın arkadaşlar. Kontrolde bebeğin suyunun çok azaldığını söyledi doktor yatışımı yaptık yarın sabah doğum olacak. Ciğer geliştirici vuracaklar 37+1 oldum ama doktor vurulmasının daha iyi olacağını söyledi. Çok sorgulamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum. Hayırlısı olur umarım
Ananas da yiyebilirsin canım her gün bir dilim. En etkilisi cinsel ilişki ama hiç içimizden gelmiyor yalan yokHpv sonucum çıktı. Çok şükür temizmiş, normal doğuma engel bir şey yok. Şimdi sıra normal doğumu beklemekte inşEvaante senden duyup ahududu yaprağı çayı aldım hurma da söyledim, bugün de perine masajı yaptım kendimce ama dediğin gibi zormuş. En kötü ihtimalle ben de günlük sıcak yağlı pamuk koyarım haftasonu annem gelicek onda pilates topu vardı onu isticem gelirken, onla oynarım evde.
Doğumu tetiklemek için başka önerisi olan varsa açığım kızlar
Ben de eşimle yazıştım akşam yaparım ben sana dedi. Evet günde 4 kez falan öneriliyor sanırım ama özellikle çalışan insan 4 kez nasıl yapsın. Ben de evden çalışıyorum da bugün ilk kez denedim. Gündüzleri bir ben akşamları bir eşim yapsa yeter bence. Hiç yapmamaktan iyidir herhaldeBence gayet doğru yapmışsın
Ben hala zeytinyağı süremedim eşime yaptırıyorum ama günde bir oluyor o da çok kez tekrarlayın diyorlar
Geçiyor mu peki sen biliyor musun?O bende de oldu canim.
Hmm benimkilerin yerinden dolayı süt üretimiyle alakalı sanıyordum ama değilmiş demekki. Acaba bunlar ben değil mi? Aslında siğil tarzı şeylerse siğil dökücü sıvılarla dökülebilir. Benimkiler böyle kopkoyu ben gibi de değil, tam emin olamıyorum o yüzden. Seninki görünür bir yerdeyse tabi rahatsızlık verir haklısın. Doğumdan sonra artık bir dermatologla görüşmek lazım.benim tam boynumun ön kısmında o yüzden açıkcası rahatsız oluyorum, olmadı doğumdan sonra aldırırım
aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmışkarnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Benim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktıhamilelik çok değişik bir dönem
Aaa bir tek bende var sanıyordum boynumda koltuk altimda meme ucunda saçma sapan yerlerde et benleri var minik minik hatta bacaklarımın katlanan yerlerinde de bir iki tane denk geldim bazen dokunuyorum elime gelince oynuyorum sonra bir bakıyorum kendiliğinden kopmuşAaa bende de var o ele geliyo birds neden çıkıyor acaba
Zaten nefes alması sorunlu olan bir insandım hep. Hamileliğin sonlarına doğru çok afedersin nefesi totomdan alıyorum artıkAnanas da yiyebilirsin canım her gün bir dilim. En etkilisi cinsel ilişki ama hiç içimizden gelmiyor yalan yokuyurken sağa sola dönmek bile bayağı aksiyonlu geçerken ilişkiyi düşünemiyorum
kendiliğinden kopuyor oluşuna çok sevindim açıkcası, inşallah doğumdan sonra hemen giderAaa bir tek bende var sanıyordum boynumda koltuk altimda meme ucunda saçma sapan yerlerde et benleri var minik minik hatta bacaklarımın katlanan yerlerinde de bir iki tane denk geldim bazen dokunuyorum elime gelince oynuyorum sonra bir bakıyorum kendiliğinden kopmuş
bi dermatoloğumuz eksikti o telaşın içindeBen de eşimle yazıştım akşam yaparım ben sana dedi. Evet günde 4 kez falan öneriliyor sanırım ama özellikle çalışan insan 4 kez nasıl yapsın. Ben de evden çalışıyorum da bugün ilk kez denedim. Gündüzleri bir ben akşamları bir eşim yapsa yeter bence. Hiç yapmamaktan iyidir herhalde
Geçiyor mu peki sen biliyor musun?
Hmm benimkilerin yerinden dolayı süt üretimiyle alakalı sanıyordum ama değilmiş demekki. Acaba bunlar ben değil mi? Aslında siğil tarzı şeylerse siğil dökücü sıvılarla dökülebilir. Benimkiler böyle kopkoyu ben gibi de değil, tam emin olamıyorum o yüzden. Seninki görünür bir yerdeyse tabi rahatsızlık verir haklısın. Doğumdan sonra artık bir dermatologla görüşmek lazım.
Çocuğu yaptık ama nasil yapıldığını unuttuk.Zaten nefes alması sorunlu olan bir insandım hep. Hamileliğin sonlarına doğru çok afedersin nefesi totomdan alıyorum artıkbu halde nasıl ilişki olur ben de bilemiyorum. Dediğin gibi yatakta dönmek bile evde hükümet meselesi haline gelmişken, o işler nasıl olur ki zaten çok olmuyordu bizim, şimdi de olursa da hep aynı yatış pozisyonu falan komiğime gidiyor artık totomu göbeğimi kaldıramıyorum ki pozisyon değiştireyim bence herkeste benzerdir durum
Benim de boynumda çıktı bir sürü küçük ben geçmezse diye korkuyorum. Hayır geçmezse nasıl bi işlem yapmak gerekir ki acaba?aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmışkarnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Diz dirsek pozisyonu olmazsa zor zatenAnanas da yiyebilirsin canım her gün bir dilim. En etkilisi cinsel ilişki ama hiç içimizden gelmiyor yalan yokuyurken sağa sola dönmek bile bayağı aksiyonlu geçerken ilişkiyi düşünemiyorum
Benim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değilAaa bir tek bende var sanıyordum boynumda koltuk altimda meme ucunda saçma sapan yerlerde et benleri var minik minik hatta bacaklarımın katlanan yerlerinde de bir iki tane denk geldim bazen dokunuyorum elime gelince oynuyorum sonra bir bakıyorum kendiliğinden kopmuş
Hepimiz aynı durumdayız canım yaGaliba öyle idrar ve akıntı karışık altıma işiyorum habersiz ne durumlara düştüm ya
İyi bunu diyebilmişsinbizimkiler de geldi bu hafta evimiz küçük gerçekten çok zor oluyor gelicem diyene gelme denmez dedik eşimle sağolsunlar destek olmaya gelmişler ama bana ekstra stres oldu sıkılıyorlar mı diye düşünmek akşamları çay yemek faslı onların evin düzenine alışması.. iki gündür yer silme hareketi yapıyorum doğum hızlansın diye zaten düzenli yürüyordum.. ama zannedersem stres en etkili faktör rahat olabilmeyi isterdim.. elimden geleni yapıyorum tek avuntum bu ve bebeğimi koklamak istiyorum artık
arkadaşın dediği gibi bi dermatoloğa görünürüz, artık benler aldırmak çok kolay. Ama inşallah aldırmaya kalmadan kendiliğinden düşerBenim de boynumda çıktı bir sürü küçük ben geçmezse diye korkuyorum. Hayır geçmezse nasıl bi işlem yapmak gerekir ki acaba?
Ya gerçekten koltuk altim bembeyazdı benim hamilelik hormonları mahvetti beniBenim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değilbide koltuk altım aşırı karardı aşırı neden öyle oldu hiç bilmiyorum
ay bunları duydukça tek olmadığımı hissedip seviniyorum demek ki normal her gebemizde olabilecek şeyler. Doktor bana gebelikte yaşadığın çoğu değişiklik doğumdan kısa bir süre sonra kaybolacak demişti o yüzden ben pek önemsemiyordum ama şu boğazımdaki benler hiç hoşuma gitmiyorBenim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değilbide koltuk altım aşırı karardı aşırı neden öyle oldu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?