2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Ananas da yiyebilirsin canım her gün bir dilim. En etkilisi cinsel ilişki ama hiç içimizden gelmiyor yalan yok uyurken sağa sola dönmek bile bayağı aksiyonlu geçerken ilişkiyi düşünemiyorum

Bence gayet doğru yapmışsın
Ben hala zeytinyağı süremedim eşime yaptırıyorum ama günde bir oluyor o da çok kez tekrarlayın diyorlar
Ben de eşimle yazıştım akşam yaparım ben sana dedi. Evet günde 4 kez falan öneriliyor sanırım ama özellikle çalışan insan 4 kez nasıl yapsın. Ben de evden çalışıyorum da bugün ilk kez denedim. Gündüzleri bir ben akşamları bir eşim yapsa yeter bence. Hiç yapmamaktan iyidir herhalde
O bende de oldu canim.
Geçiyor mu peki sen biliyor musun?
benim tam boynumun ön kısmında o yüzden açıkcası rahatsız oluyorum, olmadı doğumdan sonra aldırırım
Hmm benimkilerin yerinden dolayı süt üretimiyle alakalı sanıyordum ama değilmiş demekki. Acaba bunlar ben değil mi? Aslında siğil tarzı şeylerse siğil dökücü sıvılarla dökülebilir. Benimkiler böyle kopkoyu ben gibi de değil, tam emin olamıyorum o yüzden. Seninki görünür bir yerdeyse tabi rahatsızlık verir haklısın. Doğumdan sonra artık bir dermatologla görüşmek lazım.

aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmış karnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir

Benim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktı hamilelik çok değişik bir dönem

Aaa bende de var o ele geliyo birds neden çıkıyor acaba
Aaa bir tek bende var sanıyordum boynumda koltuk altimda meme ucunda saçma sapan yerlerde et benleri var minik minik hatta bacaklarımın katlanan yerlerinde de bir iki tane denk geldim bazen dokunuyorum elime gelince oynuyorum sonra bir bakıyorum kendiliğinden kopmuş

Ananas da yiyebilirsin canım her gün bir dilim. En etkilisi cinsel ilişki ama hiç içimizden gelmiyor yalan yok uyurken sağa sola dönmek bile bayağı aksiyonlu geçerken ilişkiyi düşünemiyorum
Zaten nefes alması sorunlu olan bir insandım hep. Hamileliğin sonlarına doğru çok afedersin nefesi totomdan alıyorum artık bu halde nasıl ilişki olur ben de bilemiyorum. Dediğin gibi yatakta dönmek bile evde hükümet meselesi haline gelmişken, o işler nasıl olur ki zaten çok olmuyordu bizim, şimdi de olursa da hep aynı yatış pozisyonu falan komiğime gidiyor artık totomu göbeğimi kaldıramıyorum ki pozisyon değiştireyim bence herkeste benzerdir durum

kendiliğinden kopuyor oluşuna çok sevindim açıkcası, inşallah doğumdan sonra hemen gider

bi dermatoloğumuz eksikti o telaşın içinde inşallah geçer çünkü boynumda çok çirkin kir gibi duruyor

Çocuğu yaptık ama nasil yapıldığını unuttuk. Eşimle şu aralar eş değil de iş ortağı gibiyiz her muhabbetimiz çocuk nasıl oynayacak nasıl büyüyecek. Bence biraz kendimize vakit ayırmamız lazım şimdiden kıskanmaya başladım baba kızı

Kızlar hepsiburada da aptamil devam sütlerinde indirim başlamış. Kullanan analar varsa bir bakın bence. Ben fiyatlarını bilmesiğim için indirim gerçekliğiyle ilgili yorum yapamıcam ama her türlü marketten ucuzdur herhalde

Reactions: 11K
aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmış karnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Benim de boynumda çıktı bir sürü küçük ben geçmezse diye korkuyorum. Hayır geçmezse nasıl bi işlem yapmak gerekir ki acaba?

Reactions: 11K
Benim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değil bide koltuk altım aşırı karardı aşırı neden öyle oldu hiç bilmiyorum

tansiyonumu olctum evde ve 156-88 cikinca, hoca yarin sabah erken saatte yine NST'ye cagirdi. Alfamet isimli bir tansiyon hapi aldirdi ve bakalim ne yapacak gorecegiz. Gidisata bakacak ve Pazartesi olan sezeryan gunumu Cuma'ya cekecekmis buyuk ihtimalle. Hatta yarin eve gondermem, bir gece hastanede gecirebilirsin dedi. Cuma olacak operasyon icin Cuma sabahtan hastaneye gitsem daha mutlu olurum, ama bebek icin ne dogruysa o olsun tabii.
Kafam allak bullak, cantami bir toparlayacagim. Moralim bozuldu ama buna da sukur.

Galiba öyle idrar ve akıntı karışık altıma işiyorum habersiz ne durumlara düştüm ya
Hepimiz aynı durumdayız canım ya Senin nişanın geldiği için seni sıkı takip ediyorum. Atlas bugün doğurdu mu acaba diye giriyorum siteye İnşallah sağlıkla bir an önce kucağına alırsın. Benim daha vakit var ama zaman geçmiyor valla

Ya yazın annem geldiğinde o kadar bunaldım ki. Küçük bir şehirde yaşıyorum uzak olunca bir de gelmişken uzun kalıyor. Kadın evde sıkılıyor, dışarı çıksak yapılacak şeyler sınırlı. Bu sefer ben de senin gibi kaygı çektim işte rahat mı, sıkıldı mı vs diye. Doğumun da ne zaman olacağı belli değil, o stresle doğumu beklemek istemedim. Yine de çok şükür hayattalar, sağlıklılar. Yanımıza gelebiliyorlar. Seni de düşünüp gelmişler. Artık sen de kendine odaklanacaksın. Şartlar belli şu an. Onlar da farkındalardır.

Benim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değil bide koltuk altım aşırı karardı aşırı neden öyle oldu hiç bilmiyorum
Ya gerçekten koltuk altim bembeyazdı benim hamilelik hormonları mahvetti beni bir de bacaklarımın katlanan kısımları da karardı çizgi şeklinde. Meme ucundan bahsetmiyorum bile o zaten Allah'ın emri

ay bunları duydukça tek olmadığımı hissedip seviniyorum demek ki normal her gebemizde olabilecek şeyler. Doktor bana gebelikte yaşadığın çoğu değişiklik doğumdan kısa bir süre sonra kaybolacak demişti o yüzden ben pek önemsemiyordum ama şu boğazımdaki benler hiç hoşuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…