2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim ilk hamileligimde de olmustu ama cokca degil az sayida ve kalici oldu .Ayni tarif ettigin gibi. sanirim sut kanallarinda acilma oldugundan dolayi olusuyor. Beni hic rahatsiz etmiyo ve alinilacak bisey degil gibi gelio .Aldirilsa zararli olabilir.Bu hamileligimde de bi kac tane daha ekstra cikti iste.

Kızlar benim bebeğim en başından beri ultrasona göre ölçümlerde önde gidiyor. Bazen 1 hafta bazen 2 hafta. Son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi 26 Kasım ama en son ölçümde ultrasona göre doğum tarihi 12 Kasım. Sizce ultrasonda bu şekilde ölçülmesi daha erken doğum yapmamı sağlar mı?
Herkes gibi ben de hamilelikten yoruldum o yüzden umut fakirin ekmeği misali Bir sorayım dedim size.

Dogumdan sonra en azindan bi 6 ay bekle.Gecmezse o zaman git.

Askere son günler geçmezmiş ya suan daha iyi anlıyorum onları saatli bomba gibiyiz dışaeı çıkmaya korkuyorum pat diye suyum gelir diye bende gözümü açar açmaz buraya giriyorum herkes ne durumda diye haber alabilmek için inşallah doğumdan sonrada hiç ayrılmadan devam ederiz

Benim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değil bide koltuk altım aşırı karardı aşırı neden öyle oldu hiç bilmiyorum
Arkadaslar tamamen hormonel. Hatta insulin direnci artisi ile alakali. Dogumdan sonra yavas yavas azaliyor. Benim kol altimda bir minik, boynumda da 3-5 tane olustu. Gidecek gibi de degiller, sanirim yaktirmak gerekecek

Reactions: 11K
Benimde hep elime geliyo babamda da var onlarsan ben genetik sanmıştım
Ya gerçekten koltuk altim bembeyazdı benim hamilelik hormonları mahvetti beni bir de bacaklarımın katlanan kısımları da karardı çizgi şeklinde. Meme ucundan bahsetmiyorum bile o zaten Allah'ın emri
İnşallah geçer geçmezsede güzellik salonlarına akın edeceğiz artık ben asıl göbeğimden bahsetmek istemiyorım harita gibi

Arkadaslar tamamen hormonel. Hatta insulin direnci artisi ile alakali. Dogumdan sonra yavas yavas azaliyor. Benim kol altimda bir minik, boynumda da 3-5 tane olustu. Gidecek gibi de degiller, sanirim yaktirmak gerekecek
Benimkiler aşırı küçük yaktırmam herhalde kalırsada bakar bakar Atlasın hatırası derim ne siyim

Ben bir yerde okumuştum önde gitmesinin tarihi öne çektiği anlamına gelmiyormuş ama normal doğum istiyorsan doktor aceleci davrana bilir 40 haftayı beklemeye bilir irileşeecek diye

Merhaba kızlar ,biz bez olarak sleepy bionatural kullanıyoruz da natural kullanan var mı ne farkı var acaba ?

36+3 ten selamlar,dün kontrole gittim, ağrım old için nst ye girdim ve doğuracak kadar sancım çıktı.Hiç açılma yoktu.Doktor eve yolladı.Sancın artarsa suyun gelirse acile gel dedi.Bu akşama kadar ağrılar bir kesiliyor bir başlıyor.Ama düzenli değil.Boyle bir durum yaşayan var mı? Bir de bebeklerin kilosu genelde USG de görünenden az mı çıkıyor?

Hayırlısı olsun canım. Bozma moralini. Kuzucuguna kavuşacaksın düşünsene. Bugün çağirsa koşa koşa giderim valla

Aynı durumdayız sata göre 27 kasımdı doğum.Özelde doktora göre 16 kasımdı.Benim sancılarım çoktan başladı artmasını ve açılmayı bekliyorum şu an

Oğlum iki üç hafta önden giderdi. Erken gelmek gibi bir girişimi olmadı. On gün önce suyunu bulanık görünce ve hareketleri azaldığı için sezaryenle aldı doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…