- 13 Haziran 2022
- 161
- 167
- 33
Bence senin haftalarında ben de kaçırabilirimson zamanlarda hapşırınca ya da çok çişim gelince kaçırıyorum ama ben kaçırınca hissediyorum mesela kaçırdığımı, sen hissetmiyor musun hiçbir şey?
Canim ilk hamileligimde de olmustu ama cokca degil az sayida ve kalici oldu .Ayni tarif ettigin gibi. sanirim sut kanallarinda acilma oldugundan dolayi olusuyor. Beni hic rahatsiz etmiyo ve alinilacak bisey degil gibi gelio .Aldirilsa zararli olabilir.Bu hamileligimde de bi kac tane daha ekstra cikti iste.Ben de eşimle yazıştım akşam yaparım ben sana dedi. Evet günde 4 kez falan öneriliyor sanırım ama özellikle çalışan insan 4 kez nasıl yapsın. Ben de evden çalışıyorum da bugün ilk kez denedim. Gündüzleri bir ben akşamları bir eşim yapsa yeter bence. Hiç yapmamaktan iyidir herhalde
Geçiyor mu peki sen biliyor musun?
Hmm benimkilerin yerinden dolayı süt üretimiyle alakalı sanıyordum ama değilmiş demekki. Acaba bunlar ben değil mi? Aslında siğil tarzı şeylerse siğil dökücü sıvılarla dökülebilir. Benimkiler böyle kopkoyu ben gibi de değil, tam emin olamıyorum o yüzden. Seninki görünür bir yerdeyse tabi rahatsızlık verir haklısın. Doğumdan sonra artık bir dermatologla görüşmek lazım.
Hangi yağı kullanmıştın canım? Ben de bu zamana kadar çatlamadım. Kalan sürede de çatlamayayım diye dua ediyorumBende o kadar yağ krem sürdüm karnımın alt tarafı çatlamış yaaaNe güzel çatlağım olmayacak diye seviniyordum.
Meme ucundaki disinda bir yerde cikmadi benim.bi dermatoloğumuz eksikti o telaşın içindeinşallah geçer çünkü boynumda çok çirkin kir gibi duruyor
Dogumdan sonra en azindan bi 6 ay bekle.Gecmezse o zaman git.ay bunları duydukça tek olmadığımı hissedip seviniyorum demek ki normal her gebemizde olabilecek şeyler. Doktor bana gebelikte yaşadığın çoğu değişiklik doğumdan kısa bir süre sonra kaybolacak demişti o yüzden ben pek önemsemiyordum ama şu boğazımdaki benler hiç hoşuma gitmiyor
Askere son günler geçmezmiş ya suan daha iyi anlıyorum onlarıHepimiz aynı durumdayız canım yaSenin nişanın geldiği için seni sıkı takip ediyorum. Atlas bugün doğurdu mu acaba diye giriyorum siteye İnşallah sağlıkla bir an önce kucağına alırsın. Benim daha vakit var ama zaman geçmiyor valla
Ya yazın annem geldiğinde o kadar bunaldım ki. Küçük bir şehirde yaşıyorum uzak olunca bir de gelmişken uzun kalıyor. Kadın evde sıkılıyor, dışarı çıksak yapılacak şeyler sınırlı. Bu sefer ben de senin gibi kaygı çektim işte rahat mı, sıkıldı mı vs diye. Doğumun da ne zaman olacağı belli değil, o stresle doğumu beklemek istemedim. Yine de çok şükür hayattalar, sağlıklılar. Yanımıza gelebiliyorlar. Seni de düşünüp gelmişler. Artık sen de kendine odaklanacaksın. Şartlar belli şu an. Onlar da farkındalardır.
Arkadaslar tamamen hormonel. Hatta insulin direnci artisi ile alakali. Dogumdan sonra yavas yavas azaliyor. Benim kol altimda bir minik, boynumda da 3-5 tane olustu. Gidecek gibi de degiller, sanirim yaktirmak gerekecekBenim boynumda çıktı yüzümde bir adet ben çıktı ama normal et beni falsn değilbide koltuk altım aşırı karardı aşırı neden öyle oldu hiç bilmiyorum
Benimde hep elime geliyo babamda da var onlarsan ben genetik sanmıştımay bunları duydukça tek olmadığımı hissedip seviniyorum demek ki normal her gebemizde olabilecek şeyler. Doktor bana gebelikte yaşadığın çoğu değişiklik doğumdan kısa bir süre sonra kaybolacak demişti o yüzden ben pek önemsemiyordum ama şu boğazımdaki benler hiç hoşuma gitmiyor
İnşallah geçer geçmezsede güzellik salonlarına akın edeceğiz artıkYa gerçekten koltuk altim bembeyazdı benim hamilelik hormonları mahvetti benibir de bacaklarımın katlanan kısımları da karardı çizgi şeklinde. Meme ucundan bahsetmiyorum bile o zaten Allah'ın emri
Benimkiler aşırı küçük yaktırmam herhalde kalırsada bakar bakar Atlasın hatırası derim ne siyimArkadaslar tamamen hormonel. Hatta insulin direnci artisi ile alakali. Dogumdan sonra yavas yavas azaliyor. Benim kol altimda bir minik, boynumda da 3-5 tane olustu. Gidecek gibi de degiller, sanirim yaktirmak gerekecek
Ben bir yerde okumuştum önde gitmesinin tarihi öne çektiği anlamına gelmiyormuş ama normal doğum istiyorsan doktor aceleci davrana bilir 40 haftayı beklemeye bilir irileşeecek diyeKızlar benim bebeğim en başından beri ultrasona göre ölçümlerde önde gidiyor. Bazen 1 hafta bazen 2 hafta. Son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi 26 Kasım ama en son ölçümde ultrasona göre doğum tarihi 12 Kasım. Sizce ultrasonda bu şekilde ölçülmesi daha erken doğum yapmamı sağlar mı?
Herkes gibi ben de hamilelikten yoruldum o yüzden umut fakirin ekmeği misaliBir sorayım dedim size.
İyisini almışsın canım. Umarım oğlan için iyi bir doktor bulursunDoğru d vitaminini bulamadım gittim ocean 400 olanı aldımbenim bu doktorlarla sınanmam ne olacak acaba
öyle yapcam canım yarın kontrolümüz var eğer unutmazsam doktora da bi sorayım bakalım ne dicekDogumdan sonra en azindan bi 6 ay bekle.Gecmezse o zaman git.
İlk gebeligimde çıkanlar geçmedi. Bu sefer de çıktı. Boynumda da bugün fark ettim sinir oldum.acaba o benler kalıcı mı ya, gerçi ben nasıl kendiliğinden geçer ki dimi
Hayırlısı olsun canım. Bozma moralini. Kuzucuguna kavuşacaksın düşünsene.tansiyonumu olctum evde ve 156-88 cikinca, hoca yarin sabah erken saatte yine NST'ye cagirdi. Alfamet isimli bir tansiyon hapi aldirdi ve bakalim ne yapacak gorecegiz. Gidisata bakacak ve Pazartesi olan sezeryan gunumu Cuma'ya cekecekmis buyuk ihtimalle. Hatta yarin eve gondermem, bir gece hastanede gecirebilirsin dedi. Cuma olacak operasyon icin Cuma sabahtan hastaneye gitsem daha mutlu olurum, ama bebek icin ne dogruysa o olsun tabii.
Kafam allak bullak, cantami bir toparlayacagim. Moralim bozuldu ama buna da sukur.
Aynı durumdayız sata göre 27 kasımdı doğum.Özelde doktora göre 16 kasımdı.Benim sancılarım çoktan başladı artmasını ve açılmayı bekliyorum şu anKızlar benim bebeğim en başından beri ultrasona göre ölçümlerde önde gidiyor. Bazen 1 hafta bazen 2 hafta. Son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi 26 Kasım ama en son ölçümde ultrasona göre doğum tarihi 12 Kasım. Sizce ultrasonda bu şekilde ölçülmesi daha erken doğum yapmamı sağlar mı?
Herkes gibi ben de hamilelikten yoruldum o yüzden umut fakirin ekmeği misaliBir sorayım dedim size.
üff çok çirkinler ve bende 15 civarı oldu. bir iki olsa neyseİlk gebeligimde çıkanlar geçmedi. Bu sefer de çıktı. Boynumda da bugün fark ettim sinir oldum.
Oğlum iki üç hafta önden giderdi. Erken gelmek gibi bir girişimi olmadı. On gün önce suyunu bulanık görünce ve hareketleri azaldığı için sezaryenle aldı doktorum.Kızlar benim bebeğim en başından beri ultrasona göre ölçümlerde önde gidiyor. Bazen 1 hafta bazen 2 hafta. Son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi 26 Kasım ama en son ölçümde ultrasona göre doğum tarihi 12 Kasım. Sizce ultrasonda bu şekilde ölçülmesi daha erken doğum yapmamı sağlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?