Bende öyle demiştim ne güzel çatlamadım diye? Unıbaby çatlak bakım yağının içine zeytin yağı karıştırdım akşamları onu sabahta, Babek acıbadem kremi. Ona rağmen çatladım yaaHangi yağı kullanmıştın canım? Ben de bu zamana kadar çatlamadım. Kalan sürede de çatlamayayım diye dua ediyorum
Teşekkür ederim canım :)Canım kilo olarak çok güzel. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bazen doktorlar biraz şey oluyorlar nasıl dolduracağımı bilemedim. Geçen yıl arkadaşım doğum yaptı iri bebek iri bebek diye erkenden almışlar bebeği bebek doğduğunda 3300 doğmuş ve sezaryenle. Eşinin de dediği gibi telaşlanacak bir durum olsaydı seni eve bile göndermez hemen yatışını yapalım bebeği alalım derdi.
Ayy benim de heryerim de çıktı yaa. Boynum koltuk altım falan.Aaa bir tek bende var sanıyordum boynumda koltuk altimda meme ucunda saçma sapan yerlerde et benleri var minik minik hatta bacaklarımın katlanan yerlerinde de bir iki tane denk geldim bazen dokunuyorum elime gelince oynuyorum sonra bir bakıyorum kendiliğinden kopmuş
24.haftada şeker yüklemesi yapılmıştı normaldi. son zamanlarda aslıda göbek çevresi kendini belli etmişti. Bence de daha önce bakılabilirdi.Evet hemsiremde dedi , epidural alinca hareket edemicen uuzn surunce yatakta cok skilirsin dedi ama tabi sana kalmis birsey dedi.
sekere bakmak icin gec kalmamis mi zaten ya ,
bazi bebekler buyuk olabiliyor . ne olacak ki
abime kalsa annemleri agustos da getirtcekti , ben izin vermedm
Yok canım ağrı acı yok. Tesadüfen temizlik yaparken fark etmiştim. Kadın dogumcuma gösterdim sadece. O da pek önemsemedi. Yeni çıkanı da gösterdim. Doğumdan sonra geçebilir dediağrı acı yapıyor mu? Önceki için hiç bi doktora görünmemiş miydin?
Sinir bozucu gerçekten. Hiç özenmese insan hadi neyse diyip geçeceksin.Bende öyle demiştim ne güzel çatlamadım diye? Unıbaby çatlak bakım yağının içine zeytin yağı karıştırdım akşamları onu sabahta, Babek acıbadem kremi. Ona rağmen çatladım yaa)(
Ay inşallah ya hiç hoşlanmıyorum bu durumdan boynumda küçük küçük benler kirli gibi duruyor bi de koltuk altım karardı onun için de beyazlatıcı alacağım. İnşallah dedikleri gibi geçer canımonlari cok basit islemle yakiyorlsr canm , acimiuor bile.
Ben de geçen aynı şeyi düşündüm. Geçmişte insanlar napıyordu. Nasıl doğuruyorlardı. Küçük kardeşim annem tuvaletteyken gelmiş hastaneye girdim 2 saat için de doğurdum diyor. Etrafım da normal doğum yapan kimse kalmadı yok. Doktorlara sorsan hepsi sağlıklı olanın normal olduğunu ama sezaryenin da gerekli görüldü taktirde yapılabileceğinden bahsederler ama nasılsınsa normal doğum oranlarında ciddi derecede azalma var herkesin mi bebeği ters geliyor herkesin mi bebeği gelişmiyor ne bilim kanala girmiyor ya da daha fazlası herkes sezaryen. Tabi ki demiyorum ki sezaryen yapmasınlar ama benim de dikkatimi çekti. Bi de durup durup sona gelince söylüyorlarböyle düşünmekle hata mı ediyorum bilmiyorum ama normal doğum olsun isteriz cümlesi bence doktorların sadece ağzında. Birçoğu bir bahane üretip sezeryana yönlendiriyorlar özellikle son haftada söylüyorlar ki anneler o dönemde korkak olduğu için bbek sağlıkla gelsinde nasıl gelirse gelsin moduna giriyoruz çünkü kabul ediyoruz doktorlar çoğu sezeryanla. doğum yapmış kadını aslında normal de doğurtabilir işin kolayına kaçıyorlar gibi geliyor (istisnalardan bahsetmiyorum)
Canım senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli moralini bozma olacağına varıyor..tansiyonumu olctum evde ve 156-88 cikinca, hoca yarin sabah erken saatte yine NST'ye cagirdi. Alfamet isimli bir tansiyon hapi aldirdi ve bakalim ne yapacak gorecegiz. Gidisata bakacak ve Pazartesi olan sezeryan gunumu Cuma'ya cekecekmis buyuk ihtimalle. Hatta yarin eve gondermem, bir gece hastanede gecirebilirsin dedi. Cuma olacak operasyon icin Cuma sabahtan hastaneye gitsem daha mutlu olurum, ama bebek icin ne dogruysa o olsun tabii.
Kafam allak bullak, cantami bir toparlayacagim. Moralim bozuldu ama buna da sukur.
Sanırım açıklık olmazsa suni önermezo zaman bu durumda suni sancı ile normal doğumu mu başlatıyorlar
Mafolmuşuz biz yaonlari cok basit islemle yakiyorlsr canm , acimiuor bile.
benim zaten kilodan dolayi et benlerim vardi. 10 katina ciktilar.
Koltuk altimda kararma da vardi simdi baya siyahladi.
dogumdan sonra laser e gidicem.
Birde tansiyon ilaclari karacigerimi baya sarsti, goz altlarimda minik minik et benleri bile cikti. Dogurayim birakicam ilaclari
Amin canım ins 39.haftayi beklicez doğum içinde. Plasenta düzelince norml zaman beklencek fakat doktorum perinatoloji uzmaniydi şimdi tekrar doktor arayışına girdim norml kadin doğuma gidecekmisim çünküMaşallah canım kilo artışı durmasın da
Ben de aynını düşüyorum hep. Sanki ota kuşa sezeryana alıyoruz diyorlar gibi geliyor. Ee sen de bebek için endişelendiğin için kabul ediyorsun mecburen doktor ne derseBen de geçen aynı şeyi düşündüm. Geçmişte insanlar napıyordu. Nasıl doğuruyorlardı. Küçük kardeşim annem tuvaletteyken gelmiş hastaneye girdim 2 saat için de doğurdum diyor. Etrafım da normal doğum yapan kimse kalmadı yok. Doktorlara sorsan hepsi sağlıklı olanın normal olduğunu ama sezaryenin da gerekli görüldü taktirde yapılabileceğinden bahsederler ama nasılsınsa normal doğum oranlarında ciddi derecede azalma var herkesin mi bebeği ters geliyor herkesin mi bebeği gelişmiyor ne bilim kanala girmiyor ya da daha fazlası herkes sezaryen. Tabi ki demiyorum ki sezaryen yapmasınlar ama benim de dikkatimi çekti. Bi de durup durup sona gelince söylüyorlar
Sev sev nasilsa doğumdan sonra boş işlere firsatin kalmayacakYarın aktara gideyimnedendir bilmiyorum ama bu tür şeyler yapmak benim hoşuma gidiyor. Mantığıma uysun uymasın fark etmiyor boş işleri seviyorum
Vallahi kuzum basbasa vakit geçirsende cok değişmiyor bu durumÇocuğu yaptık ama nasil yapıldığını unuttuk.Eşimle şu aralar eş değil de iş ortağı gibiyiz her muhabbetimiz çocuk nasıl oynayacak nasıl büyüyecek. Bence biraz kendimize vakit ayırmamız lazım şimdiden kıskanmaya başladım baba kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?