2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hangi yağı kullanmıştın canım? Ben de bu zamana kadar çatlamadım. Kalan sürede de çatlamayayım diye dua ediyorum
Bende öyle demiştim ne güzel çatlamadım diye? Unıbaby çatlak bakım yağının içine zeytin yağı karıştırdım akşamları onu sabahta, Babek acıbadem kremi. Ona rağmen çatladım yaa )(

Teşekkür ederim canım :)

Ayy benim de heryerim de çıktı yaa. Boynum koltuk altım falan.

24.haftada şeker yüklemesi yapılmıştı normaldi. son zamanlarda aslıda göbek çevresi kendini belli etmişti. Bence de daha önce bakılabilirdi.

Kızlar bu arada Hepsiburada'da besafe otokoltuklarında %40 indirim var. Ben aldım hemen bir tane. Oğlum da ilk Joie everystage kullanmıştım. Berbat birşey çocuk yıllarca çile çekti. Sonra satıp Besafe in 15-36 kg olanı almıştım şuan çok memnunum. Bebek için de 9-18 kg olanı aldım.

Bende öyle demiştim ne güzel çatlamadım diye? Unıbaby çatlak bakım yağının içine zeytin yağı karıştırdım akşamları onu sabahta, Babek acıbadem kremi. Ona rağmen çatladım yaa )(
Sinir bozucu gerçekten. Hiç özenmese insan hadi neyse diyip geçeceksin.

Sen yine de yağları sürmeye devam et canım. Daha fazla olmasını engeller en azından.
Benim karnım tüylendi. Önce kullandığım yağdan mı diye düşündüm ama yağ sürdüğüm diğer bölgelerde kıllanma olmadı. Duyduğum kadarıyla hamilelikte bu tarz şeyler olabiliyormuş, inşallah doğumdan sonra kendiliğinden dökülür.

Ben de geçen aynı şeyi düşündüm. Geçmişte insanlar napıyordu. Nasıl doğuruyorlardı. Küçük kardeşim annem tuvaletteyken gelmiş hastaneye girdim 2 saat için de doğurdum diyor. Etrafım da normal doğum yapan kimse kalmadı yok. Doktorlara sorsan hepsi sağlıklı olanın normal olduğunu ama sezaryenin da gerekli görüldü taktirde yapılabileceğinden bahsederler ama nasılsınsa normal doğum oranlarında ciddi derecede azalma var herkesin mi bebeği ters geliyor herkesin mi bebeği gelişmiyor ne bilim kanala girmiyor ya da daha fazlası herkes sezaryen. Tabi ki demiyorum ki sezaryen yapmasınlar ama benim de dikkatimi çekti. Bi de durup durup sona gelince söylüyorlar

Canım senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli moralini bozma olacağına varıyor..
sen kardeşini mi bekliyordun yanında kalması için ona üzülmüşsündür belki

Mafolmuşuz biz ya

Ben de aynını düşüyorum hep. Sanki ota kuşa sezeryana alıyoruz diyorlar gibi geliyor. Ee sen de bebek için endişelendiğin için kabul ediyorsun mecburen doktor ne derse

Vallahi kuzum basbasa vakit geçirsende cok değişmiyor bu durum
3. Dakikadan sonra konu mutlaka ona geliyor ve değişmiyor

Kızlar 5 gündür sezeryan acısıdır, düzen oluşturmaya çalışmaktır falan derken zor okuyorum burayı şimdi müsait olunca bir iki deneyimimi yazayım dedim. Hastanede 3 gün kaldım ve özellikle Alin'e getirdiğim kıyafet yetmedi ki 4 takım almıştım. Evden takviye etmem gerekti, kustu, kan oldu vs derken yani fazla alın bence. Sütüm eve gidene kadar gelmedi sadece sıkınca saydam bir iki damla geldi. Kızım ilk gün zaten ememedi süt de gelmeyince e ben de oturamayınca pek mümkün olmadı açıkçası emzirmek mama içti hep. İlk gün yürümeye başladıktan sonra emmese bile göğüsümde tuttum, annem biberon harici bir şey ile içiremediği için biberon verdi ama bir damla verdirip parmağını emdirdi emmeye alışsın diye. Ben gaz çıkaramadığım için katı gıdayı geç yiyebildim o da etkiledi bence sütümün olmamasını. Sonra güzel beslendim bol sıvı içtim eve geçince sarı sütüm geldi ve kızım aktif emmeye başladı çok şükür fakat sarılık 14 olduğu için mama ve meme birlikte giriyoruz ama bizde red olmadı çok şükür biberon artı ben devam ediyoruz. Şimdiki sıkıntımız kızımın her bezinde kanlı akıntısı olması. Benden geçen hormonlar yüzündenmiş normalmiş ama işte insan yine de endişeleniyor bir hafta içinde geçecekmiş inşallah. Bendeki deneyimler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…