2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ederim tabiki dua ama hala evdeyim sancılarım düzenli değil, çocuk bir gelmek istiyor bir istemiyor sanırım bu haftayı kapatırım gibi böyle

Canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini. müsait olduğunda tablodaki bilgileri yazar mısın?

Canım Banu çiftçi nin miad aşımıyla ilgili videosunda vardı ilk ultrasondaki tarihin baz alınıyormuş tahmini doğum zamanı için
Burdan çıkardığım bebeğin gelişiminin ileri ya da geri olması değil haftası önemli ama iri bebek olursa doğum şeklini değiştiriyor tabi

Canım senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli moralini bozma olacağına varıyor..
sen kardeşini mi bekliyordun yanında kalması için ona üzülmüşsündür belki
Haklisin, bebek saglikli olsunda baska bir sey istemem. Bu tansiyon hapini aldiktan sonra bu aksam asiri hareketli oldu. Normalden fazla hareketli hic durmuyor. Tecrube edeniniz oldu mu? Yoksa ben dogacagim mi diyor :) ? Spicelover sen de hap kullaniyordun tansiyon icin sanirim. Bu aksam ilk bir tane aldim.

Tez zamanda ikiniz de sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

Ben normal yaptım canım hastanede özeldi. Hemşire kendi dedi bana yarım saat sıcak suda kal diye. Çok iyi geldi bana.
Kaçıncı haftanda doğum yaptın canım gözümden kaçtı galiba ya da sezaryen sanmış olabilirim sürecinden biraz bahsedebilir misin

Arkadaşım benim için yaptı, hastaneye gidince suya koymuştu resminide attı bana hatta. Çok güzel açtı dedi bana, doğumumda suni sancıya göre kısa sürdü. 5 saatte doğurdum.

Canım doğacak bebegin hareketleri yavaşlarmıs kanala doğru girdiği için benim hareketlerini ilk hissettiğim andan beri gecesi gündüzü yok çok hareketliydi bugün biraz yavaşladı ama yine pıt pıt vurup geriniyor

Arkadaşım benim için yaptı, hastaneye gidince suya koymuştu resminide attı bana hatta. Çok güzel açtı dedi bana, doğumumda suni sancıya göre kısa sürdü. 5 saatte doğurdum.
Tam olarak nasıl yapmış sure falan açmış mi ona göre ben de yapıcam otu almıştım iki hafta önce

Tansiyon hapi aldim ya 1 tane, acaba onun yan etkisimi oldu diye korktum. Dun ve ondan onceki gunlere gore ani hareket artisi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…