Ederim tabiki dua ama hala evdeyim sancılarım düzenli değil, çocuk bir gelmek istiyor bir istemiyor sanırım bu haftayı kapatırım gibi böyleCanım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. Çok kolay bir doğum diliyorum sana. Bana da dua et lütfen, benim de hayırlısıyla başlasın doğumum sağlıkla.Şu an senin duan kabul olur bence. Fırsat buldukça bize de yaz inşallah.
Canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini. müsait olduğunda tablodaki bilgileri yazar mısın?Kizlar gebelik zehirlenmesinden dolayi hastanede 2 hafta yattim ve artik ben ve bebek tehlikeye girdiği için acil doğuma alındık Kasım değil Ekim annesi olduk bebişimde anne karnında stresten kakasını yuttuğu için ayni zamanda 36 haftada olmamiza ragmen gelisimi 32 haftalik kadar oldugundan yenidogan yoğun bakimina alındı inşallah herhangi bir aksilik cikmazsa ben salı günü hastaneden taburcuyum bebegim ve benim için dua eder misiniz en kisa surede oda bende hastaneden sağlıkla çıkalım evimize gidelim
Canım Banu çiftçi nin miad aşımıyla ilgili videosunda vardı ilk ultrasondaki tarihin baz alınıyormuş tahmini doğum zamanı içinKızlar benim bebeğim en başından beri ultrasona göre ölçümlerde önde gidiyor. Bazen 1 hafta bazen 2 hafta. Son adet tarihine göre beklenen doğum tarihi 26 Kasım ama en son ölçümde ultrasona göre doğum tarihi 12 Kasım. Sizce ultrasonda bu şekilde ölçülmesi daha erken doğum yapmamı sağlar mı?
Herkes gibi ben de hamilelikten yoruldum o yüzden umut fakirin ekmeği misaliBir sorayım dedim size.
Haklisin, bebek saglikli olsunda baska bir sey istemem. Bu tansiyon hapini aldiktan sonra bu aksam asiri hareketli oldu. Normalden fazla hareketli hic durmuyor. Tecrube edeniniz oldu mu? Yoksa ben dogacagim mi diyor :) ?Canım senin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli moralini bozma olacağına varıyor..
sen kardeşini mi bekliyordun yanında kalması için ona üzülmüşsündür belki
biz gecen sene esime sac ektirmistik , simdi diyorum artik estetik sirasi bendeMafolmuşuz biz ya
Tez zamanda ikiniz de sağlığınıza kavuşursunuz inşallahKızlar 5 gündür sezeryan acısıdır, düzen oluşturmaya çalışmaktır falan derken zor okuyorum burayı şimdi müsait olunca bir iki deneyimimi yazayım dedim. Hastanede 3 gün kaldım ve özellikle Alin'e getirdiğim kıyafet yetmedi ki 4 takım almıştım. Evden takviye etmem gerekti, kustu, kan oldu vs derken yani fazla alın bence. Sütüm eve gidene kadar gelmedi sadece sıkınca saydam bir iki damla geldi. Kızım ilk gün zaten ememedi süt de gelmeyince e ben de oturamayınca pek mümkün olmadı açıkçası emzirmek mama içti hep. İlk gün yürümeye başladıktan sonra emmese bile göğüsümde tuttum, annem biberon harici bir şey ile içiremediği için biberon verdi ama bir damla verdirip parmağını emdirdi emmeye alışsın diye. Ben gaz çıkaramadığım için katı gıdayı geç yiyebildim o da etkiledi bence sütümün olmamasını. Sonra güzel beslendim bol sıvı içtim eve geçince sarı sütüm geldi ve kızım aktif emmeye başladı çok şükürfakat sarılık 14 olduğu için mama ve meme birlikte giriyoruz ama bizde red olmadı çok şükür biberon artı ben devam ediyoruz. Şimdiki sıkıntımız kızımın her bezinde kanlı akıntısı olması. Benden geçen hormonlar yüzündenmiş normalmiş ama işte insan yine de endişeleniyor bir hafta içinde geçecekmiş inşallah. Bendeki deneyimler bu kadar
Ben normal yaptım canım hastanede özeldi. Hemşire kendi dedi bana yarım saat sıcak suda kal diye. Çok iyi geldi bana.Kızlar doğum yapan arkadaşlar özellikle hastanede duş alma durumumuz oluyor mu? Sezaryen veya normal doğumda farkediyor mu bir de
Kaçıncı haftanda doğum yaptın canım gözümden kaçtı galiba ya da sezaryen sanmış olabilirim sürecinden biraz bahsedebilir misinBen normal yaptım canım hastanede özeldi. Hemşire kendi dedi bana yarım saat sıcak suda kal diye. Çok iyi geldi bana.
Canım benim kızın kilosu 3660 mış ilkinde yanlış yazmışımKızlar tabloyu baştan güncelledim. Uzun süre yazmayanları da tablodan sildim. Doğum yapan olursa beni etiketlemeyi vs. unutursa herhangi biri etiketleyebilir mi :) Sizleri seviyorum.
Bende diyorum ki doğumdan sonra beni bulacağım yer dilan Polat’ın orasıbiz gecen sene esime sac ektirmistik , simdi diyorum artik estetik sirasi bende
Arkadaşım benim için yaptı, hastaneye gidince suya koymuştu resminide attı bana hatta. Çok güzel açtı dedi bana, doğumumda suni sancıya göre kısa sürdü. 5 saatte doğurdum.Kızlar bi de bu Meryem ana eli otu varmış doğum da açılmayı kolaylaştıran daha önce bu otu kullanan var mı doğru mu bu olay kullanan ve işe yaradığını gören arkadaşım varsa tam olarak nasıl yapıldığını açıklaya bilir mi
Canım doğacak bebegin hareketleri yavaşlarmıs kanala doğru girdiği içinHaklisin, bebek saglikli olsunda baska bir sey istemem. Bu tansiyon hapini aldiktan sonra bu aksam asiri hareketli oldu. Normalden fazla hareketli hic durmuyor. Tecrube edeniniz oldu mu? Yoksa ben dogacagim mi diyor :) ?Spicelover sen de hap kullaniyordun tansiyon icin sanirim. Bu aksam ilk bir tane aldim.
Tam olarak nasıl yapmış sure falan açmış mi ona göre ben de yapıcam otu almıştım iki hafta önceArkadaşım benim için yaptı, hastaneye gidince suya koymuştu resminide attı bana hatta. Çok güzel açtı dedi bana, doğumumda suni sancıya göre kısa sürdü. 5 saatte doğurdum.
TabiikiEvet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğimöpüyorum hepinizi.
Tansiyon hapi aldim ya 1 tane, acaba onun yan etkisimi oldu diye korktum. Dun ve ondan onceki gunlere gore ani hareket artisi oldu.Canım doğacak bebegin hareketleri yavaşlarmıs kanala doğru girdiği içinbenim hareketlerini ilk hissettiğim andan beri gecesi gündüzü yok çok hareketliydi bugün biraz yavaşladı ama yine pıt pıt vurup geriniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?