Olabilir canım kan akışı hızlanmış olabilirTansiyon hapi aldim ya 1 tane, acaba onun yan etkisimi oldu diye korktum. Dun ve ondan onceki gunlere gore ani hareket artisi oldu.
kuzum cok gecmis olsunKızlar 5 gündür sezeryan acısıdır, düzen oluşturmaya çalışmaktır falan derken zor okuyorum burayı şimdi müsait olunca bir iki deneyimimi yazayım dedim. Hastanede 3 gün kaldım ve özellikle Alin'e getirdiğim kıyafet yetmedi ki 4 takım almıştım. Evden takviye etmem gerekti, kustu, kan oldu vs derken yani fazla alın bence. Sütüm eve gidene kadar gelmedi sadece sıkınca saydam bir iki damla geldi. Kızım ilk gün zaten ememedi süt de gelmeyince e ben de oturamayınca pek mümkün olmadı açıkçası emzirmek mama içti hep. İlk gün yürümeye başladıktan sonra emmese bile göğüsümde tuttum, annem biberon harici bir şey ile içiremediği için biberon verdi ama bir damla verdirip parmağını emdirdi emmeye alışsın diye. Ben gaz çıkaramadığım için katı gıdayı geç yiyebildim o da etkiledi bence sütümün olmamasını. Sonra güzel beslendim bol sıvı içtim eve geçince sarı sütüm geldi ve kızım aktif emmeye başladı çok şükürfakat sarılık 14 olduğu için mama ve meme birlikte giriyoruz ama bizde red olmadı çok şükür biberon artı ben devam ediyoruz. Şimdiki sıkıntımız kızımın her bezinde kanlı akıntısı olması. Benden geçen hormonlar yüzündenmiş normalmiş ama işte insan yine de endişeleniyor bir hafta içinde geçecekmiş inşallah. Bendeki deneyimler bu kadar
ben basindan beri kullaniyorum kuzum. benim de hep hareketli kiz. tansiyon haplari dolasimi da dengeledigi icin kan akisi belki daha cok hareket etmesine neden olmus olabilir .Haklisin, bebek saglikli olsunda baska bir sey istemem. Bu tansiyon hapini aldiktan sonra bu aksam asiri hareketli oldu. Normalden fazla hareketli hic durmuyor. Tecrube edeniniz oldu mu? Yoksa ben dogacagim mi diyor :) ?Spicelover sen de hap kullaniyordun tansiyon icin sanirim. Bu aksam ilk bir tane aldim.
benim dogumdan sonra ilk Turkiye ziyaretim de sarkim da belli “ nerde yedin dolarlari soyle soyle “Bende diyorum ki doğumdan sonra beni bulacağım yer dilan Polat’ın orasıtelefon etmene gerek yok gel ve bul
kuzum kolay bir dogum diliyorum sana ve bebegineEvet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğimöpüyorum hepinizi.
Kalbim pıt pıtKızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
Bunu sanırım kendim yapacağım ne zaman doğumum olur bilmiyorumArkadaşım benim için yaptı, hastaneye gidince suya koymuştu resminide attı bana hatta. Çok güzel açtı dedi bana, doğumumda suni sancıya göre kısa sürdü. 5 saatte doğurdum.
Son demir ilacimi alırken içinde 45 tane vardı dedim ki bu kutu bitince ben doğuracağım şimdi içtim iki tane daha ve 4 günlük ilacım kaldı bakalım ne olacakKalbim pıt pıtHiç bilmiyorum canım. Ama heyecanlandım. Gelecek seninki galiba
Genelde o şekilde anlatıyorlar ama düzenli olması da bir işaret olabilir. Takip et bakalım.Son demir ilacimi alırken içinde 45 tane vardı dedim ki bu kutu bitince ben doğuracağım şimdi içtim iki tane daha ve 4 günlük ilacım kaldı bakalım ne olacakama bu kasılma ile birlikte sancı olması gerekmiyo mu belimden karnıma
İki gündür bende öyleyim bebek toplanı veriyor sonra geri yumuşuyor. Dün ebeye sordum bebek pelvis bölgesini zorlarmış. Çıkabilir miyim çıkamaz mıyım diye. Ondan dolayı dolayı kasılmalar olabilirmiş. Aynı şeyi söyle suyun gelir kanaman olur sıklaşan kasık sancıların olursa doktorunu ara ve hastaneye git dediKızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
O kolaylık duası okumuş netten bulabilirsin, normalde 3 yasin okunuyor dedi.Tam olarak nasıl yapmış sure falan açmış mi ona göre ben de yapıcam otu almıştım iki hafta önce
Canım dualarımız seninle ve bebeğinle sağlıkla girip çıkınEvet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğimöpüyorum hepinizi.
Meryem suresi felak ve nas sureleri ve ayetel kürsi duası ben bunları okuyacağım otu araştırırken gördüm not aldım hemenTam olarak nasıl yapmış sure falan açmış mi ona göre ben de yapıcam otu almıştım iki hafta önce
Ben de Meryem suresi ve inşirah suresini görmüştüm onlar da okunuyormuş sanırımO kolaylık duası okumuş netten bulabilirsin, normalde 3 yasin okunuyor dedi.
Genelde o şekilde anlatıyorlar ama düzenli olması da bir işaret olabilir. Takip et bakalım.
Ayy hadi inşallah kızlarİki gündür bende öyleyim bebek toplanı veriyor sonra geri yumuşuyor. Dün ebeye sordum bebek pelvis bölgesini zorlarmış. Çıkabilir miyim çıkamaz mıyım diye. Ondan dolayı dolayı kasılmalar olabilirmiş. Aynı şeyi söyle suyun gelir kanaman olur sıklaşan kasık sancıların olursa doktorunu ara ve hastaneye git dedi
Canim duzenli olunca ve sıklasinca dikkatli olmak lazim.Kızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
Cok tesekkur ederim yanitina. İcim rahatladikuzum cok gecmis olsuninsallah tez zamanda eski sagligina kavusursun
bebisin kanli akintisi da sorunsuz gecer insallah
ben basindan beri kullaniyorum kuzum. benim de hep hareketli kiz. tansiyon haplari dolasimi da dengeledigi icin kan akisi belki daha cok hareket etmesine neden olmus olabilir .
ben hatta cok endiseliydim cok hareketli die , dr larim hareketli bebek saglikli bebektir hic kafana takma demislerdi ozaman
benim dogumdan sonra ilk Turkiye ziyaretim de sarkim da belli “ nerde yedin dolarlari soyle soyle “
kuzum kolay bir dogum diliyorum sana ve bebeginesaglikla al yavrunu kucagina
Bana beyaz verdiler sizin ne renkBende de var o çoraptan ya rengi ne iğrençbide giymesi ayrı dert belki alışamadım ondandır.
Benimki oldu csnim malesef iki gündür aktif emiyor ama hala uykuya çok düşkünBenimkide aynı yaarada kendi acıkınca ağlıyor o zamanlar çok güzel emiyor, uykusundan uyandırmak için yarım saat uğraşıyoruz. Sarılık olmasından çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?