2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kuzum cok gecmis olsun insallah tez zamanda eski sagligina kavusursun
bebisin kanli akintisi da sorunsuz gecer insallah
ben basindan beri kullaniyorum kuzum. benim de hep hareketli kiz. tansiyon haplari dolasimi da dengeledigi icin kan akisi belki daha cok hareket etmesine neden olmus olabilir .

ben hatta cok endiseliydim cok hareketli die , dr larim hareketli bebek saglikli bebektir hic kafana takma demislerdi ozaman
Bende diyorum ki doğumdan sonra beni bulacağım yer dilan Polat’ın orası telefon etmene gerek yok gel ve bul
benim dogumdan sonra ilk Turkiye ziyaretim de sarkim da belli “ nerde yedin dolarlari soyle soyle “
Evet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğim öpüyorum hepinizi.
kuzum kolay bir dogum diliyorum sana ve bebegine saglikla al yavrunu kucagina

Arkadaşım benim için yaptı, hastaneye gidince suya koymuştu resminide attı bana hatta. Çok güzel açtı dedi bana, doğumumda suni sancıya göre kısa sürdü. 5 saatte doğurdum.
Bunu sanırım kendim yapacağım ne zaman doğumum olur bilmiyorum ben doğuma gidene kadar suya koycam sanırım

Kalbim pıt pıt Hiç bilmiyorum canım. Ama heyecanlandım. Gelecek seninki galiba
Son demir ilacimi alırken içinde 45 tane vardı dedim ki bu kutu bitince ben doğuracağım şimdi içtim iki tane daha ve 4 günlük ilacım kaldı bakalım ne olacak ama bu kasılma ile birlikte sancı olması gerekmiyo mu belimden karnıma

Bestlak damla alan arkadaşlar. Nereden alıyorsunuz? Gıda türevi şeyleri internetten almamak gibi bir fobim var. Tirsiyorum daha doğrusu. Eczaneyle çok fiyat farkı var mı acep??

Genelde o şekilde anlatıyorlar ama düzenli olması da bir işaret olabilir. Takip et bakalım.

Kızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
İki gündür bende öyleyim bebek toplanı veriyor sonra geri yumuşuyor. Dün ebeye sordum bebek pelvis bölgesini zorlarmış. Çıkabilir miyim çıkamaz mıyım diye. Ondan dolayı dolayı kasılmalar olabilirmiş. Aynı şeyi söyle suyun gelir kanaman olur sıklaşan kasık sancıların olursa doktorunu ara ve hastaneye git dedi

Evet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğim öpüyorum hepinizi.
Canım dualarımız seninle ve bebeğinle sağlıkla girip çıkın Kadınlar kulübü teyzoşları olarak burda bekliyoruz sağlıcakla kavuş yavruna

Tam olarak nasıl yapmış sure falan açmış mi ona göre ben de yapıcam otu almıştım iki hafta önce
Meryem suresi felak ve nas sureleri ve ayetel kürsi duası ben bunları okuyacağım otu araştırırken gördüm not aldım hemen

Genelde o şekilde anlatıyorlar ama düzenli olması da bir işaret olabilir. Takip et bakalım.

Ayy hadi inşallah kızlar biraz takip edeyim bakalım

Kızlar benim içime doğan doğum tarihi 3 kasımdı şu an 23:12 ve 3 kasıma az kaldı doğuracak mıyım heyecanla bekliyorum bu bekleyişler benim bu hale getirdi görende 42. Haftaya girmişim sanır daha 37+2 yim sabırsız anneler grubu varsa biri beni oraya alabilir mi

Bugün sezaryen gününü aldığımdan beri bi gerginlik var üzerimde kızlar , 16 ay oldu ilk doğumumun üzerine ilk doğumumu anlatayım size belki yardımcı olabileceğim akıl verebileceğim konular olur. İlk doğumumda 38+3 de bebeğimin suyu tamamen bittiği için acil sezaryene alındım önce suni sancı başladı ama daha açılmam olmadan bebeğin kalp atışları azaldığı için sezaryene alındım o güne kadar genel anestezi mi spinal mi diye hiç konuşmamıştık ve ameliyathane de spinal e karar verdik doğum çok güzeldi bebeğimi 10 dakika sonra tenime koydular çok çok güzeldi odaya çıkar çıkmaz göğsümü verdim hemen ve 14 aya kadar emzirdim, tek sıkıntı ne hemşire ne doktor bana çok fazla su ve kahve içmemi söylemedi bir hafta şiddetli baş ağrısı çektim . Bugün doktorla konuşunca bu arada farklı bir doktor ilk doğumdan , spinal anestezi sonrası 5 litre su içmem gerektiğini ve filtre kahve tarzı sert kahve içip anesteziyi vücuttan atmam gerektiğini söyledi. Küçğk bi kahve makinem var onu bile hastaneye götürmeyi düşünüyorum valla, 11 i cuma sabah 7.30 da gel dedi gelmeden sabah evde lağman yapıp çıkmamı söyledi şimdiden gerekli ilaçları aldırdı, bestlak damla ve lansinoh kremi de önerdi 1 gece hastane de kalınıyor bakalım çok stres yaptım geri de küçük bi bebek de bırakıp doğuma gidecek olmak çok zormuş

Cok tesekkur ederim yanitina. İcim rahatladi

Benimkide aynı ya arada kendi acıkınca ağlıyor o zamanlar çok güzel emiyor, uykusundan uyandırmak için yarım saat uğraşıyoruz. Sarılık olmasından çok korkuyorum
Benimki oldu csnim malesef iki gündür aktif emiyor ama hala uykuya çok düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…