Eslerde herkesten daha iyi bakabilir bence benim eşimi yanıma almadılar sadece yarım saat durabildi yoksa eminim herkesten daha güzel bakar banaOh maşaAllah ne güzel genç olması büyük avantaj. Benim annem 55 yaşında ama maalesef gelsede hiçbir işe elini sürmez rahatsızım deyip yatar. Eşim bakacak bana
Amin canım inşallah ben de sürekli böyle dua ediyorum. Sadece kalanlar için sorunu olmayanlar normal doğursun diyorum başka da bir şey demiyorumkuzum cok gecmis olsuninsallah tez zamanda eski sagligina kavusursun
bebisin kanli akintisi da sorunsuz gecer insallah
ben basindan beri kullaniyorum kuzum. benim de hep hareketli kiz. tansiyon haplari dolasimi da dengeledigi icin kan akisi belki daha cok hareket etmesine neden olmus olabilir .
ben hatta cok endiseliydim cok hareketli die , dr larim hareketli bebek saglikli bebektir hic kafana takma demislerdi ozaman
benim dogumdan sonra ilk Turkiye ziyaretim de sarkim da belli “ nerde yedin dolarlari soyle soyle “
kuzum kolay bir dogum diliyorum sana ve bebeginesaglikla al yavrunu kucagina
İnşallah sorunsuz ve güzel geçer sağlıkla alırsın canım kucağınaEvet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğimöpüyorum hepinizi.
Götürdüm canim çikolata kolonya ve hediyelikleri güzelce koydum gelenlere ikram ettik kalanida evde lohusa şerbeti hazırladık eşime lokum aldırdım hoşgeldin bebeğim yazan kürdan almıştık kalan hediyeleride koydum yanlarına ikram ederiz diye masamda duruyorlarKızlar siz hastaneye hediyelikleri götürdünüz mü? Götürdüyseniz onları nasıl sunacaksınız misafirlere?
Bende aventin küçük biberonuyla mama veriyorum benide emiyor biberonla da emiyorAventin biberonuyla geceleri uyku halindeyken emzirdikden sonra.siringayla denedim boğazına kaçar diye korktum agzinada fazla gitti uğraşmadım korktum.zaten iki gecedir verdim daha.gunduz ful emziriyorum her istediğinde ne kadar emmek isterse memeyi.sure tutmuyorum.bir saatte emiyor 15 dkda yarım saatte .birini emiyor uyuyor.yatiriyorum uyanıyor öbür memeyi veriyorum.ikisini aynı anda emzirdigim olmuyor memede uyuyor uyanmıyor uyandirmakla uğraşmaktan da uyusun zaten 10 dk yarım saat bazende 1 saat falan sürüyor diğerini veriyorum hem cenesi dinlenmiş oluyor.bide doğru emzirme tekniği çok önemliymiş emzirirken bebeğin bütün vücudu size bakacak sadece kafasını çevirmeyi memeye.bende sonradan farkettim yanlışını.
Kızlar bu doğum ritüelini bende yaptırıcam. Bi tanıdığım bayan önerdi bana da kendisinde meryem ana otu varmış doğum sancıların başladığında aklına gelirse bana yaz dedi. Yani bi başkasıda sizin adınıza yapabiliyormuşBen de Meryem suresi ve inşirah suresini görmüştüm onlar da okunuyormuş sanırım
Kızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
Canım benim doktorum o toplanmaların aslında sancı olduğunı söylemişti. İnsanlar ayrıca bir ağrı bekliyor ama o toplanmalar/kasılmalar aslında doğum sancısıdır demişti. Belki kasılmalar arttıkça ağrı da artıyordur tabi. 10 dk da bir düzenliyse o biraz gerçek olabilir diye düşündürdü.Son demir ilacimi alırken içinde 45 tane vardı dedim ki bu kutu bitince ben doğuracağım şimdi içtim iki tane daha ve 4 günlük ilacım kaldı bakalım ne olacakama bu kasılma ile birlikte sancı olması gerekmiyo mu belimden karnıma
Hamile uygulamalarında okumuştum. Bu haftalarda bebeğin kordonundan gelen üfürüm duyabilirsiniz diyordu. Bence çok zor ama senin dediğin bana onu hatırlattıKarnımın sol tarafından çok sesli bir gurultu geliyor şuanSizede oluyor mu?
Hayırlısı olsun diyeceksin Allah ne nasip edecekse onu yasıyoruz cok sukur canımızı kurtardık ya Allah eşime diğer oğluma bagısladıEvet canım çok tatlı bir prensesim oldu. Doğum pek istediğim gibi olmadı ve hâlâ aklıma geldikçe üzülüyorum bazı şeyler için ama iyiyiz ikimiz de çok şükür
Var mi bildigin iyi bi beyqzlatici kararmalar icin?Ay inşallah ya hiç hoşlanmıyorum bu durumdan boynumda küçük küçük benler kirli gibi duruyor bi de koltuk altım karardı onun için de beyazlatıcı alacağım. İnşallah dedikleri gibi geçer canım
Dyzenli geliyor mu diye en azindan 1 saat zaman sure tut. Duzenlilik arzediyosa dogum ssncisi olmasi buyuk olasilk.Kızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
Annem sarkac egitimi diye biseye katildi enerjiyle sarkac sayesinde sorulara cvp mi bulunuyomus neymis tam bilmiyorum. Bana bakmis 17kasim gorunuyomus dogumKızlar benim içime doğan doğum tarihi 3 kasımdı şu an 23:12 ve 3 kasıma az kaldıdoğuracak mıyım heyecanla bekliyorum bu bekleyişler benim bu hale getirdi görende 42. Haftaya girmişim sanır daha 37+2 yim sabırsız anneler grubu varsa biri beni oraya alabilir mi
Bu aksam oldu ya. Ve işin tuhafi bagirsaklarim orda degil bildigin bebekten ya da kesesinden geldiKarnımın sol tarafından çok sesli bir gurultu geliyor şuanSizede oluyor mu?
Aslinda baskasinin yapmasi daha iyi cunku dogumdan sonra hemen sudan cikarilmasi gerekiyormus rahmin tekrar kapanmasi icin. Insan kendi o halde dusunemez bu kismi belkiKızlar bu doğum ritüelini bende yaptırıcam. Bi tanıdığım bayan önerdi bana da kendisinde meryem ana otu varmış doğum sancıların başladığında aklına gelirse bana yaz dedi. Yani bi başkasıda sizin adınıza yapabiliyormuş
Eczsneden aldım benBestlak damla alan arkadaşlar. Nereden alıyorsunuz? Gıda türevi şeyleri internetten almamak gibi bir fobim var.Tirsiyorum daha doğrusu. Eczaneyle çok fiyat farkı var mı acep??
Benimkide oldu, sarılığı sınırda takip ediyoruz. 37 haftalık doğdu seninki kaç haftalıktı? Erken doğanlarda daha sık gözleniyormuş. Ama kilo alıyor sütüm yeterli demek ki mama vermedi doktor. İnşallah kısa zamanda atlatırızBenimki oldu csnim malesef iki gündür aktif emiyor ama hala uykuya çok düşkün
Evet canım bakalım inşallah aklıma gelirde haber veririm yapılması için. Böyle şeylere inanıyorum çünküAslinda baskasinin yapmasi daha iyi cunku dogumdan sonra hemen sudan cikarilmasi gerekiyormus rahmin tekrar kapanmasi icin. Insan kendi o halde dusunemez bu kismi belki
Aynen öyle canım nasip böyleymiş. Çok şükür iyiyiz hepimiz ve ailelerimizin yanındayızHayırlısı olsun diyeceksin Allah ne nasip edecekse onu yasıyoruz cok sukur canımızı kurtardık ya Allah eşime diğer oğluma bagısladı
Ben de hepsini koydum bir çantaya götüreceğim, şerbeti hastane ikram ediyormuş zatenGötürdüm canim çikolata kolonya ve hediyelikleri güzelce koydum gelenlere ikram ettik kalanida evde lohusa şerbeti hazırladık eşime lokum aldırdım hoşgeldin bebeğim yazan kürdan almıştık kalan hediyeleride koydum yanlarına ikram ederiz diye masamda duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?