2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oh maşaAllah ne güzel genç olması büyük avantaj. Benim annem 55 yaşında ama maalesef gelsede hiçbir işe elini sürmez rahatsızım deyip yatar. Eşim bakacak bana
Eslerde herkesten daha iyi bakabilir bence benim eşimi yanıma almadılar sadece yarım saat durabildi yoksa eminim herkesten daha güzel bakar bana

Amin canım inşallah ben de sürekli böyle dua ediyorum. Sadece kalanlar için sorunu olmayanlar normal doğursun diyorum başka da bir şey demiyorum

Kızlar siz hastaneye hediyelikleri götürdünüz mü? Götürdüyseniz onları nasıl sunacaksınız misafirlere?
Götürdüm canim çikolata kolonya ve hediyelikleri güzelce koydum gelenlere ikram ettik kalanida evde lohusa şerbeti hazırladık eşime lokum aldırdım hoşgeldin bebeğim yazan kürdan almıştık kalan hediyeleride koydum yanlarına ikram ederiz diye masamda duruyorlar

Bende aventin küçük biberonuyla mama veriyorum benide emiyor biberonla da emiyor

Karnımın sol tarafından çok sesli bir gurultu geliyor şuanSizede oluyor mu?

Ben de Meryem suresi ve inşirah suresini görmüştüm onlar da okunuyormuş sanırım
Kızlar bu doğum ritüelini bende yaptırıcam. Bi tanıdığım bayan önerdi bana da kendisinde meryem ana otu varmış doğum sancıların başladığında aklına gelirse bana yaz dedi. Yani bi başkasıda sizin adınıza yapabiliyormuş

Kızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor

Canım benim doktorum o toplanmaların aslında sancı olduğunı söylemişti. İnsanlar ayrıca bir ağrı bekliyor ama o toplanmalar/kasılmalar aslında doğum sancısıdır demişti. Belki kasılmalar arttıkça ağrı da artıyordur tabi. 10 dk da bir düzenliyse o biraz gerçek olabilir diye düşündürdü.
Karnımın sol tarafından çok sesli bir gurultu geliyor şuanSizede oluyor mu?
Hamile uygulamalarında okumuştum. Bu haftalarda bebeğin kordonundan gelen üfürüm duyabilirsiniz diyordu. Bence çok zor ama senin dediğin bana onu hatırlattı

Evet canım çok tatlı bir prensesim oldu. Doğum pek istediğim gibi olmadı ve hâlâ aklıma geldikçe üzülüyorum bazı şeyler için ama iyiyiz ikimiz de çok şükür
Hayırlısı olsun diyeceksin Allah ne nasip edecekse onu yasıyoruz cok sukur canımızı kurtardık ya Allah eşime diğer oğluma bagısladı

Kızlar bu yalancı kasılmalar zamanla artiyo mu 10 dakikada bir kaskatı oluyor karnım nefesim kesiliyor
Dyzenli geliyor mu diye en azindan 1 saat zaman sure tut. Duzenlilik arzediyosa dogum ssncisi olmasi buyuk olasilk.
Bende de kasilma oluyo ama duzenli degil

Annem sarkac egitimi diye biseye katildi enerjiyle sarkac sayesinde sorulara cvp mi bulunuyomus neymis tam bilmiyorum. Bana bakmis 17kasim gorunuyomus dogum dra gore de kasim ortasini bulur gibi diyo. Bakalim icime dogan tarih 16ydi bnm tutacak mi

Aslinda baskasinin yapmasi daha iyi cunku dogumdan sonra hemen sudan cikarilmasi gerekiyormus rahmin tekrar kapanmasi icin. Insan kendi o halde dusunemez bu kismi belki

Benimki oldu csnim malesef iki gündür aktif emiyor ama hala uykuya çok düşkün
Benimkide oldu, sarılığı sınırda takip ediyoruz. 37 haftalık doğdu seninki kaç haftalıktı? Erken doğanlarda daha sık gözleniyormuş. Ama kilo alıyor sütüm yeterli demek ki mama vermedi doktor. İnşallah kısa zamanda atlatırız

Aslinda baskasinin yapmasi daha iyi cunku dogumdan sonra hemen sudan cikarilmasi gerekiyormus rahmin tekrar kapanmasi icin. Insan kendi o halde dusunemez bu kismi belki
Evet canım bakalım inşallah aklıma gelirde haber veririm yapılması için. Böyle şeylere inanıyorum çünkü

Hayırlısı olsun diyeceksin Allah ne nasip edecekse onu yasıyoruz cok sukur canımızı kurtardık ya Allah eşime diğer oğluma bagısladı
Aynen öyle canım nasip böyleymiş. Çok şükür iyiyiz hepimiz ve ailelerimizin yanındayız

Ben de hepsini koydum bir çantaya götüreceğim, şerbeti hastane ikram ediyormuş zaten kalan çikolata ve hediyelikleri de eve gelen olursa onlara vereceğim

sevgili anneler takip ettiğim bi sayfada süt arttırıcı olarak bu B12 vitamini çok öneriyolar. Bu da aklınızda olsun lazım olursa bi araştırırsınız. Ayrıca doğum sonrası aşırı saç dökülmesinde iyi geliyormuş

Eklentiler

• 29424F20-575C-4796-8F24-61F176ADE7B5.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…