2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim içime hep 28-29 ekim doğuyordu ama işte

Annem sarkac egitimi diye biseye katildi enerjiyle sarkac sayesinde sorulara cvp mi bulunuyomus neymis tam bilmiyorum. Bana bakmis 17kasim gorunuyomus dogum dra gore de kasim ortasini bulur gibi diyo. Bakalim icime dogan tarih 16ydi bnm tutacak mi
Ben de şimdi senden görüp bu işten anlayan birine yaptırdım. 11 Kasım görünüyor. Hep kalbimden geçirdiğim tarih oydu. 11’inde doğurursam sarkaç işine gireceğim.

Csnım sana bahsetmiştim turnusol kağıdından, bildiğim kadarıyla amniyon sıvısı olsa mavi olurdu. İçin rahatlamıştır sanırım doktor sorun yok dediyse

Kıyamam ya inşallah bebiş bekletmez, tez vakitte gelir

Hadi hayırlı haberler inşallah canım. Doktor daha iyisini bilir.

Kızlar biz de 11 ine gün aldık bebek pek kilo almamış 2950 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğar
Çok zayıf değil canım, sağlığı yerinde olsun önemli olan o

Sağlıkla gelsinler de önemli olan o, benim bebiş de girmedi kanala

Hastanenin kantininde de olabilir kahve seçenekleri belki.
Hımm evet canım haklsıın koskoca kantin var, insanın aklı bazen gidiyor işte telaştan

Ben pek aramam o yüzden zorlanacağım kesin. Ama bakalım hayırlısı

Doğru canım bende böyle hatırlıyorum. Benim de düzenliye yakın

Bana beyaz verdiler sizin ne renk
Vizon rengi gibi ama koyu renk. Babaanne rengi

Özellikle özel hastanelerde doğumların çoğu sezeryan iş ticarete dökülmüş çoktan, devlettekiler de normal daha uzun ve emek istediği için sezeryan yapıyor artık. Dediğin gibi eskiden bile sorunlar karşısında nice şeyler yapılır normal doğum yaptırılırdı. Teknolojinin bu kadar geliştiği zamanlarda gelinen noktaya bak

Kızlar acile gittim nts ye aldılar. Az önce doktorla konuştular. Sancılarım düzenli çıkıyor. Cuma öğleden sonraya doğum nasipse geliyor minnoş kızım dua edin bize
ayy canım hadi gözümüz aydın olsın diyelim şimdiden diye diye doğuracağız valla yatışını mı yaptılar şimdi? normal / sezeryan? bak şimdiden heyecanlandım

Doğumdan sonra gelen gelene olacak gibi. 3 kişi bile fazla geliyor gözüme. Sizde durumlar nasıl ? Hem kendi annem hem eşimin ailesi gelecek. Yer de yok. Anneme de git diyemem onlara da. Şimdiden gerildim.
sen şimdi bunları düşünme, güzel tatlı heyecanını yaşa veya acını mı deseydim sancılar nasıl oluyor canım anlatır mısın?

Doğumdan sonra gelen gelene olacak gibi. 3 kişi bile fazla geliyor gözüme. Sizde durumlar nasıl ? Hem kendi annem hem eşimin ailesi gelecek. Yer de yok. Anneme de git diyemem onlara da. Şimdiden gerildim.
Aynen senin gibiyim şuan kafam allak bullak kara kara düşünmeye başladım.Eşimin ailesi ve benim annem İzmir'de bize yakınlar ama ablam ve abimler şehir dışından gelecekler nasıl olacak bende bilmiyorum kalmak isteyene de git denmez sanırım spontane gelişecek herşey benmi kafama çok takıyorum diyordum ki mesajını gördüm

Evet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğim öpüyorum hepinizi.
Ayyy hadi Allah yardımcın olsun patır patır doğuruyoruz Bebişler hızlı inşallah herşey yolunda gider. Yaz bize canım

oo bir 4 kasim bebegi daha geliyor
Ayyy başka kim var 4 kasımda sen mi yoksa

ayy canım hadi gözümüz aydın olsın diyelim şimdiden diye diye doğuracağız valla yatışını mı yaptılar şimdi? normal / sezeryan? bak şimdiden heyecanlandım
Yok daha cumaya vakit var. Cuma 10 gibi gideceğiz işte haxırlıklar falan öğleden sonra alacaklar operasyona. Sezeryan olacak, çatı darmış pek uygın değil bide bebek kanala girmemiş. Bu arada kordon sorunumuz ortadan kalkmış. Çok şükür o da çözülmüş. İnşallah darısı sana

sen şimdi bunları düşünme, güzel tatlı heyecanını yaşa veya acını mı deseydim sancılar nasıl oluyor canım anlatır mısın?
Ayy ister istemez geriliyorum. Şahsi olarak gerginlik yok ama aileler arasında bazı sorunlar yaşanmıştı. Şimdi aynı çatı altında olacaklar. İnşallah büyükler olgun davranır.

Sancıyı nasıl anlatsam alttan alttan şiddetli kramp gibi düşün. Bel ağrısı hafif oldu. Özellikle ayağa kalktığımda alt taraftan öyle kramplar giriyordu ki adım atamadım kilitlenip kaldım. Bide bebek öyle toplanıyor öyle hareketler ediyor ki sanki karnımı yırtıp çıkacak gibi. Yanlardan belden kramp tarzı ağrılar geliyor şu anda bile. Oturunxa yatınca falan ağrılar hafiflemiyor aynen devam. Sadece ayakta olunca dayanması daha zor oluyor.
Yalnız ilginç bir şey farkettim bunu yazarken, o ağrıları tarif edemiyorum. Bugüne kadar bende sorardım, cevap yazanlar hep anlarsın derdi, bende neden detaylı yazmıyorlar diye şikayet ederdim. Eskiden bir şey okumuştum tam detayı aklımda değil ama hormonlardandı sanırım anne olunca o sancılar beyinden silinirmiş. Silinmezse kadınlar korkudan başka çocuk istemezler diye. Şimdiden bir kaç saat önce yaşadığım sancıları tarif etmekte zorlanıyorum. O anda gerçekten acı çektiğimi hatırlıyorum ama tarifi çok zor. Demek ki doğumdan sonra hepten unutacağız bunları.

Yani bizde hormonlardan hassas dönemdeyiz. Başka şeyler de var işte. Geçmişten gelen. Aileler uzak diye ortaya çıkmadı bugüne kadar. Büyüklerin olgun davranmasını bekliyorum.

Eslerde herkesten daha iyi bakabilir bence benim eşimi yanıma almadılar sadece yarım saat durabildi yoksa eminim herkesten daha güzel bakar bana
Evet ya hastahaneye malesef eşleri almıyolar o konuda napcaz henüz bilmiyoruz. Kız kardeşlerimin çocukları var gelemiyolar. Bekar kız kardeşim var ama oda baba Annem yatalak hasta bırakıp gelemiyo bakalım Rabbim elbet bir kapı açar. Eş tarafindan kimsenin olmamasıda kötü bazen

Yani bizde hormonlardan hassas dönemdeyiz. Başka şeyler de var işte. Geçmişten gelen. Aileler uzak diye ortaya çıkmadı bugüne kadar. Büyüklerin olgun davranmasını bekliyorum.
Umarım gönlündeki gibi olur canım.Aileler arasında bir anlaşmazlığımız yok çok şükür ama o kadar kalabalık beni korkutuyor alışkın değiliz ben en azından hastaneden eve geldiğimde nasipse eşim ben ve kızlarım olalım istiyorum birkaç gün ama malesef bunu dile getirip ailelerimizi üzmekte istemiyoruz eşimle hayırlısı inşallah

Saatlerdir uyumaya çalışıyorum yok olmuyor heyecanlıyım. Eşimi uyutup çıktım dışarı. dışarda bebek ağlama sesleri içimizden insan çıkacak hala inanamıyorum hep gelsin artık diyordum ama öyle olmuyormuş şimdi de biraz daha kalsaydı diyorum. Her anın tadını çıkarın

Neden eş almıyorlar canım anlamadım ben onu. Devlet hastanesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…