Evet canım Yenişehir hastanesi refakatçi olarak almıyolar sadece ziyaretçi girebiliyoNeden eş almıyorlar canım anlamadım ben onu. Devlet hastanesi mi?
Eczaneden 125e aldım benBestlak damla alan arkadaşlar. Nereden alıyorsunuz? Gıda türevi şeyleri internetten almamak gibi bir fobim var.Tirsiyorum daha doğrusu. Eczaneyle çok fiyat farkı var mı acep??
hayirli olsun canimKizlar benim oğlan 1 kasımı bekleyemedi 30 Ekim'de suyumun gelmesi ile sezeryana alındım. Spinal anestezi aldim. Çıktığımda brbegim oradaydı çok şükür sağlıkla aldık hemen verdiler yanıma emdi biraz. Malesef gaz sancilarim fazla oldu 2 gece hastanede kaldık. Şimdi evdeyiz dikiş ağrısı ve gaz sancıları braz daha surecekmis. Bnm bebiş maşallah emmeyi çok seviyor ama daha ilk günden göğüslerim yara oldu. Şuan 3. Gün bitti goguslerimden çekiyorum. Size tavsiyem emdirmeden buna bir çare bulmaya çalışın. Doğuracak olanlara Rabbim yardım etsininşallah sizlerde sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Ortada bebek olunca bazı laf sokmalar bile olsa sana yansıtmazlar,Ayyy hadi Allah yardımcın olsun patır patır doğuruyoruz Bebişler hızlıinşallah herşey yolunda gider. Yaz bize canım
Ayyy başka kim var 4 kasımda sen mi yoksa
Yok daha cumaya vakit var. Cuma 10 gibi gideceğiz işte haxırlıklar falan öğleden sonra alacaklar operasyona. Sezeryan olacak, çatı darmış pek uygın değil bide bebek kanala girmemiş. Bu arada kordon sorunumuz ortadan kalkmış. Çok şükür o da çözülmüş. İnşallah darısı sana
Ayy ister istemez geriliyorum. Şahsi olarak gerginlik yok ama aileler arasında bazı sorunlar yaşanmıştı. Şimdi aynı çatı altında olacaklar. İnşallah büyükler olgun davranır.
Sancıyı nasıl anlatsam alttan alttan şiddetli kramp gibi düşün. Bel ağrısı hafif oldu. Özellikle ayağa kalktığımda alt taraftan öyle kramplar giriyordu ki adım atamadım kilitlenip kaldım. Bide bebek öyle toplanıyor öyle hareketler ediyor ki sanki karnımı yırtıp çıkacak gibi. Yanlardan belden kramp tarzı ağrılar geliyor şu anda bile. Oturunxa yatınca falan ağrılar hafiflemiyor aynen devam. Sadece ayakta olunca dayanması daha zor oluyor.
Yalnız ilginç bir şey farkettim bunu yazarken, o ağrıları tarif edemiyorum. Bugüne kadar bende sorardım, cevap yazanlar hep anlarsın derdi, bende neden detaylı yazmıyorlar diye şikayet ederdim. Eskiden bir şey okumuştum tam detayı aklımda değil ama hormonlardandı sanırım anne olunca o sancılar beyinden silinirmiş. Silinmezse kadınlar korkudan başka çocuk istemezler diye. Şimdiden bir kaç saat önce yaşadığım sancıları tarif etmekte zorlanıyorum. O anda gerçekten acı çektiğimi hatırlıyorum ama tarifi çok zor. Demek ki doğumdan sonra hepten unutacağız bunları.
Açıkçası bildiğim yok ama trendyolda aşağıdaki ürün çok satanlara girmiş alanların illaki bir bildiği vardır diye düşünerek bunu alacağımVar mi bildigin iyi bi beyqzlatici kararmalar icin?
Saglikla insallahh ahh su kavusmalar ne güzel neEvet kızlar. Yarın sabahtan bebişimize kavuşuyoruz. Umarım her şey yolunda gider. Bu kez ben sizden dua etmenizi isteyeceğimöpüyorum hepinizi.
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla girin çıkınKızlar acile gittim nts ye aldılar. Az önce doktorla konuştular. Sancılarım düzenli çıkıyor. Cuma öğleden sonraya doğum nasipsegeliyor minnoş kızım dua edin bize
Anlayışlı insanlara bayılıyorum. Benim ki yüzsüz hemen gelir. Dedim ki kayınvalideme anne doğumdan sonra kanamam olacakmış o yüzden çok utanıyorum kendi öz babamı istemiyorum gelmeyecek dedim. Annem tek geliyor doğumdan 10 gün sonra da babam gelecek dedim. Diyo ki bana ben kayınpederine gitmeyelim diyemem kızım hem neyinden çekiniyorsun anlayışla karışılmayız biz seni. Doğum da orda olacağız diyor. Ben de şimdi hiç demiyorum her an doğum olabilir diye eşime bile detay vermiyorum başka şehirdeler. Onlar gelene kadar 2 gün geçer zatenLohusalik döneminde etrafinizin evde kalabalik olmasini emin olun istemezsiniz. Ben zaten gurbetteyim iş sebebiyle. Sadece annem babam var yanima geldiler 1 ay once. Iyi ki de oyle, insan hassas oluyo hormonlar dalgalaniyo lohusalikta. Bebege odaklanmaktan baska bir sey istemiyor insan.
Ben kayinvalidem gel demedim deseydim gelirdi sagolsun ama annemle babamin gelmesini istedim esimden o da hos karsiladi. Kayinvalidem zaten bana dogrudan demedi esime demis istersenz geleyim diye, o da bizimkilerin gelecegini soylemis. Buyukler anlayisli olmali . He ama yine de bebegi merak ettigi icin gelmek isterse buyursun gelsn dedim esime ama babam olacagi icin ( kayinvalidem de uzak sehirde) evde yatili kalmaya ihtiyat eder o yuzden gelmeyecek.
Ayy noluyo n’oluyo bu ney kim bakar nasıl bakar hemen bende bulmalıyım Google bi sorayımBen de şimdi senden görüp bu işten anlayan birine yaptırdım. 11 Kasım görünüyor. Hep kalbimden geçirdiğim tarih oydu. 11’inde doğurursam sarkaç işine gireceğim.
Ayy bu ne bende istiyom nasil bakcazAyy noluyo n’oluyo bu ney kim bakar nasıl bakar hemen bende bulmalıyım Google bi sorayım
aynı durumdayım. 39+3 oldum boyun bölgemde özellikle küçük benler çıkmışkarnımda göğsümde çiller oluştu artık onlara bile takılmıyorum inşallah kalıcı değillerdir
Benim de göğüs ucum ve çevremde minik minik etli ben gibi şeyler çıktıhamilelik çok değişik bir dönem
Bende de bir sürü küçük ben var kızlar, canımı sıkıyor aynaya bakmıyorum. Boynumda ve göğsümde çok fazla çıkmış. İnşallah geçer doğumdan sonra. Koparma dağılır diyen de var haberinix olsun kızlar oynamayın çokAaa bende de var o ele geliyo birds neden çıkıyor acaba
Stres çok etkili ve ben kolay etkileniyorum, hele hele bu süreçteİyi bunu diyebilmişsinbizimkiler de geldi bu hafta evimiz küçük gerçekten çok zor oluyor gelicem diyene gelme denmez dedik eşimle sağolsunlar destek olmaya gelmişler ama bana ekstra stres oldu sıkılıyorlar mı diye düşünmek akşamları çay yemek faslı onların evin düzenine alışması.. iki gündür yer silme hareketi yapıyorum doğum hızlansın diye zaten düzenli yürüyordum.. ama zannedersem stres en etkili faktör rahat olabilmeyi isterdim.. elimden geleni yapıyorum tek avuntum bu ve bebeğimi koklamak istiyorum artık
Merdiven inip çıkmayı duymuştum kuzum, hatta ben geçen gün bir kat inip çıktım 29 ekimde. Acaba diyorum o mu tetiklediHpv sonucum çıktı. Çok şükür temizmiş, normal doğuma engel bir şey yok. Şimdi sıra normal doğumu beklemekte inşEvaante senden duyup ahududu yaprağı çayı aldım hurma da söyledim, bugün de perine masajı yaptım kendimce ama dediğin gibi zormuş. En kötü ihtimalle ben de günlük sıcak yağlı pamuk koyarım haftasonu annem gelicek onda pilates topu vardı onu isticem gelirken, onla oynarım evde.
Doğumu tetiklemek için başka önerisi olan varsa açığım kızlar
Ya biz bu haldeyken erkeklerin de içinden gelmemesi çok normal bence. İleriki hayatımızı da etkilemez mi ? Yani bizi anne olarak görüyorlar şu anda ve ilişki sırasında göbeğimizden zarar göreceğimizi düşünebilirler. Bilemiyorum her erkek aynı değil. Ama ileride bu görüntüyü unutamazşarsa o zaman asıl sıkıntı olur gibi geliyor bana.Ananas da yiyebilirsin canım her gün bir dilim. En etkilisi cinsel ilişki ama hiç içimizden gelmiyor yalan yokuyurken sağa sola dönmek bile bayağı aksiyonlu geçerken ilişkiyi düşünemiyorum
Bende de var inşallah geçerAaa bir tek bende var sanıyordum boynumda koltuk altimda meme ucunda saçma sapan yerlerde et benleri var minik minik hatta bacaklarımın katlanan yerlerinde de bir iki tane denk geldim bazen dokunuyorum elime gelince oynuyorum sonra bir bakıyorum kendiliğinden kopmuş
Yok ya bu haldeyken istek de olmaz ki görev gibi yapmak ileride sıkıntı olur bence. Olmayıversin diyorum ben.Zaten nefes alması sorunlu olan bir insandım hep. Hamileliğin sonlarına doğru çok afedersin nefesi totomdan alıyorum artıkbu halde nasıl ilişki olur ben de bilemiyorum. Dediğin gibi yatakta dönmek bile evde hükümet meselesi haline gelmişken, o işler nasıl olur ki zaten çok olmuyordu bizim, şimdi de olursa da hep aynı yatış pozisyonu falan komiğime gidiyor artık totomu göbeğimi kaldıramıyorum ki pozisyon değiştireyim bence herkeste benzerdir durum
Maşallah,şanslısın kuzum bize de dua et de sıkıntı çıkmasın. Uzun konular var anlatamayacağım. İnşallah bir kaç günden fazla sürmez bu süreç, bizde o sırada hastanede oluruz. Farklı şeyler de var. Onlar da üzüyor beni ama söylesem herkes savunmaya geçecek, arada kalan ben olacağım. Bu süreçte en büyük zararı benle kızım görürüz. Patlarsam da evliliğim zarar görür. İnşallah büyükler olgun davranır da atlatırız bu süreci.Umarım gönlündeki gibi olur canım.Aileler arasında bir anlaşmazlığımız yok çok şükür ama o kadar kalabalık beni korkutuyor alışkın değiliz ben en azından hastaneden eve geldiğimde nasipse eşim ben ve kızlarım olalım istiyorum birkaç gün ama malesef bunu dile getirip ailelerimizi üzmekte istemiyoruz eşimle hayırlısı inşallah
Amin canım çok sağolAy çok heyecanlıSağlıkla kavuşun canım.
Amin sağolasınSağlıkla hayırla afiyetle kavuş bebişine canım Rabbim kolay doğum nasip etsin
Amin canım inşallah yansıtmazlar. Torun sevinci ile gözleri bişey görmez de egoları ile bu günleri bize zehir etmezler.Ortada bebek olunca bazı laf sokmalar bile olsa sana yansıtmazlar,
Annelik ne mucizevi bir şey Allahın kadınlara bahşettiği döngüye bak o sanıcıyı bile saatler içinde unutabiliyorsun
Canım aralıklı geliyor ama artarsa falan gel dediler yine de. Az önce yine oldu kasılmalar ama dayanılmayacak kadar değil. İnşallah dayanırız da planlı gelir kızımP pembeumutyildizi canim hayirlisi olsun ama sancilar duzenliyse cumaya dek nasil bekleyebileceksin?? Sezeryan olacagim demissin o yuzden merak ettim.
Amin canım çok sağol, tüm hamileler olarak sağlıkla doğum yaparız inşallahHadi gözün aydın canım sağlıcakla girin çıkın
Ayy bende rüyamda gruptakilerle konuştum gerçek hayatta falan çok garip rüyalar gördüm. Heyecandan uyku da yok banaKızlar günaydın.Katre_g cim rüyamda kızlar suyum geldi yazmışsın nasıl etkilendiysem şimdi girdin mi diye girip baktım
Ay bendeki durum da aynı. Eşimin ailesi şehir dışında, annemler de karşı yakada oturuyor. Bana sormadan kv gelecek diye planlar yapıldı, hatta erkenden gelecekmiş falan filan. Bir sürü kavga ettim eşimle sonunda o yüzden. Bu benim bwbeğim benim doğumum bana neden kimse sormuyor diye. Ama ne çare yine de geleceklerLohusalik döneminde etrafinizin evde kalabalik olmasini emin olun istemezsiniz. Ben zaten gurbetteyim iş sebebiyle. Sadece annem babam var yanima geldiler 1 ay once. Iyi ki de oyle, insan hassas oluyo hormonlar dalgalaniyo lohusalikta. Bebege odaklanmaktan baska bir sey istemiyor insan.
Ben kayinvalidem gel demedim deseydim gelirdi sagolsun ama annemle babamin gelmesini istedim esimden o da hos karsiladi. Kayinvalidem zaten bana dogrudan demedi esime demis istersenz geleyim diye, o da bizimkilerin gelecegini soylemis. Buyukler anlayisli olmali . He ama yine de bebegi merak ettigi icin gelmek isterse buyursun gelsn dedim esime ama babam olacagi icin ( kayinvalidem de uzak sehirde) evde yatili kalmaya ihtiyat eder o yuzden gelmeyecek.
Evet kuzum kanama falan desen de anlamıyorlar. Ben de eşime diyorum kanama ya da yaralarım olabilirmiş, çıplak bile dolaşmam gerekebilirmiş, hormonlarım tavan yaparmış diye. Ama nafile eşim anlamıyor, eşin annesine söylese sorun kalmaz. Kavgalardan sonra erken gelme kısmından kurtulabildim. Şimdi inş doğum birazcık erken olur da ben doğurduktan snra gelirler diye ümit ediyorum hiç yoktan. İnsanların özellikle kvlerin bu konuda ekstra anlayışlı olması lazım ama nerde. Bak sen özellikle kv ne demişsin benim babam bile gelmicek çekinirim diyeAnlayışlı insanlara bayılıyorum. Benim ki yüzsüz hemen gelir. Dedim ki kayınvalideme anne doğumdan sonra kanamam olacakmış o yüzden çok utanıyorum kendi öz babamı istemiyorum gelmeyecek dedim. Annem tek geliyor doğumdan 10 gün sonra da babam gelecek dedim. Diyo ki bana ben kayınpederine gitmeyelim diyemem kızım hem neyinden çekiniyorsun anlayışla karışılmayız biz seni. Doğum da orda olacağız diyor. Ben de şimdi hiç demiyorum her an doğum olabilir diye eşime bile detay vermiyorum başka şehirdeler. Onlar gelene kadar 2 gün geçer zatenannem de yanım da şu anlık kafam rahat. Hayrlısı ile yavrumu kucağıma da alırsam keyfim yerine gelecek
Kuşum günaydınKızlar günaydın.Katre_g cim rüyamda kızlar suyum geldi yazmışsın nasıl etkilendiysem şimdi girdin mi diye girip baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?