2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar acile gittim nts ye aldılar. Az önce doktorla konuştular. Sancılarım düzenli çıkıyor. Cuma öğleden sonraya doğum nasipse geliyor minnoş kızım dua edin bize
Ay gözün aydın canım benim, sağlıkla gelsin miniğin cumaya ne kaldı ki yarın bebişin kollarında

hayirli olsun canim saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
gogus yarasina tahin yagi ve gumus kapak oneriyorlar canim
Çok sağol canm delikli hava alan göğüs kalkanlarim var. Zaten onlarsiz duramam. Lansinoh krem ve kantoron yağı kullanıyorum. Tahin yağını hiç denemedim

Günaydın, o kadar mı ıslanıyorsun yaaa doktorun da bir açıklık muayene etmedi, gelmişsin kaçıncı haftaya zaten bir kez baksaydı bari, kafan rahatlardı. Söyledin mi hiç doktoruna

Günaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu

Günaydın nişanın gelmiş doğumun başlıyor doktora koş annelere sonra gidersin

Günaydın, o kadar mı ıslanıyorsun yaaa doktorun da bir açıklık muayene etmedi, gelmişsin kaçıncı haftaya zaten bir kez baksaydı bari, kafan rahatlardı. Söyledin mi hiç doktoruna
Söylemedim o gün unuttum baya yataktan kalkarken hareket ettiğim her an birazda olsa geliyor anlamadımki

Canım nışanın gelmiş kan yksa sorun yok ama kanlıysa hastaneye git

Gözünüz aydın olsun canım Meme ucu için bir şey kullanmadın mı? Bir an önce geçer inşallah

Canım nışanın gelmiş kan yksa sorun yok ama kanlıysa hastaneye git
Şimdi doktoruma da yazdım canım kanlı değil ama önceki akıntılarım gibi beyazda değil sarımsı kirli bir renkti. Ama hiç sancım vs de yok. Nişandan sonra mı sancı başlıyor acaba

Nişanın gelmiş canım doktorunla görüş mutlaka. Nişandan 1 saat sonra doğumu başlayan da var 1 hafta sonra başlayan da. Doktorun kontrollerini yapıp en doğrusunu söyler.
Söylemedim o gün unuttum baya yataktan kalkarken hareket ettiğim her an birazda olsa geliyor anlamadımki
Valla ben de anlamadım senin bu olay nasıl oluyor. Acaba açıklığın var bebek kanala iniyor da ordaki kaslarına yaptığı baskıdan falan mı hissetmeden kaçırıyorsun? Senin sayene resmen tıp makalesi yazıcam biraz daha doğurmayıp altına kaçırmaya devam edersen

Çok sağol canm delikli hava alan göğüs kalkanlarim var. Zaten onlarsiz duramam. Lansinoh krem ve kantoron yağı kullanıyorum. Tahin yağını hiç denemedim
tahin yagini ekim annelerinde kullananlar var canm ordan biliyorjm. bende kendim icin tahinin ustundeki yagi ayirdim ayri bir kaba
nisandir canim o. benim geleli saniyorum bir 10 gun oldu. kansizdi. hala acilmam vs yok

tahin yagini ekim annelerinde kullananlar var canm ordan biliyorjm. bende kendim icin tahinin ustundeki yagi ayirdim ayri bir kaba

nisandir canim o. benim geleli saniyorum bir 10 gun oldu. kansizdi. hala acilmam vs yok
Salı günü gittim doktora 1cm açılman başlamış demişti. Bebeğin kafasına da dokunduğunu söylemişti hatta. Şimdi 2 gün geçti. Demekki başlıyor bişeyler ay çok heyecanlı

Kuzum benim de öyle çok akıntım var, arada idrar da kaçırıyorum iç çamaşırım hep ıslak oluyor sürekli değiştiriyorum ve bu bayadır öyle. Bebeğin suyu da hep iyi çıkıyor. O yüzden normal olabilir gibi

Ziyaretçi konusunda çok şükür rahatım ben söylemeden kayınvalidem teklif etti kiizm istersen biz annenlerden sonra gelelim kendini rahat hissedemezsin. Kendi annenle daha rahat olursun diye. Hepimiz aynı anda başında kalabalık ederiz bir işe de yaramayiz dedi ayrı zamanlarda gelip seni yalnız bırakmamis oluruz dedi. Hatta eşim izin kullanacakti onu da herkes gidince kullansin çekirdek aile olarak geçirin 10 gününüzü basbasa kalın dedi
Bu arada benim rüyalarım genelde haberci olur aklında bulunsun

Bozma moralini, sürprizler geriyor aslında bizi. Bebeklerimiz için en doğru olan zaman bu zaman demek ki. Bizde haftaya falan olsaydı keşke diyoruz ama sancılar başladı bile. Çok şükür diyelim.aynı gün doğum yapacağız

Düzenli mi bilmiyorum ama dün akşam bende nst ye girdim sancım var diye. Sancı çıktı cuma ya gün verdiler. Sezeryan olacağı için açılmaya bakılmadı.

Ay gözün aydın canım benim, sağlıkla gelsin miniğin cumaya ne kaldı ki yarın bebişin kollarında
Amin canım çok sağol, yarın cuma

İlk hamilelik mi? Nışanın gelmiş ama nişanın tek başına bir işe yaramaz sancın olması gerekiyo. Sancılar sıklaştıktan sonra gitmek daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…