Ay gözün aydın canım benim, sağlıkla gelsin miniğinKızlar acile gittim nts ye aldılar. Az önce doktorla konuştular. Sancılarım düzenli çıkıyor. Cuma öğleden sonraya doğum nasipsegeliyor minnoş kızım dua edin bize
Çok sağol canmhayirli olsun canimsaglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
gogus yarasina tahin yagi ve gumus kapak oneriyorlar canim
Günaydın, o kadar mı ıslanıyorsun yaaaGünaydın kızlar gerçekten sinirden ağlayasım geldi sağa dönsem ıslaklık sola dönsem ıslaklık bildiğiniz hasta bezi taktım altıma neden nöyle oluyor bunun açıklıkla bir alakası var mı acaba
Günaydın nişanın gelmiş doğumun başlıyor doktora koş annelere sonra gidersinGünaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu
Söylemedim o gün unuttumGünaydın, o kadar mı ıslanıyorsun yaaadoktorun da bir açıklık muayene etmedi, gelmişsin kaçıncı haftaya zaten bir kez baksaydı bari, kafan rahatlardı. Söyledin mi hiç doktoruna
Ay çok kötü ya. Nasıl tek başına bırakırlar hastayı. Sezaryen olunca da mı aynı durum geçerli? Allah kolaylık versinEvet canım Yenişehir hastanesi refakatçi olarak almıyolar sadece ziyaretçi girebiliyo
Canım nışanın gelmiş kan yksa sorun yok ama kanlıysa hastaneye gitGünaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu
Gözünüz aydın olsun canımKizlar benim oğlan 1 kasımı bekleyemedi 30 Ekim'de suyumun gelmesi ile sezeryana alındım. Spinal anestezi aldim. Çıktığımda brbegim oradaydı çok şükür sağlıkla aldık hemen verdiler yanıma emdi biraz. Malesef gaz sancilarim fazla oldu 2 gece hastanede kaldık. Şimdi evdeyiz dikiş ağrısı ve gaz sancıları braz daha surecekmis. Bnm bebiş maşallah emmeyi çok seviyor ama daha ilk günden göğüslerim yara oldu. Şuan 3. Gün bitti goguslerimden çekiyorum. Size tavsiyem emdirmeden buna bir çare bulmaya çalışın. Doğuracak olanlara Rabbim yardım etsininşallah sizlerde sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Şimdi doktoruma da yazdım canım kanlı değil ama önceki akıntılarım gibi beyazda değil sarımsı kirli bir renkti. Ama hiç sancım vs de yok. Nişandan sonra mı sancı başlıyor acabaCanım nışanın gelmiş kan yksa sorun yok ama kanlıysa hastaneye git
Nişanın gelmiş canım doktorunla görüş mutlaka. Nişandan 1 saat sonra doğumu başlayan da var 1 hafta sonra başlayan da. Doktorun kontrollerini yapıp en doğrusunu söyler.Günaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu
Valla ben de anlamadım senin bu olay nasıl oluyor. Acaba açıklığın var bebek kanala iniyor da ordaki kaslarına yaptığı baskıdan falan mı hissetmeden kaçırıyorsun? Senin sayene resmen tıp makalesi yazıcam biraz daha doğurmayıp altına kaçırmaya devam edersenSöylemedim o gün unuttumbaya yataktan kalkarken hareket ettiğim her an birazda olsa geliyor anlamadımki
tahin yagini ekim annelerinde kullananlar var canm ordan biliyorjm. bende kendim icin tahinin ustundeki yagi ayirdim ayri bir kabaÇok sağol canmdelikli hava alan göğüs kalkanlarim var. Zaten onlarsiz duramam. Lansinoh krem ve kantoron yağı kullanıyorum. Tahin yağını hiç denemedim
nisandir canim o. benim geleli saniyorum bir 10 gun oldu. kansizdi. hala acilmam vs yokGünaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu
Salı günü gittim doktora 1cm açılman başlamış demişti. Bebeğin kafasına da dokunduğunu söylemişti hatta. Şimdi 2 gün geçti. Demekki başlıyor bişeyler ay çok heyecanlıtahin yagini ekim annelerinde kullananlar var canm ordan biliyorjm. bende kendim icin tahinin ustundeki yagi ayirdim ayri bir kaba
nisandir canim o. benim geleli saniyorum bir 10 gun oldu. kansizdi. hala acilmam vs yok
Kuzum benim de öyle çok akıntım var, arada idrar da kaçırıyorumSöylemedim o gün unuttumbaya yataktan kalkarken hareket ettiğim her an birazda olsa geliyor anlamadımki
Ziyaretçi konusunda çok şükür rahatım ben söylemeden kayınvalidem teklif etti kiizm istersen biz annenlerden sonra gelelim kendini rahat hissedemezsin. Kendi annenle daha rahat olursun diye. Hepimiz aynı anda başında kalabalık ederiz bir işe de yaramayiz dedi ayrı zamanlarda gelip seni yalnız bırakmamis oluruz dedi. Hatta eşim izin kullanacakti onu da herkes gidince kullansin çekirdek aile olarak geçirin 10 gününüzü basbasa kalın dediGünaydın kızlarrr
Ay bendeki durum da aynı. Eşimin ailesi şehir dışında, annemler de karşı yakada oturuyor. Bana sormadan kv gelecek diye planlar yapıldı, hatta erkenden gelecekmiş falan filan. Bir sürü kavga ettim eşimle sonunda o yüzden. Bu benim bwbeğim benim doğumum bana neden kimse sormuyor diye. Ama ne çare yine de geleceklerkayınpeder de gelip kalacak üstelik. Senin hem kv nin hem de eşinin anlayışlı olması ne güzel. Kesinlikle böyle olmalı zaten.
Evet kuzum kanama falan desen de anlamıyorlar. Ben de eşime diyorum kanama ya da yaralarım olabilirmiş, çıplak bile dolaşmam gerekebilirmiş, hormonlarım tavan yaparmış diye. Ama nafile eşim anlamıyor, eşin annesine söylese sorun kalmaz. Kavgalardan sonra erken gelme kısmından kurtulabildim. Şimdi inş doğum birazcık erken olur da ben doğurduktan snra gelirler diye ümit ediyorum hiç yoktan. İnsanların özellikle kvlerin bu konuda ekstra anlayışlı olması lazım ama nerde. Bak sen özellikle kv ne demişsin benim babam bile gelmicek çekinirim diye
Benim bebek de oğlan inş ilerde ben de böyle şeyler yapmam
Kuşum günaydınsen de dün kasılma var diyince inan ben de şimdi sana bakmaya girdim rüyan hayırlara vesile olsun inş, bakalım ne zaman gelecekler
Bozma moralini, sürprizler geriyor aslında bizi. Bebeklerimiz için en doğru olan zaman bu zaman demek ki. Bizde haftaya falan olsaydı keşke diyoruz ama sancılar başladı bile. Çok şükür diyelim.aynı gün doğum yapacağıztansiyonumu olctum evde ve 156-88 cikinca, hoca yarin sabah erken saatte yine NST'ye cagirdi. Alfamet isimli bir tansiyon hapi aldirdi ve bakalim ne yapacak gorecegiz. Gidisata bakacak ve Pazartesi olan sezeryan gunumu Cuma'ya cekecekmis buyuk ihtimalle. Hatta yarin eve gondermem, bir gece hastanede gecirebilirsin dedi. Cuma olacak operasyon icin Cuma sabahtan hastaneye gitsem daha mutlu olurum, ama bebek icin ne dogruysa o olsun tabii.
Kafam allak bullak, cantami bir toparlayacagim. Moralim bozuldu ama buna da sukur.
Düzenli mi bilmiyorum ama dün akşam bende nst ye girdim sancım var diye. Sancı çıktı cuma ya gün verdiler. Sezeryan olacağı için açılmaya bakılmadı.36+3 ten selamlar,dün kontrole gittim, ağrım old için nst ye girdim ve doğuracak kadar sancım çıktı.Hiç açılma yoktu.Doktor eve yolladı.Sancın artarsa suyun gelirse acile gel dedi.Bu akşama kadar ağrılar bir kesiliyor bir başlıyor.Ama düzenli değil.Boyle bir durum yaşayan var mı? Bir de bebeklerin kilosu genelde USG de görünenden az mı çıkıyor?
Amin canım çok sağol, yarın cumaAy gözün aydın canım benim, sağlıkla gelsin miniğincumaya ne kaldı ki yarın bebişin kollarında
Günaydın kızlarbugün görüş günümüz tam 37+0 olduk, salı günü sezaryen olacak ondan önceki son görüş günümüz bakalım bıdık neler yapıyor
Günaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu
Evet malesef bayan olması lazım refakatçinin bakalım diretiriz eşim için kabul ederler inşaAllahAy çok kötü ya. Nasıl tek başına bırakırlar hastayı. Sezaryen olunca da mı aynı durum geçerli? Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?