banada dun bakti acilma var mi hemde bir islem yapti acilmaya yardimci olsun die. hic acilmam olmamis bir haftada. ama o islemi yaparken , basina dokunuyorum bebegin dedi drSalı günü gittim doktora 1cm açılman başlamış demişti. Bebeğin kafasına da dokunduğunu söylemişti hatta. Şimdi 2 gün geçti. Demekki başlıyor bişeyler ay çok heyecanlı
Oy maşallah kocaman olmuşBugün bizim de son görüş günümüz
37+6 olduk. Önümüzdeki hafta cuma günü kavuşuyoruz inşallah
Evet canım ilk hamileliğim. Dediğin gibi sancıda olması lazım. Sadece rahimin açıldığının belirtisiymiş sanırımİlk hamilelik mi? Nışanın gelmiş ama nişanın tek başına bir işe yaramaz sancın olması gerekiyo. Sancılar sıklaştıktan sonra gitmek daha mantıklı
Ya ben o sırada sormayı unuttum doktora. Başına dokunabiliyor olması yani bebek kanala girmiş mi demekbanada dun bakti acilma var mi hemde bir islem yapti acilmaya yardimci olsun die. hic acilmam olmamis bir haftada. ama o islemi yaparken , basina dokunuyorum bebegin dedi dr
Evet zamanla yumuşayıp açılacak inşaAllah. Bende bekliyorum ama gelmiyoEvet canım ilk hamileliğim. Dediğin gibi sancıda olması lazım. Sadece rahimin açıldığının belirtisiymiş sanırım
Belli olmuyor benim günler olsu geleli ,Şimdi doktoruma da yazdım canım kanlı değil ama önceki akıntılarım gibi beyazda değil sarımsı kirli bir renkti. Ama hiç sancım vs de yok. Nişandan sonra mı sancı başlıyor acaba
canim suyda anlarsin. boyle bir kova su gbi bosaliyor.Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
onu bende sormadm hatta bana pelviskin normale gore yukarda dedi. sanirim kanala yakin yerdeler dokunabildjklerine goreYa ben o sırada sormayı unuttum doktora. Başına dokunabiliyor olması yani bebek kanala girmiş mi demek
Hahahahshshd o kadar söyledim kaçırdığımı adam beni doğurttmak istemiyor galibaNişanın gelmiş canım doktorunla görüş mutlaka. Nişandan 1 saat sonra doğumu başlayan da var 1 hafta sonra başlayan da. Doktorun kontrollerini yapıp en doğrusunu söyler.
Valla ben de anlamadım senin bu olay nasıl oluyor. Acaba açıklığın var bebek kanala iniyor da ordaki kaslarına yaptığı baskıdan falan mı hissetmeden kaçırıyorsun? Senin sayene resmen tıp makalesi yazıcam biraz daha doğurmayıp altına kaçırmaya devam edersen
Eşimden Allah razi olsun bana hep der ki evde anne mutlu olursa çocuk mutlu olur o yuzden sen nasil huzurlu olacaksan oyle yapalim bunlar cozumsuz seyler degil der hep. Ama saygi karsilikli kesinlikle o benim aileme ssygilidir ben de onun ailesine. Ama buyuklerimiz olgun davranmasa biz ne yapsak bos olurdu.Günaydın kızlarrr
Ay bendeki durum da aynı. Eşimin ailesi şehir dışında, annemler de karşı yakada oturuyor. Bana sormadan kv gelecek diye planlar yapıldı, hatta erkenden gelecekmiş falan filan. Bir sürü kavga ettim eşimle sonunda o yüzden. Bu benim bwbeğim benim doğumum bana neden kimse sormuyor diye. Ama ne çare yine de geleceklerkayınpeder de gelip kalacak üstelik. Senin hem kv nin hem de eşinin anlayışlı olması ne güzel. Kesinlikle böyle olmalı zaten.
Evet kuzum kanama falan desen de anlamıyorlar. Ben de eşime diyorum kanama ya da yaralarım olabilirmiş, çıplak bile dolaşmam gerekebilirmiş, hormonlarım tavan yaparmış diye. Ama nafile eşim anlamıyor, eşin annesine söylese sorun kalmaz. Kavgalardan sonra erken gelme kısmından kurtulabildim. Şimdi inş doğum birazcık erken olur da ben doğurduktan snra gelirler diye ümit ediyorum hiç yoktan. İnsanların özellikle kvlerin bu konuda ekstra anlayışlı olması lazım ama nerde. Bak sen özellikle kv ne demişsin benim babam bile gelmicek çekinirim diye
Benim bebek de oğlan inş ilerde ben de böyle şeyler yapmam
Kuşum günaydınsen de dün kasılma var diyince inan ben de şimdi sana bakmaya girdim rüyan hayırlara vesile olsun inş, bakalım ne zaman gelecekler
Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beniKuzum benim de öyle çok akıntım var, arada idrar da kaçırıyorumiç çamaşırım hep ıslak oluyor sürekli değiştiriyorum ve bu bayadır öyle. Bebeğin suyu da hep iyi çıkıyor. O yüzden normal olabilir gibi
Canım öyle bi kova şeklinde boşalır gibi olması ama sızıntı şeklinde devam ediyor anlamadım bende şimdi eşimi aramadım eve geliyor hastaneye gidicezcanim suyda anlarsin. boyle bir kova su gbi bosaliyor.
onu bende sormadm hatta bana pelviskin normale gore yukarda dedi. sanirim kanala yakin yerdeler dokunabildjklerine gore
Canim benim de hep hatta pijamama bile geliyor geceleri akinti da var ama su gibi de oluyor.Ama daha dun dojtordaydim suyun gayet iyi sizintin falan yok dedi.Günaydın kızlar gerçekten sinirden ağlayasım geldi sağa dönsem ıslaklık sola dönsem ıslaklık bildiğiniz hasta bezi taktım altıma neden nöyle oluyor bunun açıklıkla bir alakası var mı acaba
O demiyorsa sen sor canim valla ben her seyi soruyorum.Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beni
İşte o akıntılı çiş benimde direk çiş olmuyor bazende akıntı oluypr hatta içinde sarı sarı jöle gibi parçalar oluyorCanim benim de hep hatta pijamama bile geliyor geceleri akinti da var ama su gibi de oluyor.Ama daha dun dojtordaydim suyun gayet iyi sizintin falan yok dedi.
Su gelmesi ve nişan ayırtedilebilir canım ya. Dedikleri gibi su bildiğin çiş gibi akıyormuş ıslaklık. Nişan da jelimsi kalın akıntı. Kanlı dediğine göre nişan sanırım seninkide.Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Onun yanındayken hser şeyi unutuyorum nutkum turtuluyor resmen pazartesi randevum var bakalım ne olcakO demiyorsa sen sor canim valla ben her seyi soruyorum.
Benik 3 veya 5 kez duzenli gelmisti bi kac gun once qma ondan sorna kalmadi. 5.dk.da bire dusunce artik dogum basliyordur.Bende de bir sürü küçük ben var kızlar, canımı sıkıyor aynaya bakmıyorum. Boynumda ve göğsümde çok fazla çıkmış. İnşallah geçer doğumdan sonra. Koparma dağılır diyen de var haberinix olsun kızlar oynamayın çok
Stres çok etkili ve ben kolay etkileniyorum, hele hele bu süreçtesağolsunlar strese sokmak istemeyen ama strese sokan çok insan var. Kimseyi kırmak istemiyorum ama anlamıyorlar da beni. İnşallah kısa sürer bu süreç de bebeğimle baş başa kalırım tez vakitte.
Merdiven inip çıkmayı duymuştum kuzum, hatta ben geçen gün bir kat inip çıktım 29 ekimde. Acaba diyorum o mu tetikledişaka bir yana sıkıntıya sokmayacak bir yer varsa bir iki in çık. Doğumu tetikliyor diyorlar.
Ya biz bu haldeyken erkeklerin de içinden gelmemesi çok normal bence. İleriki hayatımızı da etkilemez mi ? Yani bizi anne olarak görüyorlar şu anda ve ilişki sırasında göbeğimizden zarar göreceğimizi düşünebilirler. Bilemiyorum her erkek aynı değil. Ama ileride bu görüntüyü unutamazşarsa o zaman asıl sıkıntı olur gibi geliyor bana.
Bende de var inşallah geçeroynarsan dağılır derler canım özellikle et benleri. Bence oynama
Yok ya bu haldeyken istek de olmaz ki görev gibi yapmak ileride sıkıntı olur bence. Olmayıversin diyorum ben.
Maşallah,şanslısın kuzum bize de dua et de sıkıntı çıkmasın. Uzun konular var anlatamayacağım. İnşallah bir kaç günden fazla sürmez bu süreç, bizde o sırada hastanede oluruz. Farklı şeyler de var. Onlar da üzüyor beni ama söylesem herkes savunmaya geçecek, arada kalan ben olacağım. Bu süreçte en büyük zararı benle kızım görürüz. Patlarsam da evliliğim zarar görür. İnşallah büyükler olgun davranır da atlatırız bu süreci.
Amin canım çok sağol
Amin sağolasınherkese inşallah
Amin canım inşallah yansıtmazlar. Torun sevinci ile gözleri bişey görmez de egoları ile bu günleri bize zehir etmezler.
Ayy evet ya ne güzel bir düzeni var Rabb imizin. Çok şükür.
Canım aralıklı geliyor ama artarsa falan gel dediler yine de. Az önce yine oldu kasılmalar ama dayanılmayacak kadar değil. İnşallah dayanırız da planlı gelir kızım
Amin canım çok sağol, tüm hamileler olarak sağlıkla doğum yaparız inşallah
ben gecen cuma sordum ultrasonda . kanalda degil dedi ama o bolgede kafasi dedi. cogu zaman ozeliklle ilk bebek ise doguma kadsr kanala girmeidgi olurmus. ama sonrasinda girdimi bilmiyorum.Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beni
sixinti seklinde de olabilir tabi amaCanım öyle bi kova şeklinde boşalır gibi olması ama sızıntı şeklinde devam ediyor anlamadım bende şimdi eşimi aramadım eve geliyor hastaneye gidicez
Sakin ol canım benim su olsa anlardın çok mı geldiKızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?