2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Salı günü gittim doktora 1cm açılman başlamış demişti. Bebeğin kafasına da dokunduğunu söylemişti hatta. Şimdi 2 gün geçti. Demekki başlıyor bişeyler ay çok heyecanlı
banada dun bakti acilma var mi hemde bir islem yapti acilmaya yardimci olsun die. hic acilmam olmamis bir haftada. ama o islemi yaparken , basina dokunuyorum bebegin dedi dr

İlk hamilelik mi? Nışanın gelmiş ama nişanın tek başına bir işe yaramaz sancın olması gerekiyo. Sancılar sıklaştıktan sonra gitmek daha mantıklı
Evet canım ilk hamileliğim. Dediğin gibi sancıda olması lazım. Sadece rahimin açıldığının belirtisiymiş sanırım

banada dun bakti acilma var mi hemde bir islem yapti acilmaya yardimci olsun die. hic acilmam olmamis bir haftada. ama o islemi yaparken , basina dokunuyorum bebegin dedi dr
Ya ben o sırada sormayı unuttum doktora. Başına dokunabiliyor olması yani bebek kanala girmiş mi demek

Şimdi doktoruma da yazdım canım kanlı değil ama önceki akıntılarım gibi beyazda değil sarımsı kirli bir renkti. Ama hiç sancım vs de yok. Nişandan sonra mı sancı başlıyor acaba
Belli olmuyor benim günler olsu geleli ,

Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
canim suyda anlarsin. boyle bir kova su gbi bosaliyor.
Ya ben o sırada sormayı unuttum doktora. Başına dokunabiliyor olması yani bebek kanala girmiş mi demek
onu bende sormadm hatta bana pelviskin normale gore yukarda dedi. sanirim kanala yakin yerdeler dokunabildjklerine gore

Hahahahshshd o kadar söyledim kaçırdığımı adam beni doğurttmak istemiyor galiba

Eşimden Allah razi olsun bana hep der ki evde anne mutlu olursa çocuk mutlu olur o yuzden sen nasil huzurlu olacaksan oyle yapalim bunlar cozumsuz seyler degil der hep. Ama saygi karsilikli kesinlikle o benim aileme ssygilidir ben de onun ailesine. Ama buyuklerimiz olgun davranmasa biz ne yapsak bos olurdu.

Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beni

canim suyda anlarsin. boyle bir kova su gbi bosaliyor.

onu bende sormadm hatta bana pelviskin normale gore yukarda dedi. sanirim kanala yakin yerdeler dokunabildjklerine gore
Canım öyle bi kova şeklinde boşalır gibi olması ama sızıntı şeklinde devam ediyor anlamadım bende şimdi eşimi aramadım eve geliyor hastaneye gidicez

Canim benim de hep hatta pijamama bile geliyor geceleri akinti da var ama su gibi de oluyor.Ama daha dun dojtordaydim suyun gayet iyi sizintin falan yok dedi.

Canim benim de hep hatta pijamama bile geliyor geceleri akinti da var ama su gibi de oluyor.Ama daha dun dojtordaydim suyun gayet iyi sizintin falan yok dedi.
İşte o akıntılı çiş benimde direk çiş olmuyor bazende akıntı oluypr hatta içinde sarı sarı jöle gibi parçalar oluyor

Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Su gelmesi ve nişan ayırtedilebilir canım ya. Dedikleri gibi su bildiğin çiş gibi akıyormuş ıslaklık. Nişan da jelimsi kalın akıntı. Kanlı dediğine göre nişan sanırım seninkide.

Benik 3 veya 5 kez duzenli gelmisti bi kac gun once qma ondan sorna kalmadi. 5.dk.da bire dusunce artik dogum basliyordur.

Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beni
ben gecen cuma sordum ultrasonda . kanalda degil dedi ama o bolgede kafasi dedi. cogu zaman ozeliklle ilk bebek ise doguma kadsr kanala girmeidgi olurmus. ama sonrasinda girdimi bilmiyorum.
Canım öyle bi kova şeklinde boşalır gibi olması ama sızıntı şeklinde devam ediyor anlamadım bende şimdi eşimi aramadım eve geliyor hastaneye gidicez
sixinti seklinde de olabilir tabi ama 11K da gecen benzer bir durum yasadi. su degilmis normal akinti demisti dr u.
sen de bir git en iyisi kontrol ettirmek tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…