2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Su gelmesi ve nişan ayırtedilebilir canım ya. Dedikleri gibi su bildiğin çiş gibi akıyormuş ıslaklık. Nişan da jelimsi kalın akıntı. Kanlı dediğine göre nişan sanırım seninkide.
Söylediklerine göre bana da bu sabah olan şey nişan gelmesiymiş. Henüz sancım yok benimde

Benim kafasını görebilmek in baya karnımın altına indi çok aşşağıda yüzünü göremeyiz dedi

Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Hemen dogum olacak diye bisey yok korkma ama nişan gelmesi bi nevi tıpaç gorevi goren rahim agzi mukusun acilmasi ve artk enfeksiyona acik hale gelmektir. Doktorunu bilgilendirmende faydan var.Fakat hemen sanci gelecej diye bisey yok.

Hemen dogum olacak diye bisey yok korkma ama nişan gelmesi bi nevi tıpaç gorevi goren rahim agzi mukusun acilmasi ve artk enfeksiyona acik hale gelmektir. Doktorunu bilgilendirmende faydan var.Fakat hemen sanci gelecej diye bisey yok.
Nişan gibi birşey değildi ama su gibi aktı ve sızıntı şeklinde devam ediyor nişan biraz kıvamlı birşey değilmi internetten baktığım kadarıyla

İşte o akıntılı çiş benimde direk çiş olmuyor bazende akıntı oluypr hatta içinde sarı sarı jöle gibi parçalar oluyor
Benimki suya benziyo ama bi avuc ici alan kadar oluyo camasirda. Akinti degil de su olsa randevumda soylerdi doktor. Demekki cesitli akintilar gelebiliyo bu surecte.

Nişan gibi birşey değildi ama su gibi aktı ve sızıntı şeklinde devam ediyor nişan biraz kıvamlı birşey değilmi internetten baktığım kadarıyla
nisan baya jole kivaminda gibi. normal akintiya gore cok cok kalin. boyle jole olur sallarsin ama sekli semali degismez. o sekilde

Nişan degisik bisey sahsen benim ilk hamileligimde seffaf baya ama afedersn yapiskansi icinde ise hafif kan vardi pembemsi.

Benimki suya benziyo ama bi avuc ici alan kadar oluyo camasirda. Akinti degil de su olsa randevumda soylerdi doktor. Demekki cesitli akintilar gelebiliyo bu surecte.
Kesinlikle ultrasonda fark ediyor zaten azalıp azalmasığını

Su gelmesi ve nişan ayırtedilebilir canım ya. Dedikleri gibi su bildiğin çiş gibi akıyormuş ıslaklık. Nişan da jelimsi kalın akıntı. Kanlı dediğine göre nişan sanırım seninkide.
O zaman suyum geldi,kıvamlı birşey değildi,dediğin gibi ıslaklık geldi birden bir avuç kadar sonra kanama geldi

Kesinlikle en iyisini demişler. Benim kayınvalidem de ilk annen olsun yanında dedi. Kendisi yakınımda oturduğu halde annem uzaktan gelcek o gelsin sana daha iyi olur dedi. Onlarda büyük oğlumla ilgilenecekler biz onu gezdiririz annende senle bebeğe bakar dedi. Zaten eşimde evde olcak ins güzel güzel geçecek ilk zamnlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…