Söylediklerine göre bana da bu sabah olan şey nişan gelmesiymiş. Henüz sancım yok benimdeSu gelmesi ve nişan ayırtedilebilir canım ya. Dedikleri gibi su bildiğin çiş gibi akıyormuş ıslaklık. Nişan da jelimsi kalın akıntı. Kanlı dediğine göre nişan sanırım seninkide.
Benim kafasını görebilmek in baya karnımın altına indi çok aşşağıda yüzünü göremeyiz dediben gecen cuma sordum ultrasonda . kanalda degil dedi ama o bolgede kafasi dedi. cogu zaman ozeliklle ilk bebek ise doguma kadsr kanala girmeidgi olurmus. ama sonrasinda girdimi bilmiyorum.
sixinti seklinde de olabilir tabi ama11K da gecen benzer bir durum yasadi. su degilmis normal akinti demisti dr u.
sen de bir git en iyisi kontrol ettirmek tabi.
Hemen dogum olacak diye bisey yok korkma ama nişan gelmesi bi nevi tıpaç gorevi goren rahim agzi mukusun acilmasi ve artk enfeksiyona acik hale gelmektir. Doktorunu bilgilendirmende faydan var.Fakat hemen sanci gelecej diye bisey yok.Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
aynen benimde oyle asagiya cok iniyor hatta olcerken artik zor olculuyor fln demistiBenim kafasını görebilmek in baya karnımın altına indi çok aşşağıda yüzünü göremeyiz dedi
Nişan gibi birşey değildi ama su gibi aktı ve sızıntı şeklinde devam ediyor nişan biraz kıvamlı birşey değilmi internetten baktığım kadarıylaHemen dogum olacak diye bisey yok korkma ama nişan gelmesi bi nevi tıpaç gorevi goren rahim agzi mukusun acilmasi ve artk enfeksiyona acik hale gelmektir. Doktorunu bilgilendirmende faydan var.Fakat hemen sanci gelecej diye bisey yok.
Benimki suya benziyo ama bi avuc ici alan kadar oluyo camasirda. Akinti degil de su olsa randevumda soylerdi doktor. Demekki cesitli akintilar gelebiliyo bu surecte.İşte o akıntılı çiş benimde direk çiş olmuyor bazende akıntı oluypr hatta içinde sarı sarı jöle gibi parçalar oluyor
nisan baya jole kivaminda gibi. normal akintiya gore cok cok kalin. boyle jole olur sallarsin ama sekli semali degismez. o sekildeNişan gibi birşey değildi ama su gibi aktı ve sızıntı şeklinde devam ediyor nişan biraz kıvamlı birşey değilmi internetten baktığım kadarıyla
Çok gelmedi ama sızıntı şeklinde devam ediyor sonra hemen kanama geldiSakin ol canım benim su olsa anlardın çok mı geldi
Nişan degisik bisey sahsen benim ilk hamileligimde seffaf baya ama afedersn yapiskansi icinde ise hafif kan vardi pembemsi.Nişan gibi birşey değildi ama su gibi aktı ve sızıntı şeklinde devam ediyor nişan biraz kıvamlı birşey değilmi internetten baktığım kadarıyla
Bu adam bebek gelmiyor diye beni 11 den sonrada bekletmez inşallahaynen benimde oyle asagiya cok iniyor hatta olcerken artik zor olculuyor fln demisti
O zaman nişan değil suyum geldinisan baya jole kivaminda gibi. normal akintiya gore cok cok kalin. boyle jole olur sallarsin ama sekli semali degismez. o sekilde
Kesinlikle ultrasonda fark ediyor zaten azalıp azalmasığınıBenimki suya benziyo ama bi avuc ici alan kadar oluyo camasirda. Akinti degil de su olsa randevumda soylerdi doktor. Demekki cesitli akintilar gelebiliyo bu surecte.
Suyun sızıyor olabilir herkeste pat diye patlamıyormuş haber bekliyoruz sendenÇok gelmedi ama sızıntı şeklinde devam ediyor sonra hemen kanama geldi
sanmiyorum bekletsin ama daha var 6 gun fln , gelir belkideBu adam bebek gelmiyor diye beni 11 den sonrada bekletmez inşallah
ama kanli bisi de geldi dedin. su da kan olmazO zaman nişan değil suyum geldi
O zaman suyum geldi,kıvamlı birşey değildi,dediğin gibi ıslaklık geldi birden bir avuç kadar sonra kanama geldiSu gelmesi ve nişan ayırtedilebilir canım ya. Dedikleri gibi su bildiğin çiş gibi akıyormuş ıslaklık. Nişan da jelimsi kalın akıntı. Kanlı dediğine göre nişan sanırım seninkide.
Canım kanama varsa bekletme git. Demek ki geliyorÇok gelmedi ama sızıntı şeklinde devam ediyor sonra hemen kanama geldi
Aaa o zmn sen 11inde dogurursan ben de 17sine hazirligimi yapayimBen de şimdi senden görüp bu işten anlayan birine yaptırdım. 11 Kasım görünüyor. Hep kalbimden geçirdiğim tarih oydu. 11’inde doğurursam sarkaç işine gireceğim.
Kesinlikle en iyisini demişler. Benim kayınvalidem de ilk annen olsun yanında dedi. Kendisi yakınımda oturduğu halde annem uzaktan gelcek o gelsin sana daha iyi olur dedi. Onlarda büyük oğlumla ilgilenecekler biz onu gezdiririz annende senle bebeğe bakar dedi. Zaten eşimde evde olcak ins güzel güzel geçecek ilk zamnlar..Ziyaretçi konusunda çok şükür rahatım ben söylemeden kayınvalidem teklif etti kiizm istersen biz annenlerden sonra gelelim kendini rahat hissedemezsin. Kendi annenle daha rahat olursun diye. Hepimiz aynı anda başında kalabalık ederiz bir işe de yaramayiz dedi ayrı zamanlarda gelip seni yalnız bırakmamis oluruz dedi. Hatta eşim izin kullanacakti onu da herkes gidince kullansin çekirdek aile olarak geçirin 10 gününüzü basbasa kalın dedi
Bu arada benim rüyalarım genelde haberci olur aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?