2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten Allah razı olsun hepsinden

Benim kız hala minik 37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış

Benim kız hala minik 37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
Doktor iyi diyorsa iyidir canım endişelenme. Benimki de bir haftada 200 Gr almıştı en son 35+6 da 2850 idi 37+1 de 3060 olmuştu doktor normal dedi. Boyu da 50 cm idi 37+1 de benim de cumartesi kontrolüm var her kontrole ayrı heyecanla gidiyorum

Evet iyi diyor ama görece erken bir zamanda sezaryen olacağı için iyice büyüsün istiyorum

Ya benim kayınların ağzı var dili yok normalde ama bu olayda heyecanla düşünemediler. Eşimin araya girip söylemesi lazım, eşim söylese doğru diyorsunuz oğlum derler biliyorum ama benim eşimde de ailesi alt tarrafı ankarada yaşıyor diye gereksiz bir memnun etme isteği var. Onlar buraya gelip kalınca falan mesela tuhaf tuhaf şeyler yapıyor bana karşı, öyle olunca bunalıyorum ailesinin burda olmasından.
Bak seninkiler ne kadar güzel düşünmüş böyle de olmalı zaten. Eş ve kayınlar bunları düşünüp söylemeli. Ben şimdi bebek doğunca hem onla ilgilenicem. Hem de evde baca gibi sigara tüttüren kayınlarla ilgilenicem. Hep sinir stres yani bir de eşim başta istiyordu ki uzun haftalarca kalsınlar. Kendi işe gidicek, ben bebek ve kayınlarla kalıcam tüm gün. Yok yeaaa dedim. Kendi bile ailesiyle 2 akşam oturunca bunalıyor. Lohusa halimle hiç bunu çekemem valla. Söylicem kendisi ne kadar izin alacaksa ailesi de o kadar kalsın. Annesi çok konuşan, psikolojik olarak çok ilgi isteyen bir kadın çünkü. Diyorum ya kötü insanlar değiller ama lohusa halimle bunalmak istemiyorum yani.
Kuzum bence en önemlisi eş faktörü burda. Ben hep ordan kaybettim eşim de gereksiz bir aileyi memnun etme isteği var. Yani beni o kadar memnun etmek istese evliliğimiz şu an bambaşka yerlerde olurdu eşler önce birbirlerini düşünmeliler bence. Tabiki tutup ailelere saygısızlık yapsınlar demiyorum ama her şeyi tatlı dille söylersen çözülüyor, eğer kayınlar huysuz insnalar değilse. Günün sonunda, eşin sen ve bebeğin yaşıyorsunuz sonuçta.

Mesela ben eşime defalarca hastanede tüm sancı sürecimde aileleri istemiyorum, ben kendi ailemi erkenden çağırmıcam mesela dedim. Sonra hemşireyle görüştüğümüzde hemşire de "hastaneye geldiğinizde aileler dahil kimseye haber vermemenizi öneririm sizin rahatlığınız için" dedi. Adam yok kim ne derse desin tüm sancı sürecinde ailesi orda bizle olsun istiyor. Odada istemediğimi de söyledim kimseyi ama bu sefer de dışarda beklerler diyor. Eşimi tanıyorum beni bırakıp bırakıp onlar rahat mı diye bakmaya gider

Yakınlarda idrar tahlili verdin mi canım enfeksiyon olabilir mi acaba. Şu sıralar doktor değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bi tane daha doktora görün istersen en azından çatı muayenesi yapar açıklığın var mı yok mu anlarsın

Nişanın gelmiş ama doktora gitmek için acale etme sancıların gelsiniyice o zaman gidersin

Kızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Canım duyum geldiyse 12 saat için de doğum yapman en sağlıklısıymış bebeğin enfeksiyon kapma durumuna karşılık doktorunu ara istersen seni yönlendirsin. Gözün aydın bu arada sağlıcakla al yavrunu kucağına

Ya lohusayken insan kendi annesini bile çekemez yeri gelir nasıl bir psikolojide olacağımız belli değil ki. İnşallah rahatça atlatırız su süreci. Eşinin en önemli anı önce kendini ve seni düşünsün. Ailesi de bir gün memnun olmayıversin. Biz şimdiden düşünüp gerilmeyelim zaten sürekli emzirecegimiz için odamızdan cikmayiz diye düşünüyorum

Düzenli mi bilmiyorum ama dün akşam bende nst ye girdim sancım var diye. Sancı çıktı cuma ya gün verdiler. Sezeryan olacağı için açılmaya bakılmadı
Bana da doktor ilk doğumun sezeryan olsaydı doğuma alırdım şimdi seni dedi.Ama ilk doğum normal olduğu için bekleyelim dedi.Egitim araştırmaya gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…