- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.451
- 83
Benim doktorum kilosunu ölçemedi. Akşam kız arkadaşlarımla birlikteydim kanala giren bebeğin kilosu tam ölçülemez dediler.Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beni
Tam böyle kovadan dökülür gibi de değilmiş yaa çamaşırını değiştirdikçe altına ıslatır gibi ıslanırmış bu olay bir kaç kez tekrarlarsa gelmiş oluyormuş. Bi de yatarken ayağa kalkınca çişini tutar gibi tutamazmışsın ebe böyle açıkladı. Kötü kokmazmış. Umarım doğru anlayıp doğru yazmışımdırcanim suyda anlarsin. boyle bir kova su gbi bosaliyor.
onu bende sormadm hatta bana pelviskin normale gore yukarda dedi. sanirim kanala yakin yerdeler dokunabildjklerine gore
Amaan bu saatten sonra doktor arayışı da zor. Ne var yaptırıversin doğumu da. Neden değiştirmen gerekiyor ki. Normal gebeler de gidiyor perinatolojiye.Amin canım ins 39.haftayi beklicez doğum içinde. Plasenta düzelince norml zaman beklencek fakat doktorum perinatoloji uzmaniydi şimdi tekrar doktor arayışına girdim norml kadin doğuma gidecekmisim çünkü
Kiloyu ölçmek için baş çapı çevresi karın çevresi ve uyluk uzunluğu birlikte hesaplanıyor kafası kanala girince baş ölçümlerini düzgün alamaz doktor. Zaten kanala girdikten sonra kilosunun da bir anlamı kalmıyor bir kaç gün sonra dışarda tartılırBenim doktorum kilosunu ölçemedi. Akşam kız arkadaşlarımla birlikteydim kanala giren bebeğin kilosu tam ölçülemez dediler.
Amin canimmAllah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten Allah razı olsun hepsinden
İnşallah doğum salı günü olacak 3 olsa en azından içim rahat edecek3 kiloyu geçer doğuma kadar analık işte biraz daha kilo alsin istiyoruzyüzde 10 u ödem olarak atacaklar bir de.
Kesinlikle canım zaten bı kontrolüm olcak sonra muhtemelen dogum diyecek. Şehir hastanesi olunca yapmiyo canım prosedür gereği bizim hastamız değilsin dediler.sehir hasta. Necati hancerligolundan aldim randevu iyi bı doktor diye duymustum haftaya cuma gidecem bakalımAmaan bu saatten sonra doktor arayışı da zor. Ne var yaptırıversin doğumu da. Neden değiştirmen gerekiyor ki. Normal gebeler de gidiyor perinatolojiye.
Gonlunce olsun insallah :))A AnksiyeteliEvaante sizler şanslısınız söylediklerinize göre, inş benim adamın da başına taş düşer de fikirleri değişir
Su geldiyse hiç bekleme canimmm. Önemli çünküKızlaarrr ya suyum ya nişanım geldi kanlı şimdi,çok heyecanlandımm ama sancım yokk ve panik oldum evde tekim
Valla haklisin malesef erkekler empati yapmasi gerekiyor. Mesele illaki kayinvalide kayinbaba kotu dedigimizden degil ama herkesin rahat ettigi bir kosul var. Belki evde kiyafetin rahat sekilde dolanacaksin rahat oturup kalkamayacaksin vs. Bir suru şey.Ya benim kayınların ağzı var dili yok normalde ama bu olayda heyecanla düşünemediler. Eşimin araya girip söylemesi lazım, eşim söylese doğru diyorsunuz oğlum derler biliyorum ama benim eşimde de ailesi alt tarrafı ankarada yaşıyor diye gereksiz bir memnun etme isteği var. Onlar buraya gelip kalınca falan mesela tuhaf tuhaf şeyler yapıyor bana karşı, öyle olunca bunalıyorum ailesinin burda olmasından.
Bak seninkiler ne kadar güzel düşünmüş böyle de olmalı zaten. Eş ve kayınlar bunları düşünüp söylemeli. Ben şimdi bebek doğunca hem onla ilgilenicem. Hem de evde baca gibi sigara tüttüren kayınlarla ilgilenicem. Hep sinir stres yanibir de eşim başta istiyordu ki uzun haftalarca kalsınlar. Kendi işe gidicek, ben bebek ve kayınlarla kalıcam tüm gün. Yok yeaaa dedim. Kendi bile ailesiyle 2 akşam oturunca bunalıyor. Lohusa halimle hiç bunu çekemem valla. Söylicem kendisi ne kadar izin alacaksa ailesi de o kadar kalsın. Annesi çok konuşan, psikolojik olarak çok ilgi isteyen bir kadın çünkü. Diyorum ya kötü insanlar değiller ama lohusa halimle bunalmak istemiyorum yani.
Kuzum bence en önemlisi eş faktörü burda. Ben hep ordan kaybettimeşim de gereksiz bir aileyi memnun etme isteği var. Yani beni o kadar memnun etmek istese evliliğimiz şu an bambaşka yerlerde olurdu eşler önce birbirlerini düşünmeliler bence. Tabiki tutup ailelere saygısızlık yapsınlar demiyorum ama her şeyi tatlı dille söylersen çözülüyor, eğer kayınlar huysuz insnalar değilse. Günün sonunda, eşin sen ve bebeğin yaşıyorsunuz sonuçta.
Mesela ben eşime defalarca hastanede tüm sancı sürecimde aileleri istemiyorum, ben kendi ailemi erkenden çağırmıcam mesela dedim. Sonra hemşireyle görüştüğümüzde hemşire de "hastaneye geldiğinizde aileler dahil kimseye haber vermemenizi öneririm sizin rahatlığınız için" dedi. Adam yok kim ne derse desin tüm sancı sürecinde ailesi orda bizle olsun istiyor. Odada istemediğimi de söyledim kimseyi ama bu sefer de dışarda beklerler diyor. Eşimi tanıyorum beni bırakıp bırakıp onlar rahat mı diye bakmaya gider
Daha bekliyorum 3 kiloyu geçmiş olsa bariKiloyu ölçmek için baş çapı çevresi karın çevresi ve uyluk uzunluğu birlikte hesaplanıyor kafası kanala girince baş ölçümlerini düzgün alamaz doktor. Zaten kanala girdikten sonra kilosunun da bir anlamı kalmıyor bir kaç gün sonra dışarda tartılır
Canım aynı gidiyo bebikler. Bunlar çok kilo almicak canim benimde 37+2de 2730cikti boyu uzun dedi doktor doğuma kadar 3olsa diyorum bende. 2haftam.kaldo.Benim kız hala minik37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
30 haftalıkken rüyamda elime bir kağıt verdiler bebeğinin doğum tarihi 7 Kasım yazıyorduDaha bekliyorum 3 kiloyu geçmiş olsa bariBugün de 3 kasım durup durup aklıma geliyor. Sabahta eşim bi de 5 kasımı bekle bakalım dedi ne zaman ölçeriz kilosunu bilmem
Cok tesekkurler canim. Sana bol kolaylik diliyorum.Bozma moralini, sürprizler geriyor aslında bizi. Bebeklerimiz için en doğru olan zaman bu zaman demek ki. Bizde haftaya falan olsaydı keşke diyoruz ama sancılar başladı bile. Çok şükür diyelim.aynı gün doğum yapacağız
Düzenli mi bilmiyorum ama dün akşam bende nst ye girdim sancım var diye. Sancı çıktı cuma ya gün verdiler. Sezeryan olacağı için açılmaya bakılmadı.
Amin canım çok sağol, yarın cuma
Ay hadi inşallah sağlıkla gelsinler30 haftalıkken rüyamda elime bir kağıt verdiler bebeğinin doğum tarihi 7 Kasım yazıyordu
Doğum kilosu da 2750 yazıyordu. Çocuk şimdi 3 kiloyu geçti ama belki 7 Kasım tutar bakalım. Demir ilacım da tam 7 Kasım'da bitiyor
Olur canım 2 haftaya rahat 3 kilo olur merak etme. Benim 5 günüm kaldı doktor 3 olur dedi de benim kız içerde spor yapmaktan kilo alamadıCanım aynı gidiyo bebikler. Bunlar çok kilo almicak canim benimde 37+2de 2730cikti boyu uzun dedi doktor doğuma kadar 3olsa diyorum bende. 2haftam.kaldo.
MaşallahKizlar benim oğlan 1 kasımı bekleyemedi 30 Ekim'de suyumun gelmesi ile sezeryana alındım. Spinal anestezi aldim. Çıktığımda brbegim oradaydı çok şükür sağlıkla aldık hemen verdiler yanıma emdi biraz. Malesef gaz sancilarim fazla oldu 2 gece hastanede kaldık. Şimdi evdeyiz dikiş ağrısı ve gaz sancıları braz daha surecekmis. Bnm bebiş maşallah emmeyi çok seviyor ama daha ilk günden göğüslerim yara oldu. Şuan 3. Gün bitti goguslerimden çekiyorum. Size tavsiyem emdirmeden buna bir çare bulmaya çalışın. Doğuracak olanlara Rabbim yardım etsininşallah sizlerde sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Sağlıkla al canım bebeğini kucağınaKizlar selam, biraz once NST’den ciktim. Normal, tansiyon tuhaf ama 20 dk arayla 13-8 ken 14-9 cikti. Stres mi bilemiyorum.
Bugun hastaneye yatiriliyorum. Yarin oglen sezeryan kesin artik. Planlanan tarihten 3 gun evvel. Umarim hersey yolunda gider.
Demek ki bu doğum olayın da hisler işe yaramıyorBenim içime hep 28-29 ekim doğuyordu ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?