2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kanala girdiğinde bebek ultrasonda nasol gözüküyor acaba bana kanala girdide demedi çıldırtcak bu adam beni
Benim doktorum kilosunu ölçemedi. Akşam kız arkadaşlarımla birlikteydim kanala giren bebeğin kilosu tam ölçülemez dediler.

Reactions: 11K
canim suyda anlarsin. boyle bir kova su gbi bosaliyor.

onu bende sormadm hatta bana pelviskin normale gore yukarda dedi. sanirim kanala yakin yerdeler dokunabildjklerine gore
Tam böyle kovadan dökülür gibi de değilmiş yaa çamaşırını değiştirdikçe altına ıslatır gibi ıslanırmış bu olay bir kaç kez tekrarlarsa gelmiş oluyormuş. Bi de yatarken ayağa kalkınca çişini tutar gibi tutamazmışsın ebe böyle açıkladı. Kötü kokmazmış. Umarım doğru anlayıp doğru yazmışımdır

Amin canım ins 39.haftayi beklicez doğum içinde. Plasenta düzelince norml zaman beklencek fakat doktorum perinatoloji uzmaniydi şimdi tekrar doktor arayışına girdim norml kadin doğuma gidecekmisim çünkü
Amaan bu saatten sonra doktor arayışı da zor. Ne var yaptırıversin doğumu da. Neden değiştirmen gerekiyor ki. Normal gebeler de gidiyor perinatolojiye.

Benim doktorum kilosunu ölçemedi. Akşam kız arkadaşlarımla birlikteydim kanala giren bebeğin kilosu tam ölçülemez dediler.
Kiloyu ölçmek için baş çapı çevresi karın çevresi ve uyluk uzunluğu birlikte hesaplanıyor kafası kanala girince baş ölçümlerini düzgün alamaz doktor. Zaten kanala girdikten sonra kilosunun da bir anlamı kalmıyor bir kaç gün sonra dışarda tartılır

Amaan bu saatten sonra doktor arayışı da zor. Ne var yaptırıversin doğumu da. Neden değiştirmen gerekiyor ki. Normal gebeler de gidiyor perinatolojiye.
Kesinlikle canım zaten bı kontrolüm olcak sonra muhtemelen dogum diyecek. Şehir hastanesi olunca yapmiyo canım prosedür gereği bizim hastamız değilsin dediler.sehir hasta. Necati hancerligolundan aldim randevu iyi bı doktor diye duymustum haftaya cuma gidecem bakalım

Valla haklisin malesef erkekler empati yapmasi gerekiyor. Mesele illaki kayinvalide kayinbaba kotu dedigimizden degil ama herkesin rahat ettigi bir kosul var. Belki evde kiyafetin rahat sekilde dolanacaksin rahat oturup kalkamayacaksin vs. Bir suru şey.

Daha bekliyorum 3 kiloyu geçmiş olsa bari Bugün de 3 kasım durup durup aklıma geliyor. Sabahta eşim bi de 5 kasımı bekle bakalım dedi ne zaman ölçeriz kilosunu bilmem

Benim kız hala minik 37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
Canım aynı gidiyo bebikler. Bunlar çok kilo almicak canim benimde 37+2de 2730cikti boyu uzun dedi doktor doğuma kadar 3olsa diyorum bende. 2haftam.kaldo.

Daha bekliyorum 3 kiloyu geçmiş olsa bari Bugün de 3 kasım durup durup aklıma geliyor. Sabahta eşim bi de 5 kasımı bekle bakalım dedi ne zaman ölçeriz kilosunu bilmem
30 haftalıkken rüyamda elime bir kağıt verdiler bebeğinin doğum tarihi 7 Kasım yazıyordu
Doğum kilosu da 2750 yazıyordu. Çocuk şimdi 3 kiloyu geçti ama belki 7 Kasım tutar bakalım. Demir ilacım da tam 7 Kasım'da bitiyor

Cok tesekkurler canim. Sana bol kolaylik diliyorum.

Ay hadi inşallah sağlıkla gelsinler Çok sabırsızlandık bebeklerimizin de maşallahı dolunca da mı böyle olacaklar merak içerisindeyim

Canım aynı gidiyo bebikler. Bunlar çok kilo almicak canim benimde 37+2de 2730cikti boyu uzun dedi doktor doğuma kadar 3olsa diyorum bende. 2haftam.kaldo.
Olur canım 2 haftaya rahat 3 kilo olur merak etme. Benim 5 günüm kaldı doktor 3 olur dedi de benim kız içerde spor yapmaktan kilo alamadı

Maşallah sağlıkla büyüt yavrunu

Sağlıkla al canım bebeğini kucağına Dualarım sizinle herşey gönlünce olsun ağrısız sızısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…