2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doğumdan sonra gelen gelene olacak gibi. 3 kişi bile fazla geliyor gözüme. Sizde durumlar nasıl ? Hem kendi annem hem eşimin ailesi gelecek. Yer de yok. Anneme de git diyemem onlara da. Şimdiden gerildim.
Gelecekler bakacaklar ki kalacak yer yok hangisi daha anlayışlı ise biz artık gidelim diyecek

Ay hadi inşallah sağlıkla gelsinler Çok sabırsızlandık bebeklerimizin de maşallahı dolunca da mı böyle olacaklar merak içerisindeyim
Şunu tahmin edebiliyorum doğurduktan sonra rüyamızda çok hamile olduğumuzu gorcez böyle doğuma yetişmeye çalışacağız sabah telaşla uyanıp yanımızda bebiskoyu görünce ulan ben zaten doğurmuştum diycez

Canım nişanıın gelmiş :)

Bende enfeks8yon var belki cok akinti ondandir oyuzden fitil verdi dojtor dun

Ben de herkesin aksine annemle babamı doğumdan iki gün önce göndericem. Hem yaşlılar hem de anlayışszlar. İlk doğumda yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum. Oğlumla da ilgilenmezler tüm gün tv açarlar. Hatta saçma sapan şeyler yapabilirler annem çocuğu zorla sevmeye kalkıyor, cinsel organını ellemeye kalkıyor falan. Hastaneye gelse sigara kahve keyfi yapmaktan odaya gelmez zaten. Kv, kp ve görümcem gelecek. Görümcem ve eşim hastanede benimle ilgilenirler. Diğerleri de oğlum ile ilgilenir diye düşündüm oğlum babaannesine daha düşkün hiç olmazsa. Malum ara tatil çocuk evde olacak. İlk iki gün sonra görümcem ve kp gidecek kv kalacak.

Bende de çok fazlaydı çamaşırım ıslanırdı hep bende enfeksiyon çıktı 7 gün fitil kullandım munorol şase ve enfeksiyon hapı kullandım. Şu an çok rahatım kafam karışmıyor en azından

Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun neyse ki birinden birisi daha anlayışlı oluyor rabbim bir şekilde yardımcı oluyor görümcenle düşünceleriniz bir birine uyuyorsa o bile yeter

İyisini almışsın canım. Umarım oğlan için iyi bir doktor bulursun
Bide burun açmak için bir önerin varmi kuzum serum fizyolojik aldık fakat genzine kaçıyor ağzından çıkıyor korkarak yapıyorum aspiratörle evet çıkıyor çekiyoruz damlayı damlatip yatırıp suyu cikartiyoruz sonra aspiratörle çekiyoruz ama bazen yutuyor gibi oluyor ağzından su çıkıyor

Ben de odadan çıkmayarak mesajımı vermeyi düşünüyorum. Zaten zırt pırt emziricem yani. Geçen gün 2 buçuk aylık bebeği olan bir arkadaşıma gittim. Kızın memesi sürekli bebeğin ağzında haliyle. Herhalde emzirirken de odaya girmek istemezler gerçi biz yabancı mıyız diye girmek isteyebilir annesi ama hiç sevmem öyle şeyleri. Kapanırım ben odaya dediğin gibi
Şu ilk haftalar herkes için sıkıntılı bir şekilde. İnş atlatalım da kolaylıkla hepimiz
Kesinlikle öyle canım. Fesat düşünerek demiyoruz ama bizler için de özel ve stresli zamanlar öncelik biz olmalıyız

Sağlıkla gelsin minik bebeğin

İşte herkesin rahat edeceği koşullar farklı hakkaten. İşin güzel yani senin göndereceğin aile seninkiler olduğu için sen söyleyebilmişsin. Karşı taraf olunca işte iş erkeğe düşüyor. Erkek de sorumluluk almazsa uğraş dur bendeki gibi. Atlatalım da şu aşamaları bir inş

Benimkide aksine çok hareketliydi Nişan geldikten sonra

Kızlar benim de çok akıntım var bayağıdır. Doktor kaç kez de kültür testti yaptırdı hatta temiz çıkıyor. Bu dönemlerde artıyor belki de enfeksiyon olmasa da. Birinde doktorum bana da ovül vermişti. Geçmedi aksine arttı. Testler de temiz çıkınca bir şey kullandırmıyor şu an bana.

Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz guzuSağlıkla bebişine kavuş inşllah

Ayy ablamın kayınpederi pat diye daliyordu odaya en son dedim abla bir tanesini de şu adama ver de sussun babam bile kapıyı tıklatıp müsait misin soruyor ablama. Çok densiz insanlar var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…