- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.451
- 83
Gelecekler bakacaklar ki kalacak yer yok hangisi daha anlayışlı ise biz artık gidelim diyecekDoğumdan sonra gelen gelene olacak gibi. 3 kişi bile fazla geliyor gözüme. Sizde durumlar nasıl ? Hem kendi annem hem eşimin ailesi gelecek. Yer de yok. Anneme de git diyemem onlara da. Şimdiden gerildim.
Şunu tahmin edebiliyorum doğurduktan sonra rüyamızda çok hamile olduğumuzu gorcez böyle doğuma yetişmeye çalışacağızAy hadi inşallah sağlıkla gelsinlerÇok sabırsızlandık bebeklerimizin de maşallahı dolunca da mı böyle olacaklar merak içerisindeyim
Canım nişanıın gelmiş :)Günaydın canım kızlar. 39. Haftadayım ve biraz önce tuvalete gittiğimde çok çok afedersiniz ama vajinamda bi doluluk hissettim ve peçeteye abartmıyorum ceviz büyüklüğünde kocaman kalıp şeklinde koyu kıvamlı bi akıntı düştü. Rengi de şeffaf değildi ama kırmızılı pembemside değildi. Hayatım boyunca hiç görmediğim büyüklükte bir akıntıydı tuhafıma gitti. Anneme gidecektim minibüsle korkudan çıkmasam mı evden dedim. Oldu mu size de böyle bir akıntı. Normalde çok az silinti şeklinde her bayanda olduğu kadar akıntım olurdu
İns canım olurlar. Seninki de mi çok hareketli. Benimkide hiç durmuyo patır kütür girisiyo bana.Olur canım 2 haftaya rahat 3 kilo olur merak etme. Benim 5 günüm kaldı doktor 3 olur dedi de benim kız içerde spor yapmaktan kilo alamadı
Bende enfeks8yon var belki cok akinti ondandir oyuzden fitil verdi dojtor dunYakınlarda idrar tahlili verdin mi canım enfeksiyon olabilir mi acaba. Şu sıralar doktor değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bi tane daha doktora görün istersen en azından çatı muayenesi yapar açıklığın var mı yok mu anlarsın
Belki sutun oyle yarayisli olur ki hizla alir kiloİnşallah doğum salı günü olacak 3 olsa en azından içim rahat edecek
Cok cok sagol canimSağlıkla al canım bebeğini kucağınaDualarım sizinle herşey gönlünce olsun ağrısız sızısız
Bende de çok fazlaydı çamaşırım ıslanırdı hep bende enfeksiyon çıktı 7 gün fitil kullandım munorol şase ve enfeksiyon hapı kullandım. Şu an çok rahatım kafam karışmıyor en azındanBende enfeks8yon var belki cok akinti ondandir oyuzden fitil verdi dojtor dun
Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun neyse ki birinden birisi daha anlayışlı oluyor rabbim bir şekilde yardımcı oluyor görümcenle düşünceleriniz bir birine uyuyorsa o bile yeterBen de herkesin aksine annemle babamı doğumdan iki gün önce göndericem. Hem yaşlılar hem de anlayışszlar. İlk doğumda yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum. Oğlumla da ilgilenmezler tüm gün tv açarlar. Hatta saçma sapan şeyler yapabilirler annem çocuğu zorla sevmeye kalkıyor, cinsel organını ellemeye kalkıyor falan. Hastaneye gelse sigara kahve keyfi yapmaktan odaya gelmez zaten. Kv, kp ve görümcem gelecek. Görümcem ve eşim hastanede benimle ilgilenirler. Diğerleri de oğlum ile ilgilenir diye düşündüm oğlum babaannesine daha düşkün hiç olmazsa. Malum ara tatil çocuk evde olacak. İlk iki gün sonra görümcem ve kp gidecek kv kalacak.
Bide burun açmak için bir önerin varmi kuzum serum fizyolojik aldık fakat genzine kaçıyor ağzından çıkıyorİyisini almışsın canım. Umarım oğlan için iyi bir doktor bulursun
Kuzum baştan beri yoktu .H a p p y cim senin bilgilerin neden tabloda yok :)en çok emoji atanımız sensin nasıl gözden kaçtı bu durum :)
Ben de odadan çıkmayarak mesajımı vermeyi düşünüyorum. Zaten zırt pırt emziricem yani. Geçen gün 2 buçuk aylık bebeği olan bir arkadaşıma gittim. Kızın memesi sürekli bebeğin ağzında haliyle. Herhalde emzirirken de odaya girmek istemezlerYa lohusayken insan kendi annesini bile çekemez yeri gelir nasıl bir psikolojide olacağımız belli değil ki. İnşallah rahatça atlatırız su süreci. Eşinin en önemli anı önce kendini ve seni düşünsün. Ailesi de bir gün memnun olmayıversin. Biz şimdiden düşünüp gerilmeyelim zaten sürekli emzirecegimiz için odamızdan cikmayiz diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle canım. Fesat düşünerek demiyoruz ama bizler için de özel ve stresli zamanlar öncelik biz olmalıyızValla haklisin malesef erkekler empati yapmasi gerekiyor. Mesele illaki kayinvalide kayinbaba kotu dedigimizden degil ama herkesin rahat ettigi bir kosul var. Belki evde kiyafetin rahat sekilde dolanacaksin rahat oturup kalkamayacaksin vs. Bir suru şey.
Kizlar selam, biraz once NST’den ciktim. Normal, tansiyon tuhaf ama 20 dk arayla 13-8 ken 14-9 cikti. Stres mi bilemiyorum.
Bugun hastaneye yatiriliyorum. Yarin oglen sezeryan kesin artik. Planlanan tarihten 3 gun evvel. Umarim hersey yolunda gider.
İşte herkesin rahat edeceği koşullar farklı hakkaten. İşin güzel yani senin göndereceğin aile seninkiler olduğu için sen söyleyebilmişsin. Karşı taraf olunca işte iş erkeğe düşüyor. Erkek de sorumluluk almazsa uğraş dur bendeki gibi. Atlatalım da şu aşamaları bir inşBen de herkesin aksine annemle babamı doğumdan iki gün önce göndericem. Hem yaşlılar hem de anlayışszlar. İlk doğumda yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum. Oğlumla da ilgilenmezler tüm gün tv açarlar. Hatta saçma sapan şeyler yapabilirler annem çocuğu zorla sevmeye kalkıyor, cinsel organını ellemeye kalkıyor falan. Hastaneye gelse sigara kahve keyfi yapmaktan odaya gelmez zaten. Kv, kp ve görümcem gelecek. Görümcem ve eşim hastanede benimle ilgilenirler. Diğerleri de oğlum ile ilgilenir diye düşündüm oğlum babaannesine daha düşkün hiç olmazsa. Malum ara tatil çocuk evde olacak. İlk iki gün sonra görümcem ve kp gidecek kv kalacak.
Benimkide aksine çok hareketliydi Nişan geldikten sonraCanım doğacak bebegin hareketleri yavaşlarmıs kanala doğru girdiği içinbenim hareketlerini ilk hissettiğim andan beri gecesi gündüzü yok çok hareketliydi bugün biraz yavaşladı ama yine pıt pıt vurup geriniyor
Bende enfeks8yon var belki cok akinti ondandir oyuzden fitil verdi dojtor dun
Kızlar benim de çok akıntım var bayağıdır. Doktor kaç kez de kültür testti yaptırdı hatta temiz çıkıyor. Bu dönemlerde artıyor belki de enfeksiyon olmasa da. Birinde doktorum bana da ovül vermişti. Geçmedi aksine arttı. Testler de temiz çıkınca bir şey kullandırmıyor şu an bana.Bende de çok fazlaydı çamaşırım ıslanırdı hep bende enfeksiyon çıktı 7 gün fitil kullandım munorol şase ve enfeksiyon hapı kullandım. Şu an çok rahatım kafam karışmıyor en azından
Melocum inş bir avazda gelsin bebişinKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz guzuKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Ayy ablamın kayınpederi pat diye daliyordu odaya en son dedim abla bir tanesini de şu adama ver de sussunBen de odadan çıkmayarak mesajımı vermeyi düşünüyorum. Zaten zırt pırt emziricem yani. Geçen gün 2 buçuk aylık bebeği olan bir arkadaşıma gittim. Kızın memesi sürekli bebeğin ağzında haliyle. Herhalde emzirirken de odaya girmek istemezlergerçi biz yabancı mıyız diye girmek isteyebilir annesi ama hiç sevmem öyle şeyleri. Kapanırım ben odaya dediğin gibi
Şu ilk haftalar herkes için sıkıntılı bir şekilde. İnş atlatalım da kolaylıkla hepimiz
Kesinlikle öyle canım. Fesat düşünerek demiyoruz ama bizler için de özel ve stresli zamanlar öncelik biz olmalıyız
Sağlıkla gelsin minik bebeğin
İşte herkesin rahat edeceği koşullar farklı hakkaten. İşin güzel yani senin göndereceğin aile seninkiler olduğu için sen söyleyebilmişsin. Karşı taraf olunca işte iş erkeğe düşüyor. Erkek de sorumluluk almazsa uğraş dur bendeki gibi. Atlatalım da şu aşamaları bir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?