2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayy ablamın kayınpederi pat diye daliyordu odaya en son dedim abla bir tanesini de şu adama ver de sussun babam bile kapıyı tıklatıp müsait misin soruyor ablama. Çok densiz insanlar var malesef
Ay o da neymiş öyle kayınpeder bir de
Umarım o kadarını yaşamam

Bana da fitil verdi canim benimki vqjinal enfeksiyonmus idrar degil oyuzden sase vermedi. Hamilelikte enfeksiyon cok onwmli

Alt muayene ile de ne enfeksiyonu anlayabiliyorlar.Rengine gore vs degisiyo. Ornegin beyazsa mantar enfeksiyonu vb.

stres yapmissindir kuzum . birsey olmaz , dr lar riske atmak istemiyordur. saglicakla al
yavrunu kucagina
Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
neden suni veriyorlar ki ? beklesinler acilir zaten kendiliginden
Kızlar oğlumda Kasık fıtığı çıktı prematürelerde ve erkek bebeklerde yaygın olurmuş,Ameliyat günü belirliycez önümüzdeki haftalrda.Dualarınızı eksik etmeyin
gecmis olsun canim

Canım bende otribebe var ama ben hepsini sıkmıyorum fazla geliyor yarısını kullanıyorum sonra hortumla çekiyorum. Bir de yatar pozisyonda değil reflü yatağında eğimli iken veriyorum.

Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Sağlıkla hayırla kavuşun inşallah

Benim kız hala minik 37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
Boyu çok iyi maşallah bence olur ben 1 haftada 300 gr aldıgını biliyorum

Yok vermedim yarın vereyim sağlık ocağına , sağlık ocagındaki ebe bakar mı acaba kontrolü doktorlar mı yspıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…