Ay o da neymiş öyle kayınpeder bir deAyy ablamın kayınpederi pat diye daliyordu odaya en son dedim abla bir tanesini de şu adama ver de sussunbabam bile kapıyı tıklatıp müsait misin soruyor ablama. Çok densiz insanlar var malesef
Canim benim 1 er gun aramiz olacakKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Bana da fitil verdi canim benimki vqjinal enfeksiyonmus idrar degil oyuzden sase vermedi. Hamilelikte enfeksiyon cok onwmliBende de çok fazlaydı çamaşırım ıslanırdı hep bende enfeksiyon çıktı 7 gün fitil kullandım munorol şase ve enfeksiyon hapı kullandım. Şu an çok rahatım kafam karışmıyor en azından
Alt muayene ile de ne enfeksiyonu anlayabiliyorlar.Rengine gore vs degisiyo. Ornegin beyazsa mantar enfeksiyonu vb.Kızlar benim de çok akıntım var bayağıdır. Doktor kaç kez de kültür testti yaptırdı hatta temiz çıkıyor. Bu dönemlerde artıyor belki de enfeksiyon olmasa da. Birinde doktorum bana da ovül vermişti. Geçmedi aksine arttı. Testler de temiz çıkınca bir şey kullandırmıyor şu an bana.
stres yapmissindir kuzum . birsey olmaz , dr lar riske atmak istemiyordur. saglicakla alKizlar selam, biraz once NST’den ciktim. Normal, tansiyon tuhaf ama 20 dk arayla 13-8 ken 14-9 cikti. Stres mi bilemiyorum.
Bugun hastaneye yatiriliyorum. Yarin oglen sezeryan kesin artik. Planlanan tarihten 3 gun evvel. Umarim hersey yolunda gider.
neden suni veriyorlar ki ? beklesinler acilir zaten kendiligindenKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
gecmis olsun canimKızlar oğlumda Kasık fıtığı çıktıprematürelerde ve erkek bebeklerde yaygın olurmuş,Ameliyat günü belirliycez önümüzdeki haftalrda.Dualarınızı eksik etmeyin
Canım bende otribebe var ama ben hepsini sıkmıyorum fazla geliyor yarısını kullanıyorum sonra hortumla çekiyorum. Bir de yatar pozisyonda değil reflü yatağında eğimli iken veriyorum.Bide burun açmak için bir önerin varmi kuzum serum fizyolojik aldık fakat genzine kaçıyor ağzından çıkıyorkorkarak yapıyorum aspiratörle evet çıkıyor çekiyoruz damlayı damlatip yatırıp suyu cikartiyoruz sonra aspiratörle çekiyoruz ama bazen yutuyor gibi oluyor ağzından su çıkıyor
Sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallah canımKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Sağlıkla hayırla kavuşun inşallahKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
İnşallah inşallaaahBelki sutun oyle yarayisli olur ki hizla alir kilo
Çok geçmiş olsun canım. Bebekken ben de olmuşum o ameliyatı. Bir haftada toparlar inşallahKızlar oğlumda Kasık fıtığı çıktıprematürelerde ve erkek bebeklerde yaygın olurmuş,Ameliyat günü belirliycez önümüzdeki haftalrda.Dualarınızı eksik etmeyin
Evet inanılmaz sürekli bir hareket içindeİns canım olurlar. Seninki de mi çok hareketli. Benimkide hiç durmuyo patır kütür girisiyo bana.
Verdiğin fikir çok iyiymişAyy ablamın kayınpederi pat diye daliyordu odaya en son dedim abla bir tanesini de şu adama ver de sussunbabam bile kapıyı tıklatıp müsait misin soruyor ablama. Çok densiz insanlar var malesef
Çok geçmiş olsun canım inşallah çok güzel geçer ameliyatı bebişininKızlar oğlumda Kasık fıtığı çıktıprematürelerde ve erkek bebeklerde yaygın olurmuş,Ameliyat günü belirliycez önümüzdeki haftalrda.Dualarınızı eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahKızlar oğlumda Kasık fıtığı çıktıprematürelerde ve erkek bebeklerde yaygın olurmuş,Ameliyat günü belirliycez önümüzdeki haftalrda.Dualarınızı eksik etmeyin
Boyu çok iyi maşallah bence olur ben 1 haftada 300 gr aldıgını biliyorumBenim kız hala minik37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
Yok vermedim yarın vereyim sağlık ocağına , sağlık ocagındaki ebe bakar mı acaba kontrolü doktorlar mı yspıyorYakınlarda idrar tahlili verdin mi canım enfeksiyon olabilir mi acaba. Şu sıralar doktor değiştirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bi tane daha doktora görün istersen en azından çatı muayenesi yapar açıklığın var mı yok mu anlarsın
Cikinca sakinlesirler insEvet inanılmaz sürekli bir hareket içindebugün nstde bile hiç durmadı pıt pıt bir oraya vurdu bi buraya vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?