- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
2500 ustu olduktan sonra tedirgn olmayin denilir genelde. Haftafa 200 gr kotu degil bnce benim oglum 2 haftada 500 gr almis. Seninki de normal.Benim kız hala minik37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
Hadi hayrlı haberler sağlıcakla al kucağına bir avazda kurtul inşallahKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Aynen en kritik zamanlara girdik daha da çok dikkat etmemiz lazımBana da fitil verdi canim benimki vqjinal enfeksiyonmus idrar degil oyuzden sase vermedi. Hamilelikte enfeksiyon cok onwmli
Bazen açılmazmış o yüzden suni sancı veriyorlar hatta suni sancı verip açılmaya biliyorstres yapmissindir kuzum . birsey olmaz , dr lar riske atmak istemiyordur. saglicakla al
yavrunu kucagina
neden suni veriyorlar ki ? beklesinler acilir zaten kendiliginden
gecmis olsun canim
Ay birde ne olacak sende olan bende de var ne kıymetli memen varmış diyorlar yaAy o da neymiş öyle kayınpeder bir de
Umarım o kadarını yaşamam
Valla kimseyi takmayin kendinizdrn kiymetli kimse yok , gerektigi yerde verin cevabini insanlarin ki bir daha bir daha yapamasinlar.Ay birde ne olacak sende olan bende de var ne kıymetli memen varmış diyorlar yabakayım göğüs şeklin nasıl meme uçun nasıl. Ay anlamıyorum bu kayınvalideler neden bize yaptıkları her şeyi hak görüyorlar
Çok sanci cekmeden kolayca gelir insallah bebegin ay ne guzel. Darisi bekleyen herkese.Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Ben veriyorum valla birde tesettürlüyüm çok zor olacak benim için. Kaynım ben geleyim doğuma diyordu ne alakaysa. Canı gezmek istiyor.Valla kimseyi takmayin kendinizdrn kiymetli kimse yok , gerektigi yerde verin cevabini insanlarin ki bir daha bir daha yapamasinlar.
Kacinci haftadaydi papatyamelo bilen var mi ?Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Evet görümcem ile çok güzel bir ilişkimiz var. Güzel bir denge kurduk. Çok aşırı sıkı fıkı değiliz ama severiz birbirimizi. Yaşıt sayılırız güzel anlaşıyoruz daha ne olsun.Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun neyse ki birinden birisi daha anlayışlı oluyor rabbim bir şekilde yardımcı oluyor görümcenle düşünceleriniz bir birine uyuyorsa o bile yeter
Zorunluluk olmadikca kayinpeder bile gelinin rahat edemeyecegini bilip biraz uzak durmali yaa anlamiyorum valla.Ben veriyorum valla birde tesettürlüyüm çok zor olacak benim için. Kaynım ben geleyim doğuma diyordu ne alakaysa. Canı gezmek istiyor.
Kesinlikle haklısın karşı tarafı ayarlamak mesajı vermek erkeğin işi. Gerekirse o kötü olmalı.Ben de odadan çıkmayarak mesajımı vermeyi düşünüyorum. Zaten zırt pırt emziricem yani. Geçen gün 2 buçuk aylık bebeği olan bir arkadaşıma gittim. Kızın memesi sürekli bebeğin ağzında haliyle. Herhalde emzirirken de odaya girmek istemezlergerçi biz yabancı mıyız diye girmek isteyebilir annesi ama hiç sevmem öyle şeyleri. Kapanırım ben odaya dediğin gibi
Şu ilk haftalar herkes için sıkıntılı bir şekilde. İnş atlatalım da kolaylıkla hepimiz
Kesinlikle öyle canım. Fesat düşünerek demiyoruz ama bizler için de özel ve stresli zamanlar öncelik biz olmalıyız
Sağlıkla gelsin minik bebeğin
İşte herkesin rahat edeceği koşullar farklı hakkaten. İşin güzel yani senin göndereceğin aile seninkiler olduğu için sen söyleyebilmişsin. Karşı taraf olunca işte iş erkeğe düşüyor. Erkek de sorumluluk almazsa uğraş dur bendeki gibi. Atlatalım da şu aşamaları bir inş
Ayy olur mu benimki nasıl doğum yapacaksın korkma şöyle böyle diye anlatıyor bana ve cevap vermediğimde yoksa korkuyor musun diyor. Be adam senin benim şeyimle işin ne yaZorunluluk olmadikca kayinpeder bile gelinin rahat edemeyecegini bilip biraz uzak durmali yaa anlamiyorum valla.
Hay Allah çok geçmiş olsun.Kızlar oğlumda Kasık fıtığı çıktıprematürelerde ve erkek bebeklerde yaygın olurmuş,Ameliyat günü belirliycez önümüzdeki haftalrda.Dualarınızı eksik etmeyin
anladim canim , insallah cok agri sizi cekmeden bir avaz da dogurursun kuzumBazen açılmazmış o yüzden suni sancı veriyorlar hatta suni sancı verip açılmaya biliyorinşallah en sağlıklı ve en az acılı şekilde kurtulur kurtuluruz
Haklisin ama bazen yaslilar cocuk gibi de olabiliyo ne dediklerini bilmiyolar :)) kayinpederin sanirim daha once tecrube etmis dogumu :))Ayy olur mu benimki nasıl doğum yapacaksın korkma şöyle böyle diye anlatıyor bana ve cevap vermediğimde yoksa korkuyor musun diyor. Be adam senin benim şeyimle işin ne ya
acaba suni sancıyı suyun kalmadığı ve bir an önce doğum. olması gerektiği için mi veriyorlar?Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Bunları diyenler de duyuyorum haklısın. Allah bize sabır versinAy birde ne olacak sende olan bende de var ne kıymetli memen varmış diyorlar yabakayım göğüs şeklin nasıl meme uçun nasıl. Ay anlamıyorum bu kayınvalideler neden bize yaptıkları her şeyi hak görüyorlar
Gel sen doğurt deseydinBen veriyorum valla birde tesettürlüyüm çok zor olacak benim için. Kaynım ben geleyim doğuma diyordu ne alakaysa. Canı gezmek istiyor.
Canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Benim kaynım gevşektirBunları diyenler de duyuyorum haklısın. Allah bize sabır versin
Gel sen doğurt deseydintövbeeee, bu insanların hiç ayarı yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?