2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim kız hala minik 37+0 da kilosu 2836 boyu uzun ama 52 cm olmuş doktor iyi diyor ama doğuma kadar 3kg olsaydı içim rahat edecekti. Bir haftada 200 gram almış
2500 ustu olduktan sonra tedirgn olmayin denilir genelde. Haftafa 200 gr kotu degil bnce benim oglum 2 haftada 500 gr almis. Seninki de normal.

Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
Hadi hayrlı haberler sağlıcakla al kucağına bir avazda kurtul inşallah

stres yapmissindir kuzum . birsey olmaz , dr lar riske atmak istemiyordur. saglicakla al
yavrunu kucagina

neden suni veriyorlar ki ? beklesinler acilir zaten kendiliginden

gecmis olsun canim
Bazen açılmazmış o yüzden suni sancı veriyorlar hatta suni sancı verip açılmaya biliyor inşallah en sağlıklı ve en az acılı şekilde kurtulur kurtuluruz

Ay o da neymiş öyle kayınpeder bir de
Umarım o kadarını yaşamam
Ay birde ne olacak sende olan bende de var ne kıymetli memen varmış diyorlar ya bakayım göğüs şeklin nasıl meme uçun nasıl. Ay anlamıyorum bu kayınvalideler neden bize yaptıkları her şeyi hak görüyorlar

Valla kimseyi takmayin kendinizdrn kiymetli kimse yok , gerektigi yerde verin cevabini insanlarin ki bir daha bir daha yapamasinlar.

Valla kimseyi takmayin kendinizdrn kiymetli kimse yok , gerektigi yerde verin cevabini insanlarin ki bir daha bir daha yapamasinlar.
Ben veriyorum valla birde tesettürlüyüm çok zor olacak benim için. Kaynım ben geleyim doğuma diyordu ne alakaysa. Canı gezmek istiyor.

Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun neyse ki birinden birisi daha anlayışlı oluyor rabbim bir şekilde yardımcı oluyor görümcenle düşünceleriniz bir birine uyuyorsa o bile yeter
Evet görümcem ile çok güzel bir ilişkimiz var. Güzel bir denge kurduk. Çok aşırı sıkı fıkı değiliz ama severiz birbirimizi. Yaşıt sayılırız güzel anlaşıyoruz daha ne olsun.

Kesinlikle haklısın karşı tarafı ayarlamak mesajı vermek erkeğin işi. Gerekirse o kötü olmalı.

Ayy olur mu benimki nasıl doğum yapacaksın korkma şöyle böyle diye anlatıyor bana ve cevap vermediğimde yoksa korkuyor musun diyor. Be adam senin benim şeyimle işin ne ya
Haklisin ama bazen yaslilar cocuk gibi de olabiliyo ne dediklerini bilmiyolar :)) kayinpederin sanirim daha once tecrube etmis dogumu :))

Kızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
acaba suni sancıyı suyun kalmadığı ve bir an önce doğum. olması gerektiği için mi veriyorlar?

Bunları diyenler de duyuyorum haklısın. Allah bize sabır versin
Ben veriyorum valla birde tesettürlüyüm çok zor olacak benim için. Kaynım ben geleyim doğuma diyordu ne alakaysa. Canı gezmek istiyor.
Gel sen doğurt deseydin tövbeeee, bu insanların hiç ayarı yok ya

Canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah kolay doğumun olsun suni sancıdan da korkma hormon veriyorlarmış dayanma gücü versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…