2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bana doktor su gelirse 24 saat içinde doğum olması şart demişti. Belki ondan suni veriyorlar
evet ama onun daha yeni geldi ya , ondan merak ettim.
cunku benim prosedur de de eger acilmam olur suyum gelmezse , kendileri patlatip , sanci gelemsini beklicekler. sanci gelmedigi taktirde 10-12 saat sonunda suni sanci vericez dediler . tabi burda bebegin kalp atisi vs de onemli. birseyler ters giderse beklemezler tabikide

Burda o kadar uğraşmazlar ki doktorlar

Kedi annesi annelerim sizlere bir sorum olacak, bebek olunca kedoşları odaya alacak mısınız geceleri? Benim oğluşum terapi alıyordu ısırma huyu yüzünden şu an maşallah çok minnoş ve sevgi oldu oldu ve bize de aşırı düşkün oldu yatak odamızda bir minderi var geceleri orda uslu uslu yatıyor bizi de hiç rahatsız etmiyor. Eskiden üzerimize atlardı o yüzden geceleri hiç almazdım ama şimdi bebek gelince de onu çıkarmaya kıyamam gibi geliyor. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?

valla benimki simdiden besikte , oto koltugun da fln yatiyor sanirim hepsini kendisinin saniyor
yanyana yatmalari sktni degilde , bebegin ustune kafa bolgesine fln yatma ihtimali sorun. bende napicam bilmiyorum .
hos benim kedim cok arkadasca degil, annemlere alismasi yanasmasi 2-3 hafta surdu

Canım öyle bi kova şeklinde boşalır gibi olması ama sızıntı şeklinde devam ediyor anlamadım bende şimdi eşimi aramadım eve geliyor hastaneye gidicez
Benimde aynı oldu canım, hemen hastaneye gittik ama bir süre evde oyalanmak, duş almak daha iyi olurdu bence.

Ben devlette dogum yapacagim cunku burasi kucuk yer. Doktor dediki normal dogumda ebeler ilgileniyor biz olmuyoruz ama riskli durum veya sezeryansa biz oluyoruz dedi

Ben devlette dogum yapacagim cunku burasi kucuk yer. Doktor dediki normal dogumda ebeler ilgileniyor biz olmuyoruz ama riskli durum veya sezeryansa biz oluyoruz dedi
canim burda da ayni.
ben hele her gittigimde ayri bir jinekolog goruyorum sabit kadin dogum dr um var ama gunu belirlenmis sezeryan olmadigi surece dogumda denk gelme sansim binde bir.
o gun hangi dr varsa o ilgileniyormus.

Bizimki gece oldu mu yataktan inip yerde kendi minderinde yatıyor o yüzden sıkıntı olmaz gibi geliyor ama gene de emin olamadım. Bizimki de anneme bile daha alışamadı ben ve eşim harici diğer kişilere yabani hala

Kizlar reflu yatagi aldiniz mi ne aldinix
ben valla almicaktm. yatagi yukseltiriz altina birsey koyup fln demisti tecrubeli arkadssim ama ekim annelerinde kullanan herkes cok memnunmus.
bir de tasinabilir oldugu icin de cok pratik oluyormus.
resimdekinden aldim, burda bu baya meshurmus ve guvenilirmis . cok arastirmadm , yorumlari iyiydi

Eklentiler

• D4240AE6-AC71-4BC1-A4ED-6C1B84D54F44.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 53
Bizimki gece oldu mu yataktan inip yerde kendi minderinde yatıyor o yüzden sıkıntı olmaz gibi geliyor ama gene de emin olamadım. Bizimki de anneme bile daha alışamadı ben ve eşim harici diğer kişilere yabani hala
bizimki cani isterse bizimle yatiyor oda ayakucumuzda . son bir haftadir ben her uzandigimda fln geliyor yanima . normalde gelmez boyle, hissetti heralde diyorum bende.

Ayy olur mu benimki nasıl doğum yapacaksın korkma şöyle böyle diye anlatıyor bana ve cevap vermediğimde yoksa korkuyor musun diyor. Be adam senin benim şeyimle işin ne ya
Ahaha o ne yaa. Benim babam bile birşey sormuyor. Sadece geçen gün "sen şimdi hastanede kalacak mısın akşam? " dedi. Yok ya fırtlatıp gelcem 7 kat kesecekler sanki ben aldırıyorum

Ben asla düzenlerini bozmak istemiyorum. Eve biri gelince bile stres olabiliyorlar sonuçta. O nedenle nasıl alıştılarsa öyle gidecek. İkisi de benim ayak ucumda yatar geceleri. Dişi kedim üşüdükçe gelip yorganın/battaniyenin altına girmek için uyandırır. Hastanede kaldığımda bile yalnız olacak olmalarına üzülüyorum o nedenle kapıyı asla kapatamam
Zaten şimdi bile uykum hafif yani gece uyandıkları zaman fark ediyorum. Bebek gelince de beşiğe falan giderlerse anlarım mutlaka diye düşünüyorum.
Bir de çok akıllılar ya sanmıyorum öyle bebeğin üstünde falan yatacaklarını. En fazla gidip yanına yatarlar

Ahaha o ne yaa. Benim babam bile birşey sormuyor. Sadece geçen gün "sen şimdi hastanede kalacak mısın akşam? " dedi. Yok ya fırtlatıp gelcem 7 kat kesecekler sanki ben aldırıyorum
Dengesiz. Kv de benim gelinim yiğittir normal doğurur diye hava atıyor millete. Yiğitlikle alakası yok dedim olur mu var tabiki diyor . Her biri manyak

Dengesiz. Kv de benim gelinim yiğittir normal doğurur diye hava atıyor millete. Yiğitlikle alakası yok dedim olur mu var tabiki diyor . Her biri manyak
ya benimde gorumcem bir ay once dogum yapti, esi diyordu ki eskiden epidural mi varmis fln bende dedim nedne kendimize iskence edelim , senin cukunun ucu 10 cm acilsa ordan bir kafa ve beden ciksa dayanabilir misin acaba ? sustu sonra illa insani konusturuyorlar

Biz son kontrolden de geldik kızlar
Bu hafta sadece 177gr alabilmiş. 2681gr 48cm çıktı ölçümlerde. Suyu da biraz az ama korkulacak seviyede görünmüyor. O nedenle 11ini beklemeye devam
Anestezi doktoru ile de görüştük. Ben epidural istediğimi belirttim. Kendisi spinal konusunda biraz ısrarcı. Epidural olursa daha fazla hissedersin, tam uyuşma sağlanana kadar 20-30 dk beklemek gerekiyor, dedi. Ben daha önce farklı bir ameliyatta spinal alıp günlerce etkisinden kurtulamadığımı söyleyince epidural deneriz ama sorun olursa o zaman spinalle devam ederiz dedi. Gerçekten sürekli bir belirsizlik olması daha çok geriyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…