Canım bana doktor su gelirse 24 saat içinde doğum olması şart demişti. Belki ondan suni veriyorlaranladim canim , insallah cok agri sizi cekmeden bir avaz da dogurursun kuzum
evet ama onun daha yeni geldi ya , ondan merak ettim.Canım bana doktor su gelirse 24 saat içinde doğum olması şart demişti. Belki ondan suni veriyorlar
Yok yok biliyorum ama ne bileyim analık işte biraz tombikto olsaydı diyorum2500 ustu olduktan sonra tedirgn olmayin denilir genelde. Haftafa 200 gr kotu degil bnce benim oglum 2 haftada 500 gr almis. Seninki de normal.
Burda o kadar uğraşmazlar ki doktorlarevet ama onun daha yeni geldi ya , ondan merak ettim.
cunku benim prosedur de de eger acilmam olur suyum gelmezse , kendileri patlatip , sanci gelemsini beklicekler. sanci gelmedigi taktirde 10-12 saat sonunda suni sanci vericez dediler . tabi burda bebegin kalp atisi vs de onemli. birseyler ters giderse beklemezler tabikide
valla benimki simdiden besikte , oto koltugun da fln yatiyorKedi annesi annelerim sizlere bir sorum olacak, bebek olunca kedoşları odaya alacak mısınız geceleri? Benim oğluşum terapi alıyordu ısırma huyu yüzünden şu an maşallah çok minnoş ve sevgi oldu oldu ve bize de aşırı düşkün olduyatak odamızda bir minderi var geceleri orda uslu uslu yatıyor bizi de hiç rahatsız etmiyor. Eskiden üzerimize atlardı o yüzden geceleri hiç almazdım ama şimdi bebek gelince de onu çıkarmaya kıyamam gibi geliyor. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Benimde aynı oldu canım, hemen hastaneye gittik ama bir süre evde oyalanmak, duş almak daha iyi olurdu bence.Canım öyle bi kova şeklinde boşalır gibi olması ama sızıntı şeklinde devam ediyor anlamadım bende şimdi eşimi aramadım eve geliyor hastaneye gidicez
canim burda da ayni.Ben devlette dogum yapacagim cunku burasi kucuk yer. Doktor dediki normal dogumda ebeler ilgileniyor biz olmuyoruz ama riskli durum veya sezeryansa biz oluyoruz dedi
Bizimki gece oldu mu yataktan inip yerde kendi minderinde yatıyor o yüzden sıkıntı olmaz gibi geliyor ama gene de emin olamadım. Bizimki de anneme bile daha alışamadı ben ve eşim harici diğer kişilere yabani halavalla benimki simdiden besikte , oto koltugun da fln yatiyorsanirim hepsini kendisinin saniyor
yanyana yatmalari sktni degilde , bebegin ustune kafa bolgesine fln yatma ihtimali sorun. bende napicam bilmiyorum .
hos benim kedim cok arkadasca degil, annemlere alismasi yanasmasi 2-3 hafta surdu
Ben aldım canım sevibebenin kiraz çekirdekli reflü yatağını aldımKizlar reflu yatagi aldiniz mi ne aldinix
ben valla almicaktm. yatagi yukseltiriz altina birsey koyup fln demisti tecrubeli arkadssim ama ekim annelerinde kullanan herkes cok memnunmus.Kizlar reflu yatagi aldiniz mi ne aldinix
bizimki cani isterse bizimle yatiyor oda ayakucumuzda . son bir haftadir ben her uzandigimda fln geliyor yanima . normalde gelmez boyle, hissetti heralde diyorum bende.Bizimki gece oldu mu yataktan inip yerde kendi minderinde yatıyor o yüzden sıkıntı olmaz gibi geliyor ama gene de emin olamadım. Bizimki de anneme bile daha alışamadı ben ve eşim harici diğer kişilere yabani hala
CanımKacinci haftadaydi papatyamelo bilen var mi ?
Ahaha o ne yaa. Benim babam bile birşey sormuyor. Sadece geçen gün "sen şimdi hastanede kalacak mısın akşam? " dedi. Yok ya fırtlatıp gelcemAyy olur mu benimki nasıl doğum yapacaksın korkma şöyle böyle diye anlatıyor bana ve cevap vermediğimde yoksa korkuyor musun diyor. Be adam senin benim şeyimle işin ne ya
Kedi annesi annelerim sizlere bir sorum olacak, bebek olunca kedoşları odaya alacak mısınız geceleri? Benim oğluşum terapi alıyordu ısırma huyu yüzünden şu an maşallah çok minnoş ve sevgi oldu oldu ve bize de aşırı düşkün olduyatak odamızda bir minderi var geceleri orda uslu uslu yatıyor bizi de hiç rahatsız etmiyor. Eskiden üzerimize atlardı o yüzden geceleri hiç almazdım ama şimdi bebek gelince de onu çıkarmaya kıyamam gibi geliyor. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Dengesiz. Kv de benim gelinim yiğittir normal doğurur diye hava atıyor millete. Yiğitlikle alakası yok dedim olur mu var tabiki diyorAhaha o ne yaa. Benim babam bile birşey sormuyor. Sadece geçen gün "sen şimdi hastanede kalacak mısın akşam? " dedi. Yok ya fırtlatıp gelcem7 kat kesecekler sanki ben aldırıyorum
ya benimde gorumcem bir ay once dogum yapti, esi diyordu ki eskiden epidural mi varmis flnDengesiz. Kv de benim gelinim yiğittir normal doğurur diye hava atıyor millete. Yiğitlikle alakası yok dedim olur mu var tabiki diyor. Her biri manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?