2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oğluma giren çıkan yok ya rahat konuşuyor. Bende ona diyim benim kocam yiğittir şu işi yapsın diye kıyaneti koparır

11 ine kadar rahat 150-200 gr daha alir bebisin
epidural bazen tutmayabiliyor ama en azindan her zmaan digerine donus yapma sansiniz var

Ben de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladi Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.

Dengesiz. Kv de benim gelinim yiğittir normal doğurur diye hava atıyor millete. Yiğitlikle alakası yok dedim olur mu var tabiki diyor . Her biri manyak
Ya hakikaten ne değişikler. Benim kv de geçen biri doğurmuş da 36 da mı ne bizimki bu sefer 39'a kadar duracak diyordu. Sanki yarış bu. Yoo dedim doktor alacak 37'de. Bu sefer de aa olur mu öyle şey diyor. Sanki keyfimizden erken aldırıyoruz.

hayirli olsun canim
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
insallah tez zamanda gecer sezeryan agrilarin

Hatrım için son 2 haftayı da sen taşı deseydin sanki biz çocuklarımızın iyiliğini istemiyoruz. Bizden daha çok düşündüklerini sanıyorlar. Ay birde bizimki demiş tövbe

H
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün

Kizlar reflu yatagi aldiniz mi ne aldinix
Canım ben şu yatağı aldım hem reflü yatağı hem titreşimi var hem de babynest olarak salonda falan kullanılır dedim

Böyle konuşmak lazım zaten bunlara ahahah
Benim kv de şey demişti. Perinatologda detaylı ultrason yapıldıktan sonra sohbet ediyoruz. İşte bir sorun çıkmadı çıksaydı kurul raporuyla ailenin de isteğiyle aldırılabiliyordu falan dedik. "Olur mu canım öyle şey doktor sorun var dedi diye aldırılır mı" dedi doktorun bebekte büyük bir sağlık sorunu var, aldırmalısınız demesini dinlememek lazımmış öyle diyor normal doğum istediğimi duyunca da kına yakacaktı "çok korktum sezeryan istersin diye" diyor. İsteyebilirdim de ya da şu an bile zorunlu sezeryan olabilirim sonuçta. Bunu bu şekilde söylemenin ne kadar yanlış olduğunu anlayamıyorlar.

Haa kayınpeder de ismini koymak istemişti. Biz hayatta olmaz öyle şey dedik tabi. Acayip bozulmuştu, suratı düşmüştü. Neyseki bir daha açmadı konusunu, sonra hızlı adapte oldu duruma

Bir şekilde senin ve bebeğin durumu ve geleceğiyle ilgili söz söylemeye bayılıyorlar.

ayy bizimkilerde ben terslerim diye bazi bilgileri abim veya esimden aliyorlar
bir kac ay once abime sormuslar bebegin ismi ne olcak diye , abim de “ Lina “ demis. Babam baslamis yabanci isim niye koyuyorlar fln die abim de aciklamis yabanci degil Turkce zaten diye, adam hic duymamis ki bizim cevrede Lina ismini

Gözünüz aydın canım. Güzel kilosu

Evet ben de oyle dusundum

Hay Allahım yaa doğum bu herşey olabilir. Sezeryanla doğuranlar ana değil sanki. Benimki de ilk doğumumdan sonra senin çocuğa bu kadar iyi bakacağını hiç düşünmemiştim dedi. Emzireceğimi de hiç düşünmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…