Oğluma giren çıkan yok ya rahat konuşuyor. Bende ona diyim benim kocam yiğittir şu işi yapsın diye kıyaneti koparırya benimde gorumcem bir ay once dogum yapti, esi diyordu ki eskiden epidural mi varmis flnbende dedim nedne kendimize iskence edelim , senin cukunun ucu 10 cm acilsa ordan bir kafa ve beden ciksa dayanabilir misin acaba ? sustu sonra illa insani konusturuyorlar
11 ine kadar rahat 150-200 gr daha alir bebisinBiz son kontrolden de geldik kızlar
Bu hafta sadece 177gr alabilmiş. 2681gr 48cm çıktı ölçümlerde. Suyu da biraz az ama korkulacak seviyede görünmüyor. O nedenle 11ini beklemeye devam
Anestezi doktoru ile de görüştük. Ben epidural istediğimi belirttim. Kendisi spinal konusunda biraz ısrarcı. Epidural olursa daha fazla hissedersin, tam uyuşma sağlanana kadar 20-30 dk beklemek gerekiyor, dedi. Ben daha önce farklı bir ameliyatta spinal alıp günlerce etkisinden kurtulamadığımı söyleyince epidural deneriz ama sorun olursa o zaman spinalle devam ederiz dedi. Gerçekten sürekli bir belirsizlik olması daha çok geriyor insanı
tabi canim , kendini paralar kesinOğluma giren çıkan yok ya rahat konuşuyor. Bende ona diyim benim kocam yiğittir şu işi yapsın diye kıyaneti koparır
Ya hakikaten ne değişikler. Benim kv de geçen biri doğurmuş da 36 da mı ne bizimki bu sefer 39'a kadar duracak diyordu. Sanki yarış bu. Yoo dedim doktor alacak 37'de. Bu sefer de aa olur mu öyle şey diyor. Sanki keyfimizden erken aldırıyoruz.Dengesiz. Kv de benim gelinim yiğittir normal doğurur diye hava atıyor millete. Yiğitlikle alakası yok dedim olur mu var tabiki diyor. Her biri manyak
hayirli olsun canimBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Hatrım için son 2 haftayı da sen taşı deseydinYa hakikaten ne değişikler. Benim kv de geçen biri doğurmuş da 36 da mı ne bizimki bu sefer 39'a kadar duracak diyordu. Sanki yarış bu. Yoo dedim doktor alacak 37'de. Bu sefer de aa olur mu öyle şey diyor. Sanki keyfimizden erken aldırıyoruz.
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsünBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Canım ben şu yatağı aldım hem reflü yatağı hem titreşimi var hem de babynest olarak salonda falan kullanılır dedimKizlar reflu yatagi aldiniz mi ne aldinix
Böyle konuşmak lazım zaten bunlara ahahahya benimde gorumcem bir ay once dogum yapti, esi diyordu ki eskiden epidural mi varmis flnbende dedim nedne kendimize iskence edelim , senin cukunun ucu 10 cm acilsa ordan bir kafa ve beden ciksa dayanabilir misin acaba ? sustu sonra illa insani konusturuyorlar
Benim kv de şey demişti. Perinatologda detaylı ultrason yapıldıktan sonra sohbet ediyoruz. İşte bir sorun çıkmadı çıksaydı kurul raporuyla ailenin de isteğiyle aldırılabiliyordu falan dedik. "Olur mu canım öyle şey doktor sorun var dedi diye aldırılır mı" dediYa hakikaten ne değişikler. Benim kv de geçen biri doğurmuş da 36 da mı ne bizimki bu sefer 39'a kadar duracak diyordu. Sanki yarış bu. Yoo dedim doktor alacak 37'de. Bu sefer de aa olur mu öyle şey diyor. Sanki keyfimizden erken aldırıyoruz.
Canım hikayemiz aynı, inşallah kolay bir doğum geçirirsinKızlar hastanedeyim testyapıldı suyum gelmiş,1 cm açılmam varmış suni sancı vericeklermiş yatışım yapıldı şuan nst ye bağlıyım,dualarınıxa talibim
ayy bizimkilerde ben terslerim diye bazi bilgileri abim veya esimden aliyorlarCanım ben şu yatağı aldım hem reflü yatağı hem titreşimi var hem de babynest olarak salonda falan kullanılır dedim
e&e Masajlı Relax Pilli Bebek Reflü Yatağı - ebebek
e&e Masajlı Relax Pilli Bebek Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Böyle konuşmak lazım zaten bunlara ahahah
Benim kv de şey demişti. Perinatologda detaylı ultrason yapıldıktan sonra sohbet ediyoruz. İşte bir sorun çıkmadı çıksaydı kurul raporuyla ailenin de isteğiyle aldırılabiliyordu falan dedik. "Olur mu canım öyle şey doktor sorun var dedi diye aldırılır mı" dedidoktorun bebekte büyük bir sağlık sorunu var, aldırmalısınız demesini dinlememek lazımmış öyle diyor normal doğum istediğimi duyunca da kına yakacaktı "çok korktum sezeryan istersin diye" diyor. İsteyebilirdim de ya da şu an bile zorunlu sezeryan olabilirim sonuçta. Bunu bu şekilde söylemenin ne kadar yanlış olduğunu anlayamıyorlar.
Haa kayınpeder de ismini koymak istemişti. Biz hayatta olmaz öyle şey dedik tabi. Acayip bozulmuştu, suratı düşmüştü.Neyseki bir daha açmadı konusunu, sonra hızlı adapte oldu duruma
Bir şekilde senin ve bebeğin durumu ve geleceğiyle ilgili söz söylemeye bayılıyorlar.
Gözünüz aydın canım. Güzel kilosuBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Çok teşekkürler canımHay Allah çok geçmiş olsun.
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Sağol canım inşallah aminÇok geçmiş olsun canım inşallah çok güzel geçer ameliyatı bebişinin
Napalim artik insallah ebelerden iyisine denk gelirizcanim burda da ayni.
ben hele her gittigimde ayri bir jinekolog goruyorum sabit kadin dogum dr um var ama gunu belirlenmis sezeryan olmadigi surece dogumda denk gelme sansim binde bir.
o gun hangi dr varsa o ilgileniyormus.
Ben de onu gordum nasil kaliteli miBen aldım canım sevibebenin kiraz çekirdekli reflü yatağını aldım
Evet ben de oyle dusundumCanım ben şu yatağı aldım hem reflü yatağı hem titreşimi var hem de babynest olarak salonda falan kullanılır dedim
e&e Masajlı Relax Pilli Bebek Reflü Yatağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benim kv de şey demişti. Perinatologda detaylı ultrason yapıldıktan sonra sohbet ediyoruz. İşte bir sorun çıkmadı çıksaydı kurul raporuyla ailenin de isteğiyle aldırılabiliyordu falan dedik. "Olur mu canım öyle şey doktor sorun var dedi diye aldırılır mı" dedidoktorun bebekte büyük bir sağlık sorunu var, aldırmalısınız demesini dinlememek lazımmış öyle diyor normal doğum istediğimi duyunca da kına yakacaktı "çok korktum sezeryan istersin diye" diyor. İsteyebilirdim de ya da şu an bile zorunlu sezeryan olabilirim sonuçta. Bunu bu şekilde söylemenin ne kadar yanlış olduğunu anlayamıyorlar.
Haa kayınpeder de ismini koymak istemişti. Biz hayatta olmaz öyle şey dedik tabi. Acayip bozulmuştu, suratı düşmüştü.Neyseki bir daha açmadı konusunu, sonra hızlı adapte oldu duruma
Bir şekilde senin ve bebeğin durumu ve geleceğiyle ilgili söz söylemeye bayılıyorlar.
Hay Allahım yaa doğum bu herşey olabilir. Sezeryanla doğuranlar ana değil sanki. Benimki de ilk doğumumdan sonra senin çocuğa bu kadar iyi bakacağını hiç düşünmemiştim dedi. Emzireceğimi de hiç düşünmemiş..Canım ben şu yatağı aldım hem reflü yatağı hem titreşimi var hem de babynest olarak salonda falan kullanılır dedim
amin kzuumNapalim artik insallah ebelerden iyisine denk geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?