2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
sokaga aticam deseydin Allahim neler dusunup kuruyorlar kafalarin da ya

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin koynunda büyütürsün oğluşunu inşallah

11 ine kadar rahat 150-200 gr daha alir bebisin
epidural bazen tutmayabiliyor ama en azindan her zmaan digerine donus yapma sansiniz var

Evet doktorum da 3 olmasa bile en azından yakın bir kiloda olacak diye düşünüyorum dedi. Aslında ultrasonda baya kocaman yanakları var ama işte ölçümler yanıltıcı olabiliyor.
Epidural için en azından denemiş olacağız, spinale gerek olursa da sağlık olsun derim artık ne yapalım. Son dönemde zaten her şey kontrolümden çıktı
Normal derken hala dönmemesi, suyunun sınırda olması kilosu falan mecbur sezaryen kararı aldık. Planlı olmasın bari sancı başladığında sezaryene alınırım diyordum ama şimdi onu da riske atamıyoruz. Bakalım bu olayda da ben spinal istemiyorum dedikçe yine spinale mecbur kalacakmışım gibi duruyor

hayirlisi neyse o olsun canim . biz ne kadsr plan yaparsak yapalim bizim minik sipalar simdiden parmaginda oynatiyorlar bizi
surda kac kadiniz her birimizin farkli farkli dogumu.

Şimdi ben onlara göre çok modern kalıyorum onlarda çalışan kadın hatta okuyan kadın yok. Yeni yeni okuyor kuzenleri falan eşimin. Geleneksel olunca oradan oraya çaya gidince daha iyi bakılıyor sanki.
tahmin edebiliyorum canim . Senin onlari anlamaycagini yada hayat tarzlarini fln da begenmedigini dusunup kafada kurmuslardir.
hem okuyup calisip hem cocuk bakiliri ne yazikki hala ispatlamaya calisiyoruz.

hayirlisi neyse o olsun canim . biz ne kadsr plan yaparsak yapalim bizim minik sipalar simdiden parmaginda oynatiyorlar bizi
surda kac kadiniz her birimizin farkli farkli dogumu.
Ya gerçekten bir annenin iki doğumu bile birbirinden farklı kaç kişiyiz hiç birimizin hamileliği benzer olmadı. Bir de benlerimiz ortak çıkmış

son bir kala son kontrolumu yapiyorum. Bunlar benim cantama koyduklarim.

•gumus kalkan
•gogus ucu kremi
•tahin yagi
•bestlak damla
•emzirme sudyeni
•2 takim onu dugmeli pijama
•2 gecelik ( sezeryan olursam diye )
•bir sabahlik
•bolca ic camasiri
•corap
• sampuan
•havlu
•abur cubur ( burdaki hastane yemekleri baya kotuymus)
•sarj aleti , kulaklik
•emzirme yastigi

ekim annelerinden aldigim oneriler dogrultusunda asagidakileri de ekledim.
•rezene cayi
•elektrikli pompa
•sut saklama poseti

birde seker problemi olmayanlara , tahin ve kuru meyve kompostosu onerdiler .
depend bende hastane verdigi icin koymadim ama onuda mutlaka bulundur dediler

Benimde aynı oldu canım, hemen hastaneye gittik ama bir süre evde oyalanmak, duş almak daha iyi olurdu bence.
Bende öyle yaptım canım cduşumı aldım oyaşandım su çoğalınca geldim

Ben de aynı bu şekilde düşünüyorum zaten bebekle patili çocuklarımız kardeşmiş gibi davranmamız gerekiyormuş arada kıskançlıklar olmasın diye ben de en azından bir süre gözlemlicem bakalım davranışları nasıl olacak umarım iyi bir abi olur oğluşum

Ben de onu gordum nasil kaliteli mi
Valla ben pek anlamadım açıkcası yani içindeki bildiğimiz sünger. Kiraz çekirdekleri kullanışlı geldi içinde bir bölme var ısıtıp torbayı onun içine koyuyoruz o açıdan güzel geldi. Zaten çok uzun süre kullanmayacağı için yeterli olur gibi geldi

Evet ben de bugun okudum kiraz cekirdeginin kullanilisini.Kullanip fayfa goren var mi acaba

Kuzum rezene çayı ile ilgili olumsuz araştırmalar vardı istersen bir bak. Artık çok önerilmiyor. Bir de özellikle ilk süt için pompa kullanmayın diyorlar damla damla geleceği için pompa ile ziyan oluyor diyorlar. Elle sağma ve meme masajı öneriliyordu. Ben o yüzden pompa koymadım çantama. Ama senin için nasıl rahat edecekse o şekilde yap

M mabel63 canım geçen gün finger feeding yöntemiyle beslemeye denk geldim meme reddi ile ilgili istersen bir araştır bana mantıklı geldi

Evet ben de bugun okudum kiraz cekirdeginin kullanilisini.Kullanip fayfa goren var mi acaba
Bu arada ebebekte kiraz çekirdekli kemer indirimde pazar gününe kadar ben almayı düşünüyorum ısıtıp bebişin karnına takınca çok rahatlatiyormus. İnşallah gaz problemi çekmezler ama fiyat çok uygun geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…