Hemen suni vermesi güzel bir şey değil bence kendi sancıların gelir inşallahSabah 9.30 da suyun gelmesiyle uyandım dahada bekliyorum,suni sancı hemen vermiceklermiş ama çok su geliyor anlamadım ben bu işidaha doğurmadım
Allah yardımcın olsun canım.Sabah 9.30 da suyun gelmesiyle uyandım dahada bekliyorum,suni sancı hemen vermiceklermiş ama çok su geliyor anlamadım ben bu işidaha doğurmadım
Benimki de sağ kaburgamda gün boyu. Baya acıtıyor.Kızlar benim bebek sanırım doğum yolunu şaşırdıağzımdan çıkmaya çalışıyor yukarı doğru çok baskı yapıyor nefesim daralıyor. Kasılma mı oluyor bu? Nst de hiç sancı çıkmıyor ama mideme ciğerlerime aşırı baskı varmış gibi hissediyorum
Böyle karnın taş gibi oluyor ciğerlerin sıkışıyormus gibi oluyor değil mi benim de öyle ya daha da sıklaştı.Kızlar benim bebek sanırım doğum yolunu şaşırdıağzımdan çıkmaya çalışıyor yukarı doğru çok baskı yapıyor nefesim daralıyor. Kasılma mı oluyor bu? Nst de hiç sancı çıkmıyor ama mideme ciğerlerime aşırı baskı varmış gibi hissediyorum
Ben bu konuda uzun araştırmalar yaptım. 2 kedim varKedi annesi annelerim sizlere bir sorum olacak, bebek olunca kedoşları odaya alacak mısınız geceleri? Benim oğluşum terapi alıyordu ısırma huyu yüzünden şu an maşallah çok minnoş ve sevgi oldu oldu ve bize de aşırı düşkün olduyatak odamızda bir minderi var geceleri orda uslu uslu yatıyor bizi de hiç rahatsız etmiyor. Eskiden üzerimize atlardı o yüzden geceleri hiç almazdım ama şimdi bebek gelince de onu çıkarmaya kıyamam gibi geliyor. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Lina hem yeni dönem ismi, hem de sen yurtdışındasın ya. Direkt yabancı isim diye söylenmişlerdir o yüzdenayy bizimkilerde ben terslerim diye bazi bilgileri abim veya esimden aliyorlar
bir kac ay once abime sormuslar bebegin ismi ne olcak diye , abim de “ Lina “ demis. Babam baslamis yabanci isim niye koyuyorlar fln dieabim de aciklamis yabanci degil Turkce zaten diye, adam hic duymamis ki bizim cevrede Lina ismini
Ahahaah bence var ya bunlar iyi bir şey söylediklerini sanıyorlar aslındaHay Allahım yaa doğum bu herşey olabilir. Sezeryanla doğuranlar ana değil sanki. Benimki de ilk doğumumdan sonra senin çocuğa bu kadar iyi bakacağını hiç düşünmemiştim dedi. Emzireceğimi de hiç düşünmemiş..
Süt saklama poşeti benim heöşiremin listesinde vardı, ben de siparş verdim bekliyorum. Öncesinde koymayı planlamamıştım. Yine aynı listede pompa yazmıştı hemşirem. Ama şey dediler şart değil ilk kullanım için gerekirse hastanede var, kiralıyoruz da dediler ben yine de şu kendinden vakumlu silikon pompadan alıp koydum. Rezene düşünmemiştim, ben de araştırıp ekleyebilirim. Abur cubur için benim hastanem mutlaka yanında kraker kuru meyve çiğ kuruyemiş bulundur dedi. Doğum sancısı beklerken ya da durum değişp sezeryana alınıcakken falan yemek yedirmiyorlar ya, hem de hamileler sancı sırasında böyle şeyler arıyorlarmış. Bence eklemekle iyi yapmışsın. Benimkiler ilaveten çok susuyorlar doğum sırasında beklerken, uğraşmamak için yanınıza matara alabilirsiniz demişti ben onu da ekledim. Şampuan havlu aslında ben de almak istiyorum ama çantam çok dolduson bir kala son kontrolumu yapiyorum. Bunlar benim cantama koyduklarim.
•gumus kalkan
•gogus ucu kremi
•tahin yagi
•bestlak damla
•emzirme sudyeni
•2 takim onu dugmeli pijama
•2 gecelik ( sezeryan olursam diye )
•bir sabahlik
•bolca ic camasiri
•corap
• sampuan
•havlu
•abur cubur ( burdaki hastane yemekleri baya kotuymus)
•sarj aleti , kulaklik
•emzirme yastigi
ekim annelerinden aldigim oneriler dogrultusunda asagidakileri de ekledim.
•rezene cayi
•elektrikli pompa
•sut saklama poseti
birde seker problemi olmayanlara , tahin ve kuru meyve kompostosu onerdiler .
depend bende hastane verdigi icin koymadim ama onuda mutlaka bulundur dediler
Bence o kasılma değil ya ben kasılmayı direkt göbekte hissediyorum. bazen bana da oluyor ağzıma ağzıma nedense ayaklarını esnettiğini düşünüyorumKızlar benim bebek sanırım doğum yolunu şaşırdıağzımdan çıkmaya çalışıyor yukarı doğru çok baskı yapıyor nefesim daralıyor. Kasılma mı oluyor bu? Nst de hiç sancı çıkmıyor ama mideme ciğerlerime aşırı baskı varmış gibi hissediyorum
Hemen suni vermemeleri güzel, belki kendiliğinden gelir sancın. İnş da gelir çok bekletmedenSabah 9.30 da suyun gelmesiyle uyandım dahada bekliyorum,suni sancı hemen vermiceklermiş ama çok su geliyor anlamadım ben bu işidaha doğurmadım
Bir avazda doğur canimm. Normal doğumda böyle oluyor. Sağlıkla gelsin de. Sancin yok mu hiç?Sabah 9.30 da suyun gelmesiyle uyandım dahada bekliyorum,suni sancı hemen vermiceklermiş ama çok su geliyor anlamadım ben bu işidaha doğurmadım
Evet genelde sağdan vuruyor ama bugün oturdukça yukarı doğru çok iteklediBenimki de sağ kaburgamda gün boyu. Baya acıtıyor.
Normalde hiç almıyordum atlama ısırma huyundan dolayı ama bir aydır bunları bıraktı minnoş minnoş gece oldu mu minderine gidip sabaha kadar uyuyorBen bu konuda uzun araştırmalar yaptım. 2 kedim varOdaya almaya karar verdim. Benim kediler gece uyurken gelip göğsümüze yatmayı çok seviyorlar. Ondan biraz çekiniyorum ilk zamanlar için. O yüzden beşiği sineklikli aldım. Gece gündüz kontrol etmek zorunda kalmayayım diye. İlk günler zaten korkup saklanacaklarını düşünüyorum. Bebeğin gelmedi kediler için oldukça büyük bir değişiklik, bir de ekstra bir değişiklik yapmak istemiyorum. Zaten hiç kıyamıyorum onlara Canım eğer bebekten sonra kediyi odaya almamak gibi bir değişiklik yapacaksan bebek gelmeden önce bunu yaparsan çok daha iyi olur. Bu değişimi bebeğe bağlarsa iyi bir ilişkileri olmayabilir
Evet evet aynı öyle dik durma isteği geliyor çünkü biraz yatay durumda olunca nefesim kesiliyor direkt. Canımı acıtıyor hareketleriBöyle karnın taş gibi oluyor ciğerlerin sıkışıyormus gibi oluyor değil mi benim de öyle ya daha da sıklaştı.
Canım gözün aydınBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Ben de öyleyim nefesim kesiliyor taşıyor fena yani. Bi de benim karnım aşağı indi bebek hareketlerini daha çok hissetmeye başladım o hareket ettikçe ben nefes almakta zorlanıyorum. Ağrım hiç yokEvet evet aynı öyle dik durma isteği geliyor çünkü biraz yatay durumda olunca nefesim kesiliyor direkt. Canımı acıtıyor hareketleri
Ben de oyleyimEvet evet aynı öyle dik durma isteği geliyor çünkü biraz yatay durumda olunca nefesim kesiliyor direkt. Canımı acıtıyor hareketleri
Ben de öyleyim nefesim kesiliyor taşıyor fena yani. Bi de benim karnım aşağı indi bebek hareketlerini daha çok hissetmeye başladım o hareket ettikçe ben nefes almakta zorlanıyorum. Ağrım hiç yok
Benimki de bi inse kerata:)Ben de öyleyim nefesim kesiliyor taşıyor fena yani. Bi de benim karnım aşağı indi bebek hareketlerini daha çok hissetmeye başladım o hareket ettikçe ben nefes almakta zorlanıyorum. Ağrım hiç yok
Allah analı babalı büyütsün canım. Dışarıda hemen toparlar kilo alır, küveze ihtiyaç olmamasına çok sevindimBen de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Ben de bugün doğum yaptım arkadaşlar. Geçen hafta 2300 dü kilo almiyor suyum da kireçlenmeye başladı diye erken alındı. 2620 doğdu oğlum. Şükür küvoze gerek yok suan için. Sadece ilk oksijen verildi. Simdi emzirme çabaları icindeyiz. Hissislik gecmeye, agrilar gelmeye basladiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşaalah.
Ne cahilce seyler yaYa hakikaten ne değişikler. Benim kv de geçen biri doğurmuş da 36 da mı ne bizimki bu sefer 39'a kadar duracak diyordu. Sanki yarış bu. Yoo dedim doktor alacak 37'de. Bu sefer de aa olur mu öyle şey diyor. Sanki keyfimizden erken aldırıyoruz.
Bu arada ebebekte kiraz çekirdekli kemer indirimde pazar gününe kadar ben almayı düşünüyorum ısıtıp bebişin karnına takınca çok rahatlatiyormus. İnşallah gaz problemi çekmezler ama fiyat çok uygun geldi.
Ben ilk zamanlar kedilerin kolay kolay gelip bebekle yakın temasa gireceklerini sanmıyorumNormalde hiç almıyordum atlama ısırma huyundan dolayı ama bir aydır bunları bıraktı minnoş minnoş gece oldu mu minderine gidip sabaha kadar uyuyoro yüzden çocuğumu şimdi düzeninden alıkoymak istemiyorum hem daha yeni yeni kötü huylarını bırakıyor destek olmak lazım diye düşünüyorum o yüzden çıkarmıcam ben de ama yanına yatma vs gibi durum olursa o zamna başka bir çare düşüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?