2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sabah 9.30 da suyun gelmesiyle uyandım dahada bekliyorum,suni sancı hemen vermiceklermiş ama çok su geliyor anlamadım ben bu işi daha doğurmadım
Hemen suni vermesi güzel bir şey değil bence kendi sancıların gelir inşallah

Kızlar kiraz çekirdeği yastığı bana hediye gelmişti ilk doğumda. Kullandım ama çok da öyle bir faydasını göremedim ben.

Benimki de sağ kaburgamda gün boyu. Baya acıtıyor.

Böyle karnın taş gibi oluyor ciğerlerin sıkışıyormus gibi oluyor değil mi benim de öyle ya daha da sıklaştı.

Ben bu konuda uzun araştırmalar yaptım. 2 kedim var Odaya almaya karar verdim. Benim kediler gece uyurken gelip göğsümüze yatmayı çok seviyorlar. Ondan biraz çekiniyorum ilk zamanlar için. O yüzden beşiği sineklikli aldım. Gece gündüz kontrol etmek zorunda kalmayayım diye. İlk günler zaten korkup saklanacaklarını düşünüyorum. Bebeğin gelmedi kediler için oldukça büyük bir değişiklik, bir de ekstra bir değişiklik yapmak istemiyorum. Zaten hiç kıyamıyorum onlara Canım eğer bebekten sonra kediyi odaya almamak gibi bir değişiklik yapacaksan bebek gelmeden önce bunu yaparsan çok daha iyi olur. Bu değişimi bebeğe bağlarsa iyi bir ilişkileri olmayabilir

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Lina hem yeni dönem ismi, hem de sen yurtdışındasın ya. Direkt yabancı isim diye söylenmişlerdir o yüzden kaldı ki keyfi yabancı isim de koyabilirsin, zaten sen yurtdışında yaşıyorsun senin için ihtiyaç bile olabilir herkesin ismine kimse karışamaz
Ahahaah bence var ya bunlar iyi bir şey söylediklerini sanıyorlar aslında
Süt saklama poşeti benim heöşiremin listesinde vardı, ben de siparş verdim bekliyorum. Öncesinde koymayı planlamamıştım. Yine aynı listede pompa yazmıştı hemşirem. Ama şey dediler şart değil ilk kullanım için gerekirse hastanede var, kiralıyoruz da dediler ben yine de şu kendinden vakumlu silikon pompadan alıp koydum. Rezene düşünmemiştim, ben de araştırıp ekleyebilirim. Abur cubur için benim hastanem mutlaka yanında kraker kuru meyve çiğ kuruyemiş bulundur dedi. Doğum sancısı beklerken ya da durum değişp sezeryana alınıcakken falan yemek yedirmiyorlar ya, hem de hamileler sancı sırasında böyle şeyler arıyorlarmış. Bence eklemekle iyi yapmışsın. Benimkiler ilaveten çok susuyorlar doğum sırasında beklerken, uğraşmamak için yanınıza matara alabilirsiniz demişti ben onu da ekledim. Şampuan havlu aslında ben de almak istiyorum ama çantam çok doldu

İlave olarak benim hastanem kaşık biberon eklemişti listeye. Ebebekten 24.95e bir tane aldım onu da ekledim.

Belki fikir olur diye yazıyorum

Bu arada terlik ve de hastaneden çıkarken giycek giysi yazmamışsın götürmicek misin? Genelde tercih ediliyor unuttuysan diye söylüyorum.
Bence o kasılma değil ya ben kasılmayı direkt göbekte hissediyorum. bazen bana da oluyor ağzıma ağzıma nedense ayaklarını esnettiğini düşünüyorum
Sabah 9.30 da suyun gelmesiyle uyandım dahada bekliyorum,suni sancı hemen vermiceklermiş ama çok su geliyor anlamadım ben bu işi daha doğurmadım
Hemen suni vermemeleri güzel, belki kendiliğinden gelir sancın. İnş da gelir çok bekletmeden zaten o kadar sancın yok ki buraya girip yazabiliyorsun rahatça Normalde hastanedeyim diyeni birkaç gün göremiyoruz haklı olarak

Normalde hiç almıyordum atlama ısırma huyundan dolayı ama bir aydır bunları bıraktı minnoş minnoş gece oldu mu minderine gidip sabaha kadar uyuyor o yüzden çocuğumu şimdi düzeninden alıkoymak istemiyorum hem daha yeni yeni kötü huylarını bırakıyor destek olmak lazım diye düşünüyorum o yüzden çıkarmıcam ben de ama yanına yatma vs gibi durum olursa o zamna başka bir çare düşüneceğim

Canım gözün aydın amintez zamanda ağırların dinip ayaklanırsın canım rabbim sağlık sıhhat versin

Evet evet aynı öyle dik durma isteği geliyor çünkü biraz yatay durumda olunca nefesim kesiliyor direkt. Canımı acıtıyor hareketleri
Ben de öyleyim nefesim kesiliyor taşıyor fena yani. Bi de benim karnım aşağı indi bebek hareketlerini daha çok hissetmeye başladım o hareket ettikçe ben nefes almakta zorlanıyorum. Ağrım hiç yok

Ben de öyleyim nefesim kesiliyor taşıyor fena yani. Bi de benim karnım aşağı indi bebek hareketlerini daha çok hissetmeye başladım o hareket ettikçe ben nefes almakta zorlanıyorum. Ağrım hiç yok
Benimki de bi inse kerata:)

Allah analı babalı büyütsün canım. Dışarıda hemen toparlar kilo alır, küveze ihtiyaç olmamasına çok sevindim

Gozunaydin ne mutlu sana :) gule gule buyut yavrunu

Ben ilk zamanlar kedilerin kolay kolay gelip bebekle yakın temasa gireceklerini sanmıyorum İstisnalar olabilir tabii ki. Bence bir süre uzaktan izlerler. Hastaneden bebekle eve gelmeden önce bebeğin giydği, kosunun sindiği kıyafetlerden birini kediye öncesinde getirip koklatırsan daha iyi olur diyorlar. Şok etkisi yaratmaz Ben deneyeceğim en azından bu şekilde. Beşiğinde sineklik yoksa bile sonradan sineklik takılabiliyor çoğuna. Belki ona uygun bir şey alabilirsin canım.
Onlar da bir evladımız işte. Kıyamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…