2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Of tüm alıntıları birbirine karıştırdım İdare edin artık.
Canım o kiraz çekirdekli kemerler doğum sancısı çekerken rahatlamak için de iyi oluyormuş sıcak kompres için. Belki işine yarar diye yazmak istedim.

Evet evet aynı öyle dik durma isteği geliyor çünkü biraz yatay durumda olunca nefesim kesiliyor direkt. Canımı acıtıyor hareketleri
benim bir haftadır yaşadığım şey bu işte bir kaç gün sonra o ağrı sırtına ordan koluna vuracak, uzanıp yatmak imkansız o acıyla çünkü dediğin gibi nefes alamıyorsun, bir kaç dakika dik otur sonra tekrar uzanmayı dene geçiyor ama bu neden oluyor hala çözemedim

Evet evet ilk giydiği kıyafeti anneme vericem o eve gelip koklatacak hemen sineklik var aslında beşiğin duruma göre onu kullanırım.

Evet sırtıma da vuruyor arada daha koluma gelmedi ama. Sanırım yerleri daraldı gidecek yer kalmayınca sağdan soldan germeye çalışıyorlar

Evet sırtıma da vuruyor arada daha koluma gelmedi ama. Sanırım yerleri daraldı gidecek yer kalmayınca sağdan soldan germeye çalışıyorlar
benim bacak ağrılarımdan dolayı yaşadığım hiçbir acıya acı diyemez oldum. Bacak sendromı öyle bir acı ki geceleri resmen ağlayarak uyanıyorum. felç olmuş gibi bacağımı elimle ben tutup kaldırıyorum ve kalkıp yürümeden de geçmiyor bu yüzden gece en az 3-5 kez kalkıp iki tur atıp yatıyorım. Bu ara hiç gece olsun istemiyorum ,uykular haram oldu, acı bi taraftan bebeğin tekme ve sancıları bi taraftan psikolojim bozuldu

Dün muayenem vardı, doktorumun ilk dediği ne saçlı bir bebek. Görmelisiniz saçları nasıl dalgalanıyordu Ölçümleri haftasında ancak iki tane sağlam sancım çıktı. Haftaya tekrar gel karar veririz, şimdilik sıkıntı yok dedi. Garip şekilde nstde sancıyı sertleşme olarak hissettim ama hiç ağrı yoktu. Normal mi bu? Geceleri belden başlayan karnıma, bacağıma vuran sertleşmeyi de hissettiğim ağrılar olmaya başladı. Hele ki dün gece hiç uyuyamadım. Sizler uykular haram dediğinizde şaşırıyordum, camış gibi uyuyordum çünkü Uykular artık bana da haram sanırım.

Zaten eve gelenlere hemen alışamıyorsa bir süre yanına yaklaşmayacaktır. Aynı yatakta da yatmıyormuş, o yüzden sizi durum çok daha kolay olur strese girip bebekten nefret etmesindense yan yana uyumaları bence çok daha güzel.

aramıza hoşgeldin o zaman

Benim çevremde normal yapan çok canım, sezeryanda var. Benim doktoruma kaç arkadaşım gitti neredeyse hepsini normal yaptırdı. Ama özellerin çoğu sezeryana yönlendiriyor galiba. Doktoru hastaneyi iyi araştırmak lazım. Benim biraz farklı sebeplerden sezeryan olacak doktora bişey diyemiyorum.

Benik 3 veya 5 kez duzenli gelmisti bi kac gun once qma ondan sorna kalmadi. 5.dk.da bire dusunce artik dogum basliyordur.
Analdım canım benim henüz o kadar düzenli değil ya da hepsini ben hissetmiyorum diyebilirim. Dün akşam nst de çıktı. Bugün de sık sık kasılmam oluyor. Uygulamasan takip etmeye çalışıyorum ama hepsini hissetmiyorum da. Neyse ya sonuçta gün aldık, planlı olması benim sağlığım açısından da daha iyi.

Bana da doktor ilk doğumun sezeryan olsaydı doğuma alırdım şimdi seni dedi.Ama ilk doğum normal olduğu için bekleyelim dedi.Egitim araştırmaya gidiyorum.
Soh6ç var mı canım ne yaptın ?

Gelecekler bakacaklar ki kalacak yer yok hangisi daha anlayışlı ise biz artık gidelim diyecek
İnşallah canım. Gelsinler elbette başım üstüne ama şartlar belli

Bende de iki tane var ve oldukca munisler. Bebegin bagisikligi icin musade edecegim odaya girmelerine ama gece ne yaparim bilmiyorum. Bu derin bir soru bizde de

Kızlar kimler benim gibi depresif durup dururken ağlıyorum son zamanların verdiği duygusallıkmı bilemedim diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım

rezene ilgili seyleri ekim annelerinde de konustulsr . benim alma amacim sezeryan olursam ilk gaz cikarmak zor oluyormus ya , ona yardimci olsun diye almak istiyorum.

iste masajla bile gelmezse diye dusunerekten koymak istemedm. kalsin cantada belki hic ihtiyac bile kalmaz
ay benim kedim gelip gogsum de yatsa varyaa dunyanin en mutlu insani ben olurum ayak ucumda yaslanip yatinca bile kacmasin die kipirdamiyorum uzun sure
su sisesi zaten normalde de yanimda tasiyorum
o yuzden o banko pipetli birsey olsun diyorsun likir likir icmek zor oluyormus o sancilarla dediler.

kasik biberon , emzik vs bebek cantasinda . koydum onlarida

gittigim kiyafetle cikarim heralde diye dusundum. zaten hava cok sogudu burada. birde son 6 aydir crocs giyiyorum direk onlarla gidicem yarin da
navicula kizlar ben birde sey okumustum, birumutturyasamak yazinca aklima geldi.

yeni yokadiginiz bebek kiyafetlerini de ( farkli deterjan kullandigimiz icin ) kedinize koklatin yaziyordu.

ayy benim en merak ettigim seylerden biri sac konusu bi 28. haftada cok minik saclar gormsutum ozel bir yere ultrosona gitmistik ama sonrasinda kimse gostermedi
Merhaba arkadaşlar
Ben doğum yaptım bu gün 10. gün .
hayirli olsun , allah saglikli anali babali bir omur nasip etsin
Kızlar kimler benim gibi depresif durup dururken ağlıyorum son zamanların verdiği duygusallıkmı bilemedim diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım
bende bir sinir durumu vardi son bir kac gundur. sanirim stress yaptim yarin dogum baslicak diye.

Hayirlisi canim. Benim duzenli sanci olmasin aman henuz erken ama olsa bile şu an normal dogum olmaz cunki bebito bas asagi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…