Su iç içebildiğim kadarMerhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalımben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk
Ben hepsini izlemedim o ailesini bulanı izledim yemek yaparken bise karısı kaçmış onu izledimBugün Müge’ye gıcık oldum
Bozma kuzum moreliniMerhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalımben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk
Canım inanki günde 3ltyi buluyordur daha fazlası mı lazım bilmiyorum ki arttırayım bakayım teşekkür ederimSu iç içebildiğim kadar
Emziren anne çayınıda alayım hoşaf filan içiyorum evet biberona alışmasından çok korkuyorum arada kaşıkla da veriyorum her mamadan önce emziriyorum ama kuzumun ağzına gitmiyo bir şeyBozma kuzum morelinihoşaf gibi bir şey yaptılar mı bide su emziren anne çayı vardı
Bu saatten sonra herşey olabilir artık canım. Senin nişan geldi bari bizde oda yokKızlar sancı varken bebek hareketi hissedilir mi şuanda bende birşeyler var ama ne olduğunu anlamıyorum
Stres yapma demesi kolay gibi ama bu sefer stresten olmaz ondsn diyorumgi gelcek inşallshEmziren anne çayınıda alayım hoşaf filan içiyorum evet biberona alışmasından çok korkuyorum arada kaşıkla da veriyorum her mamadan önce emziriyorum ama kuzumun ağzına gitmiyo bir şey
Gelse ne olurki nişan gelmedi birvşey ifade etmeiyor benceBu saatten sonra herşey olabilir artık canım. Senin nişan geldi bari bizde oda yok
Gözünüz aydın canım.Merhaba arkadaşlar
Ben doğum yaptım bu gün 10. gün .
Ilk gebeligimde bi gece sebepsiz yere oturup aglamistim durmadan. Ertesi sabah doguma gittimKızlar kimler benim gibi depresif durup dururken ağlıyorum son zamanların verdiği duygusallıkmı bilemedim diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım
Kızlar kimler benim gibi depresif durup dururken ağlıyorum son zamanların verdiği duygusallıkmı bilemedim diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım
Olurmu açılma başlamış demektir işte inşaAllah çok güzel açılman olurGelse ne olurki nişan gelmedi birvşey ifade etmeiyor bencekarnımda bir gariplik var sancı mı anlamadım ya cıldırıcam
İnşallah öyledirOlurmu açılma başlamış demektir işte inşaAllah çok güzel açılman olur
Bende bugün aşırı duygusalım ya diğerlerinde böyle olmadığım için tecrübe edemedimIlk gebeligimde bi gece sebepsiz yere oturup aglamistim durmadan. Ertesi sabah doguma gittimbunda da o hissi bekliyorum yine. Dun biraz olur gibi oldu ama gecti hemen
Lohusalıkta devam etmez inşaAllah ya yeminle içim ezildi bugünBen Bütün gün ağladım. En ufak pürüze ağlıyorum. Çok duygusalım.
Vazgecme canim benim 4. Gun gelmisti duştan sonra akmaya baslamisti. Stres yapma gelecek o sen toparladikcaEmziren anne çayınıda alayım hoşaf filan içiyorum evet biberona alışmasından çok korkuyorum arada kaşıkla da veriyorum her mamadan önce emziriyorum ama kuzumun ağzına gitmiyo bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?