2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kızlar nasılsınız kimler doğum yaptı bakalım ben bir yandan anestezinin baş ağrısıyla uğraşıyorum bir yandan da emzirme maceraları sütüm hala gelmedi süt arttırıcı yöntemleriniz varsa tavsiyeye çok ihtiyacım var bestlak damla kullanıyorum dünden beri ama bilmiyorum ne kadar zamanda etki eder moralim çok bozuk

Su iç içebildiğim kadar

Kızlar sancı varken bebek hareketi hissedilir mi şuanda bende birşeyler var ama ne olduğunu anlamıyorum

Bozma kuzum morelini hoşaf gibi bir şey yaptılar mı bide su emziren anne çayı vardı

Bozma kuzum morelini hoşaf gibi bir şey yaptılar mı bide su emziren anne çayı vardı
Emziren anne çayınıda alayım hoşaf filan içiyorum evet biberona alışmasından çok korkuyorum arada kaşıkla da veriyorum her mamadan önce emziriyorum ama kuzumun ağzına gitmiyo bir şey

Emziren anne çayınıda alayım hoşaf filan içiyorum evet biberona alışmasından çok korkuyorum arada kaşıkla da veriyorum her mamadan önce emziriyorum ama kuzumun ağzına gitmiyo bir şey
Stres yapma demesi kolay gibi ama bu sefer stresten olmaz ondsn diyorumgi gelcek inşallsh

Bu saatten sonra herşey olabilir artık canım. Senin nişan geldi bari bizde oda yok
Gelse ne olurki nişan gelmedi birvşey ifade etmeiyor bence karnımda bir gariplik var sancı mı anlamadım ya cıldırıcam

Kızlar kimler benim gibi depresif durup dururken ağlıyorum son zamanların verdiği duygusallıkmı bilemedim diğer hamileliklerimde hiç böyle olmamıştım
Ilk gebeligimde bi gece sebepsiz yere oturup aglamistim durmadan. Ertesi sabah doguma gittim bunda da o hissi bekliyorum yine. Dun biraz olur gibi oldu ama gecti hemen

Vazgecme canim benim 4. Gun gelmisti duştan sonra akmaya baslamisti. Stres yapma gelecek o sen toparladikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…